Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
30% Bücs Zsolt is megaszonta...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009
Josszi
"Úgy vélem, a nemzeti csapatnak több kockázatot kellene vállalnia, hamarabb kellene védekezésből támadásba átmennie, s tudnia kellene többször is szerkezetet váltania, mert megvannak hozzá a megfelelő emberek"

Biztos, hogy a magyar válogatottról beszél?
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
azért nem ez lesz a hátráltató tényező, aminek köszönhetően lemaradunk az EB-ről , hanem az elmúlt 30 év semmittevése...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...
peach
a világ vicce, hogy még ezt is az mlsz-nek köszönhetjük. Ugyanis az volt a kikötés, hogy a selejtező (az mlsz nem számolt pótselejtezővel) végéig Storck nem zavarja el Szabicsékat. Most a megállapodás értelmében megtehette, így adott a feladat: három hét alatt kellene összeszokni a játékosokkal. Lehet tippelni, mi lesz ennek aza eredménye.

én komolyan mondom, hogy ennél a majom mlsz-nél inkomptensebb balfasz banda nincs az országban, és ebbe beleértem a parlamenti pártokat minden kretén politikusával együtt. Az ember csak pislog, hogy mennyire dilettáns faszokat engednek itt fontos, százmilliárdokat kézben tartó szervezetek élére.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...
peach
...lehet a faszi mindegy-mindegy alapon csak úgy gondolkodik, hogy amúgy is ki akarják rúgni, de ha valami véletlen folytán valahogy továbbjutnának, akkor egy komplett német 'szaki' edzőgárdával már másként bánnának, mint ha csak egyedül lenne. (és Valóban könnyebb lenne egy esetleges siker esetén csak őt kirúgni, mint 'Möllerestől') Ha pedig kiesünk, amúgy is elküldenék... Ő semmit sem veszthet ezen...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 960
30% Bücs Zsolt is megaszonta...
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
azért a Pepe&Costa duó is megér egy misét

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőle
Negritis
és mivan ha Andy Moller lesz itt hosszútávon ? most csak bemelegít ezen a két meccsen. nem hinném h ez Storck döntése volt.

btw, Mollernél nagyobb féreg kevés volt a labdarúgásban valaha, (talán Angelo Di Liviot gyűlöltem csak jobban) bár az is igaz, hogy abból a német generációból nem nagyon lógott ki.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
rosszabb nem lehet a sallói-szabics tengely nélkül szerintem
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
meglepő az időzítés főleg hogy még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőle
Negritis
lesz.
nem tudják elmagyarázni a meggypirosban feszítő nyelvzseniknek, hogy mit is szeretnének tőlük.
Szabics legalább tolmácsnak jó volt.
slowmotion
ugyanerre gondoltam, hogy mostantól kezdve majd Andy Möller fog fordítani vagy Herr Storck közben megtanult magyarul? amúgy nem szép dolog azonnal kitenni egyik segítőt sem, amint lehet ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
meglepő az időzítés főleg hogy még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőle
Negritis
lesz.
nem tudják elmagyarázni a meggypirosban feszítő nyelvzseniknek, hogy mit is szeretnének tőlük.
Szabics legalább tolmácsnak jó volt.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Storck nagytakarít 😀

több mint 10 éve
aki akar venni jegyet siessen, mert pl. kapu mögé egyik oldalra már elfogyott az "ócsó" 3500 Ft-os jegy, mi is már csak a másik kapu mögé kaptunk
Josszi
10-12 euro. Nem is vészes.
Amadeus91
relatív de én is arra számítottam emelnek rajta, de így is sok a 15e és 25-e jegy sajnos..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
aki akar venni jegyet siessen, mert pl. kapu mögé egyik oldalra már elfogyott az "ócsó" 3500 Ft-os jegy, mi is már csak a másik kapu mögé kaptunk
Josszi
10-12 euro. Nem is vészes.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Megnéztem az uccsó 3 norvégok elleni meccseink összefoglalóit. Ezeken 1-10es gólkülönbséget sikerült lerakni az asztalra. Nem akarok hinni a karmában de ebből a 10ből legalább 7 sima kapus gól volt...elnézve király legutóbbi ténykedéseit hát hmmm....csak dejavu-nk ne legyen novemberben. ( am gabi csak 6ot vállalt a 10ből, a többin végh zoli! működött közre )

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.
dawyd728
És Carew meg Solskjær sem aktív. LOL
iktriad
de ezektől függetlenül még Király fog védeni 😊
csebi
mert Carew meg Solskjær csak egy kis sztárocska (már amelyik), de Gabi egy örökké ragyogó csillag
slowmotion
mondhatni ő a Király 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.
dawyd728
iktriad
csebi
mert Carew meg Solskjær csak egy kis sztárocska (már amelyik), de Gabi egy örökké ragyogó csillag
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
dawyd728
iktriad

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dawyd728
több mint 10 éve
Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.
Kenny
kár hogy nem a válogatottban mutatott teljesítményével..
Josszi
lehet azt mondani, hogy ha erősebb csapat van mögötted, akkor könnyebb villantani, de...
de azt mondom, hogy ha a Legiát összeengednék a magyar válogatottal, akkor nem biztos, hogy nem a polákok kerülnének ki győztesen a meccsből.
több mint 10 éve
Kenny
Aztmondod? És Némó?
Coolearie
neki azt a hollandból kellett volna (szerintem)
több mint 10 éve
Kenny
kár hogy nem a válogatottban mutatott teljesítményével..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 407
hogyan ertve?