Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Éljen a #metwo!
dawyd728
Miért, van aki nem szereti? Azt hittem az egyik általánosan is legkedveltebb Pokémon..

cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/7/78/150Mewtwo.png/250px-150Mewtwo.png
Igor
összekevered Mew-val 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Éljen a #metwo!
dawyd728
Miért, van aki nem szereti? Azt hittem az egyik általánosan is legkedveltebb Pokémon..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2018/07/31/csintalan-a-hirtv-rol-holnap-semmi-nem-dol-el-mar-eldolt-holnap-csak-nyilvanvalo-lesz

Jó lesz ez!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Éljen a #metwo!
Európa kb legkevésbé rasszista országában sikerült beindítani ezt a mozgalmat. Bravó.
dawyd728
Mint ahogy a feminista mozgalmak sem Szaúd-Arábiában a legerősebbek és a Greenpeace sem Kínában nyomja a legkeményebb akcióit. Most már csak a nyugati világnak kell komolyan venni mindent.
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Éljen a #metwo!
Európa kb legkevésbé rasszista országában sikerült beindítani ezt a mozgalmat. Bravó.

Aki szerint Erdogannal parolázó focistákkal szembeni fellépés rasszizmusból ered, azok nagyon nem értik a nyugati demokráciák működését. Amúgy persze biztos vannak rasszista németek, akik most demokrácia féltés mögé bújva kiélhették magukat, de nagyon nem jó irány ez a rasszista(/náci) kártya kijátszása mindenre.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Csak az a kurva balos médiatúlsúly ne lenne. (Megint Liszkay a HírTV-ben)
Amadeus
sok mindenre számítottam azért, de pont Liszkayra nem.
bergerdani
Pedig ezekre a gumigerincű patkányokra mindig kell számítani.
Amadeus
És Liszkay még egy dolog, én inkább attól tartok, hogy visszatér a szintén G-nap környékén lelépett Szikszai Péter, aki az elmúlt három évben mocskolódó cikkeket írogatott a tévéről, persze a NER-sajtóban már megszokottnak mondható nulla igazságtartalommal.
bergerdani
De mivel te mindig hithű fideszes voltál, így örömmel konstatálod ezeket a változásokat, végre lehull a Simicska-béklyó, és minden energiáddal az igazi, elvhű, szakmailag magas színvonalú, minőségi munkába vetheted magad, hazád és pártod örömére és a nemzet szolgálatában.
Sobri Jóska
Pedig azt hittem, beszéltünk politikáról, de akkor mégsem 😊
bergerdani
Én csak jót akartam...

több mint 6 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Amadeus
bergerdani
Amadeus
És Liszkay még egy dolog, én inkább attól tartok, hogy visszatér a szintén G-nap környékén lelépett Szikszai Péter, aki az elmúlt három évben mocskolódó cikkeket írogatott a tévéről, persze a NER-sajtóban már megszokottnak mondható nulla igazságtartalommal.
bergerdani
De mivel te mindig hithű fideszes voltál, így örömmel konstatálod ezeket a változásokat, végre lehull a Simicska-béklyó, és minden energiáddal az igazi, elvhű, szakmailag magas színvonalú, minőségi munkába vetheted magad, hazád és pártod örömére és a nemzet szolgálatában.
Sobri Jóska
Pedig azt hittem, beszéltünk politikáról, de akkor mégsem 😊

Mindig jövőre
több mint 6 éve
Amadeus
bergerdani
Amadeus
bergerdani

több mint 6 éve
Amadeus
bergerdani
Amadeus

Mindig jövőre
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 906
Amadeus
bergerdani

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Amadeus

Mindig jövőre
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Amadeus
Mondj 1 db jobboldalit? | Fidesz közeli média nem ér. Az már rég érték nélküli propaganda. |
Az a nagy helyzet, h a jobboldali média előbb szűnt meg Magyarországon, mint a balos.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Az a feelingem, hogy az ellenzékben senki nem tud 4 évnél tovább tervezni Fletón kívül, viszont 4 évente újraépített párttal meg senki nem lesz értelmes erő...
Toca
Én Fekete-Győréken éreztem azt, hogy ők isten igazából már idén is 2022-re terveztek.
empty taxi
És tényleg. (Insider)

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Az a feelingem, hogy az ellenzékben senki nem tud 4 évnél tovább tervezni Fletón kívül, viszont 4 évente újraépített párttal meg senki nem lesz értelmes erő...
Toca
Én Fekete-Győréken éreztem azt, hogy ők isten igazából már idén is 2022-re terveztek.
empty taxi
Ez így igaz.
Szerintem nem is titkoltàk, úgy emlékszem egy- két nyilatkozatban a vàlasztàsok alatt érintették ezt a témàt.

több mint 6 éve
Bírom ezt az LMP gyalázást. Sok közük van a dolgokhoz, biztos miattuk szar a politika.
Ettemlevest
Nem a politika szar, hanem a politikusok.
És a fenti sztereotipia jogosságára az elmúlt 3 hónapban bizony pont az LMP politikusai mutattak rá legmarkánsabban.
Ráadásul úgy, hogy ez a fórum a választások elött leginkább elempés volt a poll szerint, tehát ez az "érted aggódunk, nem ellened" tipikus esete is lehetne, ha a választás óta az LMP nem darálta volna le magát keresztbe-kasul.
(Miközben technikailag a választáson a leginkább ők erősödtek számszakilag.)

Te pl. Bears drukkerként nem fogsz problémázni, ha a Jets szarul draftol, a Tampa szarul igazol, a Seahawks lerombolja amit felépített, de ha a Chicagonal egy csere DB esetlegesen drogügybe keveredik, vagy ha a 3. RB megsérül, az jobban fog zavarni.
Orbán geci, Semjén súytalan, Gyurcsány szarházi, az MSZP úgy gáz, ahogy van, a Jobbiknak vége, Toroczkaiék NER-kompátibilis nácik, ez mind okés, mondhatni standard.
De az, hogy már az LMP-nél is ez a szégyenteljes szardobálós öntökönlövöldözés megy, az magával hozza a fórum markáns reakcióit.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Bírom ezt az LMP gyalázást. Sok közük van a dolgokhoz, biztos miattuk szar a politika.

Nem védem őket, csak furcsa hogy itt ők a világ gonosz ellensége. Miért nincs számon kérve az összes többi párt, hogy tök mást csinálnak, mint amit ígérni szoktak..
Ettemlevest
Gyalázás ? 😀
Ha neked egy görbetükör már gyalázás akkor van baj.
Mellesleg nekem eddig az egyik legszimpibb párt volt, de magukból csinálnak bohócot.

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919

Nem védem őket, csak furcsa hogy itt ők a világ gonosz ellensége. Miért nincs számon kérve az összes többi párt, hogy tök mást csinálnak, mint amit ígérni szoktak..
Ettemlevest
Ha a gyalàzàst a forumra érted akkor nincs igazad. Ekézve van itt mindenki az összes pàrt. Illetve persze a pàrtokhoz való szimpatizàlàs miatt, ki is àllnak mellettük.
Ez a forumozàs lényege.
És ami fontos, ez az egyik legkulturàltabb fórum ilyen szempontból, persze mert az alap téma ugye nem ez hanem az Amfoci.
A gyalàzkodàsok a politikàval foglalkozó lapok forumainàl folyik/bàrmely "oldal"\, de ott àm véresen.

több mint 6 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 6 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Na de ki kiállt most oda, hogy követni fogsz?
Amadeus
Azt még Sallai kiáltotta oda Hadházynak.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
 444.hu/2018/07/26/eltiltottak-az-lmp-etikai-bizottsaganak-elnoket-aki-eddig-az-eltiltasokat-osztogatta

efelett el is siklottunk.
Amadeus
Most tartanak valahol ott, ahol a francia forradalmárok 1794-ben, amikor már Robespierréket is kinyírták
Kampman
Na de ki kiállt most oda, hogy követni fogsz?

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
 444.hu/2018/07/26/eltiltottak-az-lmp-etikai-bizottsaganak-elnoket-aki-eddig-az-eltiltasokat-osztogatta

Amadeus
Most tartanak valahol ott, ahol a francia forradalmárok 1794-ben, amikor már Robespierréket is kinyírták
több mint 6 éve

Amadeus
Akkor most màr a tagsàgot kell eltiltani és teljes lesz a kör...
Fattyu
megvárom, míg MacPhistot is eltiltják.
Amadeus
LMP - Legyen Mindig Páremberakitellehettiltani

több mint 6 éve

Amadeus
Akkor most màr a tagsàgot kell eltiltani és teljes lesz a kör...
Fattyu
megvárom, míg MacPhistot is eltiltják.