Politika
64 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor a népszavazásban megegyezünk. Sajnos az számomra elfogadhatatlan, hogy azt mondják: bocs...kellett volna népszavazás, de már késő. Tessék megpályázni 2028-at és akkor még nem késő. De pontosan ahogy többen említik: lehet igent is mondani a népszavazáson, csak kétlem hogy lesz rá lehetőség. Ismét nem akarnak majd témát adni az ellenzék kezébe, ahol nem csak őket hallgatják meg.Én is azt mondom, hogy kellett volna népszavazás, de még évekkel korábban, nem a döntés előtt 1 évvel. Ez most már csak sárdobálás mind a két fél részéről. Mondj már légyszíves egyetlen olyan dolgot, tényleg nem többet a magyar történelemből, amikor vezetőnek választott/született emberek leültek, és közösen konszenzusos döntésre jutottak....Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.
flzoli
És tudod mit mondok...ez egy népszavazás, semmi több. Ki lehet írni azonnal és el lehet menni úgy dönteni, hogy igen, rendezzünk olimpiát. Csak a jelenlegi kúrmánynak esze ágában sincs olimpiát rendezni, hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ez egy ilyen városnak lehetetlen 7 év alatt összehozni.
Demszkizzél csak nyugodtan, majd most megnézheted milyen költségvetése lesz Budapestnek, kb 150 Milliárdos hiánnyal.
Klaci79
Baromi jó dolgokat írsz, de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség. Bocsánat, nem személyeskedni akarok, csak az írásmódra reagálok.
Szerintem rohadt kicsinyes dolog azzal védeni egy félkegyelműt, hogy de bezzeg a mai/mostani/szomszéd meg mit csinál. Ha szerinted Demszky kordában tartotta Bp költségvetését (....) a regnálása alatt, akkor írd azt, ne gyere ezzel a blőd stílussal ha lehet.
flzoli
Sajnálom ha hányingered van az igazságtól, javaslom szedjél rá gyógyszert. Lehet Te ezt kishitűségnek tartod, én realitásnak mondanám. Budapest egy csodálatos város, igazán szeretnivaló, ezt szerintem aki itt él, vagy dolgozik az tudja. Ettől még az is nyilvánvaló, hogy jelen formájában messze nem alkalmas olimpiai játékok megrendezésére. Igen, ha úgy tetszik ezzel degradálom, de ettől még szeretem ezt a várost. Pontosan látom azonban mi van egy forma 1 vagy egy Putyin látogatás alkalmával és nem kívánom ezt a városnak 15-20szoros nagyításban. Még akkor sem ha furcsa módon azt akarják megetetni velem, hogy ezt nyereségesen is meg lehet rendezni. Szeretném ha végre egyszer nem néznének totálisan hülyének, de erre nem látok esélyt a jelenben.
Egyébként pedig nagy ívben teszek az előző városvezetésre. 7 éve a jelenlegi van és rohadtul nem látom, hogy itt bármi jobb lenne. Tarlós Pesta aztán rohadtul nem jobb, mint Demszki volt, csak 7 éve azzal takarózik, hogy mit örökölt. Közben már minden vagyonát felélte a város és lassan az utolsó vagyonelemeit is pénzé teszi. Én nem Demszkiben mérem Tarlós teljesítményét, hanem önmagában ítélem szarnak, mindezt komoly kormányzati hátszéllel.
több mint 9 éve
Még lehet olimpia egy igenlő népszavazást követően.Ami majd egységbe kovácsolja a nemzetet, mint pl. Brazíliában.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Nem az aláírókat minősítettem, hanem a kialakult helyzetet. Semmi másról nem szól már ez az egész, csak a mocskolódó pólusok közötti harcról, ahelyett, hogy az önös érdekeket félrerakva valami közös célért dolgoznának (mind a jobb, mind a baloldal)Gyökerek és senkik. Én is köszönöm 😊Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.
flzoli
dcsicsak
Egyébként nem tudom mitől várnál értelmet egy olyan városnak az embereitől, amelyik egy Demszky féle embert és városvezetést tart 20 évig a főpolgármesteri székben. Én is ódzkodnék bármiféle népszavazástól.
flzoli
Miért ne hinném el, hogy sokan szeretnének olimpiát? Majd most szavazhatnak ők is. 😊
dcsicsak
Amúgy a Momentum pártá válási szándéka után ne mondja senki, hogy nem volt a politikai haszonszerzés IS a céljaik között, amikor rárepültek erre a témára.
több mint 9 éve
Én is azt mondom, hogy kellett volna népszavazás, de még évekkel korábban, nem a döntés előtt 1 évvel. Ez most már csak sárdobálás mind a két fél részéről. Mondj már légyszíves egyetlen olyan dolgot, tényleg nem többet a magyar történelemből, amikor vezetőnek választott/született emberek leültek, és közösen konszenzusos döntésre jutottak....Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
flzoli
És tudod mit mondok...ez egy népszavazás, semmi több. Ki lehet írni azonnal és el lehet menni úgy dönteni, hogy igen, rendezzünk olimpiát. Csak a jelenlegi kúrmánynak esze ágában sincs olimpiát rendezni, hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ez egy ilyen városnak lehetetlen 7 év alatt összehozni.
Demszkizzél csak nyugodtan, majd most megnézheted milyen költségvetése lesz Budapestnek, kb 150 Milliárdos hiánnyal.
Klaci79
Baromi jó dolgokat írsz, de őszintén hányingerem van az olyan pejoratív, kishitű és degradáló szavaktól, mint hogy " ilyen város", "lehetetlen", "minden épeszű ember" és társai. Így semmihez sem lehet hozzáállni. Hiába mosdatod a realitás ködébe ezeket a szavakat, attól még ezekről süt a megkeseredett kishitűség. Bocsánat, nem személyeskedni akarok, csak az írásmódra reagálok.
Szerintem rohadt kicsinyes dolog azzal védeni egy félkegyelműt, hogy de bezzeg a mai/mostani/szomszéd meg mit csinál. Ha szerinted Demszky kordában tartotta Bp költségvetését (....) a regnálása alatt, akkor írd azt, ne gyere ezzel a blőd stílussal ha lehet.
több mint 9 éve
Gyökerek és senkik. Én is köszönöm 😊Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
dcsicsak
Egyébként nem tudom mitől várnál értelmet egy olyan városnak az embereitől, amelyik egy Demszky féle embert és városvezetést tart 20 évig a főpolgármesteri székben. Én is ódzkodnék bármiféle népszavazástól.
flzoli
Miért ne hinném el, hogy sokan szeretnének olimpiát? Majd most szavazhatnak ők is. 😊
több mint 9 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Tőlünk nyugatra, ahol kicsit is kérdéses volt egy olimpia megrendezésének sikere (Boston vagy Hamburg) azonnal megkérdezték az emberek véleményét az ügyről. Itt is így kellett volna, ha ez az egész nem egy nagyravágyó m. elnök agymenése lenne, hanem realitás. Fantasztikus lenne egyszer olimpiát rendezni, de éljük már meg, hogy a döntéshozók leülnek az ellenzőkkel egy asztalhoz megbeszélni a kétséges dolgokat és nem cinikusan odaköpik, hogy nincsen semmi közöd hozzá. Közben meg egy-egy beruházás során sikerül úgy alábecsülni a költségeket, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
flzoli
több mint 9 éve
Baromi sokan örültek volna neki hidd el, és örülnék, ha mondjuk engem és a maradék 1.700.000 embert a városban aki nem írta alá a papírt nem senkiznél le. KösziHogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
dcsicsak
több mint 9 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Én például azért írtam alá, hogy a nép döntse el, hogy akarjuk-e. Ja, hogy egyébként a politikusokon kívül senki sem akarja? Ezt nem tekinteném politikai síkra terelésnek, hiszen az aláírásgyűjtést látva eleve politikai síkon volt csak rá igény 😊
flzoli
több mint 9 éve
😊Hogy legyen itt is egy ellenpont:innentől muszáj lesz a fotballistáinknak kijutni a vb-re, különben polgárháború lesz 😊
flzoli
JSanyo
Mármint úgy értettem, hogy olyan célt, amihez az emberek közös erőfeszítése és együttműködése kell, hogy sikeres legyen. De hát ezt egy olyan városban, ahol az emberek nagy részének még az is derogál, hogy a közvetlen környezetét vagy a közösségi tereket tisztán, épségben megtartsa, mit is akarnánk....
Az hogy sok ezer részeg ember hömpölyög a Nagykörúton meccshangulatban még nem egység szerintem 😊
több mint 9 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:innentől muszáj lesz a fotballistáinknak kijutni a vb-re, különben polgárháború lesz 😊
flzoli
több mint 9 éve
Hogy legyen itt is egy ellenpont:Szerintem orbitálisan nagy gyökérség (nincs rá jobb szó) az olimpia kérdését politikai síkra terelni, és pusztán pártérdek, berögzött gyűlölet, demagóg rögeszmék vagy lázongási hajlam miatt megfúrni egy olyan célt, ami végre kicsit egységbe kovácsolhatta volna ennek az országnak az embereit.
több mint 9 éve
Nem mindegy, mert így legalább nem tudják addig is kilapátolni a pénzt az olimpia jelszava alatt.Úgyis meg fogunk dögleni, szóval ennyi erővel olimpiát is lehetne rendezni, de persze úgyse nyertük volna meg a pályázatot, szóval mindegy.Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
Kampman
| Így legalább meg kell erőltetniük magukat és találni egy másik pénznyelőt. |
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Úgyis meg fogunk dögleni, szóval ennyi erővel olimpiát is lehetne rendezni, de persze úgyse nyertük volna meg a pályázatot, szóval mindegy.Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
több mint 9 éve
Értettem is, csak ráraktam még egy lapáttal, ami már ezek szerint sok volt 😉Gyanús volt egyébként, hogy pont te ne értenéd, akivel elég sokszor hasonlóan láttunk egy témát.De-de....értettem 😀Az, bár úgy tűnik, nem sikerült jól 😀szerintem irónia volt.. 😊Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
gamerkr
dankodavid
Én kúrtam el akkor!
mno.hu/data/cikk/1/38/64/49/cikk_1386449/busz2.jpg
Klaci79
dankodavid
több mint 9 éve
Gyanús volt egyébként, hogy pont te ne értenéd, akivel elég sokszor hasonlóan láttunk egy témát.De-de....értettem 😀Az, bár úgy tűnik, nem sikerült jól 😀szerintem irónia volt.. 😊Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
gamerkr
dankodavid
Én kúrtam el akkor!
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
De-de....értettem 😀Az, bár úgy tűnik, nem sikerült jól 😀szerintem irónia volt.. 😊Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
gamerkr
dankodavid
Én kúrtam el akkor!
több mint 9 éve
Az, bár úgy tűnik, nem sikerült jól 😀szerintem irónia volt.. 😊Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
gamerkr
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
szerintem irónia volt.. 😊Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
Klaci79
több mint 9 éve
Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.Pedig sokkal látványosabb lett volna, ha az ország "beledöglik" az olimpia rendezésbe.
dankodavid
több mint 9 éve
Mennyi hazaáruló szemétláda között kell élnem, basszus.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/09/14/kirugtak_az_allamtitkart_aki_ketmilliardos_megbizast_adott_a_sajat_cegenek/Aztán benyögték miénk lesz a térség legnagyobb hadereje 2024re...
Csak rájöttek,hogy a legtöbb pénz a hadiparban van.
több mint 9 éve
Jobbikost is megfenyitettem 2014beXD Nem is mertek plakátolni egy ideig😊
több mint 9 éve
Plakátolnátok oszt odamennék púúúúú ! Oszt szökne a málna , nem biztos hogy birnék magammal!four months after the end of the Paralympic Games,Tudom, hogy borzasztó demagóg lenne, de az egész téma úgyis az már. Szóval arra gondoltam, hogy nem is kéne mást csinálni anti-olimpia kampány címén, mint teleplakátolni az országot ezekkel a képekkel, alattuk a felirattal, hogy melyik mi volt. Lenne olyan eredményes, mint a "merjünk nagyot álmodni". 😉
From Athens to Beijing, abandoned Olympic venues are common. Rio is the latest example — at least until after the next Olympics.
www.businessinsider.com/rio-olympic-warm-up-pool-orange-and-disgusting-2017-2?utm_content=buffer70f95&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-ti
www.businessinsider.com/abandoned-olympic-venues-around-the-world-photos-2015-8/#a-promotional-banner-for-beach-volleyball-still-stands-28
ozibozi
peterk2005
több mint 9 éve
four months after the end of the Paralympic Games,Tudom, hogy borzasztó demagóg lenne, de az egész téma úgyis az már. Szóval arra gondoltam, hogy nem is kéne mást csinálni anti-olimpia kampány címén, mint teleplakátolni az országot ezekkel a képekkel, alattuk a felirattal, hogy melyik mi volt. Lenne olyan eredményes, mint a "merjünk nagyot álmodni". 😉
From Athens to Beijing, abandoned Olympic venues are common. Rio is the latest example — at least until after the next Olympics.
www.businessinsider.com/rio-olympic-warm-up-pool-orange-and-disgusting-2017-2?utm_content=buffer70f95&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-ti
www.businessinsider.com/abandoned-olympic-venues-around-the-world-photos-2015-8/#a-promotional-banner-for-beach-volleyball-still-stands-28
ozibozi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
mindig, minden körülmények között.Pallag Lászlós sztori elképesztő egyébként .Rendkivvül tájékozott vagyok a napi szintű kül-és belpolitikában de soha életemben nem hallottam róla.hagyma, csípős?
respetvv4lacika
Amadeus91