Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Az lepett volna meg, ha Bangónénak lenne diplomája.
több mint 4 éve
Vicces? hogy a partizan video elott is MZP ellenes reklamot dob be a youtubeegyáltalán nem, anti-mlm videóra is rávágja az mlm reklámot
Janek
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vicces? hogy a partizan video elott is MZP ellenes reklamot dob be a youtube
több mint 4 éve
Sikeres csapatsportág nincs amióta ömlik bele az értelmetlen pénz, még aEz tény, de ez egy más jellegű probléma. Dave-nek az a baja, hogy "állandóan politizálunk", ha meccs van. Megnézném én azért, hogy ha arra ilyen érzékeny, hogy itt néhány topicban "folyton" politika megy, akkor mennyire lenne arra érzékeny, ha a királyi sport tévén, közpénzből, sport címén 24 órában ömlene rá a balos sikerpropaganda és jobboldal gyalázás. Amiből kb. egy szó nem lenne úgy és abban a formában igaz. Döntően meg egyenesen hazudnának. Szerintem Hollandiánál is messzebb szaladna. 😀 😀
Vízilabda is egy vicc lett.
A külföldiek qrva jól kaszálnak minden csapat sportban a száraz tények szerint…
ozibozi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sikeres csapatsportág nincs amióta ömlik bele az értelmetlen pénz, még aVízilabda is egy vicc lett.
A külföldiek qrva jól kaszálnak minden csapat sportban a száraz tények szerint…
több mint 4 éve
És nincs sport csak percenként az egy perces híradó? Sport meg nincs is, de szar...Erm.... közszolgálatiságot? Egy közszolgálati _sport_ adón meg mondjuk sportot?Mit vársz egy közszolgálati adón?No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
Kiváncsi lennék arra az adatvezérelt kampány meeting jegyzőkönyvre, ahol ennek a tematikáját, budgetét jóváhagyták. Meg a döntés előkészítő anyagokra. 5 perces kampány-videó 2022ben az ész megáll.
MC12
peterk2005
davemayer
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Na ja, csak a "leültem" az képletesen kell érteni, mert dolgoztam, illetve éppen én is kocsiban ülve néztem - illetve többnyire hallgattam, mert azért az utat kellett néznem -, úgyhogy nagyjából annyi lehetőségem volt italt tölteni magamnak, mint neked. 😀Najo, de ott “egy percben” 😀 egyébként meg aki egy bármilyen meccs félidejében nem a sör/bor/rövid/kaja utánpótlással foglalkozik hanem az m4 “szakértőit” várja (főleg fociban) az meg is érdemel egy perc propagandát 😊No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
Kiváncsi lennék arra az adatvezérelt kampány meeting jegyzőkönyvre, ahol ennek a tematikáját, budgetét jóváhagyták. Meg a döntés előkészítő anyagokra. 5 perces kampány-videó 2022ben az ész megáll.
MC12
peterk2005
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Erm.... közszolgálatiságot? Egy közszolgálati _sport_ adón meg mondjuk sportot?Mit vársz egy közszolgálati adón?No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
MC12
peterk2005
davemayer

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hali Fungus!szia Gyurma Pappa!
Amellett hogy a Hadházy politikus, 4 gyermeket nevel, aminél azért kevés nehezebb dolog van.
Erre senki nem gondolt?
444.hu/2022/01/21/osszehangolt-tamadast-inditott-a-propagandamedia-hadhazy-akos-ellen-egy-2005-os-gyerekbantalmazasi-ugy-miatt
Gyurma Pappa
Előrebocsátom, nem tudom, hogy igaz-e az állítás. Ha igaz, Hadházy elmehet a piklibe. Ha nem igaz, a jobboldali sajtósok érintettjei is elmehetnek a piklibe. Az életben a "nehézség" relatív. Btw, ha 16 éves ügy, ha nem, ha igaz, szimplán sz.r ember. Ha nem igaz, akkor is hipokritának fogom tartani. Mert ez a véleményem Hadházyról. Pont.
több mint 4 éve
Najo, de ott “egy percben” 😀 egyébként meg aki egy bármilyen meccs félidejében nem a sör/bor/rövid/kaja utánpótlással foglalkozik hanem az m4 “szakértőit” várja (főleg fociban) az meg is érdemel egy perc propagandát 😊No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
MC12
peterk2005
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
ez amúgy a kultúr pop része a dolgoknak és gondolom mikro volt a megasztáros rész akkor utána ott maradtVolt hogyne, attól hogy baloldali még lehet komoly vagy érdekes.Számodra voltak egyáltalán?Máris elfogytak a komolyabb interjúalanyok?
peterk2005
davemayer
peterk2005
davemayer
és ugye több szempontból is érdekes szemlélete lehet a partizán nézőinek (leszbikus, cigány)
több mint 4 éve
Volt hogyne, attól hogy baloldali még lehet komoly vagy érdekes.Számodra voltak egyáltalán?Máris elfogytak a komolyabb interjúalanyok?
peterk2005
davemayer
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mit vársz egy közszolgálati adón?No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
MC12
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Számodra voltak egyáltalán?Máris elfogytak a komolyabb interjúalanyok?
peterk2005
davemayer

több mint 4 éve
No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t)Na, most már érted, hogy miért "politizálok" a foci/kézilabda/egyéb topicokban. Egyszerűen felb*sz, hogy leülök meccset nézni, és az idő felében tolják az arcomba a baromságaikat. 😊
MC12

több mint 4 éve
Máris elfogytak a komolyabb interjúalanyok?
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
De akkor miért nem a Historyn? A végére berakhatnák a csávót hogy "Ufók"Márciusban - hogy hogy nem - annak is a második felében mégiscsak lemegy a tv2n. Főműsoridőben doku, ki látott már ilyet.Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.és az a dokumentumfilm mégse kerül műsorra 😕
MC12
Negritis
MC12
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
nemtom ez volt-e itt, de sztem igencsak jól össze vannak szedve a dolgokwww.youtube.com/watch?v=sdWkfRl5wYs
több mint 4 éve
No, megjöttek MzP videói is a youtubeomra…..5 perc 11 egy kampány videó??? Péter. Hát az a pár nappal ezelőtti alig egy perces Orbán jéghegy - fej, az fasza volt, de 5:11 és végig MzP-t kell néznem ahogy zötykölődik?? Egy partizán videó előtt?? Ráadásul a kocsiban szar a hang, remeg a kép rohadt idegesítő 20 másodperc után. (Ahol azt hallgatom, hogy felsorolja mivel vádolja a fidesz - alapvetés, hogy nem mondjuk fel, főleg nem az elején, amit a másik mond rám, mert aki elnyomja 5-10-15 másodperc után annak az marad meg, hogy MzP privatizálni akarja az eü-t) Kiváncsi lennék arra az adatvezérelt kampány meeting jegyzőkönyvre, ahol ennek a tematikáját, budgetét jóváhagyták. Meg a döntés előkészítő anyagokra. 5 perces kampány-videó 2022ben az ész megáll.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ez volt a tippem vegyitve egy stroman kft-veltoronymagasan a fidesz veszíti el a legtöbb sajtópertezt amugy nem perelheti be GYF ?Azt hiszem túlgondoljátok, túlértékelitek mindkét oldal szavazóinak képességeit.Ha jól tudom, ez nem fideszes plakát, hanem a CÖF csinálta. Ők mind civilek, akiket nem pártérdekek vezérelnek!
A Fidesz tudja mi a szint, és ma már láttam a városban is több helyen. Jól néz ki a Blaha sarkain a többméter magas oszlopokon.
Sobri Jóska
Klaci79
Mármint elég véleményes nekem ez mennyire etikus
Janek
a probléma az, hogy mire a tárgyalás lezajlik már eléggé megrágalmazták a másikat ahhoz, hogy elérjék a céljukat
NB2
több mint 4 éve
Még egy ok hogy márciusban is berúgjatok 😊pedig én most akartam berúgni rá haverokkalMárciusban - hogy hogy nem - annak is a második felében mégiscsak lemegy a tv2n. Főműsoridőben doku, ki látott már ilyet.Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.és az a dokumentumfilm mégse kerül műsorra 😕
MC12
Negritis
MC12
hát ez van
Negritis
több mint 4 éve
pedig én most akartam berúgni rá haverokkalMárciusban - hogy hogy nem - annak is a második felében mégiscsak lemegy a tv2n. Főműsoridőben doku, ki látott már ilyet.Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.és az a dokumentumfilm mégse kerül műsorra 😕
MC12
Negritis
MC12
hát ez van
több mint 4 éve
Márciusban - hogy hogy nem - annak is a második felében mégiscsak lemegy a tv2n. Főműsoridőben doku, ki látott már ilyet.Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.és az a dokumentumfilm mégse kerül műsorra 😕
MC12
Negritis
több mint 4 éve
Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.és az a dokumentumfilm mégse kerül műsorra 😕
MC12