Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezt a magyar emberek 25%-a szavazna a Tisza Pártra, ezt melyik felmérésből szedte Magyar? Vagy én értelmezek valamit rosszul?
több mint 1 éve
Gondolom ott betett nekik az odatelepülő akkugyár meg h nyíltan sz*rtak a fejükre...A fidess legerősebb bástyája. 😀Általában az.
Greengo
Egy tüntető tömeg még nem nyert választást, ha tényleg nyer Debrecenben is, akkor jogos lesz ez a megjegyzés.
Kampman
De persze meglátjuk mi lesz, viszont azért Debrecen 200ezer fős lakossággal rendelkezik, az ottani Kossuth tér meg 30ezer nm.
Ha a budapesti Kossuth térre azt mondják, hogy olyan 100-130ezer nm és kb. 500ezer fő fér el, akkor Debrecenben se lehetnek kevesen.
több mint 1 éve
A fidess legerősebb bástyája. 😀Általában az.
Greengo
Egy tüntető tömeg még nem nyert választást, ha tényleg nyer Debrecenben is, akkor jogos lesz ez a megjegyzés.
több mint 1 éve
azért Debrecenben sincsenek kevesen
több mint 1 éve
Találjanak ki valamit a pedofideszre ők is, aztán lehetne nyomniOké a kamerák működnek de azért mások is. telex.hu/belfold/2024/05/05/fidesz-plakatok-debrecen-magyar-peter-tuntetesHát ezzel szembe kell néznie MP-nek és a híveknek is.
Porsan
vpi
több mint 1 éve
Oké a kamerák működnek de azért mások is. telex.hu/belfold/2024/05/05/fidesz-plakatok-debrecen-magyar-peter-tuntetesHát ezzel szembe kell néznie MP-nek és a híveknek is.
Porsan
több mint 1 éve
Oké a kamerák működnek de azért mások is. telex.hu/belfold/2024/05/05/fidesz-plakatok-debrecen-magyar-peter-tuntetes
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/05/04/magyar-peter-tuntetes-debrecen Működnek a régi beidegződések.www.idokep.hu/webkamera/dmjvcam
Porsan
Most működik. Legalábbis állóképeket lehet nézni rajta. Még a tegnapi nap is visszapörgethető maradéktalanul.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/05/04/magyar-peter-tuntetes-debrecen Működnek a régi beidegződések.
több mint 1 éve
Akkor kire fogsz szavazni?ezen már jópárszor végigmentünkEz a hozzáállás olyasmi, mint mikor valaki utálja a munkahelyét évek óta, de nem vált mert mi van, ha az ennél is rosszabb vagy ugyanolyan rossz lesz (spoiler: akkor majd onnan is el lehet menni).engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Én ezt annyival egészítem ki, hogy engem a motivációja se érdekel.
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
nincs kedvem megint
csak azért nem fogok a büdös messiásra szavazni mert a szektája úgy látja hogy ő a megmentő
semmiivel nem jobbak ezek a válaszok mint amit a DK szekta tol
"nem én vagyok a messiás"
"sztem te vagy, tudom, követtem már párat"
Negritis, a vajda
Mert ha megint az jön, hogy senkire meg a többi, akkor meg légy szíves tessék csendben maradni és nem közbeszólni.
Itt mindannyian látjuk MP hibáit és nem gondolom, hogy bárki is messiásként tekintene rá, de jó látni, hogy működik a fidesz típusú narratíva és összekenik az embereket a messiásvárással.
Egyszerűen csak az emberek többségének elege van abból ami most van.
Ezt nem lehet megérteni?
Változás kell, ez hoz változást, aztán meglátjuk mire fut ki.
több mint 1 éve
Két cél kevereg itt. Az egyik, hogy legyen egy tökéletes kormányunk, a másik, hogy váltsuk le a kormányt. A kettő persze összejöhet egyszerre is, de arra elég kicsi esély van. Én egyelőre megelégednék az utóbbival is.
több mint 1 éve
Ez pontosan az az értelmiségi elefántcsonttorony, amit milliószor láthattunk, hogy semmiben nem visz előre. Itt külső kataklizma (értsd 3. VH vagy természeti katasztrófák) nélkül hirtelen komoly változást várni elképesztő naív, megmosolyogtató, de kicsit talán bicskanyitogató dolog is.Azt gondolni, hogy ez a közeg ki tud termelni magából Nelson Mandelákat, a valóság totális fel nem ismerését jelenti.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Milyen válaszok?ezen már jópárszor végigmentünkEz a hozzáállás olyasmi, mint mikor valaki utálja a munkahelyét évek óta, de nem vált mert mi van, ha az ennél is rosszabb vagy ugyanolyan rossz lesz (spoiler: akkor majd onnan is el lehet menni).engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
nincs kedvem megint
csak azért nem fogok a büdös messiásra szavazni mert a szektája úgy látja hogy ő a megmentő
www.youtube.com/watch?v=E71tOXlSzX0
Negritis, a vajda
Milyen szektája?
több mint 1 éve
Hmm. Legközelebb próbáld meg értelmezni azt, amire reagálsz. 😊ezen már jópárszor végigmentünkEz a hozzáállás olyasmi, mint mikor valaki utálja a munkahelyét évek óta, de nem vált mert mi van, ha az ennél is rosszabb vagy ugyanolyan rossz lesz (spoiler: akkor majd onnan is el lehet menni).engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
nincs kedvem megint
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Provolone úr, is gengszter volt, de jó útra tért!Egy gengszterváltásnál 50% esély van rá, hogy szarabb lesz mint most, váltás nélkül meg 100% hogy még rosszabb lesz. Akkor most hogyan tovább😎engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
ozibozi
több mint 1 éve
ezen már jópárszor végigmentünkEz a hozzáállás olyasmi, mint mikor valaki utálja a munkahelyét évek óta, de nem vált mert mi van, ha az ennél is rosszabb vagy ugyanolyan rossz lesz (spoiler: akkor majd onnan is el lehet menni).engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
nincs kedvem megint
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a hozzáállás olyasmi, mint mikor valaki utálja a munkahelyét évek óta, de nem vált mert mi van, ha az ennél is rosszabb vagy ugyanolyan rossz lesz (spoiler: akkor majd onnan is el lehet menni).engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Meanwhile:Magyar Péter tüntetése előtt egy nappal leállt az a debreceni webkamera, amely pont az eseményre néz.
Jó az irány
több mint 1 éve
Egy gengszterváltásnál 50% esély van rá, hogy szarabb lesz mint most, váltás nélkül meg 100% hogy még rosszabb lesz. Akkor most hogyan tovább😎engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
engem igen, mert innentől nem rendszer hanem gengszter váltás lesz megintEzt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ezt mondja Sobri is meg mindenki más is itt, neki az a baja hogy kibasztak vele, és ezért ő is ki akar velük.a rendszerrel nincs baja, csak azzal hogy nem volt (most meg már nincs) elég magasanTe azt gondolod, hogy szét akarja baszni a rendszert én meg azt, hogy ki akar ütni valakit, hogy a helyére üljön. Neki nem a rendszerrel van a baja, hanem azzal hogy most éppen nem része.És így akar visszakerülni a rendszerbe? Érdekes megvalósítás lenne.
Tarsi
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Régen, gimis idokben, nyarankent amikor focit szerveztunk haverokkal, és hívtuk ki a többieket, mindig az volt az elso kérdés a vonal masik végén hogy mennyien vagyunk már meg. Ha az igazsagot mondtuk volna hogy perpill csak 2-3an akkor mindenki baszott volna jönni, es off lett volna aznapra. Helyette azt mondtuk hogy már hatan heten vagyunk, már csak 1 2 ember kell. És lass csodát, jöttek, sikerült, és még többen is lettünk mint eredetileg terveztük..Ha azt látnám, hogy lenne valós esélye, hogy leváltsa a fideszt én is behúznám neki az x-et. Így nem fogom, mert azt látom, hogy MP-nek nem a NER-rel, nem Orbánék politikai döntéseivel van problémája, hanem csak bizonyos személyekkel. MZP-re orr befogva, listán tudtam szavazni, MP-re még úgy sem.Ez van. Jobban érdekel a NER leváltása, mint hogy szimpatikus legyen az aki leváltja (nem sok esélyt látok arra se, hogy ez MP lesz, de jól esik reménykedni).Ettől nincs rossz érzésed? Nem bujkál benned a kisördög, hogy itt valami nem stimmel? Nyugodt szívvel tudsz rá szavazni?Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
(Nem, nem kell feltétlen rajuk szavazni hogy erősítsd őket)
Toca
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Örülök a megjelenésének, mert felkavarta az állóvizet, de biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz az aki majd leváltja a NER-t.
Tarsi
Nagyon rossz, ez a, ha azt látnám, megközelítés. Eleve nincs is konkretan még minta mire alapozni, hogy ilyet kijelentsunk.
több mint 1 éve
Ha pénzt, pozíciót akart volna, arról már régen megállapodhatott volna, még jóval február 10. előtt. És akkor nincs ez az egész "ramazuri".Honnan tudod, hogy kért-e valamit, mit kért, mennyit kapott volna? Mivel gőzöd sincs erről, fölösleges bármilyen következtetést levonnod. Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nincs. Lehet, hogy még csak nem is karcolod a valóságot. A tény az, hogy MP-nek elengedték a kezét, ennek az előzményeiről és a körülményeiről fingunk sincs. Persze, találgatni lehet.
Őszentsége Sobri Jóska