Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kozlemeny-15nekem inkább a kibaszott tragikus jut eszembe... elég ideges vagyok, számos üzleti ügyem köt a horvátokhoz, és nagyon nem szeretném ha ez a politikai vita lejutna mikroszintre, de sajnos láttunk már erre példát... nem vagyok boldog
fura...
NB2

több mint 10 éve
Török Gábor a fb-on: "Szerda: Röszkénél vízágyúval és könnygázzal védik meg a határt a menekültekkel szemben a magyar rendőrök.Péntek: a horvátoktól vonattal érkező menekülteket Magyarbólynál egy másik vonatra szállítják át és feltehetően Ausztria irányába utaztatják a magyar rendőrök.
x x x
Nem azt állítom, hogy következetlenek akarunk lenni, a helyzet olyan, hogy egyedül nem tudunk következetesek lenni. Éppen ezért nem kellene elhinni és elhitetni, hogy ezt az egész ügyet mi majd erőből egyedül megoldjuk, miközben mindenki másnak meg elment esze. Az az igazság, hogy egy lépéssel messzebbről nézve úgy látszik, hogy a saját politikai racionalitását követve mindenki éppen hülyét csinál magából, miközben együttműködve akár még meg is lehetne oldani ezt a helyzetet...
Általában nekem TB túlzottan "középen áll", de most kurvára igaza van.

több mint 10 éve
police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kozlemeny-15fura...
több mint 10 éve
az úgy megvan, hogy Európában Orbán népszerűsége egyre nő?Akkor már nem kell sokat várni és eljön a kánaán! Jaj bocs, az kicsit olyan zsidós... a menyország!
nem azt kell figyelni mit mondanak a liberó politikusaik, hanem a cikkek alatt a kommenteket, náciul a fél Európa!
NB2
több mint 10 éve
Hát azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy lesz olyan pillanat amikor még a szlovákok állnak ki mellettünk a legjobban 😊 Velük most egész jó a viszony (igaz feléjük nem sokan mentek, ők könnyen vannak).
több mint 10 éve
Semmi, a horvátok csak meg akarták erősíteni, hogy ez a mi problémánk. Azt becsapdáztuk őket egy öklösbe, az úgynevezett piszok alfréd módszerrel, akkor most kavarja, vagy nem kavarja?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hát ez, bakker... a szerbeket legalább értem, mert ők következetesen gecik. De hogy a horvátokkal mi van? A magyar rendőrök lefegyvereztek (?) horvát rendőrőket, mert azok átjöttek a határon... most ezek tényleg ennyire tétók, vagy provokálnak, vagy mi van?A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.Regisztráció nélkül persze. Ez a 40 fegyveres horvát rendőr aki hip hop megérkezett Magyarországra meg marha vicces, ugyanezek engem nyáron nem voltak hajlandóak beengedni a 2 hete lejárt személyimmel..
Jan
JayB
Ha valakinek az volt a célja, hogy feszültséget gerjesszen az EU-s országok között, az most örülhet, mert nagyon bejött a dolog. Nem tudom van-e még ország, akit Sz. Petike nem küldött el a csába hivatalosan (asszem ma a franciák+ svédek voltak terítéken), ezzel párhuzamosan minket is elítél kb mindenki, (Ficoval mi van hogy még nem esett nekünk, kezd elpuhulni? 😊 )
De annyiból azért nagyon hasznos a történet, hogy most majd kiderül az EU ebben a mostani konstrukcióban mennyire életképes.
több mint 10 éve
Totál kész vagyok. Egyrészt vasárnap mennék horvát tengerpartra, de amúgy nem tudom értelmezni ezt az egészet. Nem értem sem a szerb, sem a horvát reakciót, de legfőképpen az EU-ét! Amíg az osztrákok nem zárják le hermetikusan a határukat, zsuppoljunk át mindenkit. Persze aztán megint el lehet gondolkodni azon, hogy ez meddig jó, hogy mindenki zár? Gyakorlatilag pillanatok alatt meg fog halni Európa ha nem lesz szabad az áruk és az emberek forgalma. Mindehova mégsem mehetünk repülővel, az a rész még szabad 😊
több mint 10 éve
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.Regisztráció nélkül persze. Ez a 40 fegyveres horvát rendőr aki hip hop megérkezett Magyarországra meg marha vicces, ugyanezek engem nyáron nem voltak hajlandóak beengedni a 2 hete lejárt személyimmel..
Jan
több mint 10 éve
Paranoid skizofrennek egy ilyen szituacio a leteleme sajat termeszetes kozege a kaosz. Elemeben van, tamadnak minket, mindenhol ellensegek vannak senkiben sem bizhatunk.. stb stb.. es ehhez van kozonseg jocskan.
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hát szerintem menne ő messzebb is, csak az a kurva jogállamiság meg azok az európai irányelvek...Komporszag kormanyat hiaba tekergeti, az ingajarat max gyorsul. Surubben fordulunk a ket part kozott. Putyin - EU
Lehet, szerencse, hogy nincs használhatóbb sleppje.
Lecsó
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.Ezzel maximálisan egyetértek, csak azt nem értem, mi vagyunk az egyetlen marhák, hogy nem kérünk ajrót a buszoztatásért?
Jan

több mint 10 éve
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.
több mint 10 éve
Szíre válogatja, hogy éppen arab, kurd vagy örmény az anyanyelve. Vagy éppen arámi. És hát ezek nem múlt héten indultak el otthonról, hanem 1-2 éve táborokban élnek, úton vannak, találkoznak, együtt élnek másokkal. Ha fél évet élek együtt szatmári erdélyi magyarokkal egy táborban, akkor nem hiszem, hogy ne tudnék úgy felkészülni, hogy egy kanadai bevándorlási szakembert ne tudjak átverni azzal, hogy tényleg Szatmárról jövök. Akkor is, ha sose jártam ott. Megértem, hogy a mi bevándorlási embereinknek sincs könnyű dolguk.ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírnem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
slowmotion
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírpersze. de attól még arabul beszélnek, csak szír dialektusban. már akik, már ahol.
sutianap
több mint 10 éve
az úgy megvan, hogy Európában Orbán népszerűsége egyre nő?nem azt kell figyelni mit mondanak a liberó politikusaik, hanem a cikkek alatt a kommenteket, náciul a fél Európa!
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....ha mondjuk szír tolmácsod van, gyorsan kiszedi
Janek
Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...tényleg mindenki szírnek vallja magát, 01,01, születési dátummal
Lecsó
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírnem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
slowmotion

több mint 10 éve
Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....
több mint 10 éve
Hát szerintem menne ő messzebb is, csak az a kurva jogállamiság meg azok az európai irányelvek...Lehet, szerencse, hogy nincs használhatóbb sleppje.
több mint 10 éve
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.Orbán ott tart, ahol tartani akar. Ő Magyarország miniszterelnöke és valószínűleg 2018 után is az lesz.
Azonnal gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.
Igor
több mint 10 éve
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.Azon gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Attila says:Remembers of the Goth's

több mint 10 éve
a legfontosabb az integráció megoldásaés nem kevés elemzés volt amúgy arról is hogy az "öregedés" miatt nem árt a vérfrissítés
persze a "
még ha nem is értek velük egyet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!