Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 341 — zászló zászló szív
 police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kozlemeny-15

fura...
NB2
nekem inkább a kibaszott tragikus jut eszembe... elég ideges vagyok, számos üzleti ügyem köt a horvátokhoz, és nagyon nem szeretném ha ez a politikai vita lejutna mikroszintre, de sajnos láttunk már erre példát... nem vagyok boldog

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 341 — zászló zászló szív
Török Gábor a fb-on: "Szerda: Röszkénél vízágyúval és könnygázzal védik meg a határt a menekültekkel szemben a magyar rendőrök.
Péntek: a horvátoktól vonattal érkező menekülteket Magyarbólynál egy másik vonatra szállítják át és feltehetően Ausztria irányába utaztatják a magyar rendőrök.
x x x
Nem azt állítom, hogy következetlenek akarunk lenni, a helyzet olyan, hogy egyedül nem tudunk következetesek lenni. Éppen ezért nem kellene elhinni és elhitetni, hogy ezt az egész ügyet mi majd erőből egyedül megoldjuk, miközben mindenki másnak meg elment esze. Az az igazság, hogy egy lépéssel messzebbről nézve úgy látszik, hogy a saját politikai racionalitását követve mindenki éppen hülyét csinál magából, miközben együttműködve akár még meg is lehetne oldani ezt a helyzetet...

Általában nekem TB túlzottan "középen áll", de most kurvára igaza van.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 472 — nabege2@yahoo.com
 police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kozlemeny-15

fura...
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
az úgy megvan, hogy Európában Orbán népszerűsége egyre nő?
nem azt kell figyelni mit mondanak a liberó politikusaik, hanem a cikkek alatt a kommenteket, náciul a fél Európa!
NB2
Akkor már nem kell sokat várni és eljön a kánaán! Jaj bocs, az kicsit olyan zsidós... a menyország!
több mint 10 éve
Hát azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy lesz olyan pillanat amikor még a szlovákok állnak ki mellettünk a legjobban 😊 Velük most egész jó a viszony (igaz feléjük nem sokan mentek, ők könnyen vannak).
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Semmi, a horvátok csak meg akarták erősíteni, hogy ez a mi problémánk. Azt becsapdáztuk őket egy öklösbe, az úgynevezett piszok alfréd módszerrel, akkor most kavarja, vagy nem kavarja?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.
Jan
Regisztráció nélkül persze. Ez a 40 fegyveres horvát rendőr aki hip hop megérkezett Magyarországra meg marha vicces, ugyanezek engem nyáron nem voltak hajlandóak beengedni a 2 hete lejárt személyimmel..
JayB
Hát ez, bakker... a szerbeket legalább értem, mert ők következetesen gecik. De hogy a horvátokkal mi van? A magyar rendőrök lefegyvereztek (?) horvát rendőrőket, mert azok átjöttek a határon... most ezek tényleg ennyire tétók, vagy provokálnak, vagy mi van?

Ha valakinek az volt a célja, hogy feszültséget gerjesszen az EU-s országok között, az most örülhet, mert nagyon bejött a dolog. Nem tudom van-e még ország, akit Sz. Petike nem küldött el a csába hivatalosan (asszem ma a franciák+ svédek voltak terítéken), ezzel párhuzamosan minket is elítél kb mindenki, (Ficoval mi van hogy még nem esett nekünk, kezd elpuhulni? 😊 )

De annyiból azért nagyon hasznos a történet, hogy most majd kiderül az EU ebben a mostani konstrukcióban mennyire életképes.
több mint 10 éve
Totál kész vagyok. Egyrészt vasárnap mennék horvát tengerpartra, de amúgy nem tudom értelmezni ezt az egészet. Nem értem sem a szerb, sem a horvát reakciót, de legfőképpen az EU-ét! Amíg az osztrákok nem zárják le hermetikusan a határukat, zsuppoljunk át mindenkit. Persze aztán megint el lehet gondolkodni azon, hogy ez meddig jó, hogy mindenki zár? Gyakorlatilag pillanatok alatt meg fog halni Európa ha nem lesz szabad az áruk és az emberek forgalma. Mindehova mégsem mehetünk repülővel, az a rész még szabad 😊
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 733
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.
Jan
Regisztráció nélkül persze. Ez a 40 fegyveres horvát rendőr aki hip hop megérkezett Magyarországra meg marha vicces, ugyanezek engem nyáron nem voltak hajlandóak beengedni a 2 hete lejárt személyimmel..
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 034
Paranoid skizofrennek egy ilyen szituacio a leteleme sajat termeszetes kozege a kaosz. Elemeben van, tamadnak minket, mindenhol ellensegek vannak senkiben sem bizhatunk.. stb stb.. es ehhez van kozonseg jocskan.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 034
Hát szerintem menne ő messzebb is, csak az a kurva jogállamiság meg azok az európai irányelvek...
Lehet, szerencse, hogy nincs használhatóbb sleppje.
Lecsó
Komporszag kormanyat hiaba tekergeti, az ingajarat max gyorsul. Surubben fordulunk a ket part kozott. Putyin - EU

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Jan
Ezzel maximálisan egyetértek, csak azt nem értem, mi vagyunk az egyetlen marhák, hogy nem kérünk ajrót a buszoztatásért?

több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 418 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....
Janek
a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
slowmotion
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szír
sutianap
Szíre válogatja, hogy éppen arab, kurd vagy örmény az anyanyelve. Vagy éppen arámi. És hát ezek nem múlt héten indultak el otthonról, hanem 1-2 éve táborokban élnek, úton vannak, találkoznak, együtt élnek másokkal. Ha fél évet élek együtt szatmári erdélyi magyarokkal egy táborban, akkor nem hiszem, hogy ne tudnék úgy felkészülni, hogy egy kanadai bevándorlási szakembert ne tudjak átverni azzal, hogy tényleg Szatmárról jövök. Akkor is, ha sose jártam ott. Megértem, hogy a mi bevándorlási embereinknek sincs könnyű dolguk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szír
sutianap
persze. de attól még arabul beszélnek, csak szír dialektusban. már akik, már ahol.
több mint 10 éve
az úgy megvan, hogy Európában Orbán népszerűsége egyre nő?
nem azt kell figyelni mit mondanak a liberó politikusaik, hanem a cikkek alatt a kommenteket, náciul a fél Európa!
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....
Janek
ha mondjuk szír tolmácsod van, gyorsan kiszedi

Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...
Lecsó
tényleg mindenki szírnek vallja magát, 01,01, születési dátummal

Janek
slowmotion

több mint 10 éve
Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
Janek
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 10 éve
Hát szerintem menne ő messzebb is, csak az a kurva jogállamiság meg azok az európai irányelvek...
Lehet, szerencse, hogy nincs használhatóbb sleppje.
több mint 10 éve
Amador Los Angeles Rams 273
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.
Azonnal gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.
Igor
Orbán ott tart, ahol tartani akar. Ő Magyarország miniszterelnöke és valószínűleg 2018 után is az lesz.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 608 — No 1 Lijiao Gong fan
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.
Azon gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Attila says:
Remembers of the Goth's

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 284 — The Mathematician
a legfontosabb az integráció megoldása
és nem kevés elemzés volt amúgy arról is hogy az "öregedés" miatt nem árt a vérfrissítés
persze a "nácikpatrióták" máshogy látják, amit meg is tudok érteni
még ha nem is értek velük egyet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!