NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Az tegnap kiderült, hogy Gulyás Marciéknak volt igazuk, azaz csak úgy lehet kormányt váltani, ha az ellenzék összefog.

De az is kiderült, hogy jelenleg annyira erős a Fidesz, hogy így sem.

4 év múlva viszont kell az Összefogás és kell az, hogy a szavazókkal már az elejétől megértessék, hogy ez miért kell. És én úgy vélem, hogy nem azt kell mondani, hogy így akarunk kormányozni (egy Jobbikos nem fog arra az Összefogásra szavazni, amelyikben ott van Gyurcsány, márpedig ott lesz), hanem azt, hogy összeállnak kiadnak egy közös tervet, amely arról szól, hogy hogyan állítják helyre a legfontosabb demokratikus intézményeket, azaz, amit közösen vállalnak, majd lekommunikálják, hogy ezután feloszlanak és kiírnak egy fair választást.
Jughead
Na ilyen nem lesz! 😊
Bruce
Az LMP és Szél Bernadett már idén is ezt kommunikálta. Ha ez nem döbbenti rá őket, hogy ez kell akkor nem is akarnak hatalomra kerülni.
Jughead
Micsodaa?
LMP és Szél. Átaludtad az elmúlt egy hónapot?
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Az tegnap kiderült, hogy Gulyás Marciéknak volt igazuk, azaz csak úgy lehet kormányt váltani, ha az ellenzék összefog.

4 év múlva viszont kell az Összefogás és kell az, hogy a szavazókkal már az elejétől megértessék, hogy ez miért kell. És én úgy vélem, hogy nem azt kell mondani, hogy így akarunk kormányozni (egy Jobbikos nem fog arra az Összefogásra szavazni, amelyikben ott van Gyurcsány, márpedig ott lesz), hanem azt, hogy összeállnak kiadnak egy közös tervet, amely arról szól, hogy hogyan állítják helyre a legfontosabb demokratikus intézményeket, azaz, amit közösen vállalnak, majd lekommunikálják, hogy ezután feloszlanak és kiírnak egy fair választást.
Jughead
A falusiakat ez se fogja érdekelni. Mi az hogy demokratikus intézmény? Posta, művház?
Ugyanmár..

Le kell menni kutyába gyökkettő szintű ostobaságba, iszapbirkózni.
Rosszabb úgyse lehet, és hátha szerencsésen jövünk ki belőle.. s reménykedni h valamit nagyon elcsesznek a köv 4 évben.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 204

Jughead
Na ilyen nem lesz! 😊
Bruce
Az LMP és Szél Bernadett már idén is ezt kommunikálta. Ha ez nem döbbenti rá őket, hogy ez kell akkor nem is akarnak hatalomra kerülni.
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

Jughead
Na ilyen nem lesz! 😊
több mint 6 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 204

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egy ismerosom irt egy tok jo osszefoglalot a dologrol, bedobom ide is:

Amikor megcsalnak, nem csak maga a tett fáj és hogy innentől elvesztetted a párodat. Ez azt is jelent, hogy a közös múltatok sem volt igaz, a jövőtök, amit mesésen elképzeltél, az meg pláne nem. Naiv voltál és nem tudhatod, hogy a következő kapcsolatodban ugyanúgy elő fog-e fordulni hasonló, hiszen nincs olyan világképed, ami egy ilyen tettet megmagyarázna. Hiába nem a te hibád, te választottad az illetőt, ráadásul lehet, hogy megint hasonlót fogsz találni és te voltál az, aki az egyértelmű jeleket sem akarta összerakni, csak amikor már túl késő volt.

Lehet jönni libsi okoskodással, hogy hát el volt csalva, meg birka ország, meg falun nincs internet, meg nem a többség szavazott úgy, csak mégis így osztották a helyeket - lófasz. Ez egy totális győzelem és nem azért, mert megint majdnem ugyanannyi székük van, mint az elmúlt 8 évben.

Ami az igazán szörnyű az egészben, hogy ezzel a győzelemmel az alábbiakat sem tudja egyikünk sem megmagyarázni a tudatalattijának:

- Hogy a külföldre menekült inverz migránsaink, akik hazaküldik a pénzt, hogy itthon ne haljon éhen a család és végigvártak órákat az esőben szintén a Fideszre szavaztak.
- Hogy minden alkalommal, amikor döntéshelyzetbe kerültünk, hogy most magunkkal basszunk inkább ki, azért cserébe, hogy jobb legyen az országnak, azt valójában senki sem kérte.
- Hogy a marginalizált rétegek, akikért elvileg baloldaliként kiállunk és fel akarunk emelni, gecire nem kérnek a jótékonykodásunkból, úgyhogy valójában csak a saját mártír egónk fényesítésére elég a "mások miatt vagyok szomorú és mérges" hozzáállásunk.
- Hogy a nagy vinnyogás, hogy a sok vidéki buborékban, echo chamberben él, és emiatt nem tudják szegénykéim, hogy mi van a világban, valójában azt jelenti, hogy mi vagyunk a legtorzabb echo chamberben és ezt nem vettük észre.
- Hogy az, hogy már egy darab szöget nem tudsz venni a cégedbe vagy pályázatba, anélkül, hogy háromszoros áron ne a Fideszes kádertől kellene megvásárolnod, senkit sem zavar. Senki sem akar versenyt vagy meritokráciát, amikor ezt mondják, azt csak annyit jelent, hogy bántja őket, hogy ők maradtak ki a korrupcióból.
- Hogy az egész ellenzékben nincs olyan ember, akire szívesen szavaztál volna, vagy elég erős személyiségnek érezted volna, hogy kövesd a céljaiban, de így is fogcsikorgatva kiválasztottál egy olyan faszt, akinek még nem volt elég módja lopni, ezért morálisabbnak hitted és ezekkel el is fogyott a teljes paletta, amiből válogatni lehet, ez bővülni egy ideig nem fog.
- Hogy annak ellenére, hogy a teljes nyugati sajtó egy mini-putyinnak állítja be főoldalakon Orbánt és az elmúlt hetekben semmi más nem volt, mint kórházi halálok, Elios és Kósa össztűz, ez együttesen sem elég ahhoz, hogy lenyomjon egy STOP táblát.
- És az sem igaz, hogy a "gyűlöletkampány" ellen vagyunk, mert akkor nem lennénk ennyire felkúrva és nem olyan leegyszerűsített ellenségekben keresnénk a magyarázatot, hogy "falusi nyugger" a migráns helyett.

Most az ország egyik fele örül, hogy hozzásegítette Szűz Mária által választott Uralkodóját a megjövendölt egyeduralomhoz, hogy pajzsként védje tovább Európát és felvirágoztassa az egész Szentséges Kárpát-medencét. A másik felének meg az maradt, hogy sikerült a nagy taktikai szavazással visszahoznunk Fletót a parlamentbe és az a pár nem narancssárga körzet a térképen meg be lesz hintve sóval. Szerintem egyértelmű, hogy az első fele nyert. Nem maradt nekünk semmi, csak a káosz és a maradék ellenállást is be fogják grimaszolva dózerolni a következő pár hónapban, komolyabb ellenállás nélkül. Nem tudom, hogy ennek a jobboldali, konzervatív értelmiség tényleg örül-e, hogy innentől kezdve tényleg nincsen semmilyen ellensúly a szabadrablásban, hogy valaki a kezére csapjon kicsit egy-egy megyéket szétlopó állami maffiának, de csóró migráns, amivel riogattátok a hallgatóitokat az nem fog jönni.

Én társadalomtudományokhoz valamit konyító ELTE PhD hallgatóként azt szeretném kérni, hogy ha valakinek esetleg van magyarázata arra, hogy mi történt, hogy hogyan működik a világ, ugyan ossza már meg velem, mert ez a szar, amit tanultam éveken keresztül, hogy adjunk jogokat embereknek, hogy a saját kezükbe vehessék az életüket és bízzunk meg bennük, hogy jót fognak tenni és akkor tényleg már ettől jobbak lesznek és kicsit adjunk vissza a pareto eloszlás alján lévő szerencsétleneknek is, ha ezt dobta nekik a gép, hogy ne szenvedjék végig az életüket és örökítsék tovább a szenvedésüket - na ez szemmel láthatóan nem működik.
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Volt egy mém a facebookon, hogy ha az 5%os dk részére 46 helyen lép vissza az mszp, akkor a 7%os lmp részére hány helyen kéne? Hát van benne valami. És ugye a dk-ban van az egész ellenzék legvállalhatatlanabb alakja. Az lmp sztem csárdi körzetét és szekszárdot kapta meg talán miközben ennél több helyen léptek vissza. De továbbra is mondom, nem ez a fő probléma. Tegnap több, mint 2.5 millió ember úgy szavazott, hogy jó ahogy van. Amíg azt a számot nem tudják 2, de inkább 1.5 millió alá vinni, tök8 ki hol lép vissza.
gabokocka
Pontosan. Lehetett volna itt visszalépés, max a 2/3 nincs meg. A kormány leválthatatlan, és az is marad nagyon, nagyon hosszú időre. Még kevesebb emberrel is simán azok lennének, totálisan rájuk van szabva a választási rendszer.
És senkinek ne legyen kétsége, hogy majd 4 év múlva. Most, ennyi botrány után ennyire volt képes az ellenzék. 4 év múlva még ennyi médiájuk és pénzük SEM lesz, a Fide$$nek pedig csak nagyobb, több.

Nem lehet megmondani, meddig fog ez menni, de legalább 10 év benne van, potenciálisan több. De a választási rendszertől függetlenül, Magyaroszág tegnap tényleg felállt, és szólott:nekünk nem kell demokrácia, nekünk nagy testvér kell, és Mohács. Horty, Kádár, és most Orbán. Hajrá, erőt, egészséget!

Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
10 éve élek Ráckevén sok ilyen kisváros lehet itthon.
Ez idő alatt felujitották az okmányirodát és lett csatornarendszer,ket uj helyi buszmegálló.
Tényleg ennyit lehet kihozni ebből?
Nincs egy hely ahol egy kávét lehetne inni,egy étterem él meg a városban,a kulturház lassan összedől,a focipálya detto,a fiatalok a dunaparton egy padon cigiznek isznak ,a gyerekek az iskolában káromkodnak,dohányozik jó része.
Janek
Ráckevén? a HÉV jár még? na ugye hogy na ugye
slowmotion
Ja igen.
Látod tényleg bennem van a hiba.
Btw
Ez az elveszik a munkád propaganda eleg volt egy brexitre is itthon meg van rezsiprogram meg csok meg soros adott a 2/3.
Janek
erzsébet utalványt elfelejtetted, de hajlamos vagyok szemet hunyni efelett 😊
slowmotion
Mert én olyat nem kaptam.

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Sajnálom, biztos velem van a baj, én nagyon szerettem volna egy kis változást a politikába, de nem gondoltam ez azt jelenti hogy a Gyujcsány fog bejuttni és minden más marad 😀..
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 477 — Keep pounding
Volt egy mém a facebookon, hogy ha az 5%os dk részére 46 helyen lép vissza az mszp, akkor a 7%os lmp részére hány helyen kéne? Hát van benne valami. És ugye a dk-ban van az egész ellenzék legvállalhatatlanabb alakja. Az lmp sztem csárdi körzetét és szekszárdot kapta meg talán miközben ennél több helyen léptek vissza. De továbbra is mondom, nem ez a fő probléma. Tegnap több, mint 2.5 millió ember úgy szavazott, hogy jó ahogy van. Amíg azt a számot nem tudják 2, de inkább 1.5 millió alá vinni, tök8 ki hol lép vissza.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Ez idő alatt felujitották az okmányirodát és lett csatornarendszer,ket uj helyi buszmegálló.
Nincs egy hely ahol egy kávét lehetne inni,egy étterem él meg a városban,a kulturház lassan összedől,a focipálya detto,a fiatalok a dunaparton egy padon cigiznek isznak ,a gyerekek az iskolában káromkodnak,dohányozik jó része.
Janek
slowmotion
Ja igen.
Btw
Ez az elveszik a munkád propaganda eleg volt egy brexitre is itthon meg van rezsiprogram meg csok meg soros adott a 2/3.
Janek
erzsébet utalványt elfelejtetted, de hajlamos vagyok szemet hunyni efelett 😊
több mint 6 éve
Lehet az LMP-t basztatni, hogy nem lépkedtek vissza és így meg lett a kétharmad, csak semmi értelme. Egy olyan ellenzéki összefogás, ahol gyurcsány és a régi káderek jelentik a partnert halálra van ítélve. Erre tökéletesen jók a listás eredmények, simán többet hozott a fidesz, mint várták. Az mszp sztem a parlamentbe nem jutott volna be, ha karácsony nem vállalja el a bohóc szerepét.gabokocka
csak ezzel az a baj, hogy dupla vagy semmit játszottak. az összefogás vezető ereje kívántak lenni, csak a piszkos munkát akarták elkerülni, és többé-kevésbé sikerült is nekik, kérdés milyen áron. mert ha azt mondják, hogy akár kompromisszumok árán is, de a magasztos cél érdekében, akkor pont nem kötötték meg azokat a kompromisszumokat, amiket fennhangon hirdettek.

lehet az elvekhez ragaszkodni, de ha kormányt akarnak váltani, és aztán nemcsak ez nem sikerül, hanem - főleg saját maguknak köszönhetően - sikerül a Fideszt kétharmad fölé nyomni, akkor az valahol óriási öngól. mint amikor a pincér nemcsak összekeveri a rendeléseket, de legalább még jól Rád is borítja.

persze valahol lehet mondjuk a Momentumot is hibáztatni, mert ők is elvihettek annyi voksot, ami a kétharmadot megakadályozza, csak más a leányzó fekvése, ha kilenc éve vagy párt, és a harmadik választást tolod, meg más, ha egy éve létezel, és ez az első megmérettetésed.
slowmotion
És akkor mi lett volna a megoldás? Ők visszalépnek mindenhol és cserébe kapnak két vidéki körzetet, ahol 4 százalék helyett elérnek 6-ot? Az mszp-dk úgy pozicionálta magát az ellenzéken belül, mintha még 94-et írnánk, holott neccesebb volt nekik a bejutás, mint az lmp-nek. Mert értem, hogy a szent cél orbánék leváltása lett volna, de azért csak vannak maguknak a pártoknak is céljai. Most meg az, hogy 2/3 vagy sem, már tök mindegy sztem (azért nyilván nem), a lényeg, hogy a közelében nem járt az ellenzék a kormányváltásnak.

Basztatják a momentumot és a kutyapártot is, de könyörgöm, ne találjuk már ki, hogy miattuk szar minden. Ahelyett, hogy a levitézlett faszok eltakarodnának, keresik a hibát mindenkiben. És ebben Sobrinak tökre igaza van.
gabokocka
nem mindenhol, de ahol látványosan semmi esélyük nem volt, ott mindenképpen. ez az egyik. aki túl sokat markol, az keveset fog, they say.
a másik az, hogy igaz, hogy a politika is csak üzlet, de néha még az üzletben is van olyan, hogy valamit ingyen adok. reklámértéknek hívják, vagy minek. persze ők is léptettek vissza embereket, de mennyit? biztos, hogy eleget? és ezen visszaléptetések nagy része nem csere-bere volt?
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 258 — Giants fan
Az a hülyeség, hogy itt semmi olyan dolog nem történt amire nem lehetett számítani, legalább is számomra pont úgy alakult minden ahogy előzetesen is logikusnak tűnt. (mondjuk a kétharmaddal a lehető legszarabb forgatókönyv jött be, de alapvetően akkor sincs semmi meglepetés benne).
Ennek ellenére az ellenzék minden egyes szereplője totálisan benézte az egészet, hihetetlen hogy mindannyian ennyire fogalmatlanok voltak végig és még az utolsó pillanatban is azt hitték, hogy nekik van igazuk. Ez minimum olyan ijesztő és szánalmas, mint hogy a fidesz kétharmadot tud szerezni egy ilyen politikával..
Egyértelmű volt a választások előtt is, hogy nem a városok lesznek a döntő tényezők, hanem hogy ki mit tud(ott) elérni a kistelepüléseken. Itt is értetlenkednek sokan, hogy nem értik hogy ha az ő ismeretségi körükben alig van fidesz szimpatizáns akkor hogy lehet ilyen eredmény. Hát úgy, hogy a falvakban, kisvárosokban élőknél meg fordított a helyzet, az ottani közösség azokat veti ki magából akik nem a fideszt támogatják. Azt nem értem, hogy ezt miért nem képes felfogni a baloldal, holott ezekre a térségekre kellett volna koncentrálnia az erőinek a 90%-át. De ez nem most derült ki, hanem már régen, mégse történt semmi előrelépés náluk ezen a téren, számomra ez a legérthetetlenebb. A jobbik próbált itt érvényesülni, az ő elképzelésük legalább logikus volt, de ezek szerint nagyon kevesek voltak ők is ezen a téren..
Szesze
Jó de pl. Angyalföldön pl. 3szor annyi Jobbik plakát volt mint MSZP-s, kb alig látott az ember MSZP-s plakátot, és kétszer annyi szavazatot szereztek mint a Fidesz.
Tény hogy a mozgósítás nem csak a plakátokról szól, de bizonyos helyeken elég elhinteni, hogy soros meg migráns és kész. AKi nem hiszi válasszon ki random 30 falut vidéken menjen le kérdezzen meg egy átlag szavazót kire szavazott és miért, és 25-28 fogja azt mondani hogy A Fideszre, mert ide ne jöjjenek senkik elvenni a munkánkat. BP ugyanez csak itt annyival jobb a helyzet, hogy nem 30/25 az arány hanem 30/14-15.
eaglesmcnabb
Nem a plakátokról beszélek, szerintem annak szinte semmi jelentősége nincs, vagy legalább is minimális. Én arról beszélek, hogy fizikailag el kell juttatni a megfelelő információkat azokhoz az emberekhez akikhez jelenleg semmi más nem jut el csak a kormánysajtó agymosása. Nyilván ez nem egy könnyű feladat, de kb semmi mással nem kellett volna foglalkozni az utóbbi években, mint ezzel ha érdemben előre akarnak lépni. Finoman szólva nem jött össze, ehelyett ezzel a röhejes bénázással amit összefogás címén előadtak sikerült elbaszni az amúgy szarrá nyerhető bp-i körzetek felét is. Gratulálok.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
slowmotion
Ja igen.
Btw

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Lehet az LMP-t basztatni, hogy nem lépkedtek vissza és így meg lett a kétharmad, csak semmi értelme. Egy olyan ellenzéki összefogás, ahol gyurcsány és a régi káderek jelentik a partnert halálra van ítélve. Erre tökéletesen jók a listás eredmények, simán többet hozott a fidesz, mint várták. Az mszp sztem a parlamentbe nem jutott volna be, ha karácsony nem vállalja el a bohóc szerepét.gabokocka
csak ezzel az a baj, hogy dupla vagy semmit játszottak. az összefogás vezető ereje kívántak lenni, csak a piszkos munkát akarták elkerülni, és többé-kevésbé sikerült is nekik, kérdés milyen áron. mert ha azt mondják, hogy akár kompromisszumok árán is, de a magasztos cél érdekében, akkor pont nem kötötték meg azokat a kompromisszumokat, amiket fennhangon hirdettek.

lehet az elvekhez ragaszkodni, de ha kormányt akarnak váltani, és aztán nemcsak ez nem sikerül, hanem - főleg saját maguknak köszönhetően - sikerül a Fideszt kétharmad fölé nyomni, akkor az valahol óriási öngól. mint amikor a pincér nemcsak összekeveri a rendeléseket, de legalább még jól Rád is borítja.

persze valahol lehet mondjuk a Momentumot is hibáztatni, mert ők is elvihettek annyi voksot, ami a kétharmadot megakadályozza, csak más a leányzó fekvése, ha kilenc éve vagy párt, és a harmadik választást tolod, meg más, ha egy éve létezel, és ez az első megmérettetésed.
slowmotion
És akkor mi lett volna a megoldás? Ők visszalépnek mindenhol és cserébe kapnak két vidéki körzetet, ahol 4 százalék helyett elérnek 6-ot? Az mszp-dk úgy pozicionálta magát az ellenzéken belül, mintha még 94-et írnánk, holott neccesebb volt nekik a bejutás, mint az lmp-nek. Mert értem, hogy a szent cél orbánék leváltása lett volna, de azért csak vannak maguknak a pártoknak is céljai. Most meg az, hogy 2/3 vagy sem, már tök mindegy sztem (azért nyilván nem), a lényeg, hogy a közelében nem járt az ellenzék a kormányváltásnak.

Basztatják a momentumot és a kutyapártot is, de könyörgöm, ne találjuk már ki, hogy miattuk szar minden. Ahelyett, hogy a levitézlett faszok eltakarodnának, keresik a hibát mindenkiben. És ebben Sobrinak tökre igaza van.
gabokocka
Egyetértek, nem az MKKP és Momentum hibája az az egy két egyéni választó... hát ott is sokan szavaztak a Fideszre, tőlük nem lehetett volna elvenni pár voksot, érted... Ne tegyünk úgy mintha a Fidesznek nem lennének billegő szavazói.. vannak csak a baloldal képtelen ezeket megszólítani.. Ha tényleg robotok lennének a fidesz szavazók, akkor nem lennének Márki Zay, Lakatos meg hasonló megcsömörlött volt fideszesek.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
a Vásárhelyi "siker" után várható volt, az ellenzék elhitte hogy megvan a tuti
a Fidesz meg mozgósított .

az meg hogy most mutogatnak egymásra az ellenzéknél?
komolyan azt hitték hogy ez a névleges semmilyen összefogás menni fog?

most kéne a részsikereknek örülni, levonni a következtetéseket és megpróbálni előrelépni

de neeem, jó magyar szokás szerint mutogatunk másra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Toroczkai:

Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot.
Egy olyan, egyébként kiváló emberek ezreiből álló parlamenti párt ugyanis, amely három egymást követő választáson sem tud a kormányzás közelébe kerülni, végleg elveszíti az esélyét arra, hogy valaha győzzön, hacsak nem iktatja ki azt az akadályt, amely a növekedését meggátolja...
(Folytatás következik néhány órán belül)

Ott is lesz pittyputty.
Bazzani
Bírom Toroczkait is, lépjenek csak az eredeti vonalra, megnyerik a Fideszhez átpártolt embereket, és buknak ugyanannyit, akik a néppártosodás miatt szavaztak rájuk.
Érdemi változás nem lesz
eaglesmcnabb
Dehogynem, a fidesztől ők szavazót nem fognak elvinni, ellenben buknak egy csomót. Sztem az az egy útjuk van, amit Vona képvisel, a kérdés, hogy az mire lehet elég. Sztem sincs bennük több, mint ami most, ellenben egy újraszerveződő, vállalható baloldal mellett a vidéki erejük sokat jelenthetne. Persze ebből semmi sem lesz, mert ők mennek jobbra, a baloldal pedig négy év múlva gyurcsány és társai lesznek.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Toroczkai:

Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg, s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot.
Egy olyan, egyébként kiváló emberek ezreiből álló parlamenti párt ugyanis, amely három egymást követő választáson sem tud a kormányzás közelébe kerülni, végleg elveszíti az esélyét arra, hogy valaha győzzön, hacsak nem iktatja ki azt az akadályt, amely a növekedését meggátolja...
(Folytatás következik néhány órán belül)

Ott is lesz pittyputty.
Bazzani
Bírom Toroczkait is, lépjenek csak az eredeti vonalra, megnyerik a Fideszhez átpártolt embereket, és buknak ugyanannyit, akik a néppártosodás miatt szavaztak rájuk.
Érdemi változás nem lesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az a hülyeség, hogy itt semmi olyan dolog nem történt amire nem lehetett számítani, legalább is számomra pont úgy alakult minden ahogy előzetesen is logikusnak tűnt. (mondjuk a kétharmaddal a lehető legszarabb forgatókönyv jött be, de alapvetően akkor sincs semmi meglepetés benne).
Ennek ellenére az ellenzék minden egyes szereplője totálisan benézte az egészet, hihetetlen hogy mindannyian ennyire fogalmatlanok voltak végig és még az utolsó pillanatban is azt hitték, hogy nekik van igazuk. Ez minimum olyan ijesztő és szánalmas, mint hogy a fidesz kétharmadot tud szerezni egy ilyen politikával..
Egyértelmű volt a választások előtt is, hogy nem a városok lesznek a döntő tényezők, hanem hogy ki mit tud(ott) elérni a kistelepüléseken. Itt is értetlenkednek sokan, hogy nem értik hogy ha az ő ismeretségi körükben alig van fidesz szimpatizáns akkor hogy lehet ilyen eredmény. Hát úgy, hogy a falvakban, kisvárosokban élőknél meg fordított a helyzet, az ottani közösség azokat veti ki magából akik nem a fideszt támogatják. Azt nem értem, hogy ezt miért nem képes felfogni a baloldal, holott ezekre a térségekre kellett volna koncentrálnia az erőinek a 90%-át. De ez nem most derült ki, hanem már régen, mégse történt semmi előrelépés náluk ezen a téren, számomra ez a legérthetetlenebb. A jobbik próbált itt érvényesülni, az ő elképzelésük legalább logikus volt, de ezek szerint nagyon kevesek voltak ők is ezen a téren..
Szesze
Jó de pl. Angyalföldön pl. 3szor annyi Jobbik plakát volt mint MSZP-s, kb alig látott az ember MSZP-s plakátot, és kétszer annyi szavazatot szereztek mint a Fidesz.
Tény hogy a mozgósítás nem csak a plakátokról szól, de bizonyos helyeken elég elhinteni, hogy soros meg migráns és kész. AKi nem hiszi válasszon ki random 30 falut vidéken menjen le kérdezzen meg egy átlag szavazót kire szavazott és miért, és 25-28 fogja azt mondani hogy A Fideszre, mert ide ne jöjjenek senkik elvenni a munkánkat. BP ugyanez csak itt annyival jobb a helyzet, hogy nem 30/25 az arány hanem 30/14-15.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
gabokocka
Mondjuk olyan szempontbol vicces a dolog, hogy mindenkinek szabad a saját rövidtávú önös érdekeit nézni, de az MSZP politikusainak nem?
Mert ők is dettó ezt teszik, amit Sobri nagyvonalúan mindenki másnak megenged.. és csak rajtuk kér számon. (bár lehet hogy LMP-n is, fene tudja)

Nem, valóban nem jó, és valóban fel kéne égetni az egész kócerájt.. de nem csak őket.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Igen én is úgy gondolom, hogy mindenki fasz volt az ellenzéknél, mindenki a saját kis szalonnáját akarta sütögetni, csak nem vették észre, hogy a tűz mellett már ott ülnek a fidesz-esek és hát úgy nehezen sül meg az a szalonna, hogy valaki ül a tűz és a szalonnád között.

Akkor lehet leváltani a fideszt,
1. ha egy párt lesz az ellenzékben, ilyen pedig nem lesz.
2. ha a fidesz akarja magát leváltani

Szerkesztette: Bruce
több mint 6 éve
Janek
több mint 6 éve

slowmotion

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Most már eljutok oda hogy megijedek lehet bennem a hiba,hogy nem tetszik amit látok miközben több millióan meg tetszésüket és akaratukat teszik le mellettük?
Csak én vagyok az akinek nem elég ami most van mindenből többet akar kihozni?
Janek
Mi a probléma kedves elvtárs? Hát nem épül, szépül a város?
A dolgos nép kemény munkával ezt elérte és ez se tetszik?

Kuláknak tetszik lenni vagy imperialista bomlasztó ügynöknek?
A jelenlegi nemzetközi helyzetben ez is haladás, elvársak. Keményebben és többet kell dolgozni és akkor majd a jóságos Mészáros elvtárs is többet tud az elvtársaknak adni.
több mint 6 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most a Fidesz programja, mit fognak kezdeni ezzel a nagy hatalommal?
Bruce
a Fidesznek nincs programja. ha valamiben konzekvensek, akkor az ez.
három évig lehet héderezni, utána kell valamilyen külső ellenséget találni, amivel meg lehet fogni a következő választást.
slowmotion
Mondjuk ha olyanokra gondolok, hogy CSOK, ami nekem jó volt. Ingyen építési telekhez jutás, ami szintén jó volt, 3 gyerekes adókedvezmény, ami szintén jó volt. Alacsony hitelkamatok, szintén.

Ha csak pár ilyen intézkedés lesz még a jövőben, akkor nem fogok panaszkodni