NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
BT szankciókat nem fog hozni, mert az oroszoknak vétójoga van. A beleegyezésük nélkül nehéz lenne szankciókat hozni. Egyébként az egész akció szerintem arra megy ki, hogy Krím valamilyen látszólag demokratikusnak eladható módon elszakadjon Ukrajnáról és ennek "békés módját biztosítják". (= ukrán nacionalisták ne kezdjenek el vergölődni) Amint a Krím elszakad népszavazással csatlakoznak orosz anyácskához (vagy visszakerülnek, mert ha jól emlékszem Ukrajna úgy kapta meg anno a Krímet.)NATO meg szerintem akkora lépéshátrányban van (mily meglepő), hogy jobban teszi ha lenyeli a békát, ez már eléggé menthetetlen szitu.
több mint 11 éve
Jan: erre én is kíváncsi leszek...Továbbá kíváncsian várom, hogy Ukrán kérésre, hogy fogják őket "megvédeni" a NATO...
2. Milyen "szankciókat" hoz a BT...
Most számomra eléggé valószínű, hogy darabolás lesz.
több mint 11 éve
Nem, nem ért véget a hidegháború.VrijbloedLesz-e egy Fletó a "fejlett nyugati demokráciákban" aki kimondja, hogy ezt bizony elqurták?
Mert gondolom, hogy amikor naponta utaztak európai politikusok Ukrajnába, hogy a törvényesen megválasztott hatalommal szemben támogassák az utcára vonult ellenzéket, akkor nem az volt a tervük, hogy a végén Putyin bevonul, és az ország felét hozzácsapja a nagy Rosszijához...
több mint 11 éve
Nem, nem ért véget a hidegháború.
több mint 11 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
MNO-t és Népszabadágot is csak az olvas aki arra vágyik amit ott talál. Ezek engem nem is érdekelnek, az viszont igen hogy az olyan oldalak amit mindenki olvas és nem kifejezetten párt újság hogyan mossa az emberek agyát. Gondolok itt elsősorban az Indexre. Sokkal ártalmasabb tud lenni egy ilyen oldal mint az M1.JayBmiért agymosás és agymosás közt mi a különbség? A végeredmény ugyanaz. Az index is elmehet a picsába, az M1-s, ATV is, HírTV is, Echo TV is.
Látom hiába verem a seggem a földhöz, hogy nem a politikát kell ostorozni, hanem a társadalmat - mert csak az utóbbitól várható, hogy változtasson a helyzeten - nem jut el senkihez.
több mint 11 éve
hvg.hu/itthon/20140228_Kiraktak_a_Hir_Tvt_Gyurcsany_sajtotajeko#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_2_28

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
MNO-t és Népszabadágot is csak az olvas aki arra vágyik amit ott talál. Ezek engem nem is érdekelnek, az viszont igen hogy az olyan oldalak amit mindenki olvas és nem kifejezetten párt újság hogyan mossa az emberek agyát. Gondolok itt elsősorban az Indexre. Sokkal ártalmasabb tud lenni egy ilyen oldal mint az M1.
több mint 11 éve
engem pl kéne, csak egy bitnél többet gyártottak belém az ősök. (mondjuk én m1-nézésem is általában csak a Kérem a következőt!-re és esetleg a Híradóra terjed ki, arra is csak azért, hogy ha szirénázó mentőt/rendőrt/tűzoltót mutatnak, akkor a kölök láthassa)És az m1 nézői közül ki az, akit még meg kell győzni, hogy a Fideszre szavazzon? 😊somoskovigVolt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!NB2Mintha választást akarnának nyerni.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Na ja, a lelkes nézőket ilyen szinten már nem kell "győzködni", ellenben ha gondolkodó ember véletlenül belenéz ott a híradóba, az csinos öngól lehet.És az m1 nézői közül ki az, akit még meg kell győzni, hogy a Fideszre szavazzon? 😊somoskovigVolt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!NB2Mintha választást akarnának nyerni.Sobri Jóska
A "Rosszabbul élük, mint 4 éve" kampány is biztosan több embert lökött az ellentáborba, mint ahány hívet szerzett nekik.

több mint 11 éve
És az m1 nézői közül ki az, akit még meg kell győzni, hogy a Fideszre szavazzon? 😊Volt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!NB2Mintha választást akarnának nyerni.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Há' nem ezt mondom 2 éve?49-27-19-et hoztak ki.JayBnéztem ma egy "tárkit" (nem tudom melyik közvélemény kutató volt már) és kihozott egy 30% körüli jobbikot, 40 vhány % fidesz mellé. Ott sírnám el magam....Amadeus91Még egy két fidesz-torpedó ballra és a Jobbik kirakhatja az indexet az előzéshez. Nagyon nevetnék.JayBNem.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
49-27-19-et hoztak ki.néztem ma egy "tárkit" (nem tudom melyik közvélemény kutató volt már) és kihozott egy 30% körüli jobbikot, 40 vhány % fidesz mellé. Ott sírnám el magam....Amadeus91Még egy két fidesz-torpedó ballra és a Jobbik kirakhatja az indexet az előzéshez. Nagyon nevetnék.JayBNem.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
néztem ma egy "tárkit" (nem tudom melyik közvélemény kutató volt már) és kihozott egy 30% körüli jobbikot, 40 vhány % fidesz mellé. Ott sírnám el magam....Még egy két fidesz-torpedó ballra és a Jobbik kirakhatja az indexet az előzéshez. Nagyon nevetnék.JayBNem.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Még egy két fidesz-torpedó ballra és a Jobbik kirakhatja az indexet az előzéshez. Nagyon nevetnék.JayBNem.

több mint 11 éve
A Fidesz és a zavargások (GY.F. facebook, végre látom ezt így leírva)Most tényleg azon nyávog a baloldal, hogy a Fidesz lecsapott egy ilyen labdát?
Amadeus91
Mondj egy országot, ahol az ellenzék nem használta volna fel.
több mint 11 éve
Volt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!NB2Mintha?
több mint 11 éve
Volt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!NB2Mintha választást akarnának nyerni.
több mint 11 éve
Volt szó már korábban, de okádék ez a hiradó az m1-en. Minden áldott nap az öszödi beszéd és Simon van benne, mintha debileknek magyaráznának!
több mint 11 éve
Még egy két fidesz-torpedó ballra és a Jobbik kirakhatja az indexet az előzéshez. Nagyon nevetnék.
több mint 11 éve
Gyurcsány hozza a baloldalnak a stabil minusz 8 százalékot.ja, mert semmi más nem történt januárban csak Gyurcsány... (Simon, Szanyi ügy...)
A januárban még külön, pártonként kérdezett MSZP, Együtt 2014 – PM és Demokratikus Koalíció alkotta Összefogás a teljes népesség körében 21%-ot kapott volna, ami a listára együttesen is ugyanekkora szavazótábort jelent februárban. A pártválasztók körében viszont a három párt összege januárban 35% volt, az együttes lista támogatottsága februárban 27%.TárkiSobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Gyurcsány hozza a baloldalnak a stabil minusz 8 százalékot.A januárban még külön, pártonként kérdezett MSZP, Együtt 2014 – PM és Demokratikus Koalíció alkotta Összefogás a teljes népesség körében 21%-ot kapott volna, ami a listára együttesen is ugyanekkora szavazótábort jelent februárban. A pártválasztók körében viszont a három párt összege januárban 35% volt, az együttes lista támogatottsága februárban 27%.Tárki
több mint 11 éve
A Fidesz és a zavargások (GY.F. facebook, végre látom ezt így leírva)Rövid válasz, csak így falusiasan:
...
Amadeus91
Fletókám!
Ennek az egésznek elejét vehetted volna nagyon frappánsan: nem kellett volna ilyen mértékben hazudni. Ekkor ezek az általad kifogásolt események -ok híján- meg sem történhettek volna.
Üdvözöllek, haverod a Jani (tudod, ecce találkoztunk Pécsen, nemigaz hogy nem emléksző rám...)