Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szinte ugyanaz játszódik le mint MZP idejében, aki az elvei mentén akar szavazni annak büdös lesz MP, milyen fura hogy szinte ugyanazok az emberek jellenek meg ezzel a véleménnyel mint akkor. Anno MZP-ben hittem, de mint kiderül ő nem elég "Orbános" egy átlag Fideszesnek, még MP pont azt a 2000-es évek eleji Orbán akivel el lehet csábítani a bizonytalanokat és egy két gondolkodó Fideszest. Megnézve a Puzsér "vitáját" vele, két részről is csalódtam. Egy felől Puzsérban, nem nagyon láttam még ennyire lightnak, érződik rajta hogy ha nem is ért egyet, nem vág oda, hanem hagyja kibontakozni..A Másik fele pedig MP világképe, számomra a beszélgetés első fel szomorított el nagyon, ahogy az EU ról vélekedett, hiába szimpatikus az EU-s listája, és annak a módja ahogy kiválasztotta, nekem ez nem elég. Remélem elég sok Fideszest tud megvenni ezzel a mentalítással, de én maradok a kutyáknál. Ők egy olyan szereplője a magyar politikának akiket nem szabad hagyni elveszni.
több mint 1 éve
Sztem ebben a turbulens helyzetben a szavazatmegosztás az egyetlen bölcs döntés.Most fejből nem tudom h lehetséges-e de minimum fura h egy országból két part kerülne az ENPbe főleg h riválisok.
Helyi szinten a pártszín nem számít, a jól dolgozó jelölteket érdemes támogatni, a főpolgármester ízlés dolga (nálam Karácsony), az EP és a fővárosi lista pedig egy ide, egy oda (TISZA - Kutyák).
Az MKKP létezése az EP-ben nem sok értelemmel bírna, a fővárosban annál inkább.
A TISZA viszont be fog jutni az Európai Néppártba, ami stratégiailag fontos.
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sztem ebben a turbulens helyzetben a szavazatmegosztás az egyetlen bölcs döntés.Helyi szinten a pártszín nem számít, a jól dolgozó jelölteket érdemes támogatni, a főpolgármester ízlés dolga (nálam Karácsony), az EP és a fővárosi lista pedig egy ide, egy oda (TISZA - Kutyák).
Az MKKP létezése az EP-ben nem sok értelemmel bírna, a fővárosban annál inkább.
A TISZA viszont be fog jutni az Európai Néppártba, ami stratégiailag fontos.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Sajnálom, de az első Orbán-kormány (mindent összeadva és kivonva) VALÓBAN az 1990-2010 közötti időszak legjobb kormánya volt.
Kétségtelen, hogy akkor még voltak polgári arcok a kormányban, össze se lehet hasonlítani a mostanival, de azért ne 1998-2002 legyen már a jó példa. MP lelkesedik Orbán TF-s beszédéért meg a polgári körös korszakért is, én viszont nagyon nem. Az a kavarás pedig, amit újabban az önkormányzati választásokkal művel, különösen visszatetsző. Nem úgy volt, hogy csak az EP-választáson indul?
Sajnálom, nem az én emberem.
nagylaza, főpohárnok
Antallt tiszteletből hagyjuk (eladtak mindent), de a szoci kormányok nem késztették erős versenyre I. Viktort.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez van. Jobban érdekel a NER leváltása, mint hogy szimpatikus legyen az aki leváltja (nem sok esélyt látok arra se, hogy ez MP lesz, de jól esik reménykedni).Ettől nincs rossz érzésed? Nem bujkál benned a kisördög, hogy itt valami nem stimmel? Nyugodt szívvel tudsz rá szavazni?Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
(Nem, nem kell feltétlen rajuk szavazni hogy erősítsd őket)
Toca
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ettől nincs rossz érzésed? Nem bujkál benned a kisördög, hogy itt valami nem stimmel? Nyugodt szívvel tudsz rá szavazni?Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Ha a kutyákra adod és elérik az 5%ot akkor nem teljesen, de a leváltásukhoz ők nem fognak közelebb hozni.Nekem az egyik listás szavazatom egészen biztosan a kutyákra megy majd. Most először. Eddig úgy voltam vele, hogy nem akarom "elvesztegetni". Aztán valahogy mégis (majdnem mindig) elvesztegettem.
Toca
Az önkormányzati választás az meg teljesen más, pl. te Terézvárosban gondolom Sopronira fogsz szavazni, ami bizonyára jó választás, konszenzusosan a lehetőségeihez képest jól csinálta az elmúlt 5 évben, de ilyen lokális döntések most nem gyengítik érdemben a NER-t.Igen, az nem kérdés, hogy behúzom Sopronira. (Főleg most, hogy bejelentette: szeptember végéig 20 százalék kedvezményt kapnak a helyi lakosok a Művész Moziban.🙂) Tisztában vagyok azzal, hogy ez lokális döntés, aminek minimális hatása van az országos politikára.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Amennyiben 3 part lesz 5% felett és abból kettő magja NERes szerintem nem kérdés.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
nagylaza, főpohárnok
Ha a kutyákra adod és elérik az 5%ot akkor nem teljesen, de a leváltásukhoz ők nem fognak közelebb hozni.
több mint 1 éve
Szerintem mivel MP jelenleg politikailag egy "senki", így se megszorongatni, se errodálni nem lehet, egyelőre még az ellentmondásai, összezavarodásai is erősítik, növelik a brandje értékét. Ezt nyeri minden médiamegjelenéssel.Ha van esze, nem megy el egy Tompika nélküli vitára. Szerinted egy két hónapja poltikus MP-t, legyen bármilyen jó véleményed róla, nem tud megszorongatni egy Dobrev? Vagy egy Toroczkai? Nem tudják kellemetlen helyzetbe hozni? Összezavarni? Mérhető veszteséget okozni? Szerintem nagyon is.Egy olyan vitán, ahol a Deutsch nincs ott, csak veszíteni tud.Erre egyszerű a válasz.
Éppen ezért kétlem, hogy lesz olyan vita, amin MP ott lesz. Egyszerűen nem érdeke. Miért vitatkozzon Donátthal? Vagy Dobrevvel?
MC12
Mert szeret vitázni, beszélni, kommunikálni, ilyen a személyiségszerkezete és minden felület a jelen helyzetben ingyenreklám.
Te is tudod, hogy egy új politikai brand bevezetésének a semmiből mekkora a költsége (kurva nagy), ezt most MP szépen megspórolja. Nem EP-választást akar nyerni, hanem Orbánékkal kibaszni 26-ban.
Ezeket figyelembe véve Deutschtól teljesen függetlenül is ő eleddig minden vitán csak nyerni tudott, beszéljen, vitázzon, szónokoljon bárkivel, bárhol, bármiről.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt, hogy szeret és tud e vitázni - nem tudjuk, sosem volt ilyen helyzetben. Marci volt az egyetlen, aki többé-kevésbé megpiszkálta, de ő is csak óvatosan. Támadni tud, azt láttuk, de védekezni nem láttuk, és egy vitában azt is kell nem keveset. Én nem látom, mit nyerne egy vitán, márpedig a 26ra készül, azt most alapozza meg.
MC12
több mint 1 éve
Nyilván.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
nagylaza, főpohárnok
A NER-en és MP-éken kívül csak az MKKP-nek van egyáltalán esélye EP-i mandátumra, de az is bizonytalan.
Az önkormányzati választás az meg teljesen más, pl. te Terézvárosban gondolom Sopronira fogsz szavazni, ami bizonyára jó választás, konszenzusosan a lehetőségeihez képest jól csinálta az elmúlt 5 évben, de ilyen lokális döntések most nem gyengítik érdemben a NER-t.
Egy politikusnak nem szimpatikusnak kell feltétlenül lennie, hanem esélyesnek arra, hogy általa jobb országban élj.Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Persze a posztmodernben olyan egy választás, mint egy reality show, csak a személyes szimpátiák alapján dönt az ember, nem utilitarista ön-, vagy közérdek figyelembevételével.
Valójában 26-ban két érdemi választás lesz, NER vs. nem-NER.
Ezt készítheti elő ez a mostani választás, hogy MP a valóságnak megfelelően rakja fel a bábukat a táblára, és akkor tán a nagylaza féle idealisták is elfogadják, hogy valójában ki kivel van.
több mint 1 éve
Ha van esze, nem megy el egy Tompika nélküli vitára. Szerinted egy két hónapja poltikus MP-t, legyen bármilyen jó véleményed róla, nem tud megszorongatni egy Dobrev? Vagy egy Toroczkai? Nem tudják kellemetlen helyzetbe hozni? Összezavarni? Mérhető veszteséget okozni? Szerintem nagyon is.Egy olyan vitán, ahol a Deutsch nincs ott, csak veszíteni tud.Erre egyszerű a válasz.
Éppen ezért kétlem, hogy lesz olyan vita, amin MP ott lesz. Egyszerűen nem érdeke. Miért vitatkozzon Donátthal? Vagy Dobrevvel?
MC12
Mert szeret vitázni, beszélni, kommunikálni, ilyen a személyiségszerkezete és minden felület a jelen helyzetben ingyenreklám.
Te is tudod, hogy egy új politikai brand bevezetésének a semmiből mekkora a költsége (kurva nagy), ezt most MP szépen megspórolja. Nem EP-választást akar nyerni, hanem Orbánékkal kibaszni 26-ban.
Ezeket figyelembe véve Deutschtól teljesen függetlenül is ő eleddig minden vitán csak nyerni tudott, beszéljen, vitázzon, szónokoljon bárkivel, bárhol, bármiről.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt, hogy szeret és tud e vitázni - nem tudjuk, sosem volt ilyen helyzetben. Marci volt az egyetlen, aki többé-kevésbé megpiszkálta, de ő is csak óvatosan. Támadni tud, azt láttuk, de védekezni nem láttuk, és egy vitában azt is kell nem keveset. Én nem látom, mit nyerne egy vitán, márpedig a 26ra készül, azt most alapozza meg.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
Toca
több mint 1 éve
Egy olyan vitán, ahol a Deutsch nincs ott, csak veszíteni tud.Erre egyszerű a válasz.
MC12
több mint 1 éve
Egy olyan vitán, ahol a Deutsch nincs ott, csak veszíteni tud.Nem jelentett ki ilyet, de nyilván a NER érdemi képviselői nem fognak se a Partizánban, se az RTL-ben, ATV-ben, se máshol leállni vele. Így marad a köztévé, mint egyetlen valós alternatíva.mondjuk vicces ha tényleg kijeletette MP hogy csak a köztévén hajlandó vitázniPontosan tudja, hogy ott nem fog.
se rtl, se partizán (se atv)
Negritis, a vajda
Kampman
És MP bevállalt Puzsérral egy majdnem háromórás Hard Talkot, és ha valakit érdekel annyira a közélet, hogy végignézze, akkor abból nyilvánvalóvá válik számára, hogy a kommunikációs térben bátran odaállhat bárkivel vitázni, beszélgetni. Ahogy elmegy kb. bármilyen normál elérésű tévébe, rádióba, podcastba, rendezvényre.
Eléggé képzett, felkészült, penge és populista, hogy ő egy ilyen vitán ne tudjon veszíteni.
Őszentsége Sobri Jóska
Éppen ezért kétlem, hogy lesz olyan vita, amin MP ott lesz. Egyszerűen nem érdeke. Miért vitatkozzon Donátthal? Vagy Dobrevvel? Akit el lehetett szipkázni tőlük, azt már el szipkázta, vagy a folyamat végén van, aki szektás, az nem fog váltani ennyi idő alatt, nincs már miért vitáznia.
Ha ott lenne Tompika az más, ott lenne keresnivalója, de a Fidesznek úgy néz ki, jelenleg, szintén nem áll érdekében vitázni, vagyis a Tisza nem került annyira közel, hogy ezt is meg kelljen lépni. Ez még változhat, de jelenleg így állhat a dolog.
Én Marciék helyébe le is fújnám a dolgot, mert hülyén néz majd ki, hogy nem lesz ott az a két párt, akire a szavazók 60-70%-a szavazni fog, és Dobrev helyébe se mennék el, mert akkor nem pozícionàlja magát a legmagasabb polcra, ami meg nem érdeke.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?Ha valaki nem szereti a Fideszt, deA végén mindig Gyurcsány marad a megváltó. Szekta.Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Eddig se volt a te embered. 😀
Kétségtelen, hogy akkor még voltak polgári arcok a kormányban, össze se lehet hasonlítani a mostanival, de azért ne 1998-2002 legyen már a jó példa. MP lelkesedik Orbán TF-s beszédéért meg a polgári körös korszakért is, én viszont nagyon nem. Az a kavarás pedig, amit újabban az önkormányzati választásokkal művel, különösen visszatetsző. Nem úgy volt, hogy csak az EP-választáson indul?
nagylaza, főpohárnok
Toca
vpinem áll fel a fütyikéje MP-tőlvannak bajai MP-vel, akkor nyilván gyurcsányista. Sekélyes gondolkodásra vall. Ennél kicsit sokszínűbb a világ. Még a magyar belpolitika is.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azért csak Meg kellene várni a listára szavazással a választások előtti pár napot, mert ha úgy fog állni a dolog—amerre most halad—
lehet csak 3 párt kerül 5% fölé, így a többire szavazók +1 fideszest juttatnak mandátumhoz.
Mellesleg ha valaki a ‘csalódott közép’
szavazatokra is hajt akkor nyilván nem fogja a Horn vagy gyurcsók kormányt megjelölni polgárinak. A lopás meg sosem érdekelte eléggé a választókat.
A libsikkel meg azért nem kell foglalkoznia, mert azok vagy már gyurcsóknál vannak/lesznek, vagy bárkire leszavaznak aki le tudja váltani azorbánt. Sok közülük még vonára is leszavazott mikor úgy hozta anno,
más alter pedig nem lesz ha minden a
Lesz fidesz-gyurcsók
És lesznek ők.
Kb Ez ellen harcolnak most ezerrel azok —mindkét oldalról—akiknek jó minden ahogy most van.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ha valaki nem szereti a Fideszt, deA végén mindig Gyurcsány marad a megváltó. Szekta.Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Eddig se volt a te embered. 😀
nagylaza, főpohárnok
Toca
vpi
több mint 1 éve
Illetve a csak "Mezzot és NatGeot nézek a tévén" politikai megfelelői. Súlytalan, esélytelen kispártok.A végén mindig Gyurcsány marad a megváltó. Szekta.Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Eddig se volt a te embered. 😀
nagylaza, főpohárnok
Toca
vpi
több mint 1 éve
A végén mindig Gyurcsány marad a megváltó. Szekta.Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Eddig se volt a te embered. 😀
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 1 éve
Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Eddig se volt a te embered. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Már éppen rászántam magam, hogy hajlandó vagyok az MP-listára szavazni az EP-n, de meggondoltam magam: mégse. MP számára az első Orbán-kormány maga a tökély (és ehhez egyetlen szava se volt Puzsérnak és Kócziánnak). Na, persze: Országimázs Központ, Ezüsthajó Kft., kamu megfigyelési ügy, tokaji szőlőföldek és támogatások lenyúlása („Ne mi nyerjük a legtöbbet”), a 4-es metró leállítása (miközben az önkormányzati választáson főpolgármester-jelöltként Latorcai János azzal kampányolt, hogy meghosszabbítják Gazdagrétig és még annál is tovább), a Nemzeti Színház kipaterolása a Közvágóhídhoz, az ellenzék által kezdeményezett vizsgálóbizottságok leszavazása, benyalás az egyházaknak, koronaúsztatás, a kokárda kisajátítása. És a többi...Kétségtelen, hogy akkor még voltak polgári arcok a kormányban, össze se lehet hasonlítani a mostanival, de azért ne 1998-2002 legyen már a jó példa. MP lelkesedik Orbán TF-s beszédéért meg a polgári körös korszakért is, én viszont nagyon nem. Az a kavarás pedig, amit újabban az önkormányzati választásokkal művel, különösen visszatetsző. Nem úgy volt, hogy csak az EP-választáson indul?
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/ungar-peter-nem-fogja-a-tisza-jeloltje-kilopni-a-tizennyolcadik-keruletiek-szavazatait-szaniszlo-sandor-mancsabol-163767"A Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt nem reagált megkeresésünkre."
Fogalmuk sincs, mit mondjanak.
több mint 1 éve
eredetileg itt láttam, ezért írtam feltételesenTényleg nem: bármikor kész vagyok a TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásábanNem jelentett ki ilyet, de nyilván a NER érdemi képviselői nem fognak se a Partizánban, se az RTL-ben, ATV-ben, se máshol leállni vele. Így marad a köztévé, mint egyetlen valós alternatíva.mondjuk vicces ha tényleg kijeletette MP hogy csak a köztévén hajlandó vitázniPontosan tudja, hogy ott nem fog.
Negritis, a vajda
Kampman
És MP bevállalt Puzsérral egy majdnem háromórás Hard Talkot, és ha valakit érdekel annyira a közélet, hogy végignézze, akkor abból nyilvánvalóvá válik számára, hogy a kommunikációs térben bátran odaállhat bárkivel vitázni, beszélgetni. Ahogy elmegy kb. bármilyen normál elérésű tévébe, rádióba, podcastba, rendezvényre.
Eléggé képzett, felkészült, penge és populista, hogy ő egy ilyen vitán ne tudjon veszíteni.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
www.reddit.com/r/hungary/comments/1cj7rmw/magyar_p%C3%A9ter_nem_vesz_r%C3%A9szt_a_partiz%C3%A1n_vit%C3%A1n/
telex.hu/belfold/2024/05/03/dobrev-klara-magyar-peter-deutsch-tamas-vita-kozmedia-ep-valasztas
Gondolom, abban egyetértünk, hogy egy ilyen vitának a »köz«televízióban van a helye, élő adásban. A magam részéről várom a közmédia megkeresését”
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Dehogynem leírhatnám, a putyini Oroszországban is nagyon sokáig le lehetett írni ilyesmit, egészen addig, amikor már nem. Ennek ellenére, mindig is diktatúra volt.Már jó párszor leírtam itt a véleményem, hogy a NER diktatúra, választáson leváltani nem lehet 😊Ha diktatúra lenne nem írhatnád le. Legalábbis következmények nélkül.
ender1112
Le lehet váltani, csak saját magát nem fogja leváltani.
És nem kamuellenzékiek, opportunisták, világi balfaszok, politikához, munkához, emberséghez, valódi emberi problémákhoz kicsit se konyító képességtelen, töketlen, megalkuvó lúzerek fogják, ahogy forradalom vagy külföldi politikai erők, kormányzatok, tőkekoncentrációk se.
A leváltásához melózni kell, agyalni, és eltökélten, hatékonyan cselekedni.
Illetve választáskor eltalálni, hogy melyik formáció a NER része, melyik nem.
Ha le akarod váltani a NER-t, akkor neked mindössze erre az utolsóra kell fókuszálnod.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Tényleg nem: bármikor kész vagyok a TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásábanNem jelentett ki ilyet, de nyilván a NER érdemi képviselői nem fognak se a Partizánban, se az RTL-ben, ATV-ben, se máshol leállni vele. Így marad a köztévé, mint egyetlen valós alternatíva.mondjuk vicces ha tényleg kijeletette MP hogy csak a köztévén hajlandó vitázniPontosan tudja, hogy ott nem fog.
Negritis, a vajda
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska