Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Dobaljak Balazst a szogletnel. Hogy tortenhet ilyen a tokeletes Nemetorszagban?
több mint 9 éve
Pep nem tudom milyen csapatot szeretne összerakni de lassan Porcelán FC lesz, ha még jön Wilshere is.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 496
eleg nagy figyelmet kal a meccs.A BTeurope is eloben adja.Anglia masodik szamu sportcsatornaja.
ott sutottek el a european Klopp finalt😊
több mint 9 éve
Spanyol sajtóértesülések szerint Rafa Benítez is jól járt anyagilag a Real Madrid BL-győzelmével. A hírek szerint Benítez 600 ezer eurót kapott a címért, ami megegyezik azzal az összeggel, amit a játékosok - beleértve a legnagyobb sztárokat is - kaptak.Ronaldo oda is adta egy szervezetnek az egészet.
ozibozi
több mint 9 éve
Spanyol sajtóértesülések szerint Rafa Benítez is jól járt anyagilag a Real Madrid BL-győzelmével. A hírek szerint Benítez 600 ezer eurót kapott a címért, ami megegyezik azzal az összeggel, amit a játékosok - beleértve a legnagyobb sztárokat is - kaptak.
több mint 9 éve
Ez itt már félig OFF, de eljutottunk oda, hogy a terroristák elérték a céljukat, átlag emberek nem tudják nyugodt körülmények között élni, tervezni az életüket, mert ott lebeg felettük a félelem, a kétely.Főleg, hogy naponta olvasunk ilyet
Lehet, hogy semmilyen robbantás, terrorcselekmény nem lesz az EB-n, mégis ott motoszkál a gondolat az emberek agyában.
kittli
www.origo.hu/nagyvilag/20160604-elfogtak-egy-terroristat-az-ukran-lengyel-hataron.html
Ráadásul Ramadan alatt lesz
Na tényleg ne OFFoljuk szét a topicot. Csak a jegyek miatt írtam.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Ez itt már félig OFF, de eljutottunk oda, hogy a terroristák elérték a céljukat, átlag emberek nem tudják nyugodt körülmények között élni, tervezni az életüket, mert ott lebeg felettük a félelem, a kétely.Lehet, hogy semmilyen robbantás, terrorcselekmény nem lesz az EB-n, mégis ott motoszkál a gondolat az emberek agyában.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Nekem is nagy álmom lett volna így az EB a magyarokkal, de ennyit nem ér sajna, kockáztatni az életünket.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 496
ja ezt olvastam😊sztem is varhato vmi szopas.sok toketlen van akik meg elore megvette a jegyet aztan a kiutazasra szalasra nem is gondolt.
bevallom nekem a jegyarusitasnal mar elment a kedvem, de ezt mar irtam is.
több mint 9 éve
tenyleg sokan "mondjak" le az utat?hol olvastal errol?Pl. itt:http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/kaosz-lehet-az-eb-n-a-magyar-szurkolok-beleptetesenel-2504789
ZoliMP
"ma már sokkal több olyan bejegyzést találunk, melyben valaki jegyet eladni akar, nem pedig venni"
De máshol is.

több mint 9 éve
magyar meccsen kb 2-3% esély lehet egy robbantásra, a szurkolói zónák viszont neccesebbek.Igen ezért nem megyünk. Egyébként nem a stadionban félnénk, hanem kint. A bejelentett célpontok az éttermek, bevásárlóközpontok, városi helyek, szurkolói zónák. És elsősorban nem bombák, hanem fegyveres támadások lehetnek.
peach
Gyerekeim nagyon féltek volna. Nem éri meg nekem hogy két hétig rettegésben tartsam a srácokat és állandóan azt nézzük és várjuk mikor halljuk az Allahu Akhbart. Nem magyarázkodom így döntöttünk és kész. Amúgy is eléggé stresses az életem, a két hetes nyaralásomat próbálom lehetőleg nem stressben tölteni.

több mint 9 éve
Távol álljon tőlem, hogy a terrorizmus ismerőjének szerepében tetszelegjek, de ott már biztos nem fognak robbantani, ahol mindenki arra készül, hogy fognak, hiszen azt a céljukat már elérték, hogy ott mindenki ettől fél. Ellenben a novemberi francia-német előtt nem volt ilyen tömeges pánik, na ott majdnem le is csaptak.Hát sajnos családi döntés értelmében nem vállaljuk be a franciaországi utazást. Viszont van 4 jegyem mindegyik magyar meccsre. Tudom, hogy elviekben nem eladható a jegy (mármint elviekben nekem is ott kellene lennem, mert én vettem), de olvasgatom a különböző fórumokon, hogy sokan vesznek így mégis (sokan fosnak mint az én családom és eladják). Szóval ha valakit érdekel írjon! Különböző fórumokra feldobom az eredeti árnál olcsóbban!Terror veszély? Érdekes amúgy sose hittem volna mióta meccsre járok (2006), hogy ha egyszer a sok kudarc után egyszer mégis kijutunk vhova én nem leszek ott a helyszínen. Erre tavaly, nov. 17.-én megszületett a fiam. Én meg maradok itthon. Szvsz magyar meccsen kb 2-3% esély lehet egy robbantásra, a szurkolói zónák viszont neccesebbek.
diverdoc
peach
Plusz a 2010-es meg a 2014-es vb előtt is nagy volt a szorongás, hogy ki tudja milyen biztonsági problémák lesznek, de azért egész jól megoldották.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 496
tenyleg sokan "mondjak" le az utat?hol olvastal errol?
több mint 9 éve
Hát sajnos családi döntés értelmében nem vállaljuk be a franciaországi utazást. Viszont van 4 jegyem mindegyik magyar meccsre. Tudom, hogy elviekben nem eladható a jegy (mármint elviekben nekem is ott kellene lennem, mert én vettem), de olvasgatom a különböző fórumokon, hogy sokan vesznek így mégis (sokan fosnak mint az én családom és eladják). Szóval ha valakit érdekel írjon! Különböző fórumokra feldobom az eredeti árnál olcsóbban!Terror veszély? Érdekes amúgy sose hittem volna mióta meccsre járok (2006), hogy ha egyszer a sok kudarc után egyszer mégis kijutunk vhova én nem leszek ott a helyszínen. Erre tavaly, nov. 17.-én megszületett a fiam. Én meg maradok itthon. Szvsz magyar meccsen kb 2-3% esély lehet egy robbantásra, a szurkolói zónák viszont neccesebbek.
diverdoc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hát sajnos családi döntés értelmében nem vállaljuk be a franciaországi utazást. Viszont van 4 jegyem mindegyik magyar meccsre. Tudom, hogy elviekben nem eladható a jegy (mármint elviekben nekem is ott kellene lennem, mert én vettem), de olvasgatom a különböző fórumokon, hogy sokan vesznek így mégis (sokan fosnak mint az én családom és eladják). Szóval ha valakit érdekel írjon! Különböző fórumokra feldobom az eredeti árnál olcsóbban!

több mint 9 éve
Tudtam, hogy Bartrat elkótyavegyéljük.... 8 milláért megkapja a Dortmund Hummels utódját hah.....ahelyett, hogy Mascheranot a középpályán a helyére rakjuk, és Pique mellett kineveljük ezt a srácot.... de sebaj Alves távoztával úgyis jól állunk védőkből... mondjuk Alves legalább úgy tűnik másik kedvenc csapatomba megy, legalábbis remélem, hogy nem a PSG-be, hanem a Juvéba.2 év múlva megvesszük Bartát 40 millióért.
dande
több mint 9 éve
Tudtam, hogy Bartrat elkótyavegyéljük.... 8 milláért megkapja a Dortmund Hummels utódját hah.....ahelyett, hogy Mascheranot a középpályán a helyére rakjuk, és Pique mellett kineveljük ezt a srácot.... de sebaj Alves távoztával úgyis jól állunk védőkből... mondjuk Alves legalább úgy tűnik másik kedvenc csapatomba megy, legalábbis remélem, hogy nem a PSG-be, hanem a Juvéba.40 millióért szerződheti a Barca Marquinhost a PSGtől.
dande
több mint 9 éve
Tudtam, hogy Bartrat elkótyavegyéljük.... 8 milláért megkapja a Dortmund Hummels utódját hah.....ahelyett, hogy Mascheranot a középpályán a helyére rakjuk, és Pique mellett kineveljük ezt a srácot.... de sebaj Alves távoztával úgyis jól állunk védőkből... mondjuk Alves legalább úgy tűnik másik kedvenc csapatomba megy, legalábbis remélem, hogy nem a PSG-be, hanem a Juvéba.
több mint 9 éve
felőlem lehet egy kalauz is.Ron Robert Zieler vagy ki a Leicester új kapusa.Btw, csak egy világbajnok... vagyki.
Coolearie
Amadeus91
több mint 9 éve
Ron Robert Zieler vagy ki a Leicester új kapusa.Btw, csak egy világbajnok... vagyki.
Coolearie
több mint 9 éve
Ron Robert Zieler vagy ki a Leicester új kapusa. Kasper-manutd?
De Gea-Madrid?
több mint 9 éve
de, pontosan tudod.Bár nem tudom pontosan, de mintha azt a csapatot a Sisa rakta volna össze, akit a vb előtt lecseréltek a mesterre.Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.félelmetes amit Egerváriról írnak, kész csoda, hogy az U20-al sikeres tudott lenni (feltéve, hogy velük is így "bánt")
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
Matthew99
gamerkr
zinedine5
több mint 9 éve
De Roo helyét a pályán ne abból ítéld meg, hogy a szezon háromnegyedében hol játszott, hanem abból, hogy az egész szezonban mindenki látta, hogy csatár poszton csak lassítja a csapatot. Később lesérült, berobbant egy Rashford a helyére és a visszatérése után LvG kevés jó döntéseinek egyike az volt, hogy nem ültette le egyik fiatalt sem, hanem belátta Wayne lassulását és visszatette a középpályára, ahol egyébként teljesen rendben volt a teljesítménye. Jobb volt, mint elől ez tiszta sor. Ez max 10 meccs volt a szezon végén.Te Stez, most nem baszogatásképp, de hány United meccset láttál idén? Rooney már nem csak a csapatban, de a válogatottban is középpályássá vált. Ott van Rashford, akinek a helyét legjobban befolyásolná egy esetleges center érkezése, mert klasszikus módon csak ő játssza ezt a posztot a csapatban. Martial egyébként is pont olyan közönség kedvenc, mint Marcus. Ráadásul az egész csapat legjobb támadó szellemű játékosa volt idén.20 körül, már PL-t.
Igazából ha ugyanaz a felállás marad, azaz a 4-2-3-1, akkor eddig 2 ember van aki tudja hozni a szintet elől és marad is. A két fiatal. Na most ha Depayyal és Matával nem számolunk, akkor kéne egy jobbszélső és egy karmester. De ha mondjuk jön Ibra, akkor Rashforddal oszthatnák meg a melót. Az egyik még túl fiatal a full terheléshez, a másik pedig már öreg hozzá.
dugo93
De egyébként: Rooney 42 meccset játszott a kiírásban összesen, ebből 27-szer középtámadóként, nyolcszor visszavont ékként, hatszor pedig támadó középpályásként játszott. Szóval ha hinni lehet az adatoknak, akkor mégsem középpályás volt, és amikor én láttam Rooneyt, akkor sem úgy észleltem, hogy ő vissza lett volna vonva, legrosszabb esetben is ék volt, de az meg nem középpályás.
Az meg tök más dolog, hogy a fél világ tudja, hogy Rooneynak már jobban feküdne a középpálya, attól még Van Gaal nem sűrűn tolta vissza, mint ahogy Hodgson is néha-néha próbálgatta ott, főleg, mert ő bele van buzulva.
Ha azt vesszük, hogy Mourinho nem tolja hátra (tök mindegy, hogy tiszteli-e vagy milyen okból), akkor továbbra is ott tartunk, hogy Mou szinte biztosan érkező támadója (aki valszeg Ibra lesz, de mindegy is szerintem, kit hoz) bekavar, és ennek Martial ihatja meg a levét.
És Martial ugye bal szélen játszhatna, a létszám meg is lenne neki, ha Mata elmenne, de egyrészt Mata jobb szélen játszott kb. mindig, tehát az oldal nem passzol, ami mondjuk kis gond, viszont megnézve Mourinho agresszív, védekező felfogását, nem tudom elképzelni, hogy egy Rooney, Martial, Rashford, Ibra négyessel, és még egy kevesebbet védekező támadó/irányító középpályással sok meccsre kimenjen. Pont, mivel ebből a névsorból egyik sem védekezik igazán, Mourinhónak pedig ez az elsődleges, és nyugodt szívvel beáldoz egy támadót, akárcsak egy védekezni tudó középpályásért, vagy mélységi irányítóért.
Meg lehet nézni Mourinhót, mennyire rá van kattanva a védekezni is tudó középpályásokért, általában hány ilyen playát dugott a csapataiba. Ha elkezdek a védelem mellett számolgatni, akkor bárhogy is nézem, az jön majd ki, hogy a támadóegységből valakit kiszortíroz. Na most a kérdés ott van, meg meri-e húzni, hogy a lassulása után már igencsak veszélytelenedő, visszaeső Rooneyt pakolja ki, mert mást nem tudok elképzelni, csak Martialt, mivel ugye Rashfordért herélik, Ibra meg ha jön... Te melyiket választanád? Oké, nyilván az más, hogy Ibrában benne van a sérülés, Rooneyban benne van a sérülés, Rashford meg fiatal, tehát papíron kaphat lehetőséget Martial, de ha Mourinho nem változtatna az eddigi felfogásán, és jönne mondjuk Ibra, vagy egy Mou által kinézett támadó, és azt veszem, hogy valaki nem sérül meg súlyosan (márpedig azért nem erre alapoznék, de ki tudja), akkor nem gondolnám, hogy mondjuk úgy az évi 50 tétmeccsből több jutna neki, mint mondjuk a szezon fele, azaz 25. Kupával, PL-meccsekkel, El-meccsekkel egybevetve.
Viszont egy 20 éves csókánál PL ide vagy oda, nem gondolom elegendőnek az évi 25 meccset a megfelelő fejlődéshez.
De elfogadom, hogy te alapból nem így látod a dolgokat, én nekem viszont az az érzésem, hogy valószínűleg Martial lesz az egyik, akin csattan az ostor az átigazolási szezon után.
Stez
Szóval ez a csatárok közül -1 ember. Bár én nem érzem úgy, hogy a gárdán belüli legjobb teljesítményt nyújtó támadó helye ezen múlna.
Na de majd a következő szezon eldönti kinek volt igaza. 😊 Szóval én itt befejezném a topic félig meddig offolását.
több mint 9 éve
És esetleg ha Ibra mégsem a Unitedet válasz akkor mivan?Mint mondtam, én úgy vélem, egy támadót tuti visz Mou, ha nem Ibrát, akkor mást. De alapból ezt írtam, hogy ha vesz valakit, márpedig szerintem fog. Szépen be fog vásárolni az Eb után, az tuti.
Malmö is szívesen látná.
Coolearie
Malmőbe amúgy nem megy Ibra, néztem a tegnapi sajttáját. Mondta, hogy visszamegy, de most még nem, ott majd levezet. Ebben kétlem, hogy kamuzott volna, azért ennyire nem fog visszalépni, amikor még top csapatokban játszhat, van még egy-két éve.