Tenisz

16 feliratkozó

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nem elete formajat jatszotta Novak de ezt Federer nyerte meg. Hihetetlen az oreg 34 evesen. Wimbledon utan megint leirtak, visszavonulas stb. Nagyon is itt van meg, Djokoviccal verik az egesz brigadot es nincs senki aki ezen stabilan valtoztatna. Elkepeszto.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Djoko pengeélen táncolt Dolgopolov ellen, de csak meglett. Ma este 19:00-tól Federer-el játssza a döntőt. Nézős.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
ez így mi? 😀

Kyrgios játéka szimpi volt de ez cink
mondjuk Wavrinkát jobban rühellem de ez az én dolgom 😀

index.hu/sport/tenisz/2015/08/13/kyrgios_kokkinakis_wawrinka_megbaszta_a_nodet/Negritis
Ezért sem szerencsés a tulajdonosi szemlélet párkapcsolatban.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 103 — The Mathematician
ez így mi? 😀

Kyrgios játéka szimpi volt de ez cink
mondjuk Wavrinkát jobban rühellem de ez az én dolgom 😀

index.hu/sport/tenisz/2015/08/13/kyrgios_kokkinakis_wawrinka_megbaszta_a_nodet/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.nemzetisport.hu/tenisz/davis-kupa-a-mieink-legyoztek-a-bosnyakokat-2427107
Ez nem semmi. Nem gondoltam volna, hogy Nagy Péter el tudja tüntetni az 500 ranglistahelynyi különbséget. Ha Dimitrov nem játszik, akkor a bolgárok ellen is van esélyünk.Schleck
Teljesen biztos voltam a pároszakó után, hogy ez ennyi, meg is lepődtem 😀

De az megvan remélem mindenkinek, hogy a vén mintaz országút Hewitt beugrott két meccsre, és az auszik megfordították 0–2-ről a párharcot, és bejutottak a négy közé? 😀 Kár, hogy a britekkel játszanak 😊

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.nemzetisport.hu/tenisz/davis-kupa-a-mieink-legyoztek-a-bosnyakokat-2427107
Ez nem semmi. Nem gondoltam volna, hogy Nagy Péter el tudja tüntetni az 500 ranglistahelynyi különbséget. Ha Dimitrov nem játszik, akkor a bolgárok ellen is van esélyünk.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Ez a vegyes páros ez mi? Hogy vergődtek el Timiék a döntőig? Ez eddig siralmas.zinedine5
Nem voltak egy súlycsoportban, az biztos. Hingis meg laza 2 grand slamet nyert 2 nap alatt.iktriad
Bethanie Mattek-Sands ugyanígy nyert Párizsban. Lucie Safarovával párosban, Mike Bryannel meg vegyes párosban.Gabesz92
így kell ügyesen párt választani. női párnak egy top 10-es egyes játékost (aki a páros ranglistén is simán tep 20-es volt), férfi párnak meg az világranglista-első páros játékost.
több mint 9 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ez a vegyes páros ez mi? Hogy vergődtek el Timiék a döntőig? Ez eddig siralmas.zinedine5
Nem voltak egy súlycsoportban, az biztos. Hingis meg laza 2 grand slamet nyert 2 nap alatt.iktriad
Bethanie Mattek-Sands ugyanígy nyert Párizsban. Lucie Safarovával párosban, Mike Bryannel meg vegyes párosban.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem voltak egy súlycsoportban, az biztos. Hingis meg laza 2 grand slamet nyert 2 nap alatt.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Ez a vegyes páros ez mi? Hogy vergődtek el Timiék a döntőig? Ez eddig siralmas.
több mint 9 éve
Gálfi Dalma és Stollár Fanny megnyerték a junioroknál a párost Wimbledonban. Babos még hozhat egy magyar győzelmet ma este, bár Hingisék ellen nem lesz egyszerű a dolguk. (Sidenorte: nem semmi, hogy a Swiss Miss idén 2 döntőt is játszik Wimbledonban.)

Most meg győzzön a jobb. Vajon Federer ír-e történelmet ma?iktriad
Dalmáékra egyébként érdemes lesz figyelni a jövőben. Ez nem egy kicsúszott eredmény, mindketten nagyon szép eredményeket értek el a juniorok között már egészen fiatalon.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gálfi Dalma és Stollár Fanny megnyerték a junioroknál a párost Wimbledonban. Babos még hozhat egy magyar győzelmet ma este, bár Hingisék ellen nem lesz egyszerű a dolguk. (Sidenorte: nem semmi, hogy a Swiss Miss idén 2 döntőt is játszik Wimbledonban.)

Most meg győzzön a jobb. Vajon Federer ír-e történelmet ma?
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Federer nagyon nagy formában, Djokovic kevésbé. 18?JayB
Murray azért nem lesz egyszerű, a sportfogadó irodák is a skótot látják (minimálisan) esélyesebbnek. Meg is teszem Rogert 2 körüli oddson 😀

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Babosék bejutottak az elődöntőbe Wimbledonban!iktriad
nagy cucc, már azt már tavaly is abszolválták 😀
több mint 9 éve
Babosék bejutottak az elődöntőbe Wimbledonban!
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Federer nagyon nagy formában, Djokovic kevésbé. 18?
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Szépen kiesett Kyrgios, végre helyrepakolták azt a hatalmas arcát, ideje volt.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Egy ideje sztárolom Kyrgiost, de most ezzel a Raonic elleni győzelemmel lettem biztos abban, hogy bizony ez a gyerek a jövő nagy bajnoka lesz. 😉

Sőt lassan odáig jutok, hogy idén se tudom leírni senki ellen.Jughead
Mondjuk Raonic sérülten tolta, nem lényegtelen, másrészt ma eldőlt, Kyrgios akárki ellen játszik, ellene kell szurkolnom, borzasztóan ellenszenves játékos. Remélem a következő körben Gasquet az emberi játékát hozza, az elég is lenne, mert zsinórban kétszer nem fog így adogatni ez az atomfizikus.

A két hülye (cilic-isner) meg még szenvedhet holnap egymással a melyikőnk tud hamarabb eltolni egy adogatást játék keretein belül, viszont ami hatalmas meccs volt, az a Kudla-Giraldo, hatalmasat küzdött Kudla, gyakorlatilag a pokol tornácáról jött vissza (5-5-nél break és adogat a 2-0-ért, de ő inkább elbukja a tie breaket is, hogy utána 6-2-vel még a szögeket is elkezdi a koporsójába verni), szerzett magának ma egy új szurkolót.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Egy ideje sztárolom Kyrgiost, de most ezzel a Raonic elleni győzelemmel lettem biztos abban, hogy bizony ez a gyerek a jövő nagy bajnoka lesz. 😉

Sőt lassan odáig jutok, hogy idén se tudom leírni senki ellen.Jughead
Érdekes lesz a Gasquet elleni meccs. Két gyenge fejű, de zseniálisan ütő játékos egymás ellen.

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209

Sőt lassan odáig jutok, hogy idén se tudom leírni senki ellen.
több mint 9 éve
Dolgopolov neve újabb szög a síron 😕
Pedig most tényleg jól játszott Nadal is.balazs799
Dolgopolov az azért, aki ha jó napja van, a világon bárkit meg tud verni.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Dolgopolov neve újabb szög a síron 😕
Pedig most tényleg jól játszott Nadal is.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209
Dolgopolov félelmetes teniszt mutatott be 48 nyerővel verte el Nadalt. Pedig Nadal is jól játszott.

Pláne örömteli nekem, mert meccs előtt valahogy megéreztem így 4-es oddson nyertem vele. 😀
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sport 2 Wawrinka - Kyrgios
Szerintem nem bánja majd meg aki idekapcsol, egyenlőre rohan a játék, erős adogatójátékokkal.balazs799
A remek meccset elkiabáltam... Valami rendes edző felkarolhatná már ezt a Kyrgiost. Elfogja szórni a tehetségét.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sport 2 Wawrinka - Kyrgios
Szerintem nem bánja majd meg aki idekapcsol, egyenlőre rohan a játék, erős adogatójátékokkal.

Liverpool Fc