Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy félve kérdezem, hogy miért default hozzáállás, hogy egy csapaton belül mindenki szeret mindenkit? Lehet szobo és jota utálták egymást mint a szart és ezért nem ment el a temetésére. Egyébként csak szobo nem volt ott a teljes liverpool keretéből? Nem hinném...
peach
Van, amikor lenyegtelen, ki kit kedvelt vagy nem kedvelt. Egy halaleset ilyen. Ilyenkor, ha reflektorfenyben levo szakmad van, teszed a szepet, mert igy illik. Nem kell elmondani a masikat a vilag legcsodalatosabb emberenek, ha nem volt az. Egyszeruen csak add meg a tiszteletet. Epp csak annyira, hogy kibirsz ket napot es nem epp a temetesekor vereted.

Amugy, senki sem irta, hogy miert nem ment a temetesre. Azzal senkinek sincs baja. Nem is ertem, neked miert igy jott le. Azzal mar van, hogy a terhes felesege miatt, akit egybol ott is hagyott, hogy megdugjon mast/masokat, majd meg balheba is keveredett es ugy basztak ot ki Szappanossal az oldalan egy apartmanbol. Na, igy azert osszessegeben kicsit mas a leanyzo fekvese szvsz. Szerintem.

Szerkesztette: Stez

5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
tegnap el is kezdodott a maltai csapatok kupaszereplese egybol egy hatalmas diadallal.
Floriana nyert a walesi Haverfordwest ellen 2-1re otthon.
Szezon eleji jatek jellemezte a talalkozot, amit vegul a kedvenc maltai jatekosom Jake Grech tizenegyese dontott el. Alapvetoen a maltai csapat dominalt, dolgozott ki helyzeteket, a walesi csapat csupan tordelni akarta a jatekot, ezt mutatja a 4 sarga lapjuk is, de igyis nagy siker a gyozelem, hiszen sikerult megforditani a meccset miutan hatranyba kerultek a zold feherek.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196
Joao Pedro nagyot megy a gyerekkori csapata ellen

na le is rúgták
Löfli
Áruló😂✌️
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Joao Pedro nagyot megy a gyerekkori csapata ellen

na le is rúgták

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196
Komolyan mint egy nők lapja fórum....

Szoboszlai egy sutyerák újgazdag buta proli, de nem most vált azzá. A Trollfoci szintű kultúra úgyis mindent megbocsát amíg nem egy román csajt ejt teherbe szlovák zászlós szakadt óvszerrel. Roncs társadalom roncs politikai réteget termel ki és egyben roncs celeb világot is teremt maga körül.

Egyébként meg az ő dolguk, hogy ezt miképpen rendezik klubbon és családon belül, innen kívülről úgyse ismerünk semmi részletet.
FLZOLI
Aki egy román nőt húz a f@szára, bocskor helyet kotont húzzon a farkár/r/a
—oszt nagy baj már nem löszön

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
Amúgy félve kérdezem, hogy miért default hozzáállás, hogy egy csapaton belül mindenki szeret mindenkit? Lehet szobo és jota utálták egymást mint a szart és ezért nem ment el a temetésére. Egyébként csak szobo nem volt ott a teljes liverpool keretéből? Nem hinném...
peach
ezt én is be akartam írni
mondjuk Szobo attól még kőbunkó 😊
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 885 — The Mathematician
peach
Diaz se
Épp a Bayern be tart

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Komolyan mint egy nők lapja fórum....

Szoboszlai egy sutyerák újgazdag buta proli, de nem most vált azzá. A Trollfoci szintű kultúra úgyis mindent megbocsát amíg nem egy román csajt ejt teherbe szlovák zászlós szakadt óvszerrel. Roncs társadalom roncs politikai réteget termel ki és egyben roncs celeb világot is teremt maga körül.

Egyébként meg az ő dolguk, hogy ezt miképpen rendezik klubbon és családon belül, innen kívülről úgyse ismerünk semmi részletet.

5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 761 — Kinek mit intézett a kormánya
A Vikingur-Lincoln első félidőt nehéz lesz überelni

Poloska vagyok.
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 964
A Fluminense és a Chelsea is magyar színekben játszik.

5 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
A távolmaradás korrekt.
Mindenki máshogy gyászol, ezt el kell fogadnod.
Hogy mi ez a más, ezen megy a polémia.
És a Bibliában is benne van: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" (Máté 7,1)
Őszentsége Sobri Jóska
Élnék a gyanúval, hogy ha Jota nem hal meg, akkor is ugyanezen menetrend szerint halad Szoboszlai említett egy-két napja. Legalábbis korábbi minták alapján nem az történt, hogy így gyászolta el a csapattársát.
szaba
Nem tudom cáfolni, hogy mi lett volna ha.
Azt se gondolom, hogy Szoboszlai egy értelmes, érzékeny ember lenne.
De az, hogy ki kinek a temetésén van jelen személyesen az nagyon nem egzakt, abban nincs olyan, hogy helyes meg helytelen viselkedés, és az az állításom, hogy pusztán ez alapján senki felett se lehet pálcát törni.
És ha elfogadod, hogy egy temetésen való megjelenés mindenkinek a saját döntése, akkor ezután már irreleváns, hogy azért nem megy el, mert olyan a viszonya egy ilyen eseménnyel, hogy inkább távol marad és magában rendezi az elhunyttal kapcsolatos érzéseit, vagy azért, mert leszervezett partyja van ingyenkurvákkal.
De persze ha valaki emiatt szarembernek tartja, az szíve joga, az is ha valaki nem emiatt tartja annak, és az is, ha ettől függetlenül.
Ha akceptálod a saját döntés létjogosultságát egy "XY elmegy e ZW temetésére" kérdésben, akkor nem számíthat, nem lehet szempont, az, hogy ennek a döntésnek mi volt az oka.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem erre annyiban lenne válaszom, hogy egy kefe+pia estét simán át lehet rakni más időpontra, egy gyerek születése utolsó két hétben nyilván már olyan lehet, hogy ok, megérti az ember. Abból, hogy előbbit választotta, és emiatt távol maradt, arra lehet következtetni, hogy nem érdekelte annyira az egész. Nyilván abban egyetértek, hogy lelke rajta. De ha a csapaton belül a hír elterjedne, biztos nem erősítené az öltözőben a helyzetét.
szaba
Én is pont erre jutottam. Egy van Dijk vagy Slot nem biztos hogy jó szemmel nézi, ha végigkérdezik a csapatot, hogy ki lesz ott és bead egy elfogadható indokot (gyerek), aztán más jut vissza.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 867
A távolmaradás korrekt.
Őszentsége Sobri Jóska
Élnék a gyanúval, hogy ha Jota nem hal meg, akkor is ugyanezen menetrend szerint halad Szoboszlai említett egy-két napja. Legalábbis korábbi minták alapján nem az történt, hogy így gyászolta el a csapattársát.
szaba
De az, hogy ki kinek a temetésén van jelen személyesen az nagyon nem egzakt, abban nincs olyan, hogy helyes meg helytelen viselkedés, és az az állításom, hogy pusztán ez alapján senki felett se lehet pálcát törni.
És ha elfogadod, hogy egy temetésen való megjelenés mindenkinek a saját döntése, akkor ezután már irreleváns, hogy azért nem megy el, mert olyan a viszonya egy ilyen eseménnyel, hogy inkább távol marad és magában rendezi az elhunyttal kapcsolatos érzéseit, vagy azért, mert leszervezett partyja van ingyenkurvákkal.
De persze ha valaki emiatt szarembernek tartja, az szíve joga, az is ha valaki nem emiatt tartja annak, és az is, ha ettől függetlenül.
Ha akceptálod a saját döntés létjogosultságát egy "XY elmegy e ZW temetésére" kérdésben, akkor nem számíthat, nem lehet szempont, az, hogy ennek a döntésnek mi volt az oka.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem erre annyiban lenne válaszom, hogy egy kefe+pia estét simán át lehet rakni más időpontra, egy gyerek születése utolsó két hétben nyilván már olyan lehet, hogy ok, megérti az ember. Abból, hogy előbbit választotta, és emiatt távol maradt, arra lehet következtetni, hogy nem érdekelte annyira az egész. Nyilván abban egyetértek, hogy lelke rajta. De ha a csapaton belül a hír elterjedne, biztos nem erősítené az öltözőben a helyzetét.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 114 — #NoStress
A távolmaradás korrekt.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba

5 hónapja
french Philadelphia Eagles 52
De miért kell gyászolni vkit, aki potenciális gyílkos lenne? Nem 120-al ment az tuti.
french
Gondolom te mindig betartasz minden sebességhatárt, mindig indexelsz, mindig elsőbbséget adsz ahol kell, stb.
Mikey
A sebességhatárt betartom, mondjuk nincs is Lamborghinim. 😁
french
Írd be, hogy M7 Lamborghini 336 km/h.
És abból kiszáltak.
5 hónapja
De miért kell gyászolni vkit, aki potenciális gyílkos lenne? Nem 120-al ment az tuti.
french
Gondolom te mindig betartasz minden sebességhatárt, mindig indexelsz, mindig elsőbbséget adsz ahol kell, stb.
Mikey
A sebességhatárt betartom, mondjuk nincs is Lamborghinim. 😁
5 hónapja
french
Senkit nem kell gyászolni. És szerintem nem is mondta bárki, hogy kell. Legfeljebb az emlékének tiszteletet adni, illetve a családját együttérzésről biztosítani személyesen, azt illett volna.
szaba
200-al száguldott
french
De ha 130-nál kap durrt, akkor nyilván kiszállnak mindketten karcolásokkal. Szerintem ne állítsuk be sz_r embernek attól, hogy végzetes hibát követett el. Részemről ennyi.
5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
french

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
french
Senkit nem kell gyászolni. És szerintem nem is mondta bárki, hogy kell. Legfeljebb az emlékének tiszteletet adni, illetve a családját együttérzésről biztosítani személyesen, azt illett volna.
szaba
200-al száguldott
5 hónapja
De miért kell gyászolni vkit, aki potenciális gyílkos lenne? Nem 120-al ment az tuti. Írjátok be Lamborghini M7 336french
5 hónapja
french
5 hónapja
5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Egyébként nincs még meg a kölök? Valami tejfakasztó buli nem lehetett? (Mondjuk nem bikatejet kell fakasztani, és nem ribiknek, de hát kinek mi)
slowmotion
Alapbol azert maradt tavol a temetestol, mert hogy a terhes asszony mellett van. De szerintem az meg nem a napokban esedekes.
Stez
Az, hogy mikor esedékes, meg hogy mikor jön, az gyakran nem esik egybe, az igazat megvallva
slowmotion
Nyilvan, de ertem ezt ugy, hogy szerintem nem ezekre a napokra volt kiirva a csaj es nem abban az allapotban van, hogy a Szobo familia ott ul a nappaliban, az ajtohoz odakeszitve a korhazi tatyo, mert barmelyik percben johet a gyerek. Inkabb tippelnek egy-ket hetet, de ezt meglatjuk igazabol hamarosan ugyis, ha nem szul a napokban, akkor ez azert eleg nyilvanvalonak tunik, hogy meg kifogasnak is szar volt ez, hogy ezert nem megy el a temetesre. Meg mindig undorito, hogy felrekur, meg mindig undorito ez az egesz apartmanos balhe, de nalam mindent ut az a fajta disrespect, hogy elmegy bulizni a temetes helyett. Ez semmi tobbrol nem szol, mint tiszteletrol.
Stez
Nekem meg Mikey el akarta vágni a torkomat amikor megkérdeztem hogy korrekt-e a távol maradás a “tesónak”..
JC6 (Mr. Miele)
Mit akartam, és miért?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
A távolmaradás korrekt.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 114 — #NoStress
Egyébként nincs még meg a kölök? Valami tejfakasztó buli nem lehetett? (Mondjuk nem bikatejet kell fakasztani, és nem ribiknek, de hát kinek mi)
slowmotion
Alapbol azert maradt tavol a temetestol, mert hogy a terhes asszony mellett van. De szerintem az meg nem a napokban esedekes.
Stez
Az, hogy mikor esedékes, meg hogy mikor jön, az gyakran nem esik egybe, az igazat megvallva
slowmotion
Nyilvan, de ertem ezt ugy, hogy szerintem nem ezekre a napokra volt kiirva a csaj es nem abban az allapotban van, hogy a Szobo familia ott ul a nappaliban, az ajtohoz odakeszitve a korhazi tatyo, mert barmelyik percben johet a gyerek. Inkabb tippelnek egy-ket hetet, de ezt meglatjuk igazabol hamarosan ugyis, ha nem szul a napokban, akkor ez azert eleg nyilvanvalonak tunik, hogy meg kifogasnak is szar volt ez, hogy ezert nem megy el a temetesre. Meg mindig undorito, hogy felrekur, meg mindig undorito ez az egesz apartmanos balhe, de nalam mindent ut az a fajta disrespect, hogy elmegy bulizni a temetes helyett. Ez semmi tobbrol nem szol, mint tiszteletrol.
Stez
Nekem meg Mikey el akarta vágni a torkomat amikor megkérdeztem hogy korrekt-e a távol maradás a “tesónak”..
JC6 (Mr. Miele)
A távolmaradás korrekt.