Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.Aztmondod? És Némó?
Kenny
több mint 10 éve
Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.
több mint 10 éve
basszus neten már csak kb 10.000 jegy szabad jegy van a visszavágóra..Lesz majd sorbanállás mikor visszaváltják a zárt kapu miatt...
Josszi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
az eddig győzelem nélkül utolsó helyen álló Newcastle hatot gurítva szerezte meg az első W betűt? egyre érdekesebb eredmények születnek arrafelé. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
a 2. legkonnyebb ellenfelet kaptuk.Fizikailag meg tudnak enni minket.
Kovacs Petert s vslogatottbs.
több mint 10 éve
basszus neten már csak kb 10.000 jegy szabad jegy van a visszavágóra..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=JhVaZIkdmsEOtthon küldtek egy 0-0-át Azerbajdzsánnal, Málta ellen se villogtak, gyanús, hogy a bunkert nem szeretik. 35-40 százalék esélyünk van, amin egy kicsit talán dobhat, hogy ők sztem azzal, hogy minket kaptak már el is kezdték foglalni a repjegyet...csak ne Király védjen... 😊
gabokocka
| az a 2006-os meccs... |
baggio
csak a 4.volt benne 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
a sok nagydarab norvég favágó között úgy cikáznak majd a magyar huszárok hogy csak na! 😀hát Guzmó
hát Leandro és Fiola szegény szopni fog keményen a 1,80-1,90 magas csatárokkal szemben... Juhász a kinti meccsen nem játszhat, Kádár és ki fog még fejpárbajt vívni jáj..
Josszi
több mint 10 éve
a sok nagydarab norvég favágó között úgy cikáznak majd a magyar huszárok hogy csak na! 😀Majd Vanczák Vili 😀
hát Leandro és Fiola szegény szopni fog keményen a 1,80-1,90 magas csatárokkal szemben... Juhász a kinti meccsen nem játszhat, Kádár és ki fog még fejpárbajt vívni jáj..
Josszi
több mint 10 éve
a sok nagydarab norvég favágó között úgy cikáznak majd a magyar huszárok hogy csak na! 😀hát Leandro és Fiola szegény szopni fog keményen a 1,80-1,90 magas csatárokkal szemben... Juhász a kinti meccsen nem játszhat, Kádár és ki fog még fejpárbajt vívni jáj..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
nem lesz egyszerű, én 70-30-at adok és nem nekünk...
több mint 10 éve
A szlovéneknél szarabb, a másik 2-nél jobb matchup.miért lenne szarabb? a szlovénoknak több topligás játékosuk van, mint a norvégoknak.
empty taxi
buhloone mindstate
több mint 10 éve
dawyd728
4 036
Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.
több mint 10 éve
Otthon küldtek egy 0-0-át Azerbajdzsánnal, Málta ellen se villogtak, gyanús, hogy a bunkert nem szeretik. 35-40 százalék esélyünk van, amin egy kicsit talán dobhat, hogy ők sztem azzal, hogy minket kaptak már el is kezdték foglalni a repjegyet...csak ne Király védjen... 😊
gabokocka
| az a 2006-os meccs... |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Otthon küldtek egy 0-0-át Azerbajdzsánnal, Málta ellen se villogtak, gyanús, hogy a bunkert nem szeretik. 35-40 százalék esélyünk van, amin egy kicsit talán dobhat, hogy ők sztem azzal, hogy minket kaptak már el is kezdték foglalni a repjegyet...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A szlovéneknél szarabb, a másik 2-nél jobb matchup.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Láttam az olasz - norvég meccset. Csoda lenne ha kijutnánk..
több mint 10 éve
1-1 ott, 0-0 a grupiban és simán kint vagyunk.Ott 1x1 találkozunk a labdával, itthon meg 0-0 lesz a nézőszám.
shawnka
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Biztos feküdni fog Zsuzsiéknak az oslo-i novemberi éjszakában a skandináv erőfoci. Szlovénia lett volna az ideális.
több mint 10 éve
én pont a Norvégokat vártam, szerintem Írország és Szlovénia ellen teljesen esélytelenek lettünk volna, Dánok és Norvégok ellen gondoltam, hogy van 10% esélyünk túljutni. Szerencsére megkaptuk azt is, hogy a visszavágó lesz itthon. Ha így kijutnak az EB-re, akkor meg is érdemlik 😊
több mint 10 éve
1-1 ott, 0-0 a grupiban és simán kint vagyunk.
több mint 10 éve
Finneket kétszer megvertük, Norvégia pedig majdnem Finnország --> kijutunk 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Norvégia lesz az ellenfél, csak pozitívan lehet csalódni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/