Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
 444.hu/2014/04/02/dontson-bunko-vagy-buta-selmeczi-gabriella/

.Amadeus91
lol itt aztán nincs mellébeszélés. csak és kész

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Jelentkezzen akinek ma reggelre megnőtt a lakása!! Legalább egy terasz vagy valami? Mert én itt hiába várom, úgy tűnik csak nem akar nőni!  adatlap.ingatlanonki.hu/9342/11DA
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 532 — Ajmo Vatreni
Amadeus91
Mindkettő, de sokkal butább mint bunkó.zinedine5
Mi a gond ezzel? Nagyjából így folyik mindenről az egyeztetés is: "Csak"
Legközelebb jön a "Mi van, mi van, mi van??!!'Kori
Gondom éppen lenne vele, de hazudnék ha azt mondanám, hogy meglepő.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Amadeus91
Mindkettő, de sokkal butább mint bunkó.zinedine5
Mi a gond ezzel? Nagyjából így folyik mindenről az egyeztetés is: "Csak"
Legközelebb jön a "Mi van, mi van, mi van??!!'

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 840
lehet gyűlölködjünkbe kéne

444.hu/2014/04/02/a-rezsihirdetmeny-kifuggeszteset-szabotalo-kozos-kepviseloket-lepleztek-le/

Kibaszott házmesterspicli ország. És ezek sipítoznak a kommunizmuson, bazmeg. Úristen.berger90
| már a Staponak is jelentettek 😉 |
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Éberség, elvtársak! ÉBERSÉG!

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
lehet gyűlölködjünkbe kéne

444.hu/2014/04/02/a-rezsihirdetmeny-kifuggeszteset-szabotalo-kozos-kepviseloket-lepleztek-le/

Kibaszott házmesterspicli ország. És ezek sipítoznak a kommunizmuson, bazmeg. Úristen.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Amadeus91
Mindkettő, de sokkal butább mint bunkó.
több mint 12 éve

.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Megadtam a telefonszámom egy hivatalban kb. 4 héttel ezelőtt. Azóta három Békemenet sms, kétszer Kósa Lajos automata hívás, egyszer Békemenet automata telefon, most Fidesz iroda, hogy elmegyek e szavazni, és ha neadjisten elmegyek, kire. Letettem a picsába, valüszínűleg be is írták a nevem a nem megbízható egyén rovatba. Meg szeretném tudni, mi most a fidesznyik hírmondó álláspontja erről a kérdésről. A válaszokat előre is köszönöm, a hírlevélre nem szándékozom feliratkozni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nyugodjon mindenki le a ...

Gyorsan találnak majd még egy Simon Gábor számlát. Nincs itt kérem semmi látnivaló.vandeminek
Szerintem nagyobb durranás lesz... 😉Sobri Jóska
Én is várok még valamit jobbról.zinedine5
és vajon merre megy? Jobbra? Megint bukik egy jobbikos, vagy nem állnak úgy?
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 207 — Cowboys fan

Gyorsan találnak majd még egy Simon Gábor számlát. Nincs itt kérem semmi látnivaló.vandeminek
Én is várok még valamit jobbról.zinedine5
és vajon pénteken, vagy szombaton jön?
több mint 12 éve

Én is várok még valamit jobbról.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 527 — #NoStress

Szerintem nagyobb durranás lesz... 😉

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Gyorsan találnak majd még egy Simon Gábor számlát. Nincs itt kérem semmi látnivaló.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 207 — Cowboys fan
 444.hu/2014/04/01/a-kozmedia-azert-hallgatja-el-a-rogan-ugyet-mert-fuggetlen/

Leköptem a monitor kávéval 😀 😀 😀Gyurma Pappa
pedig igaza van, mint állat. független a közmédia - mármint a baloldaltól független. és különben is, az Indexnek addig nem nyilatkoznak, amíg a zindex bocsánatot nem kér az ügyben, amit jogerős ítélettel megnyert a Propagandaügyi Minisztériummal szemben. muhaha.

szerk: ez a faszi egyébként hatalmas arc, már csak azért is, mert pont úgy beszél, mint egy politikus.
"...a pártok, politikai szervezetek továbbra sem szólhatnak bele sem a független hírügynökség, sem pedig a közmédia műsorszerkesztésébe..."
igaza van? naná! a Fidesz több, mint párt, vagy politikai mozgalom, ők az Igaz Erő és a Nép Hangja. egyszerű, nem?
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113

Leköptem a monitor kávéval 😀 😀 😀Gyurma Pappa
Pedig írják, hogy: "Kérem, hogy mielőtt tovább olvasnának, nyeljék a folyadékot, ha éppen isznak, mert csúnya köhögés lesz a vége."
😀😀😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 941

Adja. 😊
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
Az hogy felértékelődik az egyéni győzelem, még nem jelenti azt, hogy a győztes képviselők is érzik majd ennek a súlyát. Biztos megvolt az idei casting is Felcsúton, csak nem írt róla a Magyar Nemzet. Gondolom idén sem az individualizmus volt a legfontosabb tulajdonság a válogatás során...Lecsó
Ez nem fog egyik pillanatról a másikra menni, ezért is írtam ezt
Amin hosszabb távon pont hogy változtathat az egyéni mandátum hangsúlyozása a rendszerben.
atapapa

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 064 — zászló zászló szív

Leköptem a monitor kávéval 😀 😀 😀

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 8 122
Kíváncsi leszek, mondjuk az ÚMP hogyan fogja visszafizetni a kampánytámogatást.Atari
Sehogy.
Ahogy semelyik párt se fogja, hisz nem is kell.Sobri Jóska
www.szdsz.hu
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 064 — zászló zászló szív
Kíváncsi leszek, mondjuk az ÚMP hogyan fogja visszafizetni a kampánytámogatást.Atari
Sehogy.
Ahogy semelyik párt se fogja, hisz nem is kell.Sobri Jóska
Többen félreértették, csak a képviselőnkénti 1 milliót terheli a visszafizetési kötelezettség, ha nem érik el az egyes jelöltek a 2%-ot.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 527 — #NoStress
Sehogy.
Ahogy semelyik párt se fogja, hisz nem is kell.

több mint 12 éve
több mint 12 éve
Lecsó Denver Broncos 3 401
Nem vagyok rajongója egyik rendszernek sem, de lássuk be, Mo-n az emberek letojják, hogy ki indul a körzetükben, lényeg, hogy milyen párt indítja. Ez szerintem rossz, de ez van. Nincs értelme helyi képviselőről beszélni, mert ő nem engem képvisel a parlamentben, hanem a pártját képviseli a körzetemben. Kvázi fordítva ül/ülünk a lovon. Nem fog szembemenni a pártjával, ha a helyi érdekek azt kívánnák, ezért nem sok értelme van annak, hogy ő a képviselőm.
Lecsó
Ez a kommunizmus maradványa és a sekélyes politikai kultúra következménye. Amin hosszabb távon pont hogy változtathat az egyéni mandátum hangsúlyozása a rendszerben.
Bármilyen amerikai politikai témájú filmet látsz, ott nem lehet nem észrevenni, hogy az egyes politikusok mennyire pörögnek a választókerületük érdekein, mit lobbiznak az őt megválasztó helyiek rokonszenvének megtartásáért. Pont ezért volt sokáig jellemző az USA-ban, hogy szövetségi szinten az egyes javaslatok nem mentek át biztosan a törvényhozáson, mert a mandátummal rendelkezők nem voltak szavazógépek. A pártérdeket gyakran írja felül az, hogy mit gondolnak az adott képviselőt megválasztók helyi szinten.
Ez mindenképpen összefüggésben van azzal, hogy ott csak képviselőkre szavaznak, pártlistára nem.

A tisztán arányos rendszer papíron szép elgondolás, csak bizonyos mértékben lemond a politikai felelősség individualizálásáról, országrészek veszíthetnek el bárminemű képviseletet az ország házában és az ilyen rendszerben működő demokráciában a sok közel azonos méretű párt miatt gyakoriak a kormányválságok.

Nem véletlen, hogy a választási rendszerek evolúciójában a pártok megjelenésével terjedt el és öltött egyre nagyobb méreteket a tisztán listás szavazás, majd folyamatosan szorult vissza.

Hozzáteszem az új rendszerben is van lista, ugye az egyéniben vesztesek is bejuthatnak, csak nem akkora arányban, mint korábban.atapapa
Majdnem mindenben egyetértek, ezért is írtam, hogy ez szerintem (is) rossz, de ez van. Viszont nem hiszem, hogy a sekélyes politikai kultúrán sokat javítana egy olyan választójogi törvény, ami alapján most fogunk választani.

Az hogy felértékelődik az egyéni győzelem, még nem jelenti azt, hogy a győztes képviselők is érzik majd ennek a súlyát. Biztos megvolt az idei casting is Felcsúton, csak nem írt róla a Magyar Nemzet. Gondolom idén sem az individualizmus volt a legfontosabb tulajdonság a válogatás során...