Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez a gyermekbántalmazó ellenzék: MZP + HadházyÉn már várom h Feri simitotta el az ügyet anno.Hali Fungus!2005?
Amellett hogy a Hadházy politikus, 4 gyermeket nevel, aminél azért kevés nehezebb dolog van.
Erre senki nem gondolt?
444.hu/2022/01/21/osszehangolt-tamadast-inditott-a-propagandamedia-hadhazy-akos-ellen-egy-2005-os-gyerekbantalmazasi-ugy-miatt
Gyurma Pappa
Előszedik azt is, hogy mikor járkált Anikó asszony az elte ájk folyosóján hosszúujjú garbóban nyár elején?
Amadeus
csebi
Ráadásul a migránsokat is beengednék, hogy az asszonyainkat is bántalmazzák!
EZ VESZÉLYES!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Így pontos. Láttam egy dokumentumfilmben hogy ő volt a központ.Én már várom hHali Fungus!2005?
Amellett hogy a Hadházy politikus, 4 gyermeket nevel, aminél azért kevés nehezebb dolog van.
Erre senki nem gondolt?
444.hu/2022/01/21/osszehangolt-tamadast-inditott-a-propagandamedia-hadhazy-akos-ellen-egy-2005-os-gyerekbantalmazasi-ugy-miatt
Gyurma Pappa
Előszedik azt is, hogy mikor járkált Anikó asszony az elte ájk folyosóján hosszúujjú garbóban nyár elején?
AmadeusFeriKlára asszony simitotta el az ügyet anno.
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Én már várom h Feri simitotta el az ügyet anno.Hali Fungus!2005?
Erre senki nem gondolt?
Gyurma Pappa
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hali Fungus!2005?
Erre senki nem gondolt?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Hali Fungus! Amellett hogy a Hadházy politikus, 4 gyermeket nevel, aminél azért kevés nehezebb dolog van.
Erre senki nem gondolt?

több mint 4 éve
Így is kapok elég Facebook reklámot 😀Szerinted mit nem tudnak rólad amúgyis, amit el akarsz titkolni? 😛Én meg csak private mode-ban merem megnyitni, még Safariban is 😔www.origo.hu/itthon/20220121-hazkutatasok-sora-cseh-katalinek-ugyeben-mn.htmlSokkal érdekesebb a háttérben megbúvó Gyucsány-szál és hogy miért van neked bekapcsolva az Origó renkívüli hír - funkciója 😀
rendkívüli hírként!
mindig kell valami ami eltereli az figyelmet a saját szarodról😊
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Szerinted mit nem tudnak rólad amúgyis, amit el akarsz titkolni? 😛Én meg csak private mode-ban merem megnyitni, még Safariban is 😔www.origo.hu/itthon/20220121-hazkutatasok-sora-cseh-katalinek-ugyeben-mn.htmlSokkal érdekesebb a háttérben megbúvó Gyucsány-szál és hogy miért van neked bekapcsolva az Origó renkívüli hír - funkciója 😀
rendkívüli hírként!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Én meg csak private mode-ban merem megnyitni, még Safariban is 😔www.origo.hu/itthon/20220121-hazkutatasok-sora-cseh-katalinek-ugyeben-mn.htmlSokkal érdekesebb a háttérben megbúvó Gyucsány-szál és hogy miért van neked bekapcsolva az Origó renkívüli hír - funkciója 😀
rendkívüli hírként!
NB2
MC12

több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20220121-hazkutatasok-sora-cseh-katalinek-ugyeben-mn.htmlSokkal érdekesebb a háttérben megbúvó Gyucsány-szál és hogy miért van neked bekapcsolva az Origó renkívüli hír - funkciója 😀
rendkívüli hírként!
NB2
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20220121-hazkutatasok-sora-cseh-katalinek-ugyeben-mn.htmlrendkívüli hírként!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
hvg.hu/itthon/20220121_aprohirdetesek_fovarosi_egyetemek_konnyu_vizsgaCsak sikerült lecsapni, ez ügyes.
több mint 4 éve
Ha piát is visz, úgyis leszarod.gyereknek mitmondok ha hoz egy hármast????ez a pia csak kiragadott pelda volt, nyilvan nem az a lenyeg, meg picit kontextusba helyezve a hat okorrel.en annyiben nem ertek egyet a hasonlatta, mert mig a varoshaza kapcsan legrosszabb esetben is otlet szinten maradt vmi, anyagi kar nem keletkezett addig a Schadl ugy kapcsan messze nem maradt meg otletes szinten: itt miniszterhelyettest vettek meg, fizettek milliokkal es viszonylag normalis piakkalcsebiEz lett volna a hasonlat lényege. Az egyik egy feltételes, mi lenne / mi lett volna, ha történet, a másik meg tényleges korrupciós biznisz, legmagasabb szinten. És mondjuk nekem nem a "viszonylag normális pia" volt az, ami a korrupciót jelentette, hanem például az, hogy a beiktatása napján már átvett egy pár millás borítékot a fazon. Szóval rendesen be is kezdett. 😀
peterk2005
csebi
sutianap
több mint 4 éve
gyereknek mitmondok ha hoz egy hármast????ez a pia csak kiragadott pelda volt, nyilvan nem az a lenyeg, meg picit kontextusba helyezve a hat okorrel.en annyiben nem ertek egyet a hasonlatta, mert mig a varoshaza kapcsan legrosszabb esetben is otlet szinten maradt vmi, anyagi kar nem keletkezett addig a Schadl ugy kapcsan messze nem maradt meg otletes szinten: itt miniszterhelyettest vettek meg, fizettek milliokkal es viszonylag normalis piakkalcsebiEz lett volna a hasonlat lényege. Az egyik egy feltételes, mi lenne / mi lett volna, ha történet, a másik meg tényleges korrupciós biznisz, legmagasabb szinten. És mondjuk nekem nem a "viszonylag normális pia" volt az, ami a korrupciót jelentette, hanem például az, hogy a beiktatása napján már átvett egy pár millás borítékot a fazon. Szóval rendesen be is kezdett. 😀
peterk2005
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
ez a pia csak kiragadott pelda volt, nyilvan nem az a lenyeg, meg picit kontextusba helyezve a hat okorrel.en annyiben nem ertek egyet a hasonlatta, mert mig a varoshaza kapcsan legrosszabb esetben is otlet szinten maradt vmi, anyagi kar nem keletkezett addig a Schadl ugy kapcsan messze nem maradt meg otletes szinten: itt miniszterhelyettest vettek meg, fizettek milliokkal es viszonylag normalis piakkalcsebiEz lett volna a hasonlat lényege. Az egyik egy feltételes, mi lenne / mi lett volna, ha történet, a másik meg tényleges korrupciós biznisz, legmagasabb szinten. És mondjuk nekem nem a "viszonylag normális pia" volt az, ami a korrupciót jelentette, hanem például az, hogy a beiktatása napján már átvett egy pár millás borítékot a fazon. Szóval rendesen be is kezdett. 😀
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
en annyiben nem ertek egyet a hasonlatta, mert mig a varoshaza kapcsan legrosszabb esetben is otlet szinten maradt vmi, anyagi kar nem keletkezett addig a Schadl ugy kapcsan messze nem maradt meg otletes szinten: itt miniszterhelyettest vettek meg, fizettek milliokkal es viszonylag normalis piakkalcsebiEz lett volna a hasonlat lényege. Az egyik egy feltételes, mi lenne / mi lett volna, ha történet, a másik meg tényleges korrupciós biznisz, legmagasabb szinten. És mondjuk nekem nem a "viszonylag normális pia" volt az, ami a korrupciót jelentette, hanem például az, hogy a beiktatása napján már átvett egy pár millás borítékot a fazon. Szóval rendesen be is kezdett. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
sztem varoshaza ugy akart az lenni es a hasonlatok:Az egész Völner ügy, és a "megkaparintott" 1700 oldalas nyomozati anyag csepegtetése nekem azt hiszem sok lesz, egy idő után bele fogok unni / megcsömörleni. De abból a szempontból mindenképpen érdekel, hogy hova tud ez kifutni lejáratás szempontból va székház ügy. A valóságban, az ügy valós súlyát tekintve ugye az egyik nagyjából azzal egyenértékű (legfeljebb), amikor a középiskolás diákok megbeszélik, hogy kimennek a vécébe, és megnézik, hogy _HA lenne_ egy sodort marijuanas cigijük, akkor azt el tudnák-e szívni közösen a klotyóban. A másik meg nagyjából azzal, hogy ezek a diákok drogdealerként azt beszélik meg, hogy hogyan alakítsák a klotyót az iskolai drog disztribúció központjává. Kíváncsi leszek, hogy a közbeszédben kijön-e majd ebből a különbségből bármi is, vagy a média túlsúly győz.Mi van?
peterk2005
Amadeus
varoshaza: mi lenne ha sodornank egy fuves cigit
Schadl: mi lenne, ha kiepitenenk egy droghalozatot
en annyiben nem ertek egyet a hasonlatta, mert mig a varoshaza kapcsan legrosszabb esetben is otlet szinten maradt vmi, anyagi kar nem keletkezett addig a Schadl ugy kapcsan messze nem maradt meg otletes szinten: itt miniszterhelyettest vettek meg, fizettek milliokkal es viszonylag normalis piakkal (bezzeg a szerencsetlen ugyfelszolgalatos kollegaknak egy rohadt tabla csokit is le kellett jelenteni, ha ugyfel hozott, mire elbiraltak, hogy el lehet fogadni addigra lejart a szavatossaguk ...), kormanyzati szereplok az elet minden (de tenyleg minden) teren megkulonboztetett banasmodban reszesultek, eleg volt egy telefon. itt nem csak egy droghalozat kerult kiepitesre hanem emelle jott az alkoholcsempeszes mikozben szesztilalom volt, tiltott szerencsejatek uzese, es neha egy-ket megverese, helyrerakasa azoknak, akik nem alltak be a sorba.
több mint 4 éve
Az egész Völner ügy, és a "megkaparintott" 1700 oldalas nyomozati anyag csepegtetése nekem azt hiszem sok lesz, egy idő után bele fogok unni / megcsömörleni. De abból a szempontból mindenképpen érdekel, hogy hova tud ez kifutni lejáratás szempontból va székház ügy. A valóságban, az ügy valós súlyát tekintve ugye az egyik nagyjából azzal egyenértékű (legfeljebb), amikor a középiskolás diákok megbeszélik, hogy kimennek a vécébe, és megnézik, hogy _HA lenne_ egy sodort marijuanas cigijük, akkor azt el tudnák-e szívni közösen a klotyóban. A másik meg nagyjából azzal, hogy ezek a diákok drogdealerként azt beszélik meg, hogy hogyan alakítsák a klotyót az iskolai drog disztribúció központjává. Kíváncsi leszek, hogy a közbeszédben kijön-e majd ebből a különbségből bármi is, vagy a média túlsúly győz.Mi van?
peterk2005
több mint 4 éve
Az egész Völner ügy, és a "megkaparintott" 1700 oldalas nyomozati anyag csepegtetése nekem azt hiszem sok lesz, egy idő után bele fogok unni / megcsömörleni. De abból a szempontból mindenképpen érdekel, hogy hova tud ez kifutni lejáratás szempontból va székház ügy. A valóságban, az ügy valós súlyát tekintve ugye az egyik nagyjából azzal egyenértékű (legfeljebb), amikor a középiskolás diákok megbeszélik, hogy kimennek a vécébe, és megnézik, hogy _HA lenne_ egy sodort marijuanas cigijük, akkor azt el tudnák-e szívni közösen a klotyóban. A másik meg nagyjából azzal, hogy ezek a diákok drogdealerként azt beszélik meg, hogy hogyan alakítsák a klotyót az iskolai drog disztribúció központjává. Kíváncsi leszek, hogy a közbeszédben kijön-e majd ebből a különbségből bármi is, vagy a média túlsúly győz.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
toronymagasan a fidesz veszíti el a legtöbb sajtópertezt amugy nem perelheti be GYF ?Azt hiszem túlgondoljátok, túlértékelitek mindkét oldal szavazóinak képességeit.Ha jól tudom, ez nem fideszes plakát, hanem a CÖF csinálta. Ők mind civilek, akiket nem pártérdekek vezérelnek!
A Fidesz tudja mi a szint, és ma már láttam a városban is több helyen. Jól néz ki a Blaha sarkain a többméter magas oszlopokon.
Sobri Jóska
Klaci79
Mármint elég véleményes nekem ez mennyire etikus
Janek
a probléma az, hogy mire a tárgyalás lezajlik már eléggé megrágalmazták a másikat ahhoz, hogy elérjék a céljukat
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/01/21/a-birot-rugjak-ki-mert-ez-verlazitohat ha tudta volna h az NVSZ mennyire kozel van lehet nem mond ilyeneket.
AH-val, meg NVSZ-szel fenyegetőzni…
…telefonban.
Ezek tényleg ilyen ostobák.
Amadeus
legszomorubb az egeszben, hogy picit sem lepodtem meg h itt biroi vezetok is ennyire benne vannak a szarban.
több mint 4 éve
Azt hiszem túlgondoljátok, túlértékelitek mindkét oldal szavazóinak képességeit.Ezt ennél egybitesebb módon nem tudom, lehetne-e csinálni. Szinte már zseniális hogy ennyire mélyre süllyed egy kormánypárt
A Fidesz tudja mi a szint, és ma már láttam a városban is több helyen. Jól néz ki a Blaha sarkain a többméter magas oszlopokon.
Sobri Jóska
És egy szavazót már biztos nyertek ezzel, amire amúgy nem vagyok büszke, a 85 éves mamámat. Egész eddig szidta a Fidexet mint a bokrot, szóval néhány napja konkrétan sokkolt amikor elkezdte a Mántit szidni. S hiába mondtam neki, hogy mi miért nem igaz, amit róla mondtak az m1-en, hülyének voltam nézve. 😕
Meragyúrcsányi...
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/01/21/a-birot-rugjak-ki-mert-ez-verlazitoAH-val, meg NVSZ-szel fenyegetőzni…
…telefonban.
Ezek tényleg ilyen ostobák.
több mint 4 éve
De, beperelheti. (Bárki bárkit beperelhet.)ezt amugy nem perelheti be GYF ?Azt hiszem túlgondoljátok, túlértékelitek mindkét oldal szavazóinak képességeit.Ha jól tudom, ez nem fideszes plakát, hanem a CÖF csinálta. Ők mind civilek, akiket nem pártérdekek vezérelnek!
Sobri Jóska
Klaci79
Janek
Ez semennyire sem etikus.
De egy per legfeljebb azt vizsgálná, hogy mennyire törvényes.
több mint 4 éve
ezt amugy nem perelheti be GYF ?Azt hiszem túlgondoljátok, túlértékelitek mindkét oldal szavazóinak képességeit.Ha jól tudom, ez nem fideszes plakát, hanem a CÖF csinálta. Ők mind civilek, akiket nem pártérdekek vezérelnek!
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 4 éve
Azért MzP figyelhetne a kommunikáció koherenciájára, idáig úgy tudtam, megszakadnak, vért izzadnak és hóban-fagyban aláírást gyűjtenek a korrupt rezsim megbuktatására most meg kiderül, hogy:„a hatalom úgysem fogja hagyni, hogy az ellenzék népszavazási kérdéseiről is a választások napján lehessen szavazni, ezért az ellenzék nem áldozta föl minden erőforrását az aláírásgyűjtés érdekében, ezért ment lassan"
Az egész interjú erős, főleg, hogy a harmada megint azzal megy el, hogy szegény MzP-t ki mindenki és hogyan támadja. És Amadeus kedvéért megint előjött, hogy felesen is nyugodtan le lehet váltani Poltot és egyéb 2/3-os döntéseket is lehet hozni, mert Vörös Imre azt mondta 😊