NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
USA és a világ
Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.És mi a helyzet a Beverly Hills-i zsaru Detroitjával? 😊 😊 😊
Nekem korosztályom meg az amcsi filmek miatt mindig Amerika egyfajta vágyálomkép volt, de ez a rengeteg faszság, ami az utóbbi időben a mindent lekamerázó telefonok révén elibém kerül, bizony azt hozta, hogy már nem úgy tekintek az USA-ra, mint Woody Allen New Yorkjára, a beverly hillsi zsaru LA-re, vagy a vígjátékok Seattlejére. Módfelett lehangoló.
Sobri Jóska
Mindig eszembe jut az egyik Vasmadarak film, ahol szovjeteknek meg amcsiknak kell összefogni a filmben, és vége felé van egy ilyen párbeszéd Louis Gossett Jr és valami orosz ezredes közt:
-Ha ezt túléljünk, meghívom magunkhoz Detroitba!
-Detroitba? De hát ott lőnek a kommunistákra!
-Ahol én lakom, ott mindenre lőnek, ami mozog.
Pont ezt mondom én is. 😊azért ha lett volna kamerás mobil, a 60-70-es évekből is láthattunk volna csudákat 😀De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Nekem korosztályom meg az amcsi filmek miatt mindig Amerika egyfajta vágyálomkép volt, de ez a rengeteg faszság, ami az utóbbi időben a mindent lekamerázó telefonok révén elibém kerül, bizony azt hozta, hogy már nem úgy tekintek az USA-ra, mint Woody Allen New Yorkjára, a beverly hillsi zsaru LA-re, vagy a vígjátékok Seattlejére. Módfelett lehangoló.
Sobri Jóska
Klaci79
Ahhoz hasonlítanám, hogy van egy amerikai színésznő, aki tetszik, nyilván nem akarom konkrétan megdugni, vagy randira hívni, de amikor látom róla a drogos, lepukkant fotókat, hogy hova rottyant 10-20 év alatt, az elszomorít.
Sobri Jóska
csak most minden közelebb van és azonnal a twitterre kerül
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
azért ha lett volna kamerás mobil, a 60-70-es évekből is láthattunk volna csudákat 😀De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
Klaci79
Ahhoz hasonlítanám, hogy van egy amerikai színésznő, aki tetszik, nyilván nem akarom konkrétan megdugni, vagy randira hívni, de amikor látom róla a drogos, lepukkant fotókat, hogy hova rottyant 10-20 év alatt, az elszomorít.
Sobri Jóska
csak most minden közelebb van és azonnal a twitterre kerül
De én nem akarok kint lenni. 😊Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
Klaci79
Még jó, hogy Magyarországon élek, mert itt simán lehetek antifasiszta hazafi, nem okoz se önellentmondást, se nem kell rámozdulnom a tükörre.tökre megértem amit mondasz, imádom ma is nézni a '70-'80-as évek filmjeit....de amúgy ha nem ilyen felvételeket nézel akkor most is kurva jó kint lenni...én imádom 😊
Sobri Jóska
ezért jobb a focibunyó, ott azért látod ki van kivel 😊Ja, a demokrata/antifa/blm részen akkora keveredés van, hogy ott ideológiailag nagyon képzettnek kell lenni, hogy tudják, kit kell ütni. A repi/patriots/pb oldalon ez egyszerűbb: aki nem fehér férfi, az szabad préda 😊
néha a bőrszín segít 😊
NB2
néha a bőrszín segít 😊
"Jobbára ártalmatlan" 😀Óriási😂😂🙆♂️iktriadBLM protested peacefully 😀 😀 😀 😀 😀
Kampman
kristóf17
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Óriási😂😂🙆♂️iktriadBLM protested peacefully 😀 😀 😀 😀 😀
Kampman
Ha elkezdenének gondolkodni ilyesmin el sem jutnának ide. Pont ez a lényege, hogy olyan emberek kellenek, akik nem gondolkoznak. Azok mutatják igazán a tömeg erejét. Egy békés demonstráció kit erdekel már ebben a világban...Buli van 😊mindkét oldalon vannak ilyen bátor hősök, csak valahogy az nem fér a fejükbe, hogy ezzel a saját "ügyet" járatják le
Szép, bátor ko volt itt a végén hátulról...
warr_b
amit mondjuk különösen rühellek, az az, amikor ilyen ötvenkilós nők elkezdenek keménykedni, tudván, hogy nem fognak nekik visszaütni, mert az instant TKO lenne, utána meg lincselés.
slowmotion
Buli van 😊mindkét oldalon vannak ilyen bátor hősök, csak valahogy az nem fér a fejükbe, hogy ezzel a saját "ügyet" járatják le
warr_b
amit mondjuk különösen rühellek, az az, amikor ilyen ötvenkilós nők elkezdenek keménykedni, tudván, hogy nem fognak nekik visszaütni, mert az instant TKO lenne, utána meg lincselés.
Steelers fan
Nem kell félteni itt egyik oldalt seBuli van 😊
Nah they wyling pic.twitter.com/dpE6skmBjQ
— M. (@MCML93) November 15, 2020
Wester
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nah they wyling pic.twitter.com/dpE6skmBjQ
Lesz ez még így se!
John Aravosis 🇺🇸🇬🇷🏳️🌈 (@aravosis) tweetelte: Donald Trump’s Proud Boys rioting in downtown DC tonight. Where is @DCPoliceDept? t.co/T4cfgradem
igen, vszínű, hogy Californiát behúzta Donnie.
😀
www.scytl.com/en/fact-checking-regarding-us-elections-debunking-fake-news/#
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
speaker at the base of the monument: “see? this is what is possible when we, the white race, get together and unite.” pic.twitter.com/RH59O6kVB9
— Mac William Bishop (@MacWBishop) November 15, 2020
Mindeközben a másik oldalon.
White supremacists rallied in DC today, & were addressed by GOP members of Congress.
— Mehdi Hasan (@mehdirhasan) November 15, 2020
This will NOT be a problem for the GOP.
BLM protested peacefully, & some chanted Defund the Police, but no elected Democrats joined them.
This IS a problem for the Dems.
American politics. 🤦🏽♂️
“This idea of purity and you’re never compromised, and you’re always politically woke and all that stuff — you should get over that quickly.” -
— Bill Maher (@billmaher) November 14, 2020
@BarackObama #BlueRipple pic.twitter.com/njTtayegxW
Kár, hogy mostanában dívik ők is nem szeretni a kék csapat egyes részein(részben joggal, részben mert baromira őszinte, ami elvben szép dolog, de ugye sokszor a tükröt hibáztatják sokan, ha valami nem teszik, amit mutat benne...)
😀
www.scytl.com/en/fact-checking-regarding-us-elections-debunking-fake-news/#
Szerkesztette: petey
Puzsér egy tehetséggel megáldott fasz. Kár érte.Ez egy, az emberi kvalitásait érintő minősítés.
nagylaza
Indifferens.
Ettől még a szórakoztatófaktora nem kevesebb.
Puzsér egy tehetséggel megáldott fasz. Kár érte.Puzsér okos fazon, sokszor jókat mond, szerintem is vannak jó meglátásai. De nekem az a bajom vele, hogy egy ideje már túlságosan elcsúszott a mindent IS tudok, mindent IS kritizálok, mindenhez IS hozzászólokba. Veszélyes vizekre is evez ezzel, mert tulajdonképpen mindegy, hogy direkt akar-e hazudni, vagy csak nem emlékszik jól / nem készült fel eléggé. Ha egy hibás tényre épít fel egy hosszú monológot, az így is meg úgy is kártyavár lesz. Féligazság. Populizmus. Egy kritikus ne legyen ilyen, vegye észre, hogy a kevesebb időnként több.Azért ha végighallgatod, vannak jó meglátásai.Puzsér meg a kurva nagy mondásai... Ennek annyi jelentősége van, mint hogy 2016-ban Hillary kapta a több szavazatot: lényegtelen.Soha nem szavaztak még ennyien a demokraták ellen, mint 2020-ban. (via Puzsér)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül TrumpHa igaz, hogy 97%-nál járnak, akkor Biden át fogja lépni a 80 milliót is a végére.
306-232 a legvalószínűbb végeredmény, Georgia itt NC ott.
Klaci79
peterk2005
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Nyilván mindig próbál hátrébb lépni, nagyobb struktúrákban gondolkodni, amit egy-egy konkrét eset könnyen megzavarhat, eltántoríthat, de érdekesek és szórakoztatóak az elemzései.
Sobri Jóska
peterk2005