USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok 6.án mi lesz 😀Semmi. Pár ezer gyengeelméjű trumpista kimegy tüntetni, ott várják a antifa ellentüntetők, a rendőrök bevisznek 12 antifa tagok, ezen felháborodik a BLM, megírja a CNN, Biden meg elnök lesz pár óra késéssel, amit a néhány akadékoskodó repi szenátor okoz, szemben a frakcióvezető nyílt utasításával, amire jó eséllyel bukják majd a helyüket 2 év múlva a választásokon, mert a trumpi fordulattól nagyon szeretne megszabadulni a GOP.
Negritis
Kb. ennyi. Ja, meg vízkereszt, és le lehet bontani a fát.
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok 6.án mi lesz 😀Vízkereszt.
Negritis
Sobri JóskaThe BIG Protest Rally in Washington, D.C., will take place at 11.00 A.M. on January 6th. Locational details to follow. StopTheSteal!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 1, 2021
Negritis
több mint 3 éve
Negritis
Sobri Jóska
The BIG Protest Rally in Washington, D.C., will take place at 11.00 A.M. on January 6th. Locational details to follow. StopTheSteal!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 1, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Negritis
több mint 3 éve
kiváncsi vagyok 6.án mi lesz 😀
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=yRXUH8WEc0U
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2020/12/29/usa_kepviselohaz_tamogatas_donald_trump_szavazas/aztán a szenátus elutasította trump meg aláírta a 600$-t 😀
warr_b
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2020/12/29/usa_kepviselohaz_tamogatas_donald_trump_szavazas/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/global/20201218/itt-van-joe-biden-vilagraszolo-bejelentese-indian-szarmazasu-oslakost-jelol-miniszternek-amerika-torteneteben-eloszor-462340?amp
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=l6MyImeCKlk
több mint 3 éve
hvg.hu/vilag/20201215_elektorok_joe_biden_szavazat_elnokvalasztas_donald_trump
több mint 3 éve
CSODÁLATOS!I am DIRECTING Rudy Giuliani to SUE the SUPREME COURT!!
— Donald J(erk) Trump (@reaIdonaIdtripe) December 12, 2020
Negritis
több mint 3 éve
Putykó is gratulált, zárható a topik😊
több mint 3 éve
I am DIRECTING Rudy Giuliani to SUE the SUPREME COURT!!
— Donald J(erk) Trump (@reaIdonaIdtripe) December 12, 2020
több mint 3 éve
Trump az isten! Lehet erről vitatkozni, de felesleges.Isten halott.
Riverske
Lehet, hogy ezt Nietzsche mondta, de felesleges erről vitázni.
több mint 3 éve
Trump az isten! Lehet erről vitatkozni, de felesleges.
több mint 3 éve
Pont arrol beszelek, hogy szerintem sosem volt realis lehetosege annak, hogy ok "a nevuket adjak" valamihez.mondjuk ettől még az abortusz kérdésben támogathatják majd az ultrakonzervatív kisebbséget 😊Na Undi egy rossz hír Kínának:Csak a cimet olvastam el, de partolom.
www.portfolio.hu/global/20201210/tajvani-kotodesu-kina-kritikus-no-lesz-joe-biden-kereskedelmi-vezetoje-461268
Klaci79
Kozben a Supreme Court elutasitotta Texas es tobb mas allam beadvanyat arra vonatkozoan, hogy semmisitsek meg bizonyos allamok valasztasi eredmenyet.
Meg sem hallgattak oket, mert a testulet szerint nincs felismerheto jogi erdekuk ami alapjan ezt kerhetnek.
Az SC amugy sorban utasitotta el Trumpek beadvanyait is, azokat se hallgattak meg.
Ennyit arrol, amit eroltetett a media... a konzervativ tobbsegu SC majd odaadja Trumpnak a gyozelmet 😊
Az en szememben eddig nagyon jol vizsgaztak.
undisputedly
de egyébként ezt mondtam, hogy kizárt hogy ehhez adják a nevüket, az ultrakonzervatív elit megkapta, amit szertetett volna, és 3 bírójuk ott ül. végülis, akkor ki használt ki kit? ezt a kérdést (máshonnan megközelítve) hamarosan számos QAnon hívő is fel fogja tenni...
Gyurma Pappa
Szerintem a Trump pickek (mind a 3) es a teljes konzervativ resze a testuletnek (mind az 5-en, Roberts-et ne szamitsuk ide) sosem jatszott volna politikai jatszmakat.
Az en szememben mind igazi originalist, akik az elveik menten dontenek a kerdesekben es nem aszerint, hogy melyik elnok tette oket oda.
A liberalis biroktol (mind a 3+1) sem azert fazom, mert nekik nincs integritasuk, hanem mert az o biroi felfogasuk teljesen mas, ok sajat nezopontjukkal toltik ki a jogszabalyokat.
Eppen ezert az en ertelmezesemben sosem volt kerdes, hogy a mostani konzervativ szarny atmegy politikai operativba es Trumpnak fog "dolgozni". Mind, egytol egyig a generaciojuk legfelkeszultebb jogaszai, kifogastalan integrityvel (a liberalisokrol is ezt gondolom, kiveve Roberts-et).
Emlekeztetoul azoknak akik nincsenek annyira kepben ezzel:
Mivel a jogvitak nagyresze pont azert jut el jogvita fazisba, mert nem egyertelmu, hogy mi a helyes ertelmezes az alkalmazando jogszabalyoknak, ezert all ort az SC, akiknek az a feladata, hogy ertelmezzek a jogszabalyokat, de mivel ezalapjan sokszor nem dontheto el a jogvita, a jogalkotoi szandekot is ertelmezniuk kell.
Es ebben van qrva nagy kulonbseg, mert amig a konzervativok foleg abban hisznek, hogy a jogalkoto szandeka a jogalkotas pillanataban meglevo szandot jeloli, addig a liberalis szarny abban hisz, hogy a jogalkoto szandeko nem egzakt, az mozog, annak ertelmezesere hatassal van az ido mulasa, az alkotmany gyakorlatileg ezert egy mozgo, elo norma.
Es ez nagyon nagy kulonbseg, mert mig a konzervativok a fentiek szerint kotik magukat a jogszabalyokhoz, a liberalisok gyakorlatilag aktiv normakitolto szerepet, kb. a jogalkoto szerepet oltik magukra.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
mondjuk ettől még az abortusz kérdésben támogathatják majd az ultrakonzervatív kisebbséget 😊Na Undi egy rossz hír Kínának:Csak a cimet olvastam el, de partolom.
www.portfolio.hu/global/20201210/tajvani-kotodesu-kina-kritikus-no-lesz-joe-biden-kereskedelmi-vezetoje-461268
Klaci79
Kozben a Supreme Court elutasitotta Texas es tobb mas allam beadvanyat arra vonatkozoan, hogy semmisitsek meg bizonyos allamok valasztasi eredmenyet.
Meg sem hallgattak oket, mert a testulet szerint nincs felismerheto jogi erdekuk ami alapjan ezt kerhetnek.
Az SC amugy sorban utasitotta el Trumpek beadvanyait is, azokat se hallgattak meg.
Ennyit arrol, amit eroltetett a media... a konzervativ tobbsegu SC majd odaadja Trumpnak a gyozelmet 😊
undisputedly
de egyébként ezt mondtam, hogy kizárt hogy ehhez adják a nevüket, az ultrakonzervatív elit megkapta, amit szertetett volna, és 3 bírójuk ott ül. végülis, akkor ki használt ki kit? ezt a kérdést (máshonnan megközelítve) hamarosan számos QAnon hívő is fel fogja tenni...
több mint 3 éve
Na Undi egy rossz hír Kínának:Csak a cimet olvastam el, de partolom.
Klaci79
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
mondja a scandal heavy trump 😀de legalább beismerte 😀
Now that the Biden Administration will be a scandal plagued mess for years to come, it is much easier for the Supreme Court of the United States to follow the Constitution and do what everybody knows has to be done. They must show great Courage & Wisdom. Save the USA!!!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 11, 2020
több mint 3 éve
Na Undi egy rossz hír Kínának:mai világban már nem tudom eldönteni hogy ezeknek a kisebbségiek tényleg jók abban amit csinálnak, vagy direkt rakják őket oda és direkt rájátszanak erre. Ha az előbbi igaz, annak nagyon örülnék.
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na Undi egy rossz hír Kínának:www.portfolio.hu/global/20201210/tajvani-kotodesu-kina-kritikus-no-lesz-joe-biden-kereskedelmi-vezetoje-461268
több mint 3 éve
Vicces, hogy a texasi főügyész beleállt boldog-boldogtalanba, hogy ne kerüljön ezer évre sittre. A főügyész.Ilyen is csak Magyarországon fordulhat elő. Illetve ott pont nem.
index.hu/kulfold/2020/12/09/amerika_valasztas_texas_per/
Sobri Jóska
Hmmm...
😀
több mint 3 éve
Vicces, hogy a texasi főügyész beleállt boldog-boldogtalanba, hogy ne kerüljön ezer évre sittre. A főügyész.index.hu/kulfold/2020/12/09/amerika_valasztas_texas_per/