Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
30% Bücs Zsolt is megaszonta..."Úgy vélem, a nemzeti csapatnak több kockázatot kellene vállalnia, hamarabb kellene védekezésből támadásba átmennie, s tudnia kellene többször is szerkezetet váltania, mert megvannak hozzá a megfelelő emberek"
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009
Josszi
Biztos, hogy a magyar válogatottról beszél?
több mint 10 éve
azért nem ez lesz a hátráltató tényező, aminek köszönhetően lemaradunk az EB-ről , hanem az elmúlt 30 év semmittevése...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...a világ vicce, hogy még ezt is az mlsz-nek köszönhetjük. Ugyanis az volt a kikötés, hogy a selejtező (az mlsz nem számolt pótselejtezővel) végéig Storck nem zavarja el Szabicsékat. Most a megállapodás értelmében megtehette, így adott a feladat: három hét alatt kellene összeszokni a játékosokkal. Lehet tippelni, mi lesz ennek aza eredménye.
peach
én komolyan mondom, hogy ennél a majom mlsz-nél inkomptensebb balfasz banda nincs az országban, és ebbe beleértem a parlamenti pártokat minden kretén politikusával együtt. Az ember csak pislog, hogy mennyire dilettáns faszokat engednek itt fontos, százmilliárdokat kézben tartó szervezetek élére.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes......lehet a faszi mindegy-mindegy alapon csak úgy gondolkodik, hogy amúgy is ki akarják rúgni, de ha valami véletlen folytán valahogy továbbjutnának, akkor egy komplett német 'szaki' edzőgárdával már másként bánnának, mint ha csak egyedül lenne. (és Valóban könnyebb lenne egy esetleges siker esetén csak őt kirúgni, mint 'Möllerestől') Ha pedig kiesünk, amúgy is elküldenék... Ő semmit sem veszthet ezen...
peach
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Nem mindegy, hogy szabics vagy szélesi tolmácsol? Sallóit meg eddig sem értettem, egy afrikai emberkereskedő semmi több. Alig várom, hogy elkezdődjön a köpködés a sajtóban. Mondjuk az időzítés tényleg érdekes...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
30% Bücs Zsolt is megaszonta...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-lattam-elemi-hibakat-a-szovetsegi-kapitany-reszerol-2445009
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
azért a Pepe&Costa duó is megér egy misét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőleés mivan ha Andy Moller lesz itt hosszútávon ? most csak bemelegít ezen a két meccsen. nem hinném h ez Storck döntése volt.
Negritis
btw, Mollernél nagyobb féreg kevés volt a labdarúgásban valaha, (talán Angelo Di Liviot gyűlöltem csak jobban) bár az is igaz, hogy abból a német generációból nem nagyon lógott ki.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
rosszabb nem lehet a sallói-szabics tengely nélkül szerintem
több mint 10 éve
ugyanerre gondoltam, hogy mostantól kezdve majd Andy Möller fog fordítani vagy Herr Storck közben megtanult magyarul? amúgy nem szép dolog azonnal kitenni egyik segítőt sem, amint lehet ...meglepő az időzítés főleg hogy még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőlelesz.
Negritis
nem tudják elmagyarázni a meggypirosban feszítő nyelvzseniknek, hogy mit is szeretnének tőlük.
Szabics legalább tolmácsnak jó volt.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
meglepő az időzítés főleg hogy még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőlelesz.
Negritis
nem tudják elmagyarázni a meggypirosban feszítő nyelvzseniknek, hogy mit is szeretnének tőlük.
Szabics legalább tolmácsnak jó volt.
több mint 10 éve
meglepő az időzítés főleg hogy még nem is hosszútávú a szerződése, de hátha lesz valami belőle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
relatív de én is arra számítottam emelnek rajta, de így is sok a 15e és 25-e jegy sajnos..aki akar venni jegyet siessen, mert pl. kapu mögé egyik oldalra már elfogyott az "ócsó" 3500 Ft-os jegy, mi is már csak a másik kapu mögé kaptunk10-12 euro. Nem is vészes.
Josszi
Amadeus91
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
aki akar venni jegyet siessen, mert pl. kapu mögé egyik oldalra már elfogyott az "ócsó" 3500 Ft-os jegy, mi is már csak a másik kapu mögé kaptunk10-12 euro. Nem is vészes.
Josszi
több mint 10 éve
Megnéztem az uccsó 3 norvégok elleni meccseink összefoglalóit. Ezeken 1-10es gólkülönbséget sikerült lerakni az asztalra. Nem akarok hinni a karmában de ebből a 10ből legalább 7 sima kapus gól volt...elnézve király legutóbbi ténykedéseit hát hmmm....csak dejavu-nk ne legyen novemberben. ( am gabi csak 6ot vállalt a 10ből, a többin végh zoli! működött közre )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
mondhatni ő a Király 😀mert Carew meg Solskjær csak egy kis sztárocska (már amelyik), de Gabi egy örökké ragyogó csillagde ezektől függetlenül még Király fog védeni 😊Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.És Carew meg Solskjær sem aktív. LOL
dawyd728
iktriad
csebi
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mert Carew meg Solskjær csak egy kis sztárocska (már amelyik), de Gabi egy örökké ragyogó csillagde ezektől függetlenül még Király fog védeni 😊Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.És Carew meg Solskjær sem aktív. LOL
dawyd728
iktriad
csebi
több mint 10 éve
de ezektől függetlenül még Király fog védeni 😊Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.És Carew meg Solskjær sem aktív. LOL
dawyd728
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Szerencsére Rekdal és Mini Jacobsen már visszavonult, így akár 3 kapott gól alatt is megúszhatjuk Osloban.És Carew meg Solskjær sem aktív. LOL
dawyd728
több mint 10 éve
lehet azt mondani, hogy ha erősebb csapat van mögötted, akkor könnyebb villantani, de...Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.kár hogy nem a válogatottban mutatott teljesítményével..
Kenny
Josszi
de azt mondom, hogy ha a Legiát összeengednék a magyar válogatottal, akkor nem biztos, hogy nem a polákok kerülnének ki győztesen a meccsből.
több mint 10 éve
neki azt a hollandból kellett volna (szerintem)Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.Aztmondod? És Némó?
Kenny
Coolearie
több mint 10 éve
Az öreg Nikolic gyakorlatilag megváltotta a jegyét a bundesligaba.kár hogy nem a válogatottban mutatott teljesítményével..
Kenny
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
hogyan ertve?