Tenisz
16 feliratkozó
több mint 8 éve
egyébként nem akarják bevezetni a normális ágrajzot?hülye amerikaiak legalább azt meg tudták csinálni, és nem 1,3-2,4 ágakat csinálnak, hanem 1,4-2,3 ágakat
több mint 8 éve
Jughead
5 211
Hogy ennek az embernek mikor kell mindig szerencséje van... Nagyszerűen játszott egyébként, de ez már a hihetetlen kategória.
több mint 8 éve
na, megvan a becsületszett. nehéz szülés volt.
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Még az elején járunk, de egyszerűen nemigaz hogy Djok egyszer az életben nem tud legalább 95% alatt játszani Federer ellen GS meccsen...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Hewitt sajnos ennyi volt.Azokkal felesleges foglalkozni
Jó volt régen nézni, bár sokan idegesítőnek találták.
danyly
www.nemzetisport.hu/tenisz/cmon-a-legfiatalabb-vilagelso-es-a-legnagyobb-harcos-tiszteletere-2462483
több mint 8 éve
Azarenka is beállt a sorba 😊www.foxsports.com.au/tennis/victoria-azarenka-celebrates-straight-sets-win-by-performing-viral-dab-dance/news-story/ef43d13d0931ab60541088f0cb878b96
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Hewitt sajnos ennyi volt. Jó volt régen nézni, bár sokan idegesítőnek találták.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Nadal ez nagyon gyors Open volt. Sajnálom, de én már nem látok benne potenciális GS nyerő játékost. Még a Garrost sem. Persze addig még sok minden történhet (és ne legyen igazam).De igazad van. Sajnos. A fizikális tenisze valószínűsíthető volt, hogy lerövidíti a karrierjét.
danyly
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Nadal ez nagyon gyors Open volt. Sajnálom, de én már nem látok benne potenciális GS nyerő játékost. Még a Garrost sem. Persze addig még sok minden történhet (és ne legyen igazam).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Timi nyert (nagy nehezen), és a Tsonga-Bagdatis meccs igen jó volt.
több mint 8 éve
Jughead
5 211
Ejjha most nézem az Ausztrál Open sorsolását és látom Federer ágát és egyrészt nagyon nehéz, másrészt meg itt van minden általam kedvelt játékos. 😊2. kör: Dolgopolov
3. kör: Dimitrov
4. kör: Thiem (esetleg Goffin, de én az osztrákot többre tartom, és idén várok tőle komolyabb eredményeket)
QF: Kyrgios (sokat átadoztam róla, paraszt, de ha benő a feje lágya, akkor sok mindenre képes lehet és Cilic meg Berdych verhető kategória)
Nyilván kicsit elfogult vagyok mert Federeren kívül őket négyőjüket kedvelem igazán, hisz ők játszák az általam kedvelt offenzív és tecnikás teniszt a mezőnyben (na jó persze van még mondjuk Waw de őt nem annyira szeretem), szóval lehet nem is lesznek ilyen meccsek mert hamarabb elbuknak, de az biztos hogy ha összejönnek akkor sok gyönyörű labdamenetet láthatunk. És az is biztos, hogy bár Fed a kedvenc egyiktől se sajnálnám, ha legyőzik őt. 😉
És, ha ezeken az általam kedvelt és veszélyesnek tartott játékosokon túl is jutna Roger, akkor meg az elődöntőben jöhet Djokovic majd Wawrinka vagy Murray hát nem lesz sétagalopp, ha nyerni akar Fed. 😉
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Egyszer megpróbálja valaki elmagyarázni nekem, hogyan lehet Nadalnak szurkolni? Emberileg semmi bajom vele, de mindig olyan érzésem van a teniszét nézve, mintha 2004-ben a görög válogatottnak szurkoltam volna a foci EB-n... 😀Hát tényleg inkább Hewitt! De Nadal sem rossz 😊
somoskovig
több mint 9 éve
alapvetően azért ahogy a családot ott hagytaén pl wavrinkát rühellem azért mer szarembernek tartomVekic miatt?
Negritis
JayB
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
JéBé
7 035
én pl wavrinkát rühellem azért mer szarembernek tartomVekic miatt?
Negritis
több mint 9 éve
én pl wavrinkát rühellem azért mer szarembernek tartom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Egyszer megpróbálja valaki elmagyarázni nekem, hogyan lehet Nadalnak szurkolni? Emberileg semmi bajom vele, de mindig olyan érzésem van a teniszét nézve, mintha 2004-ben a görög válogatottnak szurkoltam volna a foci EB-n... 😀Személyiség, alázat, küzdeni tudás, játékélvezet és a legendás tenyeres ütés. És csak pár jutott most eszembe.
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Egyszer megpróbálja valaki elmagyarázni nekem, hogyan lehet Nadalnak szurkolni? Emberileg semmi bajom vele, de mindig olyan érzésem van a teniszét nézve, mintha 2004-ben a görög válogatottnak szurkoltam volna a foci EB-n... 😀
több mint 9 éve
Wawrinka után Murray is megvan, szettet sem veszítve! Vamos Rafa!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Döntő Pekingben (ATP 500) és verség Djokotól.Shanghai-ban (ATP 1000) pedig már túl van Karlovicon, Raonicon és Wawrinkán.
Tsonga lesz az ellenfél a döntőbe kerülésért.
Hajrá Rafa!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Kár ezért az esőért, Djokovic sokkal élesebben jött ki belőle. Nem mondom hogy ezen múlt de Roger messze a legszarabb meccsét játszotta ezen a tornán és még így is jó volt 4 szoros szettre. Ezerszer elmondtuk már hogy ez volt az utolsó esélye, sokszor rácáfolt már de kezdem elengedni ezt, 35 éves lesz... 😕
több mint 9 éve
Jughead
5 211
A második szettre megjött Federer is a meccsbe szerencsére, úgyhogy csak meccs lesz ebből és mivel mostanra minde ketten pörögnek nem is akármilyen tenisszel. 😀
több mint 9 éve
Duff
3 133
Érdekesen kezdődik ez a US Open döntő... Kijöttek és Federer láthatóan meg volt zavarodva a csúszás és a hideg miatt (mondjuk ennyi tapasztalattal nem értem miért zavarodik meg ettől) és el is bukta szerváját. A következő game-ben elment 30-0-ig fogadóként Fed, ráadásul Djoko elesett és több helyen is felszakadt a bőre, de ápolás helyett tovább játszott és el is veszítette így a break előnyét. És ez csak az első 5 game volt. 😀Djokovic mas helyzetekben szokott apolast kerni...
Jughead
több mint 9 éve
Jughead
5 211
Érdekesen kezdődik ez a US Open döntő... Kijöttek és Federer láthatóan meg volt zavarodva a csúszás és a hideg miatt (mondjuk ennyi tapasztalattal nem értem miért zavarodik meg ettől) és el is bukta szerváját. A következő game-ben elment 30-0-ig fogadóként Fed, ráadásul Djoko elesett és több helyen is felszakadt a bőre, de ápolás helyett tovább játszott és el is veszítette így a break előnyét. És ez csak az első 5 game volt. 😀