Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
De hát nem érted, hogy 5 milliárd az egészségügyben vagy az oktatásban csak EGY CSEPP LENNE A TENGERBEN??????Megnyugtató, hogy az igazán fontos dolgokra maradt még egy kis aprópénz.Zászlórúd. 5,3 MILLIÁRD forintért.
hvg.hu/kkv/20220105_5_milliard_zaszlorud_Citadella_Meszaros_Lorinc_Garancsi_Istvan_kozbeszerzes
Mikey
😀 😀 😀 😀 😀
| Te is tudod, hogy ezt a pénzt is felesleges lett volna egészségügyre, oktatásra fordítani. |
Vrij6
több mint 4 éve
Megnyugtató, hogy az igazán fontos dolgokra maradt még egy kis aprópénz.Zászlórúd. 5,3 MILLIÁRD forintért.
hvg.hu/kkv/20220105_5_milliard_zaszlorud_Citadella_Meszaros_Lorinc_Garancsi_Istvan_kozbeszerzes
Mikey
😀 😀 😀 😀 😀
| Te is tudod, hogy ezt a pénzt is felesleges lett volna egészségügyre, oktatásra fordítani. |
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Megnyugtató, hogy az igazán fontos dolgokra maradt még egy kis aprópénz.hvg.hu/kkv/20220105_5_milliard_zaszlorud_Citadella_Meszaros_Lorinc_Garancsi_Istvan_kozbeszerzes
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
"A Pegasus gyártója szerződést bontott Magyarországgal a lehallgatási botrány miattA Gazeta Wyborcza szerint az Igazságügyi Alap forrásaiból illegális módon vették meg a programot 5,4 millió euróért. Magyarországon a beszerzés részleteiről semmit se tudni, hasonlóság viszont, hogy a lengyel kormány is erősen hárít a témával kapcsolatban, sőt, az ügyészség egyenesen visszautasította az ügyet."
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/01/05/marki-zay-peter-lemond-a-hetedik-sajat-frakciorolde legalabb elment ezzel a kerdessel kozel ket honap.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
azert olvasva a telex cikket, az ellenzek ES MZP kozos programja talan el is keszul majd a valasztasok napjara.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem 😆 éjszakai váltás. Amúgy is hajnali madár én meg éjszakai bagoly úgyhogy kiváló ütemben tudjuk egymást cserélni ilyenkor 😊Azért ez áthallásos. Nyugtass meg, nem úgy vált le téged, ugye? 😮Bölcsi kórság, takony, köhögés, két gyerek. Dolgozni, elmélyedve olvasni nem tudsz semmiben mert felkel, orrszívás, simi, megnyugtatod, odafekszel, kicsik még. Aztán újra. Marad candy crush vagy az értelmetlen politikai részletekkel szöszölés amíg asszony nem vált hamarosan 😊. A candy crusht gyűlölöm. A második szórakoztat.Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊Azért hallod, mikre van időd...
MC12
davemayer
MC12
csi77
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Azért ez áthallásos. Nyugtass meg, nem úgy vált le téged, ugye? 😮Bölcsi kórság, takony, köhögés, két gyerek. Dolgozni, elmélyedve olvasni nem tudsz semmiben mert felkel, orrszívás, simi, megnyugtatod, odafekszel, kicsik még. Aztán újra. Marad candy crush vagy az értelmetlen politikai részletekkel szöszölés amíg asszony nem vált hamarosan 😊. A candy crusht gyűlölöm. A második szórakoztat.Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊Azért hallod, mikre van időd...
MC12
davemayer
MC12
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Engem pedig nem zavar MZP.Nekem nem kell mennem a Fideszre szavazni, mert nem zavar Orbán.Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.Hát ja, Irigyellek is, hogy te úgy mehetsz majd áprilisban a szavazófülkébe, hogy a Semjén, Gulyás, Szijjártó, Varga Judit, Palkovics, Rogán, Müller Cili néni, Németh Szilárd, stb. névsorra szavazhatsz. 😀
telex.hu/belfold/2022/01/04/peterfi-judit-marki-zay-peter-kampany-csatlakozas
Már Simon Andrást is egy igazi szarházi balfasznak ismertem meg, a Wittinghof, Lukácsi, Bod Péter névsor is űbergáz (Király Júlia meg Bojár végtére is legalább okos), de bizonyára az is megzavar, hogy Péterfi Juditot ismerem, és nála tehetségtelenebb, felszínesebb, riapcskodóbb, erőltetettebb riportert nem igazán tudnék mondani.
De jó, hogy nem vagyok ellenzéki szavazó.Sobri Jóska
peterk2005
A homofób trógerség zavar, nem a fenti névsorod.
Sobri Jóska
A rossz kérdésekre adott rossz válaszok zavarnak, nem a névsorod.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én facebookon szoktam ugyanebben a helyzetben fact checkelni ismerőseim posztjait. Megnézem ki unfriendel miután a harmadik pszeudotudományos posztját szedem szét 😀Bölcsi kórság, takony, köhögés, két gyerek. Dolgozni, elmélyedve olvasni nem tudsz semmiben mert felkel, orrszívás, simi, megnyugtatod, odafekszel, kicsik még. Aztán újra. Marad candy crush vagy az értelmetlen politikai részletekkel szöszölés amíg asszony nem vált hamarosan 😊. A candy crusht gyűlölöm. A második szórakoztat.Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊Azért hallod, mikre van időd...
MC12
davemayer
MC12
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Bölcsi kórság, takony, köhögés, két gyerek. Dolgozni, elmélyedve olvasni nem tudsz semmiben mert felkel, orrszívás, simi, megnyugtatod, odafekszel, kicsik még. Aztán újra. Marad candy crush vagy az értelmetlen politikai részletekkel szöszölés amíg asszony nem vált hamarosan 😊. A candy crusht gyűlölöm. A második szórakoztat.Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊Azért hallod, mikre van időd...
MC12
davemayer
több mint 4 éve
Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊Azért hallod, mikre van időd...
MC12
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szórakoztató apróság. Van ez a kék szalag nevű dolog, amit MzP kitalált, hogy fasza kormányellenes/antikorrupciós szimbólum lesz. Megnéztem a kormányprogram bejelentő videókat meg néhány másik fényképet és a nem reprezentatív felmérésem alapján: a dk/jobbik tandem nem teszi fel, az lmp/MSZP hol igen, hol nem, a momentumosok hordják, párbeszedest nem láttam csak a Gerit ő inkább igen mint nem. Napi érdektelen statisztikánkat olvashatták 😊
több mint 4 éve
Hé, az önkéntes volt 😄Házas vagy, nem? 😛Nem tudom, nem vagyok gátlástalan szektavezér, és az életét sem kúrtam el senkinek 😊Miért?Csendben maradni? 😄És végülis neki van igaza.Németh Sándor: Tavasszal eldől, kinek a kezébe kerül Magyarország irányításaNémeth a románokat megszégyenítő “rugalmassággal” vált rezsimről rezsimre arcvonalat 😊
A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.” A lelkész ezt olyan súlyos kérdésnek nevezte, amilyen „talán nem is volt még a magyar történelemben”.
Dícsértessék.
Amadeus
MC12
Ahogy a románok is jól jöttek ki a rugalmasságukból.
Ahogy minden háborúban mindkét oldal úgy vélte, hogy isten az ő oldalán áll, úgy egy vallási biznisz vezetőjének is mindig az aktuális hatalommal kell jóban lennie. Én rühellem az ostoba, lehúzós, érdekvezérelt, homofób szektájával együtt, de végtére is mit kéne csinálnia?
Sobri Jóska
warr_b
Abból mi haszna van?
Ha egy gátlástalan szektavezér vagy, aki eddig emberek tízezreinek kúrta el az eletét, húzta le őket, baszta szét a családjaikat, akkor mi okod van arra, hogy csendben maradj, és ne a pecsenyédet sütögesd?
Egy okot mondj.
Sobri Jóska
warr_b
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.Wittinghof nálam teljesen elfogadhatatlan. Főleg a “megújuló” Magyarországon.
Már Simon Andrást is egy igazi szarházi balfasznak ismertem meg, a Wittinghof, Lukácsi, Bod Péter névsor is űbergáz (Király Júlia meg Bojár végtére is legalább okos), de bizonyára az is megzavar, hogy Péterfi Juditot ismerem, és nála tehetségtelenebb, felszínesebb, riapcskodóbb, erőltetettebb riportert nem igazán tudnék mondani.
De jó, hogy nem vagyok ellenzéki szavazó.
És nem is jó nő.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Házas vagy, nem? 😛Nem tudom, nem vagyok gátlástalan szektavezér, és az életét sem kúrtam el senkinek 😊Miért?Csendben maradni? 😄És végülis neki van igaza.Németh Sándor: Tavasszal eldől, kinek a kezébe kerül Magyarország irányításaNémeth a románokat megszégyenítő “rugalmassággal” vált rezsimről rezsimre arcvonalat 😊
A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.” A lelkész ezt olyan súlyos kérdésnek nevezte, amilyen „talán nem is volt még a magyar történelemben”.
Dícsértessék.
Amadeus
MC12
Ahogy minden háborúban mindkét oldal úgy vélte, hogy isten az ő oldalán áll, úgy egy vallási biznisz vezetőjének is mindig az aktuális hatalommal kell jóban lennie. Én rühellem az ostoba, lehúzós, érdekvezérelt, homofób szektájával együtt, de végtére is mit kéne csinálnia?
Sobri Jóska
warr_b
Abból mi haszna van?
Ha egy gátlástalan szektavezér vagy, aki eddig emberek tízezreinek kúrta el az eletét, húzta le őket, baszta szét a családjaikat, akkor mi okod van arra, hogy csendben maradj, és ne a pecsenyédet sütögesd?
Egy okot mondj.
Sobri Jóska
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ajánlanám az Orbán-fóbiásoknak a tavaly tavaszi Világgazdaság-fórumon adott előadását. Már akkor előadta, hogy mi várható idén. És meglehetősen szabatosan. Félelmetes a fickó valahol. Ahogy papír nélkül tolja a kontentet, nemzetközi környezetben értelmezve a sorsunkat. Jobboldaliként büszke vagyok arra, , hogy ilyen vezetőnk van. Baloldaliként be lennék szarva. Még, ha a győzelmi esély meg is van.Mint Robin Hood.Igen, csak nem mindegy, hogy kinek a pénzéből csinálja.Én nem látom a kattanást."Megéli az álmait" egy igen szép kifejezés a 'bekattant'-ra. (Nincs neked Stockholm-szindrómád véletlenül?)444.hu/2022/01/03/ha-megprobaltok-kirugni-elpusztitalak-titeket-mondta-orban-nepparti-vezetoknek-a-new-york-times-szerintVan vér a pucájában és nincs vesztenivalója. Megéli az álmait, beleáll abba, ami neki fontos, nem beszari, nem pipogya.
Vajon mit szedhet és mióta? 😀
ender1112
Nekem bejön ez az attitűd.
Neked miért nem?
Sobri Jóska
ender1112
Nincs.
Neked miért nem tetszik ez az attitűd, ha önmagában, politikai elfogultságtól mentesen, empatikusan nézed?
Egy ilyen, a saját feje után keményen, eltökelten, kitartóan menő faszi simán egy szimpatikus, azonosulható hollywoodi karakter lenne egy politikai, de akár egy akció filmben egyaránt.
Sobri Jóska
Mikey
A rendszerből kiveszi, az övéinek szétosztja.
Mert elfogult vagy politikailag.Már leírtam, szvsz bekattant. Miért tetszene egy bekattant ember? És hogy lenne hős egy bekattant karakter egy moziban? (kivéve vígjátékban, ott lehet röhögni a kattant főszereplőkön)Én nem látom a kattanást."Megéli az álmait" egy igen szép kifejezés a 'bekattant'-ra. (Nincs neked Stockholm-szindrómád véletlenül?)444.hu/2022/01/03/ha-megprobaltok-kirugni-elpusztitalak-titeket-mondta-orban-nepparti-vezetoknek-a-new-york-times-szerintVan vér a pucájában és nincs vesztenivalója. Megéli az álmait, beleáll abba, ami neki fontos, nem beszari, nem pipogya.
Vajon mit szedhet és mióta? 😀
ender1112
Nekem bejön ez az attitűd.
Neked miért nem?
Sobri Jóska
ender1112
Nincs.
Neked miért nem tetszik ez az attitűd, ha önmagában, politikai elfogultságtól mentesen, empatikusan nézed?
Egy ilyen, a saját feje után keményen, eltökelten, kitartóan menő faszi simán egy szimpatikus, azonosulható hollywoodi karakter lenne egy politikai, de akár egy akció filmben egyaránt.
Sobri Jóska
ender1112
Neked Orbán egy geci, őrült, bolond, kattant, stb.
De ha objektíven néznéd, akkor nem tudnál egyetlen érvet se mondani arra, hogy Orbán bekattant volna.
Ugyanolyan szisztematikusan vezeti a maffiáját, szervezi az életet, irányítja az embereit, mint eddig.
Nincs semmi bekattanás.
Politikai kommunikáció, és hatékony pénzgyár van 12 éve, érdemi döccenő vagy kattanás nélkül.
A filmes hasonlat meg annyiban valid, hogy amikor nézel egy Olasz melót, Oceans' Elevent, 21-Las Vegas ostromát vagy akár egy Bourne filmet, Star Warst, Tenkes kapitányát, Taboot, Pulp Fictiont, ahol a főhős szembe megy a rendszerrel vagy meghackeli azt, meglopja a gazdagokat, csőbe húzza vagy baszogatja őket, húzkodja a bajszukat, ott nehezen hiszem el, hogy te ne neki drukkolnál, ne vele azonosulnál.
Vagy te a kereskedőknek drukkolsz a kalózok, a banknak a szélhámosok, az angoloknak az indiánok ellenében?
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=71xePVQ_0aM
több mint 4 éve
Nekem nem kell mennem a Fideszre szavazni, mert nem zavar Orbán.Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.Hát ja, Irigyellek is, hogy te úgy mehetsz majd áprilisban a szavazófülkébe, hogy a Semjén, Gulyás, Szijjártó, Varga Judit, Palkovics, Rogán, Müller Cili néni, Németh Szilárd, stb. névsorra szavazhatsz. 😀
peterk2005
A homofób trógerség zavar, nem a fenti névsorod.
több mint 4 éve
Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.Újabb “függetlenobjektív” újságíró, aki évekig hangoztatja, hogy a sajtónak kutya kötelessége távolságot tartani a politikától és meg kell őriznie a pártatlanságát - neki pedig, szemben a Fideszes seggnyaló propagandistákkal sikerült is! Mi az hogy! Aztán hogy hogy nem a másik “függetlenobjektív” Simon Andrással lógnak ki MzP hátsójából. Nyilván Kálmán Olga a bestof ebben a kategóriában, de ezek se semmik.
És nem is jó nő.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.Hát ja, Irigyellek is, hogy te úgy mehetsz majd áprilisban a szavazófülkébe, hogy a Semjén, Gulyás, Szijjártó, Varga Judit, Palkovics, Rogán, Müller Cili néni, Németh Szilárd, stb. névsorra szavazhatsz. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.a francokat, gond nélkül lennél csontig MZP seggében mint most Viktoréban
És nem is jó nő.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon elhanyagolt és kiéhezett lehetsz, ha az audiót el tudod nála engedni.Péterfi Juditot ismerem, és nála tehetségtelenebb, felszínesebb, erőltetettebb, riapcskodóbb, erőltetettebb riportert nem igazán tudnék mondani.Megint azt tudom mondani, mint Demeter Mártánál: az audiovizuális élményből nála legalább a vizuális megvan, félsiker.
Sobri Jóska
empty taxi
Magyarországon, ha a vizualitás számítana csak akkor kb. Két-hárommillió alkalmasabb nőt találsz könnyedén.
Dehát ízlesek és pofonok. Tény, hogy ha valakinél nem tudok semmit az audiójáról, akkor marad a vizualitás. De ha igen, akkor már igencsak nehéz.
több mint 4 éve
Péterfi Juditot ismerem, és nála tehetségtelenebb, felszínesebb, erőltetettebb, riapcskodóbb, erőltetettebb riportert nem igazán tudnék mondani.Megint azt tudom mondani, mint Demeter Mártánál: az audiovizuális élményből nála legalább a vizuális megvan, félsiker.
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha ellenzéki szavazó lennék, akkor itt engedném el az Egységben Magyarországért választási szövetséget, és lobogtatnám az MKKP zászlaját, vagy mennék kirándulni április 3-án.telex.hu/belfold/2022/01/04/peterfi-judit-marki-zay-peter-kampany-csatlakozas
És nem is jó nő.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
héló nem basztattyuk a cimbit mer bajszot akasztok a sarkadra!Nalátod. Akkor meg mit okoskodsz? 😊Nem tudom, nem vagyok gátlástalan szektavezér, és az életét sem kúrtam el senkinek 😊Miért?Csendben maradni? 😄És végülis neki van igaza.Németh Sándor: Tavasszal eldől, kinek a kezébe kerül Magyarország irányításaNémeth a románokat megszégyenítő “rugalmassággal” vált rezsimről rezsimre arcvonalat 😊
Dícsértessék.
Amadeus
MC12
Sobri Jóska
warr_b
Abból mi haszna van?
Egy okot mondj.
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak