NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Nem gondoltam azt,hogy a fidesz nem nyer.
Azt gondoltam hogy kevesebb képviselővel kicsit nagyobb kontroll alatt tud majd dolgozni így kénytelen lesz visszavenni a tempoból .
Nem így lett.

Most már eljutok oda hogy megijedek lehet bennem a hiba,hogy nem tetszik amit látok miközben több millióan meg tetszésüket és akaratukat teszik le mellettük?
Csak én vagyok az akinek nem elég ami most van mindenből többet akar kihozni?

10 éve élek Ráckevén sok ilyen kisváros lehet itthon.
Ez idő alatt felujitották az okmányirodát és lett csatornarendszer,ket uj helyi buszmegálló.
Tényleg ennyit lehet kihozni ebből?
Nincs egy hely ahol egy kávét lehetne inni,egy étterem él meg a városban,a kulturház lassan összedől,a focipálya detto,a fiatalok a dunaparton egy padon cigiznek isznak ,a gyerekek az iskolában káromkodnak,dohányozik jó része.

Szomorú hogy a 10 éve kint dolgozó barátom eldöntötte a most született gyereke miatt sem jön haza már pedig itt van minden nagymami nagypapi de inkább kifizeti a sittert havi 1-2ezer euroért...

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most a Fidesz programja, mit fognak kezdeni ezzel a nagy hatalommal?
Bruce
a Fidesznek nincs programja. ha valamiben konzekvensek, akkor az ez.
három évig lehet héderezni, utána kell valamilyen külső ellenséget találni, amivel meg lehet fogni a következő választást.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Lehet az LMP-t basztatni, hogy nem lépkedtek vissza és így meg lett a kétharmad, csak semmi értelme. Egy olyan ellenzéki összefogás, ahol gyurcsány és a régi káderek jelentik a partnert halálra van ítélve. Erre tökéletesen jók a listás eredmények, simán többet hozott a fidesz, mint várták. Az mszp sztem a parlamentbe nem jutott volna be, ha karácsony nem vállalja el a bohóc szerepét.gabokocka
csak ezzel az a baj, hogy dupla vagy semmit játszottak. az összefogás vezető ereje kívántak lenni, csak a piszkos munkát akarták elkerülni, és többé-kevésbé sikerült is nekik, kérdés milyen áron. mert ha azt mondják, hogy akár kompromisszumok árán is, de a magasztos cél érdekében, akkor pont nem kötötték meg azokat a kompromisszumokat, amiket fennhangon hirdettek.

lehet az elvekhez ragaszkodni, de ha kormányt akarnak váltani, és aztán nemcsak ez nem sikerül, hanem - főleg saját maguknak köszönhetően - sikerül a Fideszt kétharmad fölé nyomni, akkor az valahol óriási öngól. mint amikor a pincér nemcsak összekeveri a rendeléseket, de legalább még jól Rád is borítja.

persze valahol lehet mondjuk a Momentumot is hibáztatni, mert ők is elvihettek annyi voksot, ami a kétharmadot megakadályozza, csak más a leányzó fekvése, ha kilenc éve vagy párt, és a harmadik választást tolod, meg más, ha egy éve létezel, és ez az első megmérettetésed.
több mint 6 éve
Amador Los Angeles Rams 273
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most a Fidesz programja, mit fognak kezdeni ezzel a nagy hatalommal?

A kereskedelmet akarják még jobban magyarosítani, remélhetőleg ebből a COOP-ok jól fognak kijönni.
Nagyon jó lenne, ha komolyabb dolgokhoz is hozzáfognának, mint az egészségügy és az oktatás rendbetétele valamint a nyugdíjrendszer. De szerintem ez csak álom kategória. Pedig ha értelmes dolgokat csinálnának, akkor hosszú hosszú évekre bebetonozhatnák magukat és a társadalom is nyerhetne vele, mivel négy évente nem kellene ezt a gyászos szart végigélni. Utáltam már a facebookra is fellépni az utóbbi napokban (mindenhonnan a hazugság jött, mindegy hogy ellenzéki vagy kormánymédia).

Meglátjuk, a lényeg valóban az, hogy az én kis családomnak ne legyen rosszabb, a többi meg nem is érdekel... (vagyis érdekel, de nem tudok ellene tenni ezek szerint)
Bruce
Például az RTL Klubból és az Indexből egy TV2-Origo-féle mocskot csinálnak. Megpróbálkozhatnak az anonim kommentelés korlátozásával. Ellehetetlenítik a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot és a hasonló civil szervezeteket. És persze fideszesítik a bíróságokat. Na meg a ciklus végére Orbán már nem csak euróban, hanem fontban is milliárdos lesz.
Az egészségüggyel és oktatással pedig nem kell törődniük mert a társadalom többsége nem igényel jobbat.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Es ma is igaz.

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ez a legnagyobb baj:

"1523
Francesco Massaro velencei titkár a következőképpen összegezte a Mátyás korabeli Magyarországon szerzett utazási tapasztalatait:

A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére mindennap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények."
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 258 — Giants fan
Itt is értetlenkednek sokan, hogy nem értik hogy ha az ő ismeretségi körükben alig van fidesz szimpatizáns akkor hogy lehet ilyen eredmény. Hát úgy, hogy a falvakban, kisvárosokban élőknél meg fordított a helyzet, az ottani közösség azokat veti ki magából akik nem a fideszt támogatják. Azt nem értem, hogy ezt miért nem képes felfogni a baloldal
Szesze
Szerintem képes felfogni, de van amikor a politikai irányvonalad nem passzol, nem tud passzolni az ő felfogásukba. Nem tudom mi történt az országban, de a rendszerváltás utáni demokráciára való hajlandóság és politika iránti érdeklődés totálisan eltűnt és az emberek többsége belesüppedt a mindennapok nyomorúságába.

Maximum akkor tudod őket befolyásolni, ha lemész kutyába, ahogy a Fidesz tette vagy anno a Jobbik.
Solymi
Nem hiszem, h politikai irányvonal kérdése ez.. egyszerűen vidékre semmilyen muníciójuk nem maradt (ismét), enélkül meg esély sincs semmire, ráadásul a baloldali összefogás elmaradása miatt az egyébként szarrá nyerhető BP felét is elbukták, így meg sikerült még a 2/3-ot is összehozni.
több mint 6 éve

A kereskedelmet akarják még jobban magyarosítani, remélhetőleg ebből a COOP-ok jól fognak kijönni.
Nagyon jó lenne, ha komolyabb dolgokhoz is hozzáfognának, mint az egészségügy és az oktatás rendbetétele valamint a nyugdíjrendszer. De szerintem ez csak álom kategória. Pedig ha értelmes dolgokat csinálnának, akkor hosszú hosszú évekre bebetonozhatnák magukat és a társadalom is nyerhetne vele, mivel négy évente nem kellene ezt a gyászos szart végigélni. Utáltam már a facebookra is fellépni az utóbbi napokban (mindenhonnan a hazugság jött, mindegy hogy ellenzéki vagy kormánymédia).

Meglátjuk, a lényeg valóban az, hogy az én kis családomnak ne legyen rosszabb, a többi meg nem is érdekel... (vagyis érdekel, de nem tudok ellene tenni ezek szerint)
Bruce
Te az elmúlt 8 évben hol éltél ? 😊
Toca
Itt éltem eddig és ezután is itt fogok.
Reménykedem csak, hogy egy kicsit jóra is használják a hatalmukat, nem csak a saját meggazdagodásukra (azt már azért elérték nagyjából)
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 376 — Vikings fan

Bruce
Te az elmúlt 8 évben hol éltél ? 😊
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
de ezzel ki is maxoltak mindent. Vona meg azzal az ígérettel ment, hogy kvázi fog szerezni plusz fél millió szavazót a Fidesztől, ami gyengébb mozgósítás mellett azt jelentette volna, hogy nekik 1.5 milla, fidesznek meg 1.8 körül. ez nem jött össze, mert ha szerzett is onnan, közben sajátját bukta, lényegi változás nem volt, max átalakulás.

amúgy nagyon érdekes mi lesz. én számítok a Jobbiknál egy radikális előretörésre (felkészül Novák, Toroczkai és páran akik beálltak Vona mögé is visszahúznak szélre pl. Sneider) valamint az LMP-nél is nagy kérdés mi lesz. nem lennék meglepődve, ha Schiffer visszaszerezné a pártját, és ő is elindulna a néppártosodás útján. egyedül abból a fazonból nézem ki a mai politikai palettán, hogy van vmi érdemi ötlete a vidék megszólítására. mert ahogy látjuk a Jobbiknak sem sikerült megszólítania a vidéket.
csebi
Egy párt nem fogja tudni elmozdítani a fideszt, közös ellenzéki összefogás kell. Na most ha a jobbik megy vissza a jobbszélre, akkor erre a minimális esély nullára csökken (legalábbis nekik, mert ők akkor egy esetleges kormányváltásban soha nem fognak szerepet kapni). Mondjuk ha sikerülne még két pártnak olyan szavazóbázist szerezni, mint a jobbiknak van most, lehetne miről beszélni, ők egyedül nem fognak tudni semmit csinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 932 — Lucas Scott
Toroczkai:

Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot.
Egy olyan, egyébként kiváló emberek ezreiből álló parlamenti párt ugyanis, amely három egymást követő választáson sem tud a kormányzás közelébe kerülni, végleg elveszíti az esélyét arra, hogy valaha győzzön, hacsak nem iktatja ki azt az akadályt, amely a növekedését meggátolja...
(Folytatás következik néhány órán belül)

Ott is lesz pittyputty.
Bazzani
Sztem ha Vonát leváltják és más irányvonalat választanak, megy is vissza 10% alá marginális radikális pártnak. Több, mint 1.000.000 szavazójuk volt most, ez egy szélsőjobboldali kvázi "nácipártból" induló erő esetében elég nagy dolog. Szerintem.
gabokocka
de ezzel ki is maxoltak mindent. Vona meg azzal az ígérettel ment, hogy kvázi fog szerezni plusz fél millió szavazót a Fidesztől, ami gyengébb mozgósítás mellett azt jelentette volna, hogy nekik 1.5 milla, fidesznek meg 1.8 körül. ez nem jött össze, mert ha szerzett is onnan, közben sajátját bukta, lényegi változás nem volt, max átalakulás.

amúgy nagyon érdekes mi lesz. én számítok a Jobbiknál egy radikális előretörésre (felkészül Novák, Toroczkai és páran akik beálltak Vona mögé is visszahúznak szélre pl. Sneider) valamint az LMP-nél is nagy kérdés mi lesz. nem lennék meglepődve, ha Schiffer visszaszerezné a pártját, és ő is elindulna a néppártosodás útján. egyedül abból a fazonból nézem ki a mai politikai palettán, hogy van vmi érdemi ötlete a vidék megszólítására. mert ahogy látjuk a Jobbiknak sem sikerült megszólítania a vidéket.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Itt is értetlenkednek sokan, hogy nem értik hogy ha az ő ismeretségi körükben alig van fidesz szimpatizáns akkor hogy lehet ilyen eredmény. Hát úgy, hogy a falvakban, kisvárosokban élőknél meg fordított a helyzet, az ottani közösség azokat veti ki magából akik nem a fideszt támogatják. Azt nem értem, hogy ezt miért nem képes felfogni a baloldal
Szesze
Szerintem képes felfogni, de van amikor a politikai irányvonalad nem passzol, nem tud passzolni az ő felfogásukba. Nem tudom mi történt az országban, de a rendszerváltás utáni demokráciára való hajlandóság és politika iránti érdeklődés totálisan eltűnt és az emberek többsége belesüppedt a mindennapok nyomorúságába.

Maximum akkor tudod őket befolyásolni, ha lemész kutyába, ahogy a Fidesz tette vagy anno a Jobbik.
több mint 6 éve
Toroczkai:

Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot.
Egy olyan, egyébként kiváló emberek ezreiből álló parlamenti párt ugyanis, amely három egymást követő választáson sem tud a kormányzás közelébe kerülni, végleg elveszíti az esélyét arra, hogy valaha győzzön, hacsak nem iktatja ki azt az akadályt, amely a növekedését meggátolja...

Ott is lesz pittyputty.
Bazzani
Sztem ha Vonát leváltják és más irányvonalat választanak, megy is vissza 10% alá marginális radikális pártnak. Több, mint 1.000.000 szavazójuk volt most, ez egy szélsőjobboldali kvázi "nácipártból" induló erő esetében elég nagy dolog. Szerintem.

több mint 6 éve
Toroczkai:

Ott is lesz pittyputty.
Bazzani
Lesz itt pity-puty sok helyen Jobbik / LMP.
Az a vicc, hogy az egész baloldal kerékkötői lettek a választás legnagyobb ellenzéki nyertesei (MSZP, Fletó)
Az összefogás semmit nem ért a Fidesz ellen, sőt még örülnek is, hogy Fletót visszahozták a mélyből, lehet kire mutogatni.
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
Toroczkai:

Ott is lesz pittyputty.

több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 258 — Giants fan
Az a hülyeség, hogy itt semmi olyan dolog nem történt amire nem lehetett számítani, legalább is számomra pont úgy alakult minden ahogy előzetesen is logikusnak tűnt. (mondjuk a kétharmaddal a lehető legszarabb forgatókönyv jött be, de alapvetően akkor sincs semmi meglepetés benne).
Ennek ellenére az ellenzék minden egyes szereplője totálisan benézte az egészet, hihetetlen hogy mindannyian ennyire fogalmatlanok voltak végig és még az utolsó pillanatban is azt hitték, hogy nekik van igazuk. Ez minimum olyan ijesztő és szánalmas, mint hogy a fidesz kétharmadot tud szerezni egy ilyen politikával..
Egyértelmű volt a választások előtt is, hogy nem a városok lesznek a döntő tényezők, hanem hogy ki mit tud(ott) elérni a kistelepüléseken. Itt is értetlenkednek sokan, hogy nem értik hogy ha az ő ismeretségi körükben alig van fidesz szimpatizáns akkor hogy lehet ilyen eredmény. Hát úgy, hogy a falvakban, kisvárosokban élőknél meg fordított a helyzet, az ottani közösség azokat veti ki magából akik nem a fideszt támogatják. Azt nem értem, hogy ezt miért nem képes felfogni a baloldal, holott ezekre a térségekre kellett volna koncentrálnia az erőinek a 90%-át. De ez nem most derült ki, hanem már régen, mégse történt semmi előrelépés náluk ezen a téren, számomra ez a legérthetetlenebb. A jobbik próbált itt érvényesülni, az ő elképzelésük legalább logikus volt, de ezek szerint nagyon kevesek voltak ők is ezen a téren..
több mint 6 éve
Lehet az LMP-t basztatni, hogy nem lépkedtek vissza és így meg lett a kétharmad, csak semmi értelme. Egy olyan ellenzéki összefogás, ahol gyurcsány és a régi káderek jelentik a partnert halálra van ítélve. Erre tökéletesen jók a listás eredmények, simán többet hozott a fidesz, mint várták. Az mszp sztem a parlamentbe nem jutott volna be, ha karácsony nem vállalja el a bohóc szerepét.

Az a helyzet, el kell kezdeni járni az országot, egyenként beszélni az emberekkel, pont ahogy a fidesz teszi. Nyilván nekik könnyebb, ott elég a tv-ben elmondani, hogy jön abdul és megveri, megeszi, megkúrja a családod. El kell mondani, hogy az ellopott, szarul elköltött pénzt jobban is lehetne hasznosítani. Például a bácsinak nem kéne 70 évesen is a földet túrni mert ilyen opció is van, vagy hogy az unokája oskolája is lehetne picit jobb és a vonatra se kell mindenhol órákat várni, vannak társadalmak, ahol ezek a dolgok működnek.

Ezt kell közösen megvalósítania azoknak az ellenzéki pártoknak, akik képesek normálisan együttműködni.

Mondjuk az is a legrosszabb variáció, hogy mszp és a dk is bejutott, fertőzik tovább az ellenzéket a fidesz malmára hajtva a vizet.

több mint 6 éve
Nagyon, nagyon, nagyon csalódott vagyok.
Azt nem tudom eldönteni, hogy ennyire nem reprezentatív a baráti társaságom/ismerettségi köröm? Nem akarok nagyképű lenni azzal, hogy azt mondom értelmiségiek, de ez mondjuk 1000, nagy része mérnök ember.
Egyet nem tudok aki bármennyire tudna szimpatizálni a Fidesszel.
Ennyire nem számít semmit a fiatalság véleménye?
Nem tudom, hogy mi lesz még itt... Mi tud még történni?
tenorx
Reprezentatív, nézd meg Budapestet.
Viszont úgy tűnik vidéken és külhonban meg inkább, annyira felültek a propagandanak vagy annyira jó nekik hogy kis pénzt gyomoszoltek a zsebükbe, hogy jó nekik ez a rendszer ami “megvédi” őket.
Mellesleg az elenzék sem állt össze a jobbik nem is akart.
De legalább Fleto megmaradt...
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Képzeld el, hogy ez az ország nincs rossz mentális, társadalmi állapotban, hanem köszöni, jól érzi magát, csak te tévedsz, és azt hiszed, abba a hibába esel, mint az egyszeri udvarló, aki verset szavalt, képet festett, bókolt szíve hercegnőjének, az meg elment az istállófiúval, mert nem verset, képet, bókot akart, csak azt, hogy egy jó nagy fasszal valaki úgy megbassza, hogy csillagokat lásson.

Ez bizonyosodott be ma ismét. Hogy van akit boldoggá, elégedetté tesz, ha retteghet migránstól, utálhat Sorost, harcolhat Brüsszellel, és nem tudsz, nem tudunk, nem lehet ennél jobbat adni nekik, mert nekik ez így tökéletesen megfelel.Sobri Jóska
Ezzel most azt mondtad, hogy fogadjam el, hogy Don Quiote teljesen normális volt, amikor a szélmalmokkal kardozott. Hát ez nekem nehezemre esik. 😊

Most messze fogok menni, de ha egy fogyasztói társadalom nem növekszik, akkor az beteg. Most hagyjuk, hogy a fogyasztói társadalom mennyire jó vagy sem. Csak a tényt rögzítem. A magyar egy fogyasztói társadalom. Nem olyan fejlett, mint mondjuk az amerikai, de az. És az is akar lenni. Ha egy ilyen társadalom - egyébként tőle kultúrálisan is teljesen idegenül, mert a nyugati keresztény modell már ezer éve a gazdasági dominanciáról szól -, szóval ha egy ilyen társadalom nem növekszik, akkor az beteg. És ha erre nem úgy reagál, hogy abból növekedés legyen, akkor rosszul reagál. A magyar társadalom nem reagálja le a krízis jeleket. Nincsenek - Bokros, Gyurcsány alatt sem voltak - éhséglázadások, nem voltak milliós utcai tüntetések, stb. Lengyelországban voltak. Romániában voltak. Itt nem. Ezt én nem tudom máshogy értékelni, mint, hogy a társadalom le van szedálva. Don Quijote állapotban van, óriásokkal harcol és nem veszi észre, hogy azok szélmalmok. Ez nem egészséges.
peterk2005
Nem lesz valami kellemes ebből felébredni. Már amennyiben ...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ah még nincs 3 se és már mehetek haza?! Szupi!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Képzeld el, hogy ez az ország nincs rossz mentális, társadalmi állapotban, hanem köszöni, jól érzi magát, csak te tévedsz, és azt hiszed, abba a hibába esel, mint az egyszeri udvarló, aki verset szavalt, képet festett, bókolt szíve hercegnőjének, az meg elment az istállófiúval, mert nem verset, képet, bókot akart, csak azt, hogy egy jó nagy fasszal valaki úgy megbassza, hogy csillagokat lásson.

Ez bizonyosodott be ma ismét. Hogy van akit boldoggá, elégedetté tesz, ha retteghet migránstól, utálhat Sorost, harcolhat Brüsszellel, és nem tudsz, nem tudunk, nem lehet ennél jobbat adni nekik, mert nekik ez így tökéletesen megfelel.Sobri Jóska
Ezzel most azt mondtad, hogy fogadjam el, hogy Don Quiote teljesen normális volt, amikor a szélmalmokkal kardozott. Hát ez nekem nehezemre esik. 😊

Most messze fogok menni, de ha egy fogyasztói társadalom nem növekszik, akkor az beteg. Most hagyjuk, hogy a fogyasztói társadalom mennyire jó vagy sem. Csak a tényt rögzítem. A magyar egy fogyasztói társadalom. Nem olyan fejlett, mint mondjuk az amerikai, de az. És az is akar lenni. Ha egy ilyen társadalom - egyébként tőle kultúrálisan is teljesen idegenül, mert a nyugati keresztény modell már ezer éve a gazdasági dominanciáról szól -, szóval ha egy ilyen társadalom nem növekszik, akkor az beteg. És ha erre nem úgy reagál, hogy abból növekedés legyen, akkor rosszul reagál. A magyar társadalom nem reagálja le a krízis jeleket. Nincsenek - Bokros, Gyurcsány alatt sem voltak - éhséglázadások, nem voltak milliós utcai tüntetések, stb. Lengyelországban voltak. Romániában voltak. Itt nem. Ezt én nem tudom máshogy értékelni, mint, hogy a társadalom le van szedálva. Don Quijote állapotban van, óriásokkal harcol és nem veszi észre, hogy azok szélmalmok. Ez nem egészséges.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Pedig amit átvettek a komenistáktól, a csasztuska-propaganda az kiváló vevőkészülékekre talált. Éldekes sehol se láttam egy igazi "te, sötétben bujkáló ellenmigracsizmáns, reszkess!" Plakátot, pedig valszeg a nagy többségnek leesne, ha az ellenforradalmárt migránsra cseréljük a imperialistát meg sorosra akkor mi is a szelavi. S ezért nem értik meg a pestet se a csuti vadászok, az 56 nem a nemzeti főkelés, hanem a sértett csalódott komenisták, de attól még komenisták.
Mögmontam vag mögmontam?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Ha lesz ilyen mérés, ki fog belőle derülni, hogy a 1,5 millió fiatalból mondjuk 900ezer a Fideszre szavazott.
Sobri Jóska
Meglepne ha pont a fiataloknál (definiáljuk 18-29-ként) szerzett volna 60%-ot a fidesz, mondj 500-600 ezret.. meg persze ha ráteszed a BP/egyetemista szűrőt, kijön hogy mondjuk 28-32% abban a csoportban... ami tenorx-nek még mindig sok, neked meg kevés. 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként azt hiszem, hogy lassan a világ ki fog találni valamit, ami jobb, hatékonyabb, mint a demokrácia, de annak a meghonosulása se lesz fájdalommentes, és eközben is sokan rá fognak baszni.
Sobri Jóska
Jóska. 😊 Váteszi jóslással bélyegzel meg másokat, és közben ilyeneket leírsz. 😀

Kb. ötven éve jósolgatják, hogy a nyugati demokratikus modell a halálán van. Hol vannak a haláltusa jelei?

Én azt látom, hogy még a saját magának okozott gazdasági krízisből is elsőnek szédelgett elő a "demokratikus világ közepe", az USA. Mindenki előtt. Azok előtt is, akik nem is voltak okozói a bajnak. A sok nemzetiségére büszke, egymás haját fogó és egymást sakkban tartó "nemzetek ejrópája" előtt is. És a saját magát konstans dzshihadban kivéreztető, még azzal az őrült olajkinccsel is éppen hogy éhen nem haló muszlim világnál is előbb jött ki a bajból.

Még a kultúrálisan legmesszebb álló, teljesen más gyökerekkel (évezredesen más gyökerekkel) rendelkező kelet is inkább afelé "trendel", hogy átvegye a nyugati demokrácia-modellt, nem pedig afelé, hogy valami újat találna ki. Az amit mi kínai csodának, keleti csodának nevezünk, abban nincs semmi újszerű. Egyszerűen a kultúrális adottságaik miatt tovább képesek elviselni a gazdasági fejlődés során a társadalmi különbségek fennmaradását, mint a nyugat. De ennyi. Ahogy elérik Japán, Dél-Korea, stb. szintjét, tovább már ott sem megy. Nem új utat kezdenek, hanem importálják maguknak a nyugati modellt.

Úgyhogy van ebben még bőven tartalék. Majd ha egy világválságból nem tud 2-3 év alatt kijönni és újra növekedésbe fordulni, akkor talán. Bár még az sem biztos, hogy van akkora sokk, mint mondjuk a gyarmatbirodalmak felbomlása, és az se kottyant meg 100 éve.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)