Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Ennek a vitának az M1-en kellene most mennie. Ebben benne van minden /is/Ha csak ezt az apróságot nézzük, már bárki jobb mint zorbàn, mert nála ennyi sikerült 12 év alatt.
több mint 4 éve
Így! Mit kell finnyáskodni, jogászkodni stb.Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.Ez jön be azoknál az időseknél, akik választásokat döntenek el.
MC12
A fiataloknál nyilván nem, de se Orbán, se Dobrev nem hozzájuk beszél.
Amúgy nagyon bejön ez az előválasztásosdi, őszintén szórakoztató.
Remélem, hogy jövőre a Fidesz is beleáll, vitákon vesznek részt, megy majd érdemben a hirig, csudajó lenne.
Sobri Jóska
Íme: jotunder megírta orulunkvincent.blog.hu/2021/10/09/a_budapesti_liberalis_ertelmiseg_rovid_tundoklese_es_hosszu_bukasa

több mint 4 éve
Klári néni adót csökkent, fizetést emel. Engem megvett, plusz ez a kedélyes mosolya is. 😊Megértelek, innentől már csak jól járhatunk, Orbán, Dobrev, MZP, egyik jobb, mint a másik. 😊
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Klári néni adót csökkent, fizetést emel. Engem megvett, plusz ez a kedélyes mosolya is. 😊
több mint 4 éve
Írtam korábban, szerintem még Orbán is vitázni fog.Szerintem választókerületi szinten biztos lesz rá példa, ahol a jobb képességű Fideszesek ki fognak állni, sőt ők keresik a vitát. Ott van mit mutogatni, és villogni vele az elmúlt x évvel. Országos szinten már nehéz lesz.Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.Ez jön be azoknál az időseknél, akik választásokat döntenek el.
MC12
Remélem, hogy jövőre a Fidesz is beleáll, vitákon vesznek részt, megy majd érdemben a hirig, csudajó lenne.
Sobri Jóska
Nagyon elkényelmesedtek az elmúlt években. Ha megnézed Hollikot, én éreztem szarul magam, annyira nem tud semmit mondani.
www.youtube.com/watch?v=9TRBIAL3f7A
Nomac
Vagyon, család biztonságban, és tuti élvezni akarja ő is a következő kampányt.
több mint 4 éve
De, A ‘valaki ellen’ -ben benne van az, is aki miatt ez egyáltalán létezik. gyurcsók semQrva nagy önfegyelme van a faszinak, mert a férfitársadalom nagy része öt perc után vlsz börtönbe került volna ha ott áll klárikával szemben.Vagyis ugyanazt csíped MZP-ben, amit én Orbánban, Trumpban (és MZP-ben is.)
Tuti kapott jueszéj kiképzést a faszi.
Ebből az öntelt nézésből is látszik
😊
ozibozi
Csak egy platformra kerültünk.
Éljen a pragmatikus arrogancia és a magabiztos önteltség.
Sobri Jóska
Egyszerre kellene mindkettőt eltüntetni. /tudom nem lehet/
De törekedni kellene reà…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Szerintem választókerületi szinten biztos lesz rá példa, ahol a jobb képességű Fideszesek ki fognak állni, sőt ők keresik a vitát. Ott van mit mutogatni, és villogni vele az elmúlt x évvel. Országos szinten már nehéz lesz.Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.Ez jön be azoknál az időseknél, akik választásokat döntenek el.
MC12
Sobri Jóska
Nagyon elkényelmesedtek az elmúlt években. Ha megnézed Hollikot, én éreztem szarul magam, annyira nem tud semmit mondani.
www.youtube.com/watch?v=9TRBIAL3f7A
több mint 4 éve
Qrva nagy önfegyelme van a faszinak, mert a férfitársadalom nagy része öt perc után vlsz börtönbe került volna ha ott áll klárikával szemben.Vagyis ugyanazt csíped MZP-ben, amit én Orbánban, Trumpban (és MZP-ben is.)
Tuti kapott jueszéj kiképzést a faszi.
Ebből az öntelt nézésből is látszik
😊
ozibozi
Csak egy platformra kerültünk.
Éljen a pragmatikus arrogancia és a magabiztos önteltség.
több mint 4 éve
Márki-Zay Pétert kérdezik, hogy kikről tud, akiket megzsaroltak. Azt mondta, Popovics Juditot zsarolták meg, akinek államtitkári pozíciót ígértek, majd megakadályozták az indulását.Ha mozgósít mellette, akkor az. 😀
"kampányeszköz"
Amadeus
több mint 4 éve
Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.Ez jön be azoknál az időseknél, akik választásokat döntenek el.
MC12
több mint 4 éve
Cruyffista
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Hát… Klára lassan hoz egy 2006-os Orbánt. Modoros, kellemetlen, tanárnénis - tuti hogy Olga készítette fel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Pedig felkészültebb, jobb szakember klárika, de itt nem szakember kereső verseny van.ezt a vitát rosszul kezdte, megzavarta a nyitó kérdés.
több mint 4 éve
Zavecznel vajon 70 vagy 80% körül fogja a vitat nyerni Dobrev ?!
több mint 4 éve
Klárika bosszantó, MZP keresztapás. Utóbbinál eddig az tetszett, amikor mondta, hogy ha Klárika nyer, akkor beáll mögé és segíti.
több mint 4 éve
Klára tanárnénis stílusa szánalmas, lehet Kálmán Olga készítette felBrutalis idegesítő , ökölbe szorul tőle az ember keze ..
ozibozi
több mint 4 éve
Klára tanárnénis stílusa szánalmas, lehet Kálmán Olga készítette fel
több mint 4 éve
Márki-Zay Pétert kérdezik, hogy kikről tud, akiket megzsaroltak. Azt mondta, Popovics Juditot zsarolták meg, akinek államtitkári pozíciót ígértek, majd megakadályozták az indulását.az mondjuk sima tárgyalás amíg nem azt mondják hogy ha elindul elássák
"kampányeszköz"
Amadeus
de ha nem indul akkor államtitkár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Márki-Zay Pétert kérdezik, hogy kikről tud, akiket megzsaroltak. Azt mondta, Popovics Juditot zsarolták meg, akinek államtitkári pozíciót ígértek, majd megakadályozták az indulását."kampányeszköz"
több mint 4 éve
Mérni nyilván lehet, akár pontosan és szépen is, ahogy a csillag megy... Csak éppen lehet, hogy másnap, amikor megjelenik, már az ellenkezője sem igaz.Ez rohadt messziről így látszik, de én ehhez nem nagyon értek... viszont tutti tudnék most is mérni.... 😊Imádom a magyar kutatók kifogásait, de ez volt eddig a legjobb az elmúlt 20 évben. Nem is értem még mindig hogy mit akart mondani a költő 😀
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
még egyszer bocs a tegnapiért!Valami establishment jogász tutti szétszálazza a jogi jelentéstartalmat az ATV-ben, és ezzel próbálja eljelentékteleníteni azt, ami az SMSben van, már ha ilyen van.Karácsony a Klubrádióban nemrég azt mondta, hogy inkább most nem hozza nyilvánosságra. Talán majd máskor...
Helmut Zimmer
nagylaza
több mint 4 éve
Valami establishment jogász tutti szétszálazza a jogi jelentéstartalmat az ATV-ben, és ezzel próbálja eljelentékteleníteni azt, ami az SMSben van, már ha ilyen van.Karácsony a Klubrádióban nemrég azt mondta, hogy inkább most nem hozza nyilvánosságra. Talán majd máskor...
Helmut Zimmer