NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
show must go onCsak óvatosan, mert ha ebbe a topikba beleolvasnak, bezárják a fórumot még a draft előtt.
jöhet az elkaszálás ahogy beígérte Vitya?
Janek
több mint 6 éve
Nem akarom peterk-t ismételni a régiós mutatóinkkal kapcsolatban...Melyik régiós mutató?
Igor
atapapa
Bocs, hülyén fogalmaztam.
GDP volt asszem, a többi régiós országhoz viszonyítva, de igazából mindegy...
Ezt a nótázást itt a végén 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na most süllyedek el a faszba. Kossuth toborzó öcsém.
több mint 6 éve
Én jobbos vagyok, gondolom ez már kiderült. Kár, hogy valamire való nemzeti párt már nincs. De miért lenne jó egy nem is akarhogyan leszereplő, megbukott politikusokkal teli bal?Legalább te nem a migráncs miatt választottál úgy ahogy választottál 😊
Amit én látok Csorna környékén, hogy a Gyopi alatt csak megépült végre az elkerülő út, amit a baloldali helyi vezérek sikeresen gátoltak, igaz sok új munkahely sem lett, de nem is szűntek meg gyárak, mint a dicső rezsim alatt. Elég sok vállalkozás indult felfutásnak. Nem hiába nyer itt 65 százalékkal. Bár az oké, hogy ez a térség az ország eleje.
tüsi91
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 898
Borzasztó buta országban élünk.Sobri és Baggio mindjárt megmondják neked, hogy mindenhol ilyen hülye az átlag.
Janek
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Nem akarom peterk-t ismételni a régiós mutatóinkkal kapcsolatban...Melyik régiós mutató?
Igor
több mint 6 éve
show must go onjöhet az elkaszálás ahogy beígérte Vitya?
több mint 6 éve
ezt nem az én tisztem megírni, csupán nem lehet elégszer rámutatni arra a beteg gondolkodásra, hogy "jajj, nem az én kedvenceim nyertek, le kell lépnem innen"... számomra ez az őrület, nyilván rengeteg sz@r dolog van, de az általános az, hogy az emberek valóságbuborékjai egy 5 éves gyerek fantáziavilágának szintjén vannak (sajnos még az értelmesebbjének is), aztán ha szembesülni kell a realitással, akkor az egyetlen válasz a pánikTöbbször leírtam, hogy nekem nincsenek kedvenceim, sőt leginkább annak örülnék, ha az ellenzék bedőlne és lenne ott is egy rendszerváltás, hogy lehessen kormányváltás. Nekem csak az a bajom, hogy a meglátásom szerint itt szarul mennek a dolgok, a környező országokban sokkal jobban, mégse csinálunk semmit, sőt örülünk neki. És mondom még egyszer, nem magam miatt aggódom, mert nekem meg van az egzisztenciám, de van egy gyerekem, és rohadtul nem szeretném, ha egy olyan országban nőne fel, ahová most tartunk. Ennyi.
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Rendben Vitya legyünk szerények, mikor pénzt meg pozíciót kell osztani, akkor is.
több mint 6 éve
Tudod ki kötötte meg az Audis szerződést Győrnek anno (amiből azóta az egész régió 2 évtized óta épül) - Balogh Józsi.Én jobbos vagyok, gondolom ez már kiderült. Kár, hogy valamire való nemzeti párt már nincs. De miért lenne jó egy nem is akarhogyan leszereplő, megbukott politikusokkal teli bal?nem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
Amit én látok Csorna környékén, hogy a Gyopi alatt csak megépült végre az elkerülő út, amit a baloldali helyi vezérek sikeresen gátoltak, igaz sok új munkahely sem lett, de nem is szűntek meg gyárak, mint a dicső rezsim alatt. Elég sok vállalkozás indult felfutásnak. Nem hiába nyer itt 65 százalékkal. Bár az oké, hogy ez a térség az ország eleje.
tüsi91
Egyébként Áder/Gyopáros még bőven vállalható, de azért nehogy már Győrből vonjuk le a dolgokat.. pláne hogy hányan dolgoznak Ausztriában meg Szlovákiában.
Nem akarom peterk-t ismételni a régiós mutatóinkkal kapcsolatban...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Én jobbos vagyok, gondolom ez már kiderült. Kár, hogy valamire való nemzeti párt már nincs. De miért lenne jó egy nem is akarhogyan leszereplő, megbukott politikusokkal teli bal?nem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
tüsi91
Kb szóról szóra ez igaz Szhely, Sárvár és Körmend térségére.
több mint 6 éve
és most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyetCsak a csalódottság miatt van, ne kapd fel. Szembejött a rögvalóság, hogy ez a fórum is csak egy véleményburok.
r.baggio
Viszont abban sajnos nincs igazad, hogy a migráncs vs gazdasági növekedés az ugyanaz a lózung lenne. Sajnos ez a véleményburok amelyik itt azt hitte, hogy nem kicsi, kicsinek bizonyult 1 vs 1 szavazósdiban. De gazdasági aktivitásban nem ilyen az arány, és emiatt az ilyen szélsőséges megosztottság a két életforma (városi vs vidék) között tragikus. Ez nem egy új megosztottság egyébként, hanem száz éves hagyományai vannak (urbánus vs nemzeti), de soha nem szolgált jól bennünket, mindig rossz következményei voltak.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Én jobbos vagyok, gondolom ez már kiderült. Kár, hogy valamire való nemzeti párt már nincs. De miért lenne jó egy nem is akarhogyan leszereplő, megbukott politikusokkal teli bal?nem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
több mint 6 éve
liszent tu ju hártennyi
ez kell
több mint 6 éve
Nem nekünk jó feltétlenül.nem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
Az országnak.
Az ország kétharmada szerint.
több mint 6 éve
Meglesz a 2/3... még a DK is kieshet akár, de a másik kettő meglesz, úgyhogy akkor mindkét fogadást nyertem Sobri 😛Akkor te örülhetsz, én meg szomorkodhatom.
Ettől függetlenül fakkk.
Igor
több mint 6 éve
Hozni kell BP 13-at és Pest 2-t (BP 13 már túl messze van), és nem szabad elbukni BP 9-et (ami a legszorosabb) vagy BP 18-at. (meg Mellárt, meg Dunaújvárost)Esetleg BAZ 1-ben van még remény...
Hát... nem lesz ez meg sehogyse.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ezt nem az én tisztem megírni, csupán nem lehet elégszer rámutatni arra a beteg gondolkodásra, hogy "jajj, nem az én kedvenceim nyertek, le kell lépnem innen"... számomra ez az őrület, nyilván rengeteg sz@r dolog van, de az általános az, hogy az emberek valóságbuborékjai egy 5 éves gyerek fantáziavilágának szintjén vannak (sajnos még az értelmesebbjének is), aztán ha szembesülni kell a realitással, akkor az egyetlen válasz a pániknem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Várom, hogy valaki kimondja az ellenzéki oldalról, hogy ennek az országnak jó így, ahogy van, hogy a demokrácia működik, és el kell fogadni az emberek akaratát, hogy Viktort alapvetően szeretik az emberek, és hogy kurva magas részvételnél is ez jön ki.De ehelyett, csak a mozgósításról, a döbbenetről Kósán, Lázáron, a mérések pontatlanságáról, etetésről, ENSZRŐL, migránsokról, Sorosról, stb. van szó. Az is béna, fennsőbbséges iróniával.
Én ebben a hozzáállásban látom a legnagyobb különbséget.
A maffia dolgozik azon, hogy tovább kereshessen, a "jóemberek" meg elvárják, hogy pozíciókat kapjanak, csak úgy, mert ők a jók, és nem fogják fel, hogy a politikai marketing is egy szakma, és itt a profik, lemosták az amatőröket.
Mintha a tanyaválogatott megkapta volna a Real mezét, és így ment volna a Barca ellen. Attól még nem tudnak jobban játszani, ha szép mezbe öltöznek.
több mint 6 éve
Bátortalanul, de meg lehet kérdezni, hogy itt ki kiben látott kormányváltó erőt???A sok lúd disznót győzben.
clbass
Ezt nem gondoltam volna, a legtöbb kerületben a teljes ellenzék nem ért el 50%-ot, 60% fölötti Fidesz körzetek voltak...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 323
A Jobbikos jelöltemet tönkreverték, viszont az MKKP-ért még izgulhatok
több mint 6 éve
Ezt attól a pár milliótól kérdezd aki rájuk szavazott 😉 😛nem hülyéztelek le, kérdezem, hogy miért jó nekünk a fidesz kormányés most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
több mint 6 éve
A baj nem azzal van hogy mi a véleményük hanem azzal hogy mire alapozzák.és most jöttem haza és nem rájuk szavaztam, tudom ezt legalább olyan nehéz feldolgozni, mint hogy bár mindenki utálja a fideszt, mégis simán nyerik a választást, amit talán megérteni és feldolgozni kellene, nem lehülyézni azokat, akiknek a véleményével nem értesz egyette csak lózungokat tolsz, konkrétumot semmi hogy miért is jó nekünk ez a csodás kormány. én csak a gyerekem sajnálom, hogy milyen országban fog felnőni. ez van, majd megy valahova nyugatra, ott jól fog élni remélem, mi meg megyünk utána.ugye milyen könnyű átmenni demagógba és teljesen kiforgatni a másik szavait?te meg értelmesebb vagy annál, hogy elhidd, a gazdasági teljesítőképességünk javarészt az aktuális kormányon áll-e vagy bukik...sőt, semmi köze nincs hozzá...
r.baggio
gabokocka
r.baggio
gabokocka
r.baggio
Mindig jövőre!