Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Na, ezért kell Csirkefarhát Kapitánynak akcióba lépnie:hvg.hu/gazdasag/20220119_haztartas_eletszinvonal_eurostat?fbclid=IwAR0qfx90QnkNdspfhMOciXsEPNcR8CEdISRoiv7xrT0tphFTX1lu13KyJCs
több mint 4 éve
Ha már szóba került Makó:Szerintem a helyi esélyeinek rosszat tett a miniszterelnöki kampány. A megafonos mocskolást sokat hallom vissza mostanában. Ez a húzása eléggé bejött a Fidesznek és az a réteg ami nagyban kajálja ezt a fajta kommunikációt(alultájékozott facebookkárosultak) eléggé jellemző a környék településein. A legtöbb faluban általában a Fidesz küzd a wannabe Fidesszel(Elég komoly sztorik is vannak), szóval az alaphangon felejtős, hogy ott elfogadhatóan szerepeljen és Makó is eléggé narancs az utóbbi ciklusokban. A polgi hölgy gitárt simogató briberituáléja a nyugdíjasklubban hatalmas klasszikus. Ha valaki nem látta, mindenképpen nézze meg, asszem az előző önkormányzati kampányában volt.24.hu/belfold/2022/01/19/valasztas-csongrad-csanad-valasztokorzet-lazar-janos-marki-zay-peter/Azt nem tudom, hol tartunk de MzP egyelőre látványosan elengedte a körzetet - ami nagy butaság, mert billegő. Nem járja a helyi településeket, Hódmező kivételével, ezért is méri a legtöbb félnyilvános mérés - nem csak fideszes - kb. 5%+ hátrányba, pedig Hódmezőt brutálisan megnyeri 15%+al, de a vk sajátosságai miatt Làzar nyerhet Hódmező nélkül, de MzP nem nyerhet egy szoros Makó nélkül pl. És szerintem ez nem az a körzet, ahol egy Völner-ügy komolyat ütne a támogatottságon. De az első februári mérések után okosabbak leszünk.
LOL. Hol is tartunk a három T-ből?
peterk2005
MC12
andree
telex.hu/zacc/2022/01/18/megtalaltak-valoszinuleg-minden-idok-leglojalisabb-fideszes-onkormanyzati-lapjat
több mint 4 éve
Szerintem a helyi esélyeinek rosszat tett a miniszterelnöki kampány. A megafonos mocskolást sokat hallom vissza mostanában. Ez a húzása eléggé bejött a Fidesznek és az a réteg ami nagyban kajálja ezt a fajta kommunikációt(alultájékozott facebookkárosultak) eléggé jellemző a környék településein. A legtöbb faluban általában a Fidesz küzd a wannabe Fidesszel(Elég komoly sztorik is vannak), szóval az alaphangon felejtős, hogy ott elfogadhatóan szerepeljen és Makó is eléggé narancs az utóbbi ciklusokban. A polgi hölgy gitárt simogató briberituáléja a nyugdíjasklubban hatalmas klasszikus. Ha valaki nem látta, mindenképpen nézze meg, asszem az előző önkormányzati kampányában volt.24.hu/belfold/2022/01/19/valasztas-csongrad-csanad-valasztokorzet-lazar-janos-marki-zay-peter/Azt nem tudom, hol tartunk de MzP egyelőre látványosan elengedte a körzetet - ami nagy butaság, mert billegő. Nem járja a helyi településeket, Hódmező kivételével, ezért is méri a legtöbb félnyilvános mérés - nem csak fideszes - kb. 5%+ hátrányba, pedig Hódmezőt brutálisan megnyeri 15%+al, de a vk sajátosságai miatt Làzar nyerhet Hódmező nélkül, de MzP nem nyerhet egy szoros Makó nélkül pl. És szerintem ez nem az a körzet, ahol egy Völner-ügy komolyat ütne a támogatottságon. De az első februári mérések után okosabbak leszünk.
peterk2005
MC12
szerk: Vidi:
www.youtube.com/watch?v=idvOX_QfwAc&t=43s
Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
444.hu/2022/01/19/elmegy-11-orvos-a-peterfy-korhaz-szuleszeti-osztalyarol

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/01/19/valasztas-csongrad-csanad-valasztokorzet-lazar-janos-marki-zay-peter/Azt nem tudom, hol tartunk de MzP egyelőre látványosan elengedte a körzetet - ami nagy butaság, mert billegő. Nem járja a helyi településeket, Hódmező kivételével, ezért is méri a legtöbb félnyilvános mérés - nem csak fideszes - kb. 5%+ hátrányba, pedig Hódmezőt brutálisan megnyeri 15%+al, de a vk sajátosságai miatt Làzar nyerhet Hódmező nélkül, de MzP nem nyerhet egy szoros Makó nélkül pl. És szerintem ez nem az a körzet, ahol egy Völner-ügy komolyat ütne a támogatottságon. De az első februári mérések után okosabbak leszünk.
peterk2005
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
444.hu/2022/01/19/a-momentum-valasza-a-farhatazasra-elviselhetetlenek-az-iphone-osok-terheiMondjuk engem pl. kimondottan bosszant, hogy drágább annyi a Mac itthon mint Bécsben, de az osztrák kereskedő még nem adja el nekem cégesen. Engem meg is nyertek.
napi tehetségtelen rovatba
Amadeus
Irónia? Mi az? Egy tablet? Jöhet!

több mint 4 éve
444.hu/2022/01/19/a-momentum-valasza-a-farhatazasra-elviselhetetlenek-az-iphone-osok-terheinapi tehetségtelen rovatba
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/01/19/valasztas-csongrad-csanad-valasztokorzet-lazar-janos-marki-zay-peter/LOL. Hol is tartunk a három T-ből?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
attol meg javasolhattad, csak nem fogadta meg 😊Tudtammal Dubaiba tartott mikor lekapcsolták, szal... 😊Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉ugyanezt javasoltad Schadlnek? 😊
empty taxi
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egy nagy adag készpénzzel.Kun Mediátor Marcsika esetleg?Marcsika nem vitt magával elég pénzt Belize-re, ott is elkezdett priamisjátékozni, állítólag az volt a baj. 😀
Amadeus
Tudtammal Dubaiba tartott mikor lekapcsolták, szal... 😊Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉ugyanezt javasoltad Schadlnek? 😊
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
Kun Mediátor Marcsika esetleg?Marcsika nem vitt magával elég pénzt Belize-re, ott is elkezdett priamisjátékozni, állítólag az volt a baj. 😀
Amadeus
Tudtammal Dubaiba tartott mikor lekapcsolták, szal... 😊Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉ugyanezt javasoltad Schadlnek? 😊
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kun Mediátor Marcsika esetleg?jó volt 😉már nem kellett OV számláit felügyelni? 😛Novemberben jöttem haza Svájcból, ez már kizárja az érintettségemet 😊akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
Anno ez a csávó védte Tarsolyt is, már akkor is volt olyan újságíró (ugye @bergerdani), aki megkérdezte h nem-e én vagyok ez.
Mondjuk teszem hozzá az iroda, ahol dolgozom, az azon az emeleten van, ahol a Völneré volt 😀
empty taxi
csebi
empty taxi
briareos
Btw ha vki el akarja dugni a pénzét Svájc már nem olyan jó hely, mint volt. Az amcsik aláírattak velük egy igen szigorú egyezményt, ami miatt kész tortúra ott bankszámlát nyitni, plusz ugye egy ideje nincs kamat az ottani jegybanki döntések nyomán.
Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉
empty taxi
több mint 4 éve
Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉ugyanezt javasoltad Schadlnek? 😊
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jó volt 😉már nem kellett OV számláit felügyelni? 😛Novemberben jöttem haza Svájcból, ez már kizárja az érintettségemet 😊akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
Anno ez a csávó védte Tarsolyt is, már akkor is volt olyan újságíró (ugye @bergerdani), aki megkérdezte h nem-e én vagyok ez.
Mondjuk teszem hozzá az iroda, ahol dolgozom, az azon az emeleten van, ahol a Völneré volt 😀
empty taxi
csebi
empty taxi
briareos
Btw ha vki el akarja dugni a pénzét Svájc már nem olyan jó hely, mint volt. Az amcsik aláírattak velük egy igen szigorú egyezményt, ami miatt kész tortúra ott bankszámlát nyitni, plusz ugye egy ideje nincs kamat az ottani jegybanki döntések nyomán.
Szal ha ez a koncepció akk inkább a karibi szigetvilágot javaslom. 😉

Madden hates me.
több mint 4 éve
nem bizony, amikor 2018 augusztus elsején bevonult Szikszai, Mentes és Liszkay, gyakorlatilag abban a percben felmondtam.Höhh, ekho tv-nél nem voltál? 😊Anno ez a csávó védte Tarsolyt is, már akkor is volt olyan újságíró (ugye @bergerdani), aki megkérdezte h nem-e én vagyok ez.nahát, ezt el is felejtettem már, olyan kurva régen volt. Mondjuk én pont akkoriban kezdtem a hírtévénél, ahol ömlött is minden a nyakamba ahogy kell, nem csoda ha megzavarodtam.
empty taxi
bergerdani
warr_b
Mindig jövőre
több mint 4 éve
már nem kellett OV számláit felügyelni? 😛Novemberben jöttem haza Svájcból, ez már kizárja az érintettségemet 😊akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
Höhh, ekho tv-nél nem voltál? 😊Anno ez a csávó védte Tarsolyt is, már akkor is volt olyan újságíró (ugye @bergerdani), aki megkérdezte h nem-e én vagyok ez.nahát, ezt el is felejtettem már, olyan kurva régen volt. Mondjuk én pont akkoriban kezdtem a hírtévénél, ahol ömlött is minden a nyakamba ahogy kell, nem csoda ha megzavarodtam.
empty taxi
bergerdani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Anno ez a csávó védte Tarsolyt is, már akkor is volt olyan újságíró (ugye @bergerdani), aki megkérdezte h nem-e én vagyok ez.nahát, ezt el is felejtettem már, olyan kurva régen volt. Mondjuk én pont akkoriban kezdtem a hírtévénél, ahol ömlött is minden a nyakamba ahogy kell, nem csoda ha megzavarodtam.
empty taxi
Mindig jövőre
több mint 4 éve
azert en meg megvarom a 444 cikkeit a biztonsag kedveert 😊Novemberben jöttem haza Svájcból, ez már kizárja az érintettségemet 😊akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
Novemberben jöttem haza Svájcból, ez már kizárja az érintettségemet 😊akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 4 éve
akkor ismeros neked a Schadl meg a gazdaja is? 😊névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
empty taxi
több mint 4 éve
névazonosság 😊nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
csebi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
nem is tudtam h o sztarugyved.24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/01/19/volner-pal-ugyved-papp-gabor-megfigyeles-lehallgatas-torvenytelen/empty védi Völnert, oszt itt írogat. kemény...
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
hvg.hu/gazdasag/20220119_haztartas_eletszinvonal_eurostatszerintem ha még adunk nekik áprilisban legalább 4 évet, akkor áldozatos, és kitartó munkával meglesz az az első hely is!
Amúgy gyönyörű helyzetjelentés a NER valóságáról.
Ezt így mellé:
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil