Politika

64 feliratkozó

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 382 — Steelers fan
Brutális a 25%-os garantált bérminimum emelés. 20 perc alatt 3 ügyfelem hívott fel, hogy vizsgáljuk meg, miként lehet szakképzetlen munkakörbe átjelenteni az embereit (akit érdekel ezek a munkakörök a 9-cel kezdődő FEOR számok). Értem és megértem az elvet, hogy itthon kell tartani a szakképzett munkaerő. és persze azt is értem, hogy eddig is kifizették "2-s kasszából" ezt a bért, de ezzel egyébként a kkv-k alkalmazottai rosszabbul járnak majd.

Az én véleményem egyébként, hogy hosszútávon ez jobb, ha fehéredik a gazdaság, az jó mindenkinek, bár rövidtávon nem ezt fogják érezni a dolgozók. És ilyenkor ugye a munkáltatón kérik majd számon, nem a kormányon.
Gyurma Pappa
És Te ott még nem is látod a keleti végek számait. Nálam kb 80 ügyfél van, főleg a kicsiknél néz ki csúnyán a dolog. Itt gyakorlatilag két út van: vagy a négy órás bejelentés vagy a leépítés és a többieknek a túlóra ki nem fizetése. Tudniillik bármilyen hihetetlen is sok embernek, nem is kevesen tényleg csak a minimálbért viszik haza havonta. 4 százalék csökkentés, 1 százalékos társasági adó csökkenés, beruházási kedvezmény eltörlése? Ez mind picsafüst...
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 500 — zászló zászló szív
Munkaszerződés helyett megbízási szerződés?
Sobri Jóska
Kiemelt ellenőrzési terület. De persze, létezik ilyen is.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Brutális a 25%-os garantált bérminimum emelés. 20 perc alatt 3 ügyfelem hívott fel, hogy vizsgáljuk meg, miként lehet szakképzetlen munkakörbe átjelenteni az embereit (akit érdekel ezek a munkakörök a 9-cel kezdődő FEOR számok). Értem és megértem az elvet, hogy itthon kell tartani a szakképzett munkaerő. és persze azt is értem, hogy eddig is kifizették "2-s kasszából" ezt a bért, de ezzel egyébként a kkv-k alkalmazottai rosszabbul járnak majd.

Az én véleményem egyébként, hogy hosszútávon ez jobb, ha fehéredik a gazdaság, az jó mindenkinek, bár rövidtávon nem ezt fogják érezni a dolgozók. És ilyenkor ugye a munkáltatón kérik majd számon, nem a kormányon.
Gyurma Pappa
Hát, hogy hosszabb távon mi lesz a hatása, azt nem tudom, de ha a fizetési létra alján hirtelen ennyit kell emelni, akkor az fölfelé is is elég nagy nyomást gyakorol. Nálunk pl. ezért mennek át 8 órás főállásból 4 órás félállásba az irodisták/segéderő, hogy ne legyen elégedetlenség abból, ha 25%-al többet adnánk "köröm reszelésre", a programozók fizetése meg maradna a régi. Márpedig utóbbiaknak sajnos nem tudunk többet fizetni, mint most.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress

Gyurma Pappa
Munkaszerződés helyett megbízási szerződés?

több mint 9 éve

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 798 — no es importante
ha már politikai viccek topic

www.youtube.com/watch?v=vKOb-kmOgpI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Te tedd ki profilképnek ezt:

www.storyonline.hu/data/sztarlexikon/kepek/t307_203.jpg

😉
Sobri Jóska
Minek? Nem vagyok Eagles fan. 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress

iktriad
Te tedd ki profilképnek ezt:

Főoldal

😉

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 798 — no es importante
 www.nytimes.com/2016/11/19/us/mike-pence-hamilton.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 898
Colleen Bell : - nézzék, ez a pharaon egy bűnöző, "nincs itt semmilyen játszma"
Rogán, Lázár : -jó, jó, de mi a gond vele?
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 444.hu/2016/11/17/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-lazar-janosnak-tenyleg-nincs-ujjlenyomata

Sejtettem, hogy ezek gyíkemberek!!!
Lecsó
Jóelőre eltávolíttatta. Ügyes!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Az óraátállításhoz:  index.hu/kulfold/eurologus/2016/11/17/nem_lesz_olyan_egyszeru_eltorolni_az_oraatallitast/
empty taxi
Akkor az Országgyűlés határozata alapján félévente az egyik, az év másik felében a másik időzónához fog tartozni az ország.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Kedvenc komment a videó alatt 😊

This guy is who Jon Oliver is supposed to be.

www.youtube.com/watch?v=GLG9g7BcjKs

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
 444.hu/2016/11/17/itt-a-bizonyitek-arra-hogy-lazar-janosnak-tenyleg-nincs-ujjlenyomata

Sejtettem, hogy ezek gyíkemberek!!!

Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
Ezt már megint nem értem. Végre lehetne egy normális adócsökkentést csinálni a vállalkozások számára, erre csak a nagy cégeknek csökkentik. Persze ha ez megint csak azért van, hogy a GE és társaik inkább itt adózzanak, akkor érthető, de megint hogy fogják tudni úgy eladni ezt, mintha valami fantasztikus dolgot csinálnának?
Klaci79
Közben azért ne felejtsük el, hogy eltörölték a 30 milliós befektetési adókedvezmény korlátot mikro és kkv vállalkozásoknak. Ez nem kis dolog, így a pályázati élet felpezsdülése körül.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Ezt már megint nem értem. Végre lehetne egy normális adócsökkentést csinálni a vállalkozások számára, erre csak a nagy cégeknek csökkentik. Persze ha ez megint csak azért van, hogy a GE és társaik inkább itt adózzanak, akkor érthető, de megint hogy fogják tudni úgy eladni ezt, mintha valami fantasztikus dolgot csinálnának?
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
ez nem a hírcsárdáról van, csak szólok
 www.usatoday.com/story/life/entertainthis/2016/11/15/bono-women-year-awards/93861786/

"I say to the president-elect, look across to women. Make equality a priority. It is the only way forward. The train is leaving the station, be on it or be under it."
baggio

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 494
Horváth Attila csak alkotmánybíró lett.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
Nekem jobb lenne a nyári időszámítás, mert reggel 8-kor már akkor is világos lenne és este nem fél5-kor már korom sötétbe jönnék haza😊

NFL miatt ne aggódjatok, mi nem csak Brüsszelnek, hanem Washningtonnak is tudunk üzenni😊
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Szimpibb lenne nektek a Spanyolrszag?
Kesobb vilagosodik, viszont tovabb van "fent" nap? Ugyebar Ok az idozona masik vege.

Telen negyed 8kor mar korom sotet van, nyaron van, hogy fel11kor is latom meg a napot.
Nekem ez jobban bejon.
ZoliMP
Spanyolország a másik véglet, földrajzilag teljesen indokolatlan, hogy a CET-ben legyenek, de Franco mester Hitlerhez igazította az órájukat 😊
Jakehomer
Mondjuk az a vicces, hogy ugye Portugália pedig már másik időzóna, pedig eléggé egybeolvadnak.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Kesobb vilagosodik, viszont tovabb van "fent" nap? Ugyebar Ok az idozona masik vege.

Telen negyed 8kor mar korom sotet van, nyaron van, hogy fel11kor is latom meg a napot.
Nekem ez jobban bejon.
ZoliMP
Spanyolország a másik véglet, földrajzilag teljesen indokolatlan, hogy a CET-ben legyenek, de Franco mester Hitlerhez igazította az órájukat 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Az óraátállításhoz:  index.hu/kulfold/eurologus/2016/11/17/nem_lesz_olyan_egyszeru_eltorolni_az_oraatallitast/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 497

Nekem ez jobban bejon.
több mint 9 éve
Gondolom, Magyarországon az óraátállítás eltörlése úgy lesz megoldva, hogy nem állítgatjuk az órát, viszont az ominózus időponttól mindenkinek egységesen egy órával hamarabb/később kell kezdeni a dolgozóban, ennek megfelelően csúszik a boltok nyitvatartása, a menetrendek stb. stb.

"Itt?? ... Mindenki!"