Politika

70 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 450 — Lucas Scott
 444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHo

mondjátok csak behaluztam, hogy ilyen van. egy olyan tévében, ahol orbán seggéből lóg ki mindenki. én azt mondom hadd égjen az összes. ezt a faszt meg szvlapáttal pofánverni.
petey
Minek vállal egyáltalán riportot egy ilyennél MZP embere? Moslék az egész és a kutya nem nézi őket. Semmi haszna nincs annak, ha megjelennek ott .... hacsak az nem, hogy amikor ilyesmi történik, akkor meg lehet járatni a médiában, hogy mennyire barmok. Amivel szintén nem lehet amúgy szerezni egy szavazót sem. Szóval visszajutottunk oda, hogy minek? Teljesen felesleges.
peterk2005
Érthetetlen. Hozni semmit nem hoz és nem is hozhat - de ha mondasz valami hülyeséget azt hetekig tudja tolni a sajtó. Tényleg semmit nem lehet nyerni egy PS interjúval. Mintha egy Fideszes megmondó a Nyugati Fénynek akarna interjút adni.

By the way ilyenkor látszik, hogy meg nem állt fel a kampány-stáb és struktúra, ezt egy kampányfőnök nincs az az isten, hogy engedi. Mert azért Lukácsi nem egy senki, mmm elnökségi tag, ezerrel próbálja betolni MzP a parlamentbe, állandó közszereplő stb.

Azt se értem miért nem baszta rá a “telefont” a kezdő mondat után? Ehelyett még 10 percig próbált neki magyarázkodni, hogy miért állt össze Ferivel MzP, mintha ez érdekelte volna a kérdezőt. Még mindig nem érti az ellenzék, hogy trollkodásra nem az intellektus a válasz hanem a trollkodás. Petey válasza kiváló is lett volna:

“Maga mondja nekem aki ov seggéből ki se lát?” Vagy valami ilyesmi. Aztán szájkaratézzunk - vagy nem kell interjút adni.

Hányszor kell még ezt a pofont kapni, hogy megtanulják.
MC12
És vki még azt mondja ha Fidesz szavazói ostobák …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 465
 444.hu/2021/11/01/kedves-katalin-milyen-erzes-gyurcsany-ferenc-hatso-felebol-kilogni-hangzott-el-a-kerdes-a-pesti-tv-n?fbclid=IwAR0QXxoHYduOaWxIqfy3t6pnP1q03SPLI4ovTdHRftQtZHDQhkTe90HBfHo

mondjátok csak behaluztam, hogy ilyen van. egy olyan tévében, ahol orbán seggéből lóg ki mindenki. én azt mondom hadd égjen az összes. ezt a faszt meg szvlapáttal pofánverni.
petey
Minek vállal egyáltalán riportot egy ilyennél MZP embere? Moslék az egész és a kutya nem nézi őket. Semmi haszna nincs annak, ha megjelennek ott .... hacsak az nem, hogy amikor ilyesmi történik, akkor meg lehet járatni a médiában, hogy mennyire barmok. Amivel szintén nem lehet amúgy szerezni egy szavazót sem. Szóval visszajutottunk oda, hogy minek? Teljesen felesleges.
peterk2005
Érthetetlen. Hozni semmit nem hoz és nem is hozhat - de ha mondasz valami hülyeséget azt hetekig tudja tolni a sajtó. Tényleg semmit nem lehet nyerni egy PS interjúval. Mintha egy Fideszes megmondó a Nyugati Fénynek akarna interjút adni.

By the way ilyenkor látszik, hogy meg nem állt fel a kampány-stáb és struktúra, ezt egy kampányfőnök nincs az az isten, hogy engedi. Mert azért Lukácsi nem egy senki, mmm elnökségi tag, ezerrel próbálja betolni MzP a parlamentbe, állandó közszereplő stb.

Azt se értem miért nem baszta rá a “telefont” a kezdő mondat után? Ehelyett még 10 percig próbált neki magyarázkodni, hogy miért állt össze Ferivel MzP, mintha ez érdekelte volna a kérdezőt. Még mindig nem érti az ellenzék, hogy trollkodásra nem az intellektus a válasz hanem a trollkodás. Petey válasza kiváló is lett volna:

“Maga mondja nekem aki ov seggéből ki se lát?” Vagy valami ilyesmi. Aztán szájkaratézzunk - vagy nem kell interjút adni.

Hányszor kell még ezt a pofont kapni, hogy megtanulják.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline

petey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers

petey
Inkább egy rücskös dorongot javasolnék. Érdemes a teljes beszélgetést meghallgatni, ha valakinek van hozzá idegrendszere és gyomra.
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 872 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

petey
remélem a huth gerike kitüntette a műsor után.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
nah bige is előkerült 😀
 www.origo.hu/itthon/20211101-a-baloldali-oligarcha-bejelentette-o-lesz-markizay-finanszirozoja.html
Negritis
Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
peterk2005
De nézd meg Marcinál. Szerintem megkattant.
24:24-től van.
Sobri Jóska
Bige? Megnéztem, mit kellett volna látnom?
peterk2005
Hogy megkattant. Beszél össze-vissza, szétesett, tiszta gáz.
Sobri Jóska
Szerintem olyan, amilyen 1 éve is volt, én nem látok változást. Azon kívül, hogy most már látványosan kapálózik. Amit megértek, én is kapálóznék, ha ki akarnának csinálni.
peterk2005
Akkor ezt is máshogy látjuk.
A kapálózás az érthető, nem arra gondoltam, hanem a Partizán nagyinterjúban sokkal összeszedettebbnek, egyben lévőnek tűnt. Most meg már nem. És így, szétesve azt is elhiszem, hogy tolja a pénzt, mondjuk dühből, dacból, és nem csak a pozíciót keresi, nem csak "business as usual".
De ez nyilván csak találgatás, belelátás.
Sobri Jóska
Jah, hogy érzelmeket is belevisz? Ezt simán el tudom képzelni. Sőt, ez természetes szerintem. Az O1G nem véletlenül lett szlogen, azt is egy üzletember mondta. Egy dolog az, ha a versenyben keményen küzdeni kell, és a másik le akar nyomni. Azt lehet business az usual módon kezelni. (Sőt, úgy érdemes.) De ha ki akarnak csinálni, és elvenni a vagyonodat, azt nem. Az ilyen dologra én is all-int nyomnék, mert mást nem is nagyon lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Ez tetszik:

telex.hu/gazdasag/2021/11/01/elon-musk-6-milliard-dollar-ehezes-megoldasa-ensz

"Elon Musk kész adni 6 milliárd dollárt a vagyonából a globális éhínség megoldására, ha precízen levezetik neki, hogyan oldaná meg ez az összeg a problémát, és transzparens módon költenék el – jelezte Twitteren az amerikai milliárdos.
...
Musk tweetjei arra reagálnak, hogy korábban David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának igazgatója szintén a Twitteren arra kérte a milliárdosokat: „most az egyszer lépjenek fel”, tegyenek az éhínség ellen. Beasley tweetjében külön is megnevezte Jeff Bezost és Elon Muskot, a gazdaglista első helyén egymást váltogató milliárdosokat és azt állította, 6 milliárd dollár 42 millió embert segíthetne megóvni az éhhaláltól.
...
Beasley azóta két Twitterbejegyzésben is reagált Musk válaszára:
az egyikben jelzi, hogy nem teljesen pontos, ahogy tálalták a felvetését, mert 6 milliárd dollárból valóban nem lehetne megszüntetni az éhezést, viszont meg lehetne előzni a geopolitikai instabilitást, a tömeges migrációt és 42 millió éhező ember életét. Szerinte soha nem látott krízis van kialakulóban a Covid-járvány és a klímaváltozás miatt."

több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
 www.origo.hu/itthon/20211101-a-baloldali-oligarcha-bejelentette-o-lesz-markizay-finanszirozoja.html
Negritis
Ugyanmár. Bige is csak a pozíciót keresi ha kormányváltás lenne és kamuzik a politikai nyomásról. Business as usual.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska
Szerintem olyan, amilyen 1 éve is volt, én nem látok változást. Azon kívül, hogy most már látványosan kapálózik. Amit megértek, én is kapálóznék, ha ki akarnának csinálni.
peterk2005
Akkor ezt is máshogy látjuk.
A kapálózás az érthető, nem arra gondoltam, hanem a Partizán nagyinterjúban sokkal összeszedettebbnek, egyben lévőnek tűnt. Most meg már nem. És így, szétesve azt is elhiszem, hogy tolja a pénzt, mondjuk dühből, dacból, és nem csak a pozíciót keresi, nem csak "business as usual".
De ez nyilván csak találgatás, belelátás.

több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 421
 bunosvaros.hu/

A film, amely kultikussá vált, anélkül, hogy valaha is be lett volna mutatva. Egy művész film, amelynek mindössze egy jelenete került napvilágra és amelynek sorai – Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város – szállóigévé váltak. Most bemutatjuk az egész filmet teljes hosszában (28 perc). A szereplőket fedje egyelőre homály, a történet egyelőre maradjon a mi titkunk. Művészfilmesek és közönségfilmesek egyaránt megnézhetik, nem fogják megbánni.

www.youtube.com/watch?v=as0Jqj-1d4g

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 810 — capitaine du château de Vienne 1487
nyilván bankárokat nem buktatnak meg politikai okok miat
clausura no. 1.
jes staley - az ebstein ügy érintettsége okán óhajtotta magát megvédeni, kibaszták, mint macskát szarni, volt egy Barclays ceo..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
úgyamúgy btw
"Akkoriban én gyakran írtam és nyilatkoztam a kormány monetáris politikájáról, és ez nem tetszett a hatalomnak, amit jeleztek is a bank felé."

Monetáris politikája a jegybanknak van tudomásom szerint, a kormánynak pedig fiskális politikája. A monetáris politikát illetően elképzelései lehetnek egy kormánynak (pl.irányadó kamatlábak, vagy horribile dictu optimális árfolyamok kapcsán), de ezeket minimum egyeztetnie kell a jegybankkal.
Gaius
Ahol független a jegybank. De ugye neked is minimum fura a magyar kormány és a jegybank viszonya? Ha nem, akkor baj van. 😊
Lecsó
Ha keresel törésvonalakat, akkor találsz is😉
több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
Negritis
peterk2005

youtu.be/kVee1jHc9RI

több mint 4 éve
nah bige is előkerült 😀
Negritis

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
nah bige is előkerült 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
úgyamúgy btw
"Akkoriban én gyakran írtam és nyilatkoztam a kormány monetáris politikájáról, és ez nem tetszett a hatalomnak, amit jeleztek is a bank felé."

Monetáris politikája a jegybanknak van tudomásom szerint, a kormánynak pedig fiskális politikája. A monetáris politikát illetően elképzelései lehetnek egy kormánynak (pl.irányadó kamatlábak, vagy horribile dictu optimális árfolyamok kapcsán), de ezeket minimum egyeztetnie kell a jegybankkal.
Gaius
Ahol független a jegybank. De ugye neked is minimum fura a magyar kormány és a jegybank viszonya? Ha nem, akkor baj van. 😊
több mint 4 éve
Nálam nem fér bele, ellenben elfogadom, hogy kormányoktól függetlenül ez a business as usual része - nem csak itthon- , hogy azokat a felsővezetőket akik összevesznek az aktuális kormányzattal hangsúlyosan politikai ügyekben, azokat bizony kirúgják, áthelyezik, lemondatják stb. Mert árt az üzletnek, ilyen egyszerű. A vezető dolga jóban lenni a regnáló hatalommal, előnyöket, kedvezményeket minden ilyesmit kibrusztolni a magasabb profit érdekében, márpedig ha politikai síkon veszel össze a hatalommal, akkor az árt a profitabilitásnak.
MC12
Na, kíváncsi leszek, hogy ha netán ellenzéki kormány lesz, akkor mondjuk jövő júniusban is ilyen megértően fogadnál-e egy ilyen sztorit. 😊
peterk2005
Volt ilyen sztori 2010 előtt is, azzal a rezsimmel se ez volt a bajom. Vannak dolgok, amik a multis felsővezetői lét velejárói, ez az egyik. Ne politizálj nyíltan, főleg ne egy regnáló kormánnyal szemben.
MC12
No, hát kíváncsi leszek. Ha úgy értelmezem, ahogy mondod / mondjátok, akkor Király lépése nem lehet más, mint egy MZP felől érkező kérés / felkérés / ígéret, mert azt kizártnak tartom, hogy az ellenzék valamelyik másik szereplője lett volna képben. Akkor nem ilyenkor és nem így "lépett volna be a képbe". Szóval, meglátjuk. Ha netán MZP lesz az új M.E. és Király tényleg kiköt valahol - logikusan mondjuk új MNB elnökként vagy bankfelügyeletnél, stb. -, akkor igazad / igazatok volt. Én egyelőre nem ezt érzem, nekem nem áll össze ez felkérésként / bejelentkezésként, de valamelyikünk téved, és az én is lehetek. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 444.hu/2021/10/30/megfenyegettek-a-kh-tulajdonosait-amiert-fellepett-marki-zay-mellett-tavozik-az-igazgatosagbol-kiraly-julia

Lassan itt az ideje, hogy a vállalatok társadalmi felelősség vállalásáról beszéljünk.
Teljesen szívből úgy gondolom, hogy egy ne létező kategóriáról beszélünk.

Szívből gyűlölöm a Nobelt, a Nobelnél már csak Milton Friedmant rühellem jobban. Amit azonban a Kapitalizmus és Szabadságban ír CSR kritikájaként az szomorú, de igaz...
Helmut Zimmer
Hagyjuk már 😊 kamu. Van egy sanda gyanúm hogy inkább a brüsszeli KBC vezetősége (meg mondjuk az összeférhetetlenségi szabályzat) volt akinek ez a nyílt politikai szerepvállalás már sok volt.

Király az elmúlt években is csipkedte a kormányt, de az még kvázi elment radar alatt, de kiállni olyan nyíltan egy poltikai szereplő mellett, ahogy ő tette azt egyetlen bankban se néznék el - nagyon helyesen. A bankszektor veleje - főleg azon a szinten - a bizalom, márpedig ha egy bank vezető tagja nyíltan hitet tesz az egyik oldal poltikai szereplője mellett az árt az üzletnek, mert milliárdosok vannak ugye itt is ott is, nem véletlen, hogy a hamvába holt Karácsony-féle Budapest Global izébe is bőszen delegált az OTP is tagokat.

Aztán hogy a kommunikációsok kitaláltak ezt a roppant átlátszó mesét arról, hogy Európa egyik legnagyobb bankja becsicskul 2 hét alatt (!!!!) mert a magyar kormánykörök rosszallóan üzengetnek - hát ezt tényleg csak komoly fantáziával lehet egyáltalán elképzelni 😊 azért a ner még megáll Hegyeshalomnál 😉
MC12
Mi haszna lenne abból, hogy kamuzna? Politikai karrierre nem pályázik már, és tudta, hogy mit vállal. Mit nyer azzal, hogy bekamuzik egy ilyent?
peterk2005
Nem gondolta, hogy a kbc compliance team-nek fennakadt, most meg eladja magat aldozatkent, erositi a fidesz=gonosz vonalat amit egy egyszeru szavazo elhisz.
undisputedly
Én úgy értelmeztem a cikket, hogy előre jelezte nekik, hogy fel fog lépni, és a bank előre jelezte, hogy ezt már inkább ne tegye.

De a kérdésem nem erre vonatkozott. Én is erőteljesen kormány ellenes vagyok. Én is hajlandó lennék ezt nyíltan is képviselni. Ha alkalmazott lennék, akkor előfordulhatna, hogy emiatt én is konfliktusba kerülnék az állásom által elvárttakkal, esetleg emiatt fel is kellene mondanom. De eszembe nem jutna bekamuzni egy nem létező politikai nyomást emiatt. Ezt nem csak úgy értem, hogy nekem nem jutna eszembe, de úgy is, hogy ha netén megkérnének erre bal oldalról, akkor úgy visszautasítanám, mint a huzat. A nőről is ezt feltételezem. Ő sem direkben politikus, akinek megérné politikai célból kamuzni, akkor meg miért tenné?
peterk2005
Pedig ez politika. A board tagsagat mar bukta, lehet, hogy kapacitalja magat valamilyen kormany poziba ellenzeki gyozelem eseten, vagy MNB vagy valami allami penzintezmenybe, szabyozo szervbe beteszik.

Ne felejtsuk, hogy a politikai tamogatas sosincs ingyen. Mar oda sereglett a sok hiena az usthoz, a legtobb pozira (kormanyvaltas eseten) ilyenkor megy a licit.

Innentol, hogy felallt a szinpadra, politikai szerepvallalas, aktivan, frintvonalbol, innet mar ugy is cselekszik. Nincs ebben semmi kulonos szerintem.

@Helm

Pedig bizony komoly compliance tevekemyseg folyik a legtobb banknal 😊
undisputedly
"Nem gondolta, hogy a kbc compliance team-nek fennakadt, most meg eladja magat aldozatkent, erositi a fidesz=gonosz vonalat amit egy egyszeru szavazo elhisz."

Szvsz pontosan, az "áldozatszerep" testhezálló, a körítés illik a narratívába. Meghallgatnám, amikor egy nemzetközi bank vezére felveszi a telefont, majd bárki "nyomására" kivágja az egyik vezetőjét, csak mert. KJ egyszerűen bejelentkezett sztem a turbulensnek tűnő politikai térkép egyik sakkfigurájának szerepére.

úgyamúgy btw

több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
Persze hogy van compliance a bankoknál, de a felső vezetésben ez nem úgy működik, mint a sima alkalmazottaknál. Ott már ez egyéni döntés kérdése egy ilyen politikai szerepvállalás megítélése, és nem is ritka. KJ esete amerikában sima ügy, nem csak a board-ban, de még executive pozíciókban is.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
undisputedly
Ne is mondd... Bár nem bank, de régebben évente egy compliance tréning volt, most meg kb két havonta küldenek valami mandatory szart, compliance, anti-corruption, cybersecurity, a fasz televan vele... Ki a tököm akarna engem megvesztegetni, főleg hogy tavaly március óta hómofiszban ülök?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lécci vegyetek ki ebből az eszmecseréből, mert én Friedman CSR-jéről írtam. Ezt nyilván nem sikerült megérteni, csak alátámasztani.
Az aktuálpolitikai hörgés nem érdekel.

444.hu/2021/10/30/megfenyegettek-a-kh-tulajdonosait-amiert-fellepett-marki-zay-mellett-tavozik-az-igazgatosagbol-kiraly-julia

Lassan itt az ideje, hogy a vállalatok társadalmi felelősség vállalásáról beszéljünk.

Szívből gyűlölöm a Nobelt, a Nobelnél már csak Milton Friedmant rühellem jobban. Amit azonban a Kapitalizmus és Szabadságban ír CSR kritikájaként az szomorú, de igaz...
Helmut Zimmer
Hagyjuk már 😊 kamu. Van egy sanda gyanúm hogy inkább a brüsszeli KBC vezetősége (meg mondjuk az összeférhetetlenségi szabályzat) volt akinek ez a nyílt politikai szerepvállalás már sok volt.

Király az elmúlt években is csipkedte a kormányt, de az még kvázi elment radar alatt, de kiállni olyan nyíltan egy poltikai szereplő mellett, ahogy ő tette azt egyetlen bankban se néznék el - nagyon helyesen. A bankszektor veleje - főleg azon a szinten - a bizalom, márpedig ha egy bank vezető tagja nyíltan hitet tesz az egyik oldal poltikai szereplője mellett az árt az üzletnek, mert milliárdosok vannak ugye itt is ott is, nem véletlen, hogy a hamvába holt Karácsony-féle Budapest Global izébe is bőszen delegált az OTP is tagokat.

Aztán hogy a kommunikációsok kitaláltak ezt a roppant átlátszó mesét arról, hogy Európa egyik legnagyobb bankja becsicskul 2 hét alatt (!!!!) mert a magyar kormánykörök rosszallóan üzengetnek - hát ezt tényleg csak komoly fantáziával lehet egyáltalán elképzelni 😊 azért a ner még megáll Hegyeshalomnál 😉
MC12
Mi haszna lenne abból, hogy kamuzna? Politikai karrierre nem pályázik már, és tudta, hogy mit vállal. Mit nyer azzal, hogy bekamuzik egy ilyent?
peterk2005
Nem gondolta, hogy a kbc compliance team-nek fennakadt, most meg eladja magat aldozatkent, erositi a fidesz=gonosz vonalat amit egy egyszeru szavazo elhisz.
undisputedly
Én úgy értelmeztem a cikket, hogy előre jelezte nekik, hogy fel fog lépni, és a bank előre jelezte, hogy ezt már inkább ne tegye.

De a kérdésem nem erre vonatkozott. Én is erőteljesen kormány ellenes vagyok. Én is hajlandó lennék ezt nyíltan is képviselni. Ha alkalmazott lennék, akkor előfordulhatna, hogy emiatt én is konfliktusba kerülnék az állásom által elvárttakkal, esetleg emiatt fel is kellene mondanom. De eszembe nem jutna bekamuzni egy nem létező politikai nyomást emiatt. Ezt nem csak úgy értem, hogy nekem nem jutna eszembe, de úgy is, hogy ha netén megkérnének erre bal oldalról, akkor úgy visszautasítanám, mint a huzat. A nőről is ezt feltételezem. Ő sem direkben politikus, akinek megérné politikai célból kamuzni, akkor meg miért tenné?
peterk2005
Helmut Zimmer
Akkor mi a problémád? 😊 A kísérlet sikeres volt, a tudós boldog 😊
MC12
Nem a tudós nagyon szomorú.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 920 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Helmut Zimmer

MC12
peterk2005
undisputedly

peterk2005
Pedig ez politika. A board tagsagat mar bukta, lehet, hogy kapacitalja magat valamilyen kormany poziba ellenzeki gyozelem eseten, vagy MNB vagy valami allami penzintezmenybe, szabyozo szervbe beteszik.

Ne felejtsuk, hogy a politikai tamogatas sosincs ingyen. Mar oda sereglett a sok hiena az usthoz, a legtobb pozira (kormanyvaltas eseten) ilyenkor megy a licit.

Innentol, hogy felallt a szinpadra, politikai szerepvallalas, aktivan, frintvonalbol, innet mar ugy is cselekszik. Nincs ebben semmi kulonos szerintem.

@Helm

Szerkesztette: undisputedly