Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 498
ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Kíváncsi leszek, h Ausztrália majd alkalmazza-e jövőre...
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Tök mindegy, h beoltatja-e magát, fejreáll v addigra nem is kell már oltás.
Lényegében a vízumhamisítókat, kvázi csalókat "büntetik" így.
Willie Parker
rokaur
Én ezt hittem de most bebizonyította, hogy nem.
Toca
es a us open? az is kiesik neki nem?
YoungZeeZee
Toca
több mint 4 éve
Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
több mint 4 éve
szerintem csak azt hitte hogy úgyis engedik majd játszani.Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
Te gondoltad volna hogy nem kivételeznek vele? Őszintén mondom én biztos voltam benne hogy úgyis engedik játszani.
Hát mindketten tévedtünk, csak Djoko Onónak jobban fáj 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Pont erre írom, hogy nem kaphat(na)!Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Aki elhiszi, hogy azért nem oktatta be magát, mert hogy elkapta az eleg naiv.
Mellesleg, ha beoltatja magát és azt mondja hogy elnézést a kellemetlenségért , beoltattam magam esetleg jatszhatnék 2023-ban, szerinted hány másodperc alatt kapna vízumot ? 3-5? 😊
Toca
Tudom, h oltásellenes, évekkel korábban, Covidtól függetlenül is az volt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 498
de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
több mint 4 éve
Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
több mint 4 éve
Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Aki elhiszi, hogy azért nem oktatta be magát, mert hogy elkapta az eleg naiv.
Mellesleg, ha beoltatja magát és azt mondja hogy elnézést a kellemetlenségért , beoltattam magam esetleg jatszhatnék 2023-ban, szerinted hány másodperc alatt kapna vízumot ? 3-5? 😊
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Azt tudom, de én már azt mondom, h így elméletben Djoko 2023, 2024,2025-ben kihagyja az AO-t, ha vmi egyéni mentesítést nem kap. Az meg politikafüggő lesz megint.Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
876
Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
876
Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
több mint 4 éve
Nem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
876
Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
több mint 4 éve
Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
több mint 4 éve
Végülis egyedi esetekben (az adott ország érdeke) ezt felül lehet bírálni.Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
több mint 4 éve
Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
több mint 4 éve
www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
több mint 4 éve
www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtml

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Fucsónak ennyi is volt a férfi egyes.Tovább volt pályán, mint Djoko 😊
bergerdani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ez eldőlt:
telex.hu/sport/2022/01/16/novak-djokovic-vizum-ausztralia
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Sok mindent kipróbálnék, de őr a belgrádi oszi nahykövetség előtt pont nem szeretnék most lenni
több mint 4 éve
Ez eldőlt:telex.hu/sport/2022/01/16/novak-djokovic-vizum-ausztralia

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
fellebezés megvolt kiváncsi vagyok mi lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Interpol kikérheti a szerb labormintát. A gáz akkor van, ha megsemmisítették. A protokoll szerint 30 napig őrzik, kíváncsi vagyok meglesz-e még.Ha hamisított a PCR teszt, akkor a vízumkérelem megvonásának jogszerűsége nem kérdéses, hiszen bcs útján, hamis dokumentummal szerezték meg, vagyis akire vonatkozik, mehet is haza, sőt kitilthatják az országból több évre is.
Mondjuk máshogy is nyomon követhető a minta eredménye...de a top secret
Szerkesztette: Willie Parker