Politika
67 feliratkozó
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én is az indexen nőttem fel, 2002től követem. Mégis meg tudtam különböztetni a normális híradás és cikkek között azt ami politikai célból készült, meg lehet nagyjából.Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
davemayer
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra2.44 most itt, egy nap alatt emelkedett 2.38ról
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
davemayer
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
több mint 4 éve
Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
20-tal csökkentik a jövedéki adót az oszt igen.Mindjárt megyek is kutat nyitni!
több mint 4 éve
WTF.Első lépés meglépve.
a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Mikor Hernádi ott volt.Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?
Jughead
MC12
több mint 4 éve
Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?
Jughead
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
azt értem hogy szerintük van és lesz elég üzemanyag az ország ellátására, de ezt vajon elmondták a benzinkutasoknak is? vagy azok még holnap is rémhíreket fognak terjeszteni miszerint mégsincs üzemanyag
több mint 4 éve
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra
több mint 4 éve
Már ide tettem a vödröt az agy mellé, ha hánynék

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
senki nem nézi a kormányinfót?😊Egy este Hernádi Zsolttal, nyilván néztem
NB2
több mint 4 éve
Hát ez a benzinárstop szabály is gránitszilárdságúra sikerült. Lassan érdemes lesz fellapozni a közlönyt mielőtt elindul az ember tankolni, nehogy mire odaér, megváltozzanak a szabályok. 😀Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Egyébként semmi "nehézség". Én ma Szolnokon tankoltam.(Igaz egy kolléga hívott Győrből, hogy......ott sincs semmi porbléma! Aki ért, érti)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Vagy adjon le 20 litert a legközelebbi kúton.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
peterk2005
több mint 4 éve
WTF.Akkor most bezár a bowl.hu.....
őőőő, halló?
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
őőőő, halló?
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
WTF.a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?

több mint 4 éve
senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2

több mint 4 éve
senki nem nézi a kormányinfót?😊
több mint 4 éve
Az a baj, hogy mit szavazók egymást ütjük hogy az enyém nyerjen vagy a tied nyerjen, aztán úgy teszünk, mintha mi nyernénk. Pedig egyikünk se nyer semmit, csak egérként örülünk, hogy a mi elefántunk dübörög. Közben meg ilyesmi történik: 444.hu/2022/03/09/a-fidesz-leszavazta-az-ep-hatarozatat-ami-az-orosz-es-kinai-allami-propagandaval-szembeni-fellepest-surgeti
Kilencven környékén fiatal suhancként elképzelni se tudtam volna, hogy harminc évvel később EU tagországként majd a Fidesz - az "én pártom, kilencvenben még aktivistájuk is voltam - lesz az, amelyik leszavazza / nem szavazza meg, hogy nézzünk a körmére azoknak az orosz és egyéb harmadik világbeli pénzembereknek akik uniós állampolgárságot/letelepedési lehetőséget vásárolnak maguknak valamelyik tagországban, aztán egész unión belül szabadon grasszálhatnak. És, hogy a volt komcsi utódpárt közben megszavazza.
Az is marha nagy személyes csalódás volt amikor ciklusokon keresztül nem sikerült elfogadtatni az ügynöktörvényt. De ez utóbbit egyszerűen elképzelni sem tudtam. És lám, szembejön a valóság. Ez a valóság tényleg szembe jön, és tényleg rohadtul elkeserít.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Na ésszel mit írtok, mert jön a
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...