Politika

70 feliratkozó

több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Egyébként szerintem ez az a választás Orbánnak, ami Gyurcsánynak a 2004-es volt. Összességében jobban járna, ha nem nyerné meg..
Szesze
Pont ezért gondolkozom hogy rájuk szavazok, egyék meg ezt a sok szart ami most jön.
Nomac
Én azért arra nem lennék képes, de szerintem viszonylag simán nyerni fognak így is. Viszont könnyen lehet, hogy utólag ez lesz a jobb verzió az ellenzékre nézve, ahogy a fidesznek is ez volt anno.
Szesze
Én nagy ívben lesz*rom, hogy az ellenzékre nézve mi a jó. Az érdekel, hogy az országra nézve mi a jó. Ha az ellenzéki kormány sz*r lesz, akkor jöjjön is vissza Fidesz, mert akkor meg az lesz a jó. Pont azt akarom elkerülni, hogy ez még egyszer megismétlődjön. Hogy ne ülhessen az akkori kormány se kényelmesen a saját maga által kreált mocsokban csak azért, mert akkor meg majd Orbán fog tudni mumusként működni 15 évig.
peterk2005
Én is leszarom. Úgy gondolom az országra nézve is az lenne a jó, mert szerintem jó eséllyel épp az történne, ami korábban 2010-ben és az kurvára nem volt jó se akkor se most az országnak.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Váteszek Mindenütt

m.youtube.com/watch?v=GTL6PNMR3mI

"Létezik egy ország, ahol minden rendbe' van
Minden úgy van, mint máshol, csak egy kicsit máshogyan
Létezik egy gyógyszer, ami mindent rendbe hoz
NER-levélnek hívják, és szájrákot okoz"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként szerintem ez az a választás Orbánnak, ami Gyurcsánynak a 2004-es volt. Összességében jobban járna, ha nem nyerné meg..
Szesze
Pont ezért gondolkozom hogy rájuk szavazok, egyék meg ezt a sok szart ami most jön.
Nomac
Én azért arra nem lennék képes, de szerintem viszonylag simán nyerni fognak így is. Viszont könnyen lehet, hogy utólag ez lesz a jobb verzió az ellenzékre nézve, ahogy a fidesznek is ez volt anno.
Szesze
Én nagy ívben lesz*rom, hogy az ellenzékre nézve mi a jó. Az érdekel, hogy az országra nézve mi a jó. Ha az ellenzéki kormány sz*r lesz, akkor jöjjön is vissza Fidesz, mert akkor meg az lesz a jó. Pont azt akarom elkerülni, hogy ez még egyszer megismétlődjön. Hogy ne ülhessen az akkori kormány se kényelmesen a saját maga által kreált mocsokban csak azért, mert akkor meg majd Orbán fog tudni mumusként működni 15 évig.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/hungary/comments/sveipv/tavaly_küldtem_petíciót_az_eunak_ma_érkezett_meg/?utm_medium=android_app&utm_source=share

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szesze
Nomac
Szesze
Kérdés hogy lesz e megtisztulás vagy még jobban betokosodik a fertő
Negritis
Az a baj, hogy ha nem önmagától omlik össze ez a szar (szerintem a következő ciklusban ez megtörténne), akkor megint megerősödve fognak visszajönni max 4 év múlva és azt spec nekem még nehezebb lenne elviselni, mint ami most van..
több mint 4 éve
Szesze
Nomac
Szesze
Kérdés hogy lesz e megtisztulás vagy még jobban betokosodik a fertő

több mint 4 éve
Szesze
Nomac
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 444 — balazs.t85@gmail.com
Szesze
több mint 4 éve
Szesze
a ketigenesre gondolsz? azt miert nyerte meg?
csebi
bocsánat, a 2006-osra gondoltam.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?
davemayer
sajnos a magyar kozbeszed allapota miatt ide jutottunk, hogy ennyivel elintezik altalaban a valasztok. de megjegyzem ez a szekertaborok megteremtesebol is kovetkezik, aminek letrejotteben a fidesznek is elevulhetetlen erdemei voltak. raadasul, csomo helyen (pl muzsa, vakmajom stb) epp arrol beszelnek, hogy most olyan nagy a valasztas tetje, hogy egyszeruen nem fer bele az az ujjeltartosbelpestiertelmisegiliberalis attitud, hogy az ilyen elszolasok miatt ne szavazzon vki MZPre. ne legyunk naivak ez a fidesz valasztoinal mar nagyszeruen mukodik. ha Ov magat Ferenc papat aldozna fel fb liveban a karmelita kertjeben az sem erdekelne senkit, mert gyucsanyemutnyocev stb. ide jutottunk sajnos.
csebi
Én meg okosabb vagyok mint a Múzsa (nem), az előválasztás óta erről pofázok. Nem lehet kisujjeltarva várni a Nagy Ellenzéki Szuperpártot Aki Erkölcsileg Kommunikációban Politikába És Mindenben Is Tökéletes, mert nincs ilyen.
Gyurma Pappa
ertem ezt az allaspontot. de mind ezek mellett most meg ugy erzem h nem luxus. raadasul oszinten szolva, amiket mostanaban muvelnek gazdasagilag azok olyan vermek, amikbe nem is lenne baj, ha ok esnenek bele.
csebi
Az a baj, hogy nem ők esnek bele, hanem az ország. Aztán utána le lesznek váltva, beülnek ellenzékbe, és mi lesz? Gyurcsány és a sleppje mit szívott meg azok után amit 2005-08 között művelt? És az ország?

Én ezért mondtam le a trollpártos/viccpártos protestelésről is. Mert a feelgoodon kívül semmi más hatása nincs. Igazából az a gomb nincs bekötve, csak a semmit nyomkodom, mert csak a piros meg a kék gomb él. Így nézve meg már a feelgood sem jön, tudva, hogy bekötetlen gombot nyomkodok.

Szar ez így tudom, mert szembe megy a saját meggyőződésemmel is részben. Azzal a részével, hogy politikai erőt sem lehet (ahogy pl. céget sem lehet) kívülről megjavítani. A külső kritika nincs semmi hatással, lepereg. Csak a belső kritika tud kimozdítani egy pártot is és egy vállalkozást is a rossz irányból. És mi lenne annál kézenfekvőbb, mint a szavazó gomb, hogy kifejezzem a belső kritikámat? Úgyhogy azt a kompromisszumot kötöttem magammal, hogy csak hatalmi pozícióban kritizálok a szavazó gombbal. Ha kormányon van az, aki hozzám közelebb áll, és hülye (általában az), akkor megy a trollpártra a szavazatom. Ha ellenzékben, akkor viszont megkapja a szavazatot, különben a másik hülye sose esik ki a hatalomból, mert nem bízom abban, hogy a másikat támogatók is trollpártoznak, amikor a sajátjuk hatalmon van, és hülye. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Szesze
a ketigenesre gondolsz? azt miert nyerte meg?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
 telex.hu/gazdasag/2022/02/18/tungsram-sztrajkbizottsag

A Mol után a második nagy magyar cég. Azért eléggé fárasztó lesz a fiúknak olyan rendeletet írni, ami iparáganként tiltja meg a sztrájkot. Vagy lehet csak simán elveszik a sztrájkjogot?

Egyébként: hálátlan ellenzékiek, nem érzik hogy minden jó, csak kisujjeltartva okoskodnak a gyártósor mellett két bérgyártás között, ahelyett hogy örülnének, hiszen MZP is csak mit mondott, ugye, mit? NA MIT?
Gyurma Pappa
en csak azt nem ertem, ha ennyire elore megyunk akkor a munkaltatok miert nem honoraljak a munkavallalokat?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 820 — zászló zászló szív
 telex.hu/gazdasag/2022/02/18/tungsram-sztrajkbizottsag

A Mol után a második nagy magyar cég. Azért eléggé fárasztó lesz a fiúknak olyan rendeletet írni, ami iparáganként tiltja meg a sztrájkot. Vagy lehet csak simán elveszik a sztrájkjogot?

Egyébként: hálátlan ellenzékiek, nem érzik hogy minden jó, csak kisujjeltartva okoskodnak a gyártósor mellett két bérgyártás között, ahelyett hogy örülnének, hiszen MZP is csak mit mondott, ugye, mit? NA MIT?

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 820 — zászló zászló szív
És mit mondott erről MZP??! Hadd háborodjunk már fel úgy igazán valami tényleges dolgon
r.baggio
Soros. Gyurcsány

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 24.hu/fn/gazdasag/2022/02/18/benzinkut-arstop-benzin-gazolaj-veszteseg-bezaras/
empty taxi

eaglesmcnabb
És mit mondott erről MZP??! Hadd háborodjunk már fel úgy igazán valami tényleges dolgon
r.baggio
Biztos lefasisztázta az üzemanyagot.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
Amikor Peti Malajziában volt, akkor ugye be kellett zárni a COVID-ja miatt egy fiú középiskolát, amit meglátogatott, ahol a hivatalos hírek úgy fogalmaztak, hogy vele kapcsolatba került diákokat karanténba zárták. Ez különösen vicces, a hallott pletykák fényében.

Aki nem érti, annak sem fogom ennél jobban elmagyarázni.
Gyurma Pappa
Teremfoci meccs volt, nyilván. Rossz az, aki rosszra gondol!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
empty taxi
akkor erre is jön egy törvény, hogy a kutasok hogyan sztrájkolhatnak? 😊
NB2
tulajdonképpen nem sztrájkolnak, egyszerűen racionális vállalkozóként járnak el.
Amadeus
Piros-kék a paradicsom nem sárga,
dízel helyett lóf@szt kapsz a pics@dba.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
empty taxi

eaglesmcnabb

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 525
Egyébként érdekes, hogy MZP-t miért veszik elő, nekem pont az a bajom, hogy azt nyilatkozta, hogy a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseli a koalíció. Szerintem ez így nagyon nem oké, egy kormányozni akaró szövetség ne külön-külön képviseljen mindenkit, hanem együtt és az, hogy az a kritikája Orbán felé, hogy ő együtt képviselő ezeket az az igazi probléma.

Ehhez képest az origo és társai arra ugrottak rá, hogy kommunistákat és fasisztákat is képvisel, holott ez meg a dolga lenne amúgy is. 😊
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
empty taxi

eaglesmcnabb
Nem értem. Van valami probléma?

coub.com/view/tc6dt

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
empty taxi
akkor erre is jön egy törvény, hogy a kutasok hogyan sztrájkolhatnak? 😊
NB2
tulajdonképpen nem sztrájkolnak, egyszerűen racionális vállalkozóként járnak el.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
empty taxi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
Tetszik, vagy nem. A "kihívó", úgynevezett baloldaról volt kénytelen importálni egy jobbolali miniszterelnökjelöltet, s kitenni az ablakba. :- ) Pikáns.Fungus
Ez nem pikáns, hanem praktikus. Rájöttek, hogy egy balos populista ellen csak jobbos jelölttel van esély nyerni.

A fasisztázás meg olyan, mint amikor a komcsi elkezd piacgazdaságról beszélni. Baleset, a hülye is látja, hogy köze nincs hozzá, fogalma nincs róla.

| sarkasm off |
peterk2005
Számomra elég érdekes hogy ennyivel elintézitek azt amit mondott. Hanyadik ilyen "elszólása" volt ez már?

Klaci te meg teljesen megbízol benne mert tudod hogy hülyeséget mondott. Tehát ha bevall egy ilyet te akkor is inkább annak hiszel amit te gondolsz, mert a felsorolt egyének (khm Jakabbal pl) nem engednének úgysem olyat 🤣 pont arról beszélt, azzal érvelt (!!!) a fidesz ellen hogy amíg a fidesz egybeolvasztotta (szerinte) a jobboldalon levő komcsikat meg nácikat addig mennyivel jobb a helyzet a baloldalon mert ott ugyanezek (!!!) pártokra vannak bontva...
Ez nem egy egyszerű elszólás, az az útelá....gazódás volt, ez egy felépített, több összetett mondatból álló gondolat volt, ezáltal a hitelessége erősen nem megkérdőjelezhető (több mondaton átivelő gondolatmenet nem születik egy kis agyi kihagyásból).

Persze ettől még szavazz rá bátran ha az neked jó de kicsit elgondolhatnál/tok hogy kit szektáztok meg buborékoztok meg vallási áhítatról beszéltek...
davemayer
Kérlek, idézz már be ilyenkor, hogy tudjam válaszolni kellene 😊
Az, hogy valaki gyorsan okosat akar mondani és nem sikerül, mert hülyeség lesz belőle, számomra nem jelent semmit, olykor magam is beleesek ebbe a hibába, amikor előadást tartok. Persze nyilván jobban ki tudok jönni belőle, mert a téma nem ennyire érzékeny. Ha a kérdés az lenne, hogy zavar e, hogy időnként butaságokat mond, a válasz: igen, zavar. Ugyanakkor nem rúgózok ezen, mert tisztában vagyok vele, hogy nincs senki aki fasiszta lenne az ellenzéknél, pláne kommunista. Az ilyen dolgok nem ezekből a beszédekből szoktak kiderülni. Főképp ha valaki elég régóta a politikában van. Szerintem ne is menjünk le a hír tv szintjére, értelmesebbnek gondollak annál, hogy az ilyeneknek túl nagy feneket keríts és elkezdj félni attól, hogy ha nyer az ellenzék akkor itt fasiszta vagy kommunista módszerek jönnek.
Klaci79
Vaó, egy se ? Egyetlen darab se? Bíró László, tudod a tetűcsúszdás, a mai napig ellenzéki színekben képviselő meg az ózdi karlengető lájkolja ezt 😊 Jakab pár éve még bőszen zsidózott-cigányozott Miskolcon, de hát nyilván azóta belátta súlyos tévedéseit és megtért a balliberális mainstream elveihez. Ja nem.

De ha a következő pár hétben kibukik még néhány nácicska a jobbik szárnyai alól akkor a fentebbi mondat hogy lesz? 😊

Mindig a kormánypártiakat basztatod te is meg a többiek is, hogy nem kellemetlen már ez meg az, nem ciki ez meg az? De akkor én is megkérdezném, nem kellemetlen folyton ilyen proli nácikat magyarázni, mentegetni? Azt állítani, hogy nincsenek itten semmiféle fasiszták aztán meg tényszerűen vannak? Nem is úgy volt, nem is azt mondta, nem is úgy értette.

A jobbik a mai napig tele van szeljobbos csürhével alapszervezet szinten, csak az önkori helyek meg az öltöny némi önmérsékletre késztette őket, de óriási tévedés azt hinni, hogy mert felül kitalálták, hogy mi mától konzervatív néppárt vagyunk, akkor a tagság hirtelen az lett. Egy része elment a mi hazánkba de egy jó része a mai napig ugyanolyan ordas eszmékben hisz, csak a pénz miatt - jó esetben - visszafogja magàt.

Nekem doszt mindegy, hogy rájuk szavazol vagy sem, de bemondani, hogy egy darab fasiszta nincs az ellenzéknél az egyszerűen a valóság eltagadása.
MC12
lehet hogy van, de hogy kevesebb van mint a fideszben, abban is biztos vagyok 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Petinek van tanári diplomája?😊 Máshogy nem kerülhetett volna kapcsolatba a fiúkkal 😊
NB2
a keresztény értékeket osztotta