Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 003
hatósági jogkört kapnak Láncziék.
Amadeus the Young
rohadtul nem kéne megvárni 26-ot, ki kéne már menni az utcára 2 millió embernek és eltakarítani ezeket a mocskokat
NB2
Kutya sem foglalkozik velünk, így most mindent lehet.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
 telex.hu/gazdasag/2025/02/19/csoportos-letszamleepites-sk-repulorajt

Még több akkugyárat minden fideszesnek!
warr_b
azert az milyen szep lesz, hogy miutan ezek a gyarak sikeresen korbeszennyeztek Magyarorszagot, rovid idon belul be is zarnak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
 index.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/

Csak én nem értem itt a miértet, hogy egy ész nélkül bővülő városban miért a kormánytól várnak infrastruktúra bővítést?
FLZOLI
mer ki bővítene és miből?
Negritis, a vajda
Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennének
FLZOLI
Az sem teljesen világos, hogy Mi vesz rá bárkit is —úgy jó tíz éve— hogy Érdre költözzön, ha nem örökség vagy vlm kötelező dolog.👀
ozibozi

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 288 — nabege2@yahoo.com
Amadeus the Young
rohadtul nem kéne megvárni 26-ot, ki kéne már menni az utcára 2 millió embernek és eltakarítani ezeket a mocskokat
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 367 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2025/02/19/csoportos-letszamleepites-sk-repulorajt

Még több akkugyárat minden fideszesnek!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 981 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1ishqio/ha_%C3%A9rdekel_hogy_val%C3%B3j%C3%A1ban_mi%C3%A9rt_van_a_cs%C5%91d_sz%C3%A9l%C3%A9n/

IGN ugye csődközelben ami mentén valaki végigment a reklámozáson

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
 index.hu/belfold/2025/02/18/csozik-laszlo-erd-polgarmester-orban-viktor-koltsegvetes/

Csak én nem értem itt a miértet, hogy egy ész nélkül bővülő városban miért a kormánytól várnak infrastruktúra bővítést?
FLZOLI
Negritis, a vajda
Értem én, akkor az egy normális viselkedés egy város vezetésétől, hogy úgy parcelláznak fel minden apró területet is hogy bármi infrastruktúra fejlesztést amúgy ott megtennének
FLZOLI
Az sem teljesen világos, hogy Mi vesz rá bárkit is —úgy jó tíz éve— hogy Érdre költözzön, ha nem örökség vagy vlm kötelező dolog.👀
ozibozi
Most rakjam be a 24 órás Santa Mariát?
Kampman
munkaügyeket linkelnék ha találnék 😊

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 112
 24.hu/belfold/2025/02/18/herenyi-karoly-partizan-szigetvari-viktor-kampany-fidesz/

jó reggelt
Amadeus the Young
Forgalommal szemben volt ez az ember mindig.
Sajnos a választópolgárok sosem nőttek fel az államférfiúi nagyságához.
Kampman
szigetváriknak van akkora felelősségük a fidesz 2/3-ok miatt, mint magának gyurcsóknak
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 745

FLZOLI
Negritis, a vajda
FLZOLI
ozibozi
Most rakjam be a 24 órás Santa Mariát?

több mint 1 éve
 24.hu/belfold/2025/02/18/herenyi-karoly-partizan-szigetvari-viktor-kampany-fidesz/

jó reggelt
Amadeus the Young
Forgalommal szemben volt ez az ember mindig.
Sajnos a választópolgárok sosem nőttek fel az államférfiúi nagyságához.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 112

FLZOLI
Negritis, a vajda
FLZOLI
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

FLZOLI
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
fake.id 1 743 — tush push aficionado

FLZOLI
egy észnélkül központosított országban kitől várjanak, mária magdolnától?
több mint 1 éve

FLZOLI

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566

jó reggelt
több mint 1 éve
Egy jó Tisza-kampánystratégiának ezért kell targetálnia azt az 54-56 evk-t, amit eséllyel behúzhat.
Aztán ami Mordorból kiesik, csak nyereség.
Dzsokijuing
pontosan, amit nagyon sokan leírtak/elmondtak:
nem budapest és nem a full vidék hanem a kis-közép városok kell hogy a cél legyen mert ott lehet megnyerni a választásokat
a nagyvárosokat nem viszi el a fidesz
a full falu (még) esélytelen
Negritis, a vajda
2026-ban elvileg úgy lesz, hogy

106 egyéni kerület

16 budapesti
27 megyeszékhelyi
7 megyei jogú városi
56 kisvárosi

A budapestiekhez értelemszerűen nem tartozik falu (már ha némely külső kerületeket nem tekintünk annak)
A megyeszékhelyiekhez és a megyei jogú városiakhoz változó mértékben akad.
A kisvárosiaknál inkább ők dominálnak.

2010 óta kisvárosi körzetet csak jobbikos hátterű jelölt nyert, azt is összesen kétszer, ebből az egyik időközin volt.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
Azért hogy király urunk reggeli sz*rásához a papíráru 3,5 milliárdba kerül, az egy kicsit erős...

telex.hu/gazdasag/2025/02/18/nemzeti-sport-megvasarlas-per-atlatszo
somoskovig
gyanítom a cikk elolvasása nélkül, ezt nem úsztuk meg 3,5MRD-ből, mert amit azóta költhettek még rá az még lehet ennyi legalább, ha nem több
Klaci79
Én csodálkoznék ha csak a főszerkesztő Gyuri ennyiből meg lenne 2010 óta

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
Azért hogy király urunk reggeli sz*rásához a papíráru 3,5 milliárdba kerül, az egy kicsit erős...

somoskovig
gyanítom a cikk elolvasása nélkül, ezt nem úsztuk meg 3,5MRD-ből, mert amit azóta költhettek még rá az még lehet ennyi legalább, ha nem több
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM

több mint 1 éve
Egy jó Tisza-kampánystratégiának ezért kell targetálnia azt az 54-56 evk-t, amit eséllyel behúzhat.
Dzsokijuing
pontosan, amit nagyon sokan leírtak/elmondtak:
nem budapest és nem a full vidék hanem a kis-közép városok kell hogy a cél legyen mert ott lehet megnyerni a választásokat
a nagyvárosokat nem viszi el a fidesz
a full falu (még) esélytelen

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 423 — Saturday Night Lights
Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.
Wester
Hadházy a saját posztján ligaelit. Persze, ha más poszton akarod játszatni, akkor szar.
Assurbanapli
mi a posztja?
mer egyéni elvileg evk képviselő
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Az a posztja, hogy felszínre hoz egy csomó olyan gazemberséget, ami egyébként nem kerülne sosem nyilvánosságra. Klasszikus tényfeltáró aktivista. Nélkülözhetetlen, mert rajta kívül senki nem csinálja. Egy demokráciában is nélkülözhetetlen lenne az ilyen, hát még nálunk.
Az egyéni képviselőség csak egy kényszerű forma. Arra csak azért van szüksége, mert másképp nem lenne a fenti feladat teljesítésére sem pénze, sem apparátusa, sem semmilyen lehetősége.
De ha már képviselőség: mondj egy egyéni képviselőt, aki egyéni képviselő minőségében jobban működik, mint ő. Ugye az összes kormánypártinál alapból jobb, hiszen ha semmit sem csinál, akkor is ő legalább nem szavazza meg az ország tönkretételét. De az ellenzéki képviselők sem csinálnak semmit, ami hasznos lenne, csak felveszik a fizetésüket. És ráadásul ők Hadházyval ellentétben nem arra fordítják, hogy a nyilvánosság elé tárjanak disznóságokat.
Assurbanapli
sajnos vagy sem rengeteg vidéki fideszes SOKKAL jobban működik, mert ők a saját körzetükkel foglalkoznak
HÁ telibeszarja zuglót és a helyieknek semmivel se jobb

az meg hogy nincs apparátusa vagy bármi? há b+ ilyen az oknyomozó újságírás
az átlátszól, direkt36, partizán, telex, 444 meg tudja csinálni képviselőség nélkül is
még Juhász Péter is csinálta egy csomószor úgy hogy már nem volt képviselő

szép és jó amit csinál Hadházy, sőt hasznos is
csak épp kurvára nem erre kapta a felhatalmazást, nem ez a dolga és nem erre a posztra osztották be
ő dönt úgy hogy telibe szarja azokat aztért hogy oknyomozzon
Negritis, a vajda
Hát, ha onnan tőled nézve a fideszesek jobban működnek, akkor úgyis mindegy, sose fogunk egyetérteni
Assurbanapli
Ne olyan misztikus dolgokra gondolj jobban működés alatt, hogy kiér-e a mentő a vk összes lakosához időben, meg hogy a vk átlagos jövedelmi szintje javul-e, meg ilyesmik. Van falunap Kis Grófóval meg valami random X-faktor középdöntőssel, a nagyságos úr néha lemegy a pórnép közé kvaterkázni, működik a nyugdíjasklub, időnként kicsit aszfaltoznak, ilyesmi. És ezeket kiválóan hozza vidéken a Fidesz.
somoskovig

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Amikor szar csapatnak szurkolsz, akkor vannak azok a játékosok akik a foshalmaz közepén próbálnak teljesíteni, küzdeni. Az ilyen játékos a szívedhez nő, ragaszkodsz hozzá akkor is mikor végül már jó a csapat és oda pedig már nem fér be és el kéne engedni. Nálam ez a játékos a Hadházy Ákos.
Wester
Hadházy a saját posztján ligaelit. Persze, ha más poszton akarod játszatni, akkor szar.
Assurbanapli
mi a posztja?
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Az a posztja, hogy felszínre hoz egy csomó olyan gazemberséget, ami egyébként nem kerülne sosem nyilvánosságra. Klasszikus tényfeltáró aktivista. Nélkülözhetetlen, mert rajta kívül senki nem csinálja. Egy demokráciában is nélkülözhetetlen lenne az ilyen, hát még nálunk.
Az egyéni képviselőség csak egy kényszerű forma. Arra csak azért van szüksége, mert másképp nem lenne a fenti feladat teljesítésére sem pénze, sem apparátusa, sem semmilyen lehetősége.
De ha már képviselőség: mondj egy egyéni képviselőt, aki egyéni képviselő minőségében jobban működik, mint ő. Ugye az összes kormánypártinál alapból jobb, hiszen ha semmit sem csinál, akkor is ő legalább nem szavazza meg az ország tönkretételét. De az ellenzéki képviselők sem csinálnak semmit, ami hasznos lenne, csak felveszik a fizetésüket. És ráadásul ők Hadházyval ellentétben nem arra fordítják, hogy a nyilvánosság elé tárjanak disznóságokat.
Assurbanapli
sajnos vagy sem rengeteg vidéki fideszes SOKKAL jobban működik, mert ők a saját körzetükkel foglalkoznak

az átlátszól, direkt36, partizán, telex, 444 meg tudja csinálni képviselőség nélkül is

csak épp kurvára nem erre kapta a felhatalmazást, nem ez a dolga és nem erre a posztra osztották be
Negritis, a vajda
Hát, ha onnan tőled nézve a fideszesek jobban működnek, akkor úgyis mindegy, sose fogunk egyetérteni
Assurbanapli
Ne olyan misztikus dolgokra gondolj jobban működés alatt, hogy kiér-e a mentő a vk összes lakosához időben, meg hogy a vk átlagos jövedelmi szintje javul-e, meg ilyesmik. Van falunap Kis Grófóval meg valami random X-faktor középdöntőssel, a nagyságos úr néha lemegy a pórnép közé kvaterkázni, működik a nyugdíjasklub, időnként kicsit aszfaltoznak, ilyesmi. És ezeket kiválóan hozza vidéken a Fidesz.
somoskovig
egyrészt ez hogy működik a nyugdíjas klub van buszos út hévízre és ilyenek

másrészt nem szerintem működik jobban hanem a helyiek szerint
márpedig akiket ismerek zuglóiakat még aki szerint hasznos is amit csinál hadházy sem azért gondolja hasznosnak mert neki jó hanem mert talán az országnak

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 218 — Chiefs GM
Wester
Assurbanapli
mi a posztja?
abban pedig szar
Negritis, a vajda
Assurbanapli

Negritis, a vajda
Assurbanapli