Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” - Gróf Széchenyi István
több mint 11 éve
Bajnai legalább kiáll, és megmondja a tutit. Attiláék meg bujkálnak...szabaMeister mehet a picsába. Ilyen ne is legyen elnök.
több mint 11 éve
Gordon tököt növesztett, ez legalább jó. Mennyivel lettek volna amúgy beljebb, ha őt rakják a Zattila helyére?
több mint 11 éve
Bajnai legalább kiáll, és megmondja a tutit. Attiláék meg bujkálnak...
több mint 11 éve
Kossuth Lajos azt üzente? komolyan? MIÉRT? mondjuk ha GÁbor Áront kezdenék el is mindneki énekelné. szánalom.nna, Gordon beszél. Mesterhá sehol
több mint 11 éve
Nagyon szeretném tudni, miért mutatja ezt a köztévé.berger90köztévé=aktuális párttévé😊
több mint 11 éve
Nagyon szeretném tudni, miért mutatja ezt a köztévé.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀szabaViktor nagyon jól tudja, mivel lehet megetetni a népet. Az ország egyik legjobb "előadója", nem véletlenül nyálaznak rá ennyien. Mindenki hülye zabálja a szavait.
több mint 11 éve
Akkor ez központi retorika része lett. Így már értem.Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀szabaŐ is? Lézer is.Bazzani
több mint 11 éve
Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀szabaŐ is? Lézer is.
több mint 11 éve
De egyébként legenda az ember. 😀 Példaképem, nincs még egy ekkora figura, mint Viktor. 😀
több mint 11 éve
orbán szövege végére azért várnék egy "only god can judge me" vagy "hajrá magyarok" felkiáltást.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Vona is elchokerkedte a végét, már növekedett a különbség 😀
több mint 11 éve
Pénze meglesz.Semjén feje. igen, megcsináltam!!!peteyPont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...Jan
több mint 11 éve
Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀
több mint 11 éve
Semjén feje. igen, megcsináltam!!!peteyPont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.SchleckTudni kéne, hogy melyik városnegyed hogy áll.. ott még 80-85-90%-ig várni kéne ilyen különbségnél
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A tendencia azt mutatja. Persze még ha jön valami balos körzet, akkor fordulhat a kocka.Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanámmustaine
több mint 11 éve
A kint álló Fideszesek hallják is amit Viktor mond vagy kaptak egy füldugót a beszéd mellé? :p
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanám
több mint 11 éve
Na most nyomtam egy MUTE gombot...
több mint 11 éve
LOL, Viktor. A világ legegységesebb országa meg Észak-Korea, te géniusz. 😀 Büszke lehetsz.
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.
több mint 11 éve
idén itt is bevezetik hogy csak 9 féle frizurából választhatunk?lol, átütő erővel győztünk, és egetrengető győzelem. nem tudom, merték-e közölni a százalékokat