Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Ugyan. Csizi Petit úgy verte meg a Mellár, hogy heti két játszóteret adtak át Kertvárosban, és nem volt olyan vursli ahol a Peti nem mosolygott. A belváros megnyeri az ellenzéknek.Azért Mellár népszerűsége meredeken esik, szóval olyan rettentő tükörsima azért nem lesz szerintem. Mondjuk én a Kővárit rühellem, mint a szart (személyesen is ismerem), szóval nagyon remélem, hogy nem lesz esélye, főleg mert ha ilyen körzetek is elmennének az ellenzéknek, akkor tényleg nincs miről beszélni.Gyurma, a Mellár szerint - azonnali interjú - kiegyenlített lesz a vk-ban a küzdelem a Kővári nevű fideszes jelöltettel, helyben mit gondolsz? Nekem ez a vk nincs meg, szóval minden infó jöhet 😊))Tükörsima lesz. Kővári volt már minden színű ebben a városban, most ugye a pécsi Fidesz teljesen kiüresedett, és kerestek egy ismert arcot. János sosem volt pénzes, most nyilván hozzávágtak valamelyit, de sikerült nagyon okosan addig mozognia, hogy ráégett, hogy blokkolja az elszámoltatást.
MC12
Kővári egy ripacs, mindig is az volt. Mellárhoz kapcsolódik egy mítosz, hogy mennyire bölcs, bár szerintem ő is egy ripacs. Csak Kőváriról meg tény, hogy köpönyegforgató.
Pécsen továbbra sem népszerű a kormány, nagyon meglepődnék, ha egyáltalán szoros lenne. De szerintem Komló is átszineződik, Szigetvár is szorosabb lesz, de ott Nagy Cs. nyerni fog.
Gyurma Pappa
Cserébe a szigetvári körzet (én oda tartozom) nagyon meglepne, ha akár csak szoros lenne..
Szesze
A Szentlőrinc és Szigetvár is lényegesen kevésbé lelkes, mindkét településen van helyismeretem, és elég rossz szájízzel vannak a Csaba iránt, akit 4 éve nem láttak. De az Ormánság megnyeri neki.

több mint 4 éve
Na, az ám a vicces, ha már egy trollpárt is megosztott belülről. A sokfarkú kutyák. 😀Ne legyél benne biztos. A tagság nagyon megosztott és a tömeg inkább nem lépne vissza inkább. Kovács Gergő az aki megtenneA lista nem. Az akár jó hír is lehet. Az egyéni indulás lehet probléma .... attól függően, hogy hol indulnak, és ki indul. Úgy tűnik a kutyák is tudják ezt, mert a minap azt mondták, hogy ha a lista megengedi, akkor szoros körzetekben visszalép a jelöltjük.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Ráadásul az én körzetemben is lesz jelöltjük.
Kampman
davemayer
peterk2005
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Azért Mellár népszerűsége meredeken esik, szóval olyan rettentő tükörsima azért nem lesz szerintem. Mondjuk én a Kővárit rühellem, mint a szart (személyesen is ismerem), szóval nagyon remélem, hogy nem lesz esélye, főleg mert ha ilyen körzetek is elmennének az ellenzéknek, akkor tényleg nincs miről beszélni.Gyurma, a Mellár szerint - azonnali interjú - kiegyenlített lesz a vk-ban a küzdelem a Kővári nevű fideszes jelöltettel, helyben mit gondolsz? Nekem ez a vk nincs meg, szóval minden infó jöhet 😊))Tükörsima lesz. Kővári volt már minden színű ebben a városban, most ugye a pécsi Fidesz teljesen kiüresedett, és kerestek egy ismert arcot. János sosem volt pénzes, most nyilván hozzávágtak valamelyit, de sikerült nagyon okosan addig mozognia, hogy ráégett, hogy blokkolja az elszámoltatást.
MC12
Kővári egy ripacs, mindig is az volt. Mellárhoz kapcsolódik egy mítosz, hogy mennyire bölcs, bár szerintem ő is egy ripacs. Csak Kőváriról meg tény, hogy köpönyegforgató.
Pécsen továbbra sem népszerű a kormány, nagyon meglepődnék, ha egyáltalán szoros lenne. De szerintem Komló is átszineződik, Szigetvár is szorosabb lesz, de ott Nagy Cs. nyerni fog.
Gyurma Pappa
Cserébe a szigetvári körzet (én oda tartozom) nagyon meglepne, ha akár csak szoros lenne..
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Gyurma, a Mellár szerint - azonnali interjú - kiegyenlített lesz a vk-ban a küzdelem a Kővári nevű fideszes jelöltettel, helyben mit gondolsz? Nekem ez a vk nincs meg, szóval minden infó jöhet 😊))Az én körzetem, de egyébként nem vagyok itt járatos, nemrég jöttem.
MC12
A fideszes jelölt tök bizalomgerjesztően mosolyog a plakáton, a másikat még nem láttam.
több mint 4 éve
Gyurma, a Mellár szerint - azonnali interjú - kiegyenlített lesz a vk-ban a küzdelem a Kővári nevű fideszes jelöltettel, helyben mit gondolsz? Nekem ez a vk nincs meg, szóval minden infó jöhet 😊))Tükörsima lesz. Kővári volt már minden színű ebben a városban, most ugye a pécsi Fidesz teljesen kiüresedett, és kerestek egy ismert arcot. János sosem volt pénzes, most nyilván hozzávágtak valamelyit, de sikerült nagyon okosan addig mozognia, hogy ráégett, hogy blokkolja az elszámoltatást.
MC12

több mint 4 éve
Gyurma, a Mellár szerint - azonnali interjú - kiegyenlített lesz a vk-ban a küzdelem a Kővári nevű fideszes jelöltettel, helyben mit gondolsz? Nekem ez a vk nincs meg, szóval minden infó jöhet 😊))
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
tanárok és öregdiák szervezetek azért aktívak még most iswww.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5082838235111702&id=287553844640189
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szerintem ezt élő ember nem vitatta 😊Hehhh? Beszéltem 3 emberrel a héten, egyikről sem tudom biztosan, hogy ellenzéki szavazó, de mindegyik szerint gáz Putinnal barátkozni.A magyarok 88%a nem ukrán párti cserébe. A fideszes tömb ukránok ellen hangolása évek óta zajlik (nem teljesen jogtalanul, az ukrán kisebbségi politika tényleg gáz) “bántják szegény Kárpátaljàt” szóval ott nem hiszem, hogy komoly törés lenne sőt, amit én látok hallok fideszes ismerőseim között az vagy az, hogy ki kell maradni ebből, jól mondta ov vagy megérdemlik az ukránok. Nem véletlen hogy a hivatalos állami támogatási program neve “Híd Kárpátaljáért” nem “híd ukrajnáért”. Szóval a saját tábor nem hiszem, hogy emiatt bomlana.Nem véletlenül zajlik a:A kutyapárt már nem az 5%ért harcol, hanem az állami támogatás 1%ért. Tippre 1-3% között lesznek. A háborús helyzet nagyon rosszul jött mind a kutyáknak mind a mi hazánknak mert a rájuk szavazók nagy része a biztos tömb felé fog szavazni, így működik a szavazói magatartás félelem, veszélyérzet stb. esetén.Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
Egyéni jrlelöltek nem kapnak majd annyi szavazatot, hogy éreldemben befolyásolják a választást, de ha adott esetben meg lenne az 5%, akkor plusz 5 ember a parlamentben a fidesz ellen.
Ezt egyébként le is nyilatkozták, hogy inkább listás szavazatokra számítanak, mintsem az egyéni jelöltjeik támogatására.
gabokocka
Hogy a két tömb közül kinek lesz jó ez a válság az még nem tiszta, ha egyáltalán hoz bárkinek bármit. Emlékeztetőül, amikor a koronavírus miatt 2020 márciusában a kormányok elkezdtek döntéseket hozni meg szózat a néphez stb, akkor a német, a lengyel a francia meg a többi európai országban a kormányzó erők támogatottsága kilőtt, és 70-80% is volt, nálunk lószar, a Fidesz 5-8%ot erősödött össze vissza és azt is hamar elbukta. Viszont amikor a járványügyi intézkedések már terhesek voltak a népnek, sok volt a halott, akkor a nyugati kormányok támogatottsága bedőlt és az ellenzék lőtt ki, nálunk? Lószar 😊 a Fidesz támogatottsága stagnált a legnagyobb halálozások idején is és az ellenzéké is.
Egyszerűen szélsőségesen polarizàlt a magyar társadalom szóval simán lehet, hogy ha egy, az emberek mindennapjait súlyosan érintő kérdés, mint a koronavirus, nem mozgatta meg a pártprefernciákat akkor egy másik országban zajló háború - mèg ha mellettünk is van - sem fogja, ami azért politikatörténeti kuriózum lenne.
MC12
1) köztévében az alumínium sapkások kiszolgálása
2) prostin és társain az orosz propaganda terjesztése
3) hirtv és egyéb mérsékelt csatornákon a whataboutism
A magyarok 88%-a szerint OV oroszpárti, ha ez nem fog meglátszani, akkor semmi, és tényleg ezt érdemelni az ország...
Gyurma Pappa
Két kérdés van, hogy az ellenzéki szavazókkal mi a helyzet? A Jobbikban - és a szavazói között - még most is sok Putyin párti van, nem is aktív Jakab ebben a témában, 1 darab Facebook posztja van összesen. Hat e rájuk a politikai toposz, miszerint válságban nem vált a nép kormányt. Szerintem nem, pont a fentebb taglalt szélsőséges polarizáltság miatt.
A másik, hogy a bizonytalanok azt kötik össze, hogy Orbán Putyin pincsije, és ezért el kell zavarni vagy jobban hat rájuk a félelem a bizonytalanságtól és Oroszországtól amit egy kormányváltás okozna.
Épp tegnap elmélkedtem azon, hogy milyen fontos és politikai szempontból ügyes húzás volt a kereskedelmi rádiókat is megszereznie a ner-nek, egy nem elkötelezett (volt ő már MSZP meg Fidesz szavazó is) barátommal ebédeltem két napja aki sokat autózik, nemigazan olvas indexen kívül mást, tévét egyáltalán nem néz- csak Netflixet - , de retro meg rádió 1 szól sokat az autóban. Neki annyi jött le az egészből, hogy van egy orosz - ukrán háború ebből ki kell maradni de MzP katonákat és lőszert küldene, a rádióban ennyi ment àt. Úgyhogy bassza meg MzP, hát hülye ez MC, katonákat a oroszok ellen???
Nem egyértelmű ki fog ebből szavazatot nyerni vagy veszteni.
MC12
Szóval akkor nálam egyértelmű a helyzet.
Annyit állítok, hogy az, hogy OV oroszbarátsága tény a fejekben. Az hogy ebből mit lehet kihozni az ellenzéknek, főleg a bizonytalanok között, már munkát igényel, sehol nem állítottam az ellenkezőjét.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Hehhh? Beszéltem 3 emberrel a héten, egyikről sem tudom biztosan, hogy ellenzéki szavazó, de mindegyik szerint gáz Putinnal barátkozni.A magyarok 88%a nem ukrán párti cserébe. A fideszes tömb ukránok ellen hangolása évek óta zajlik (nem teljesen jogtalanul, az ukrán kisebbségi politika tényleg gáz) “bántják szegény Kárpátaljàt” szóval ott nem hiszem, hogy komoly törés lenne sőt, amit én látok hallok fideszes ismerőseim között az vagy az, hogy ki kell maradni ebből, jól mondta ov vagy megérdemlik az ukránok. Nem véletlen hogy a hivatalos állami támogatási program neve “Híd Kárpátaljáért” nem “híd ukrajnáért”. Szóval a saját tábor nem hiszem, hogy emiatt bomlana.Nem véletlenül zajlik a:A kutyapárt már nem az 5%ért harcol, hanem az állami támogatás 1%ért. Tippre 1-3% között lesznek. A háborús helyzet nagyon rosszul jött mind a kutyáknak mind a mi hazánknak mert a rájuk szavazók nagy része a biztos tömb felé fog szavazni, így működik a szavazói magatartás félelem, veszélyérzet stb. esetén.Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
Egyéni jrlelöltek nem kapnak majd annyi szavazatot, hogy éreldemben befolyásolják a választást, de ha adott esetben meg lenne az 5%, akkor plusz 5 ember a parlamentben a fidesz ellen.
Ezt egyébként le is nyilatkozták, hogy inkább listás szavazatokra számítanak, mintsem az egyéni jelöltjeik támogatására.
gabokocka
Hogy a két tömb közül kinek lesz jó ez a válság az még nem tiszta, ha egyáltalán hoz bárkinek bármit. Emlékeztetőül, amikor a koronavírus miatt 2020 márciusában a kormányok elkezdtek döntéseket hozni meg szózat a néphez stb, akkor a német, a lengyel a francia meg a többi európai országban a kormányzó erők támogatottsága kilőtt, és 70-80% is volt, nálunk lószar, a Fidesz 5-8%ot erősödött össze vissza és azt is hamar elbukta. Viszont amikor a járványügyi intézkedések már terhesek voltak a népnek, sok volt a halott, akkor a nyugati kormányok támogatottsága bedőlt és az ellenzék lőtt ki, nálunk? Lószar 😊 a Fidesz támogatottsága stagnált a legnagyobb halálozások idején is és az ellenzéké is.
Egyszerűen szélsőségesen polarizàlt a magyar társadalom szóval simán lehet, hogy ha egy, az emberek mindennapjait súlyosan érintő kérdés, mint a koronavirus, nem mozgatta meg a pártprefernciákat akkor egy másik országban zajló háború - mèg ha mellettünk is van - sem fogja, ami azért politikatörténeti kuriózum lenne.
MC12
A magyarok 88%-a szerint OV oroszpárti, ha ez nem fog meglátszani, akkor semmi, és tényleg ezt érdemelni az ország...
Gyurma Pappa
Két kérdés van, hogy az ellenzéki szavazókkal mi a helyzet? A Jobbikban - és a szavazói között - még most is sok Putyin párti van, nem is aktív Jakab ebben a témában, 1 darab Facebook posztja van összesen. Hat e rájuk a politikai toposz, miszerint válságban nem vált a nép kormányt. Szerintem nem, pont a fentebb taglalt szélsőséges polarizáltság miatt.
A másik, hogy a bizonytalanok azt kötik össze, hogy Orbán Putyin pincsije, és ezért el kell zavarni vagy jobban hat rájuk a félelem a bizonytalanságtól és Oroszországtól amit egy kormányváltás okozna.
Épp tegnap elmélkedtem azon, hogy milyen fontos és politikai szempontból ügyes húzás volt a kereskedelmi rádiókat is megszereznie a ner-nek, egy nem elkötelezett (volt ő már MSZP meg Fidesz szavazó is) barátommal ebédeltem két napja aki sokat autózik, nemigazan olvas indexen kívül mást, tévét egyáltalán nem néz- csak Netflixet - , de retro meg rádió 1 szól sokat az autóban. Neki annyi jött le az egészből, hogy van egy orosz - ukrán háború ebből ki kell maradni de MzP katonákat és lőszert küldene, a rádióban ennyi ment àt. Úgyhogy bassza meg MzP, hát hülye ez MC, katonákat a oroszok ellen???
MC12
Szóval akkor nálam egyértelmű a helyzet.
Annyit állítok, hogy az, hogy OV oroszbarátsága tény a fejekben. Az hogy ebből mit lehet kihozni az ellenzéknek, főleg a bizonytalanok között, már munkát igényel, sehol nem állítottam az ellenkezőjét.

több mint 4 éve
A magyarok 88%a nem ukrán párti cserébe. A fideszes tömb ukránok ellen hangolása évek óta zajlik (nem teljesen jogtalanul, az ukrán kisebbségi politika tényleg gáz) “bántják szegény Kárpátaljàt” szóval ott nem hiszem, hogy komoly törés lenne sőt, amit én látok hallok fideszes ismerőseim között az vagy az, hogy ki kell maradni ebből, jól mondta ov vagy megérdemlik az ukránok. Nem véletlen hogy a hivatalos állami támogatási program neve “Híd Kárpátaljáért” nem “híd ukrajnáért”. Szóval a saját tábor nem hiszem, hogy emiatt bomlana.Nem véletlenül zajlik a:A kutyapárt már nem az 5%ért harcol, hanem az állami támogatás 1%ért. Tippre 1-3% között lesznek. A háborús helyzet nagyon rosszul jött mind a kutyáknak mind a mi hazánknak mert a rájuk szavazók nagy része a biztos tömb felé fog szavazni, így működik a szavazói magatartás félelem, veszélyérzet stb. esetén.Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
gabokocka
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem véletlenül zajlik a:A kutyapárt már nem az 5%ért harcol, hanem az állami támogatás 1%ért. Tippre 1-3% között lesznek. A háborús helyzet nagyon rosszul jött mind a kutyáknak mind a mi hazánknak mert a rájuk szavazók nagy része a biztos tömb felé fog szavazni, így működik a szavazói magatartás félelem, veszélyérzet stb. esetén.Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
gabokocka
MC12

több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/02/26/lmp-mediatanacs-kozmedia-orosz-propaganda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A kutyapárt már nem az 5%ért harcol, hanem az állami támogatás 1%ért. Tippre 1-3% között lesznek. A háborús helyzet nagyon rosszul jött mind a kutyáknak mind a mi hazánknak mert a rájuk szavazók nagy része a biztos tömb felé fog szavazni, így működik a szavazói magatartás félelem, veszélyérzet stb. esetén.Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
gabokocka
több mint 4 éve
Ez inkább a Fidesznek lehet szar.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ne legyél benne biztos. A tagság nagyon megosztott és a tömeg inkább nem lépne vissza inkább. Kovács Gergő az aki megtenneA lista nem. Az akár jó hír is lehet. Az egyéni indulás lehet probléma .... attól függően, hogy hol indulnak, és ki indul. Úgy tűnik a kutyák is tudják ezt, mert a minap azt mondták, hogy ha a lista megengedi, akkor szoros körzetekben visszalép a jelöltjük.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A lista nem. Az akár jó hír is lehet. Az egyéni indulás lehet probléma .... attól függően, hogy hol indulnak, és ki indul. Úgy tűnik a kutyák is tudják ezt, mert a minap azt mondták, hogy ha a lista megengedi, akkor szoros körzetekben visszalép a jelöltjük.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem szurkolok én senkinek.Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
davemayer
több mint 4 éve
Ha az ellenzéknek szurkolsz ez akár brutálisan rossz hír is lehet.telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-listaVégre egy jó hír.
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/02/25/magyar-ketfarku-kutyapart-orszagos-lista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az megvan hogy Áder nyomott egy olyan beszédet amit egy normális ország normális köztarsasagi elnöke adhat ilyen szituációban?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nincs itt látnivaló....Még pár nap van minden ilyen szart kiszórni, addig nem érdekel senkit semmilyen belpol ügy. És ki is szórják.
m.eduline.hu/felsooktatas/20220225_pecsi_egyetem_Schadlugy_lezartak_a_vizsgalatot
dande
több mint 4 éve
Nincs itt látnivaló....m.eduline.hu/felsooktatas/20220225_pecsi_egyetem_Schadlugy_lezartak_a_vizsgalatot
több mint 4 éve
Ez a cikk is szépen öregedett... 😊 Mondjuk sok ideje pedig nem volt rá, szerda délutáni iromány.magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/2022/02/szijjarto-peter-nem-alkuszik?fbclid=IwAR2fP6nwekjvAM05-vUJLrNj4nahMCfsUw4OR9wcaDWClkbtihM9UWsJSn4
Pont akkora fake news, hogy Orbán el akarja csalni a választásokat, mint hogy Oroszország meg akarja támadni Ukrajnát...
Szerkesztette: somoskovig