Politika

66 feliratkozó

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 713 — No 1 duplaszánkó fan
Kedvelt
Kásler Árpád
Soros György
Sándor József Benedek

Utált
Lázár
Németh Sz.
Rogán

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
És ha valaki felteszi kékbe, akkor vezetem vasárnap 19:00-ig.

SZAVAZÁS

-
Sobri Jóska
LEGKEDVELTEBB:

- Cser-Palkovics András
- Ungár Péter
- Mirkóczki Ádám

LEGUTÁLTABB: (Ez nehéz volt)

- Gyurcsány Ferenc
- Tarlós István
- Rogán Antal
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 878
Kedvel
Hadhazy
Karácsony
Kunhalmi

Ruhell
Orbán
Morvai
Németh Sz
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 636
Pokorni
Kovács Gergely
Navracsics

Feri
Juhász
Kell még valamit mondanom, Ildikó?

A Fidesz simán nyer, de nem lesz kétharmada. Bejut a Jobbik, a DK, az LMP és az MSZP is, körzeteket is nyernek, meg listán is átlépik az 5%-ot. Körzetekben kb. 75-31 lesz az arány Fidesz-összellenzék viszonylatban.

Listán a Fidesz 45%-nál nem fog többet kapni. A részvétel valahol 65 és 70% között lesz.

A Momentumnak meg lesz az 1%, az Együttnek nem. A Kutyapártnak remélem, hogy igen, rajtam nem fog múlni. 😊 Egyéniben sajnos az én körzetemben nem indulnak, úgyhogy ott bassza meg mindenki.

Szerkesztette: Kampman

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 060 — je suis poloska
Legkedveltebb:

dr. Gémesi György
dr. Steinmetz Ádám
dr. Staudt Gábor

Legutáltabb:

Kósa Lajos
Orbán Viktor
Rogán Antal

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez most milyen szavazás, Jóska? Megadtál három-három nevet, és mondanunk kell hogy thumbs up vagy thumbs down, vagy mindenki írja be a saját három-háromját?

Szerk.: fáradt vagyok, rájöttem, csak el kellett olvasnom még egyszer. 😊

Akkor legkedveltebb:
- Demeter Márta
- Kunhalmi Ágnes
- Dúró Dóra

Legkevésbé kedvelt:
- Selmeczi Gabriella
- Morvai Krisztina
- Lendvai Ildikó

Az Annácska egyébként politikusnak számít azzal, hogy elindult és visszalépett? Ha igen, felveszem valamelyik listára 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 326 — buhloone mindstate
telóról elcsesztem 😊
a lényeg, hogy Kelemen Annával mehetünk vacsorázni, ha tolunk egy selfit, hogy voltunk választani 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
 rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Anna_Playmate+36306260146&id=15518
Sobri Jóska
nem engedi a beszámolókat, ez gyanús.

chemicals keep me under control

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 984 — #NoStress
Úgy látom hiányzik az eredménykövető feeling 😊 😀
dande
Lefutott meccs ritkán hoz lázba tömegeket.
Majd vasárnap este.

De a kedvedért írok egy beteg előrejelzést:
LIstáról csak a Fidesz és a Jobbik jut be.
Mandátumok:
Fidesz:120
Jobbik: 63
MSZP: 8
DK: 4
Egyéb: 4

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 226 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látom hiányzik az eredménykövető feeling 😊 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
telóról elcsesztem 😊
a lényeg, hogy Kelemen Annával mehetünk vacsorázni, ha tolunk egy selfit, hogy voltunk választani 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
 rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Anna_Playmate+36306260146&id=15518
Sobri Jóska
drága 😊
Bruce
Szerintem nem. 😊

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
Sobri Jóska
Ez csaj nem kúrt még eleget össze ahhoz, hogy ne kelljen árulnia magát vénlányként is? Azt hinné az ember ez a szakma azért jobban fizet. 😊
peterk2005
azért lehet, hogy a cucc sokba kerül, nem?
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 878
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
Sobri Jóska
| Nem akarok reklámot csinálni, de úgy tudom meg is éri...legalábbis egy ismerősöm szerint... |
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
Sobri Jóska
Ez csaj nem kúrt még eleget össze ahhoz, hogy ne kelljen árulnia magát vénlányként is? Azt hinné az ember ez a szakma azért jobban fizet. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Idézni csak pontosan: "vehetnél füvet hétvégére."
"Seggbe b@sznak a gumibottal, az Orbán kormány bosszút forral!"
Minden sora aktuális a mai napig. Ebben az országban tényleg semmi nem változik. 😀
Lecsó
Valóban:
Ne szívjál füvet, szívjál inkább faszt.
😊
Sobri Jóska
mert (...) az senkit nem aggaszt 😀

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
Sobri Jóska
drága 😊
Bruce
ha csak ennyi baja lenne... 😊
több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 743 — Salus populi suprema lex esto
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:
Sobri Jóska
drága 😊
több mint 7 éve
Minden sora aktuális a mai napig. Ebben az országban tényleg semmi nem változik. 😀
Lecsó
Valóban:
Ne szívjál füvet, szívjál inkább faszt.
😊

több mint 7 éve
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!
NB2
Vacsorázni?
50ért meg is kúrhatod:

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 063 — nabege2@yahoo.com
telóról elcsesztem 😊
Ne hagyjátok ki!!!

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 393 — The Mathematician
szavaztál volna az mszp-re, s lett volna füved hétvégére... | kap egy csokis kekszet, aki megmondja, honnan idéztem |
Amadeus
nope, nem kérek csokis kekszet😀

www.youtube.com/watch?v=UuDQbDdrRO8

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
Minap a hamarosan 19 éves húgom mesélt egy érdekességet, aki egy művészeti szakgimnázium végén jár. Nem lecsúszott, nem elit, teljesen átlagos (és fizetős) szakgimnázium. Egy matematika órán olyat "játszottak", hogy mindenki írja fel egy cetlire, hogy kire szavaz, melyik pártra. Vannak vagy 30-an. Ezekből a "szavazatokból" készítettek diagrammokat. Azt mesélte, hogy a Fidesz győzött nem túl nagy fölénnyel, utána azért elmaradt a Jobbik, és a többi párt szinte alig jelent meg.

Ez egy tök átlagos iskola, ahol egyes tanárok azt mondják/sujkolják(?) a diákoknak, hogy a fidesz az teljesen oké, jó helyen van ott a szavazat. Az más kérdés, észérveket nem sorakoztatnak fel, nincsenek értesülve ezek a fiatalok egyetlen Fidesz-botrányról sem, csak azt látják/hallják, hogy ez meg az lebontaná a határzárat és amaz meg hogy néz ki és milyen ijesztő ember. És az a durva, hogy bár nagyon kicsi a minta, de a fiatal közösségeknél sincs elveszve teljesen a fidesz ezek alapján. Tudom nagyon kicsi mintavételezés, de azért elgondolkodtatott.
És a tesóm is a fideszre "szavazott", mert elmondása szerint a többi párt lebontja a kerítést, beengedi a gonosz migráncsokat, tönkretenné az országot. Fel kellett világosítanom kicsit.
Willis
Erre fel vannak olyan politikai erők, akik 16 évre akarják levinni a korhatárt. Épp ellenkezőleg kéne csinálni és 20-21 évre kéne felvinni, ahol már esélyes az önálló tájékozódás, vmilyen szintű öngondoskodás (egyetem v. munka miatt), és nem burokban élve megy el az ember szavazni. Én pl pont 1 hónappal előtte töltöttem a 18-at, mikor először szavaztam. Ma csak fogom a fejemet milyen érvek mentén ikszeltem.
dawyd728
Én az első választásomkor 10 nappal múltam el 18 éves. Akkor azért szavaztam az FKGP-re, mert otthon sokat kellett a kertben dolgoznom (fűnyírás, gyomszedés, stb), ami baromira idegesített, így a szomszéd ember (faterom gyerekkori haverja) heccből elnevezett kisgazdának, hogy még jobban idegesítsen. Így heccből szavaztam a kisgazdákra! 😊
Bruce
szavaztál volna az mszp-re, s lett volna füved hétvégére... | kap egy csokis kekszet, aki megmondja, honnan idéztem |
Amadeus
több mint 7 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
 coub.com/view/15wbci

Legalább nem másszák meg a falat.

Szerkesztette: Willis
több mint 7 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=lUKRqf0sQ6Q

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 060 — je suis poloska
De ha ez így nem megy át, akkor egy konkrétabb kérdés:
Szerinted a Fidesznek hány mandátum pluszt jelent majd vasárnap, hogy Morvai és Novák "tolja a szekerüket"?
Sobri Jóska
Az elvakult szélsőjobbosok miatt listán egy 4-5%-ot simán buknak. Annyival lesz jobb a Fidesz, és annyival szarabb a Jobbik.
Azt nyilván nem tudom megjósolni hogy ez pontosan hány mandátumot jelent, és az egyéni körzetek miatt még bonyolultabb a kérdés.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
(Vagy úgy is meg lehet közelíteni, hogy gondold végig, hogy mit jelent az, hogy "nemzeti ügy". A külhoni magyarok állampolgársága, szavazati joga nyilván az. A családtámogatás, szociális ellátórendszer ügye nem az? Vagy az önkormányzatok függetlensége, jogai? Vagy a közoktatás? Dehogynem. Minden nemzeti ügy, hiszen minden rólunk szól. Aki rosszul dönt a felvidéki magyarság sorsáról az is árt a nemzetnek, és az is, aki rossz nemzeti alaptantervet erőltet rá az országra. Egyszerűen le kell rakni azt a megközelítést, hogy ha én A-t gondolok akkor én nemzetben gondolkodom, aki meg nem A-t gondol az meg nem nemzetben gondolkodik. Mindenki nemzetben gondolkodik, nem is tud másban. Legfeljebb nincs igaza. De akkor az van, hogy nincs igaza, nem pedig "nem nemzeti".)

peterk2005
Egy mondatban összefoglalva: definiálni kellene egy nemzeti minimumot.

Novák kapcsán meg arra vagyok kiváncsi h mikor éri el h Dúró Dórát is parkolópályára állítja a Jobbik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...