NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezen a képeden hasonlítasz a csirkeemberre jelmez nélkül.Kovács Gergely a legnagyobb arc, végre valaki balról is beszól a Gulyásmarci-féle arcoknak istwitter.com/_lofli_/status/983074440450838528
Kampman
Löfli
több mint 6 éve
Hát én, mint örök optimista, abban bízom hogy valaki már holnap a baloldal élére áll és elkezdi kigyomlálni az egészet úgy ahogy van. Nem Fletó meg ilyenekre gondolok. Se nem KariGeri mert ő ehhez túl puha. Ilyen Márky-Zay Péter kaliber. Csak valaki csináljon már valamit....vagy ez lesz:több mint 6 éve
Kovács Gergely a legnagyobb arc, végre valaki balról is beszól a Gulyásmarci-féle arcoknak istwitter.com/_lofli_/status/983074440450838528
Kampman
több mint 6 éve
rendes minőségi stout volt az ingyen sör, a drehert már vették pénzért 😊Dreher anti bácsi ott volt a kézben végig, már ezért megérte az egészÉn ott felröhögtem... de aki Drehert iszik, arra nem tudok szavazni... gyalázatos választás, ugyanabban az árkategóriában jobb sörök vannak.
gabokocka
Ha ezt akartak ingyensör gyanánt is osztani...
Igor
több mint 6 éve
ha volt előnye a mai napnak, akkor az az, hogy az új eu-s költségvetési ciklus OV-t fogja telibe kapni.És akkor jönnek az oroszok és a kínaiak.
Amadeus
Háromszor egymásután kvázikétharmad, azért ez süvegelendő, mikor simán be is tilthatná a választásokat.
több mint 6 éve
ha volt előnye a mai napnak, akkor az az, hogy az új eu-s költségvetési ciklus OV-t fogja telibe kapni.kibaszott nagy előny, és kurva jó érzés lesz, amikor ránkrohad az ország.
Amadeus
főleg, hogy majd ezt is jól kimagyarázzák, és a két és fél millió zombi teljesen ugyanúgy be fogja szopni, hogy nem azért nem kaptunk pénzt, mert Viktor meg Árpi meg Lázár bűnszövetkezetben lenyúlta az előző adagot és ez a büntetés, hanem mert Brüsszel/Soros/{következő fő bűnbak nevét ide kérjük behelyettesíteni} ki akar velünk cseszni
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 898
Az a két púp az, amikor két nagy csomagban / nekifutásra elköltötték a 2014-2020-as ciklus EU támogatásait.ha volt előnye a mai napnak, akkor az az, hogy az új eu-s költségvetési ciklus OV-t fogja telibe kapni.
Namost bökj rá a 2014-es csúcsra, és néz meg a máig tartó trendet úgy, hogy kihúzod belőle a tavaly 3.-4. éves "púpot" (az EU pénzek egyszeri nagy huzattal elköltését). Milyen trend marad anélkül? Azt teljesíti - ennyi tőkét tud vonzani - a gazdaságunk "önerőből".
peterk2005Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is.hmhm
peterk2005
atapapa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
pont véletlen mindig a választásoknál ugrott meg 😀2015-ben mit választottunk?
eaglesmcnabb
de most ez lényegtelen, a lényeg hogy az eredeti állítással szemben kurvára nincsenek történelmi minimumon a beruházások.
az más kérdés hogy ez hol lenne az EU-s pénzek nélkül
több mint 6 éve
Az a két púp az, amikor két nagy csomagban / nekifutásra elköltötték a 2014-2020-as ciklus EU támogatásait. (A két legutolsó "púpra" gondolok. A legelső, legnagyobb púp az előző 2007-2013 időszak támogatásainak kifuttatása volt a legvégén, amikor ahhoz, hogy mindet el tudjuk költeni, már a térkövet is letérköveztük.) Namost bökj rá a 2015-s csúcsra (a kisebbik középsőre), és néz meg a máig tartó trendet úgy, hogy kihúzod belőle a legutolsó "púpot", az EU pénzek egyszeri nagy huzattal elköltését. Milyen trend marad anélkül? Azt teljesíti - ennyi tőkét tud vonzani - a gazdaságunk "önerőből".Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is.hmhm
peterk2005
atapapa
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
OFFOFF #2
LAD @ SF, B10, egy futás előnye van a dodzsemeknek.
most jön majd be a 16 milliós beszt rilíver, ha elbassza, akkor tényleg ez ilyen fekete vasárnap lesz
slowmotion
na nyert a dodgers. még nincs minden veszve, talán minden jóra fordul.
majd egyszer, úgy 12 év múlva.
több mint 6 éve
akartam éppen mondani.pont véletlen mindig a választásoknál ugrott meg 😀Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is.hmhm
peterk2005
atapapa
eaglesmcnabb
minden választásnál rengeteg uszoda meg sportcsarnok épül meg. ugyanazon a helyen, másodszor/harmadszor is.
csodálom, hogy nincs minden egyes kibaszott sportágban magyar világbajnok. igen, még sakkban is.
több mint 6 éve
pont véletlen mindig a választásoknál ugrott meg 😀Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is.hmhm
peterk2005
atapapa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem tudsz, Igor. Mert ezt csak te mondod az ismerőseidnek, de a másikat meg az Orbántól ő a tévében hallja. És amit a tévében mondanak az igaz, mert ha nem lenne igaz, akkor nem mondhatnák a tévében.hogy ezt mondja a pap is... na baszki a papság az a másik csodálatos népség.
Istenem mennyit hallgattam ezt a ha nem a fidesz nyer jönnek a migránsok, meg jön a vizitdíj újra. Ennyi...ezt mondja a tv és ezt mondja a pap is, akkor igaz...kész
Klaci79
persze tudom én, ha a püspök meg érsek meg mittoménmi úr szól, hogy mondjak pár szót a Fidesz érdekében, akkor nyilván ő Istentől kapta az utasítást, és megteszem.
aztán hogy hogyan lehet beszopni azt, hogy ha valaki néha elmegy vasárnap a misére, akkor biztos ő majd a keresztény bajnok... elég annyit mondani, hogy a balódal az istentelem komenisták utódja, és ösmerjük a komenistákat, és hogy mit tettek a zegyházakkal.
csak idemásolom, hogy itt álljon:
7. Ne lopj!
8. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
10. Mások tulajdonát ne kívánd!
és ezt a misén marketingelt személyek életvitelszerűen csinálják.
köszönöm, nincs több kérdésem.
több mint 6 éve
csődbe nem viszik az országot, nem fognak kilépni az EU-bólHasonlók biztos nem történhetnek meg európai unóis országgal, ugyanmár..
malkav
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is.hmhm
peterk2005
több mint 6 éve
malkav
2 468
Azért van ennek jó oldala is... valszeg így a választás után lazul majd ez a migirimigráncsos téma a TV-ben... csak nem lehet ezt még a kövi választásokig elhúzni...Mellesleg megnyerte a fidesz a választást ... ez van... el kell fogadni, csődbe nem viszik az országot, nem fognak kilépni az EU-ból meg hasonló dolgok,
De itt az ideje hogy valami reális ellenzék lépjen a mostaniak helyére.. ehhez pénz kell, ehhez magyar befektetők kellenének, mert a külföldi befektetők által üzemeltetett pártok nyilván soros listázva lesznek, vagyis olyen ellenzéki pártok fognak előkerülni, amik el sem tudnak majd kezdeni szervezkedni, mert máris eladják a lobbiérdekeiket a kiadásaikért, és tekintve, hogy a felhasználható magyar tőke az a fidesz vállalkozóknál van..... Szerintetek lesz itt értelmes ellenzék ami fel tud kapaszkodni, mert én ezt nem látom.
több mint 6 éve
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem jó a jobbik középre tolódása, több szavazatot kaptak, mint valaha. A baloldal az, amit be kell szántani és újra felépíteni az alapoktól.Csak jobboldalból nem állhat az ország. A Fidesz 50%-a mellett már az is csoda, hogy a Jobbik 20+%-al zárt. Vona vagy a Fideszt építi le, vagy őt építi le a fidesz, mert ezen a szavazáson a jobboldal kb. kimaxolta magát, ennél még Horthy alatt is többet kapott a baloldal. 😊
gabokocka
Egyébként meg tudja a tök. Én 1987-ben azt hittem, hogy sitten fogom tölteni a fél életem, amikor sorkatonaként elkaptak a márc 15. téren és - már nem is emlékszem a pontos vádpontra, felbújtó vagy mi, lényeg, hogy a nép ellensége - katonai bíróságra citáltak. El is meszeltek. Grósz és a visszarendeződési kísérlet a futkosón ért, akkor úgy nézett ki, hogy hozzá kell szoknom. Fél éven belül kint voltam, egy éven belül egyetemre jártam, két évvel később berlini falat bontottam, három évvel később meg rászavaztam a Fideszre. 😀
Szóval ami most így, az ki tudja két év múlva hogy. Lehet, hogy Orbán tényleg még 10 évig húzza, de az is lehet, hogy 3 év és úgy omlik össze az egész rendszere mint a kártyavár. Majd meglátjuk. Szerencsére most nem kell átúszni a Dunát, ha nem tetszik a levegő. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Na most szerintem az emberek alapvetően hülyék (politikától függetlenül, mielőtt baggio lehurrog), de nem komplett idióták, hogy azt hinnék, hogy Vityának semmi köze a korrupcióhoz, csak alatta a pártemberek lopnak, Lőrinc és Tiborcz neve kvázi mindenki előtt ismert vidéken is.Nem a lopás/korrupicó volt a kulcs a mondandómban... arra persze mindenki legyint, hogy mindig volt, mindig lesz. DeÉn meg rengetegszer hallottam ezt a dumát fidesz szavazóktól. Tudják, hogy mi megy. Az más kérdés, hogy Vitya személye mit jelent, de önmagában az, hogy velejéig korrupt a rendszer, nem akadályozza meg az embereket a rájuk szavazásban.Szerintem nem, pont Orbán miatt. Csomóan nyilatkozták azt, h ő az egyetlen szent ember a Fideszben... és szerintem azért elég sokan meglepődnének/megtántorodnának ahhoz, hogy egy 4-5%-ot letudj csippenteni.Nehogy azt hidd. "Mindegyik huncut csaló"Elmondtam már sokszor, lehet, hogy nem hiszitek el, de ezek a lopások SENKIT nem érdekelnek és Gyurcsányék sem buktak volna meg ezek miatt. Az emberek túlnyomó többsége számára ezek a százmilliós lopások értelmezhetetlenek, nem ér fel hozzájuk. A spontán privatizáció alatt majdnem a komplett állami vagyonnak lába kélt, fellógattak miatta valakit? Fel sem merült.Lehetne ezt úgy érzékeltetni, hogy Orbán bácsi most osztott neked 10k forintért Bözse utalványt.
Kampman
No, és mennyit lopott a veje. Annyit, hogy ha minden nap kapnál 10 ezret, akkor is 3000 évig tartana, mire annyi pénzed lenne mint Tiborcznak/Kósának/Mészárosnak... (mit tudom én, most hasracsapva mondtam egy számot)
De kb így érzékletes lenne.
Persze ezt se hinné el mindenki... de egy próbált megérne.
Igor
Jakehomer
Jó persze, milyen média hozza ezt le, értem a problémát...
Igor
Jakehomer
1) Orbán személyéhez kötni
2) az irdatlan pénzmennyiség érzékletesebb szemléltetése
Egy vidéki embernek mondhatod hogy 100 millió vagy 10 milliárd... mindkettő felfoghatatlan pénz. 3 év vagy 300 év, na az érthetőbb.
És nem is biztos, hogy a te ismerőseidet kell becélozni, hanem még lejjebb, igenis alulra kell lőni (bármilyen szempontból), ergo minél egyszerűbb módon.
Igor
Akikről beszéltem, azok többnyire alacsony képzettségű/iskolázottságú emberek (vidékről és Bp vonzáskörzetéből), szóval nem olyan rossz minta.
Nehéz feldolgozni, de a zemberek leszarják/elfogadják, hogy így működnek nálunk a dolgok.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
OFFLAD @ SF, B10, egy futás előnye van a dodzsemeknek.
most jön majd be a 16 milliós beszt rilíver, ha elbassza, akkor tényleg ez ilyen fekete vasárnap lesz
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nem tudsz, Igor. Mert ezt csak te mondod az ismerőseidnek, de a másikat meg az Orbántól ő a tévében hallja. És amit a tévében mondanak az igaz, mert ha nem lenne igaz, akkor nem mondhatnák a tévében.Nem a lopás/korrupicó volt a kulcs a mondandómban... arra persze mindenki legyen, mindig volt, mindig lesz. DeÉn meg rengetegszer hallottam ezt a dumát fidesz szavazóktól. Tudják, hogy mi megy. Az más kérdés, hogy Vitya személye mit jelent, de önmagában az, hogy velejéig korrupt a rendszer, nem akadályozza meg az embereket a rájuk szavazásban.Szerintem nem, pont Orbán miatt. Csomóan nyilatkozták azt, h ő az egyetlen szent ember a Fideszben... és szerintem azért elég sokan meglepődnének/megtántorodnának ahhoz, hogy egy 4-5%-ot letudj csippenteni.Nehogy azt hidd. "Mindegyik huncut csaló"Elmondtam már sokszor, lehet, hogy nem hiszitek el, de ezek a lopások SENKIT nem érdekelnek és Gyurcsányék sem buktak volna meg ezek miatt. Az emberek túlnyomó többsége számára ezek a százmilliós lopások értelmezhetetlenek, nem ér fel hozzájuk. A spontán privatizáció alatt majdnem a komplett állami vagyonnak lába kélt, fellógattak miatta valakit? Fel sem merült.Lehetne ezt úgy érzékeltetni, hogy Orbán bácsi most osztott neked 10k forintért Bözse utalványt.
Kampman
No, és mennyit lopott a veje. Annyit, hogy ha minden nap kapnál 10 ezret, akkor is 3000 évig tartana, mire annyi pénzed lenne mint Tiborcznak/Kósának/Mészárosnak... (mit tudom én, most hasracsapva mondtam egy számot)
Igor
Jakehomer
Igor
Jakehomer
1) Orbán személyéhez köteni
Egy vidéki embernek mondhatod hogy 100 millió vagy 10 milliárd... mindkettő felfoghatatlan pénz. 3 év vagy 300 év, na az érthetőbb.
És nem is biztos, hogy a te ismerőseidet kell becélozni, hanem még lejjebb, igenis alulra kell lőni (bármilyen szempontból), ergo minél egyszerűbb módon.
Igor
Istenem mennyit hallgattam ezt a ha nem a fidesz nyer jönnek a migránsok, meg jön a vizitdíj újra. Ennyi...ezt mondja a tv és ezt mondja a pap is, akkor igaz...kész
több mint 6 éve
Nem a lopás/korrupicó volt a kulcs a mondandómban... arra persze mindenki legyint, hogy mindig volt, mindig lesz. DeÉn meg rengetegszer hallottam ezt a dumát fidesz szavazóktól. Tudják, hogy mi megy. Az más kérdés, hogy Vitya személye mit jelent, de önmagában az, hogy velejéig korrupt a rendszer, nem akadályozza meg az embereket a rájuk szavazásban.Szerintem nem, pont Orbán miatt. Csomóan nyilatkozták azt, h ő az egyetlen szent ember a Fideszben... és szerintem azért elég sokan meglepődnének/megtántorodnának ahhoz, hogy egy 4-5%-ot letudj csippenteni.Nehogy azt hidd. "Mindegyik huncut csaló"Elmondtam már sokszor, lehet, hogy nem hiszitek el, de ezek a lopások SENKIT nem érdekelnek és Gyurcsányék sem buktak volna meg ezek miatt. Az emberek túlnyomó többsége számára ezek a százmilliós lopások értelmezhetetlenek, nem ér fel hozzájuk. A spontán privatizáció alatt majdnem a komplett állami vagyonnak lába kélt, fellógattak miatta valakit? Fel sem merült.Lehetne ezt úgy érzékeltetni, hogy Orbán bácsi most osztott neked 10k forintért Bözse utalványt.
Kampman
Igor
Jakehomer
Igor
Jakehomer
1) Orbán személyéhez kötni
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én meg rengetegszer hallottam ezt a dumát fidesz szavazóktól. Tudják, hogy mi megy. Az más kérdés, hogy Vitya személye mit jelent, de önmagában az, hogy velejéig korrupt a rendszer, nem akadályozza meg az embereket a rájuk szavazásban.Szerintem nem, pont Orbán miatt. Csomóan nyilatkozták azt, h ő az egyetlen szent ember a Fideszben... és szerintem azért elég sokan meglepődnének/megtántorodnának ahhoz, hogy egy 4-5%-ot letudj csippenteni.Nehogy azt hidd. "Mindegyik huncut csaló"Elmondtam már sokszor, lehet, hogy nem hiszitek el, de ezek a lopások SENKIT nem érdekelnek és Gyurcsányék sem buktak volna meg ezek miatt. Az emberek túlnyomó többsége számára ezek a százmilliós lopások értelmezhetetlenek, nem ér fel hozzájuk. A spontán privatizáció alatt majdnem a komplett állami vagyonnak lába kélt, fellógattak miatta valakit? Fel sem merült.Lehetne ezt úgy érzékeltetni, hogy Orbán bácsi most osztott neked 10k forintért Bözse utalványt.
Kampman
Igor
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
És ha azok el se mentek volna szavazni, mert elegük van az inkompetens ellenzékből?add össze, hogy mennyi szavazatot vittek el kutyáék. Lehet országos szinten bagatell, de helyi szinten több helyen jobban járt volna a protest tábor, ha megmaradnak a humorizálásnál.Akkor senki sem tényező, tényleg felesleges választásokat tartani Magyarországon, ebben is igaza volt a kétfarkúnak 😊Egy olyan rendszerben nem, ahol 206-ból 26 mandátumot jelent 20% szavazatA Jobbikot az ország fele utálja mert Náci, a másik fele utálja mert migránssimogató, ezáltal soha a büdös életben nem lesznek idehaza tényezők.A második legnagyobb párt nem tényező?
eaglesmcnabb
Jakehomer
eaglesmcnabb
Jakehomer
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem esünk.Dehogynem lehet. Miért hozná ide vissza azt a pénzt? Itt nincs rá szüksége, mert itt nyer pénz nélkül is. Ott van rá szüksége, ahol kell a pénz az üzlethez. Környező országokban, meg erre-arra ahol jól fial, vagy biztonságban van.
De azért többezer milliárd privatizált forint elkezd egy idő után visszacsordogálni a reálgazdaságba. Ennyi pénzt nem tehetsz a cihába vagy nem pihentetheted bankszámlákon.
Sobri Jóska
Egyébként a számok sem azt mutatják, hogy visszajönne az a pénz. Belső nettó növekedésünk gyakorlatilag nincs, mert a GDP kb 2-2,2%-át az EU támogatások adják, egy másik 1.5-1.8%-át pedig a külföldön dolgozó 6-700 ezer ember hazautalása. Azaz itthon nem gyűlik fel, és nem fektetődik be, különben látni kéne belső növekedésben a hatását. Kívülről sem jön be, legalábbis nem beruházásként, mert a beruházások történelmi minimumon vannak. Még a támogatások által fűtve is. Hogy jön akkor vissza? Hát úgy jön vissza, hogy Orbán gázszerelője 4 év alatt meg-tízezerszerezte a vagyonát. Tíz ezer-szerezte. Így jön vissza a pénz. Nem beruházásként. Annak a gázszerelőnek nagyítóval kell keresni a zöldmezős beruházásait. Alig-alig fogsz ilyent találni, mert nincsenek. Ő nem beruház, hanem felvásárol. Felvásárolja a magyaroktól az országot. Földet, szállodát, erőművet, mindent. Egy felvásárló. Ez csak tulajdonoscsere, ebből új munkahely nem lesz.
(Talán majd 15-20 év múlva, a gázszerelő fia majd esetleg tényleg beruház. Ez lehet. Hát sok sikert hozzá, ha addigra még 40%-60%-nyit bukunk a szomszédokkal vívott gazdasági versenyben.)
több mint 6 éve
Azért a listás szavazatokon a jobbik lmp kombó 10 mandátummal kapott kevesebbet, mint a fidesz (42-32), a különbséget az egyéni körzetek jelentik, ahol a jobbik szinte mindenhol második, más kérdés, hogy ez lófaszt se ér. A bal oldal ellenben pesten kívül a parlamentbe se jutna be.Akkor mégiscsak jól látják vidéken az emberek, hogy ezektől kellene először megszabadulni. 😊
gabokocka