USA és a világ
MAGA and Proud Boys are fighting cops in DC tonight. pic.twitter.com/5I09Z6Nitg
— Joshua Potash (@JoshuaPotash) January 6, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
If Vice President @Mike_Pence comes through for us, we will win the Presidency. Many States want to decertify the mistake they made in certifying incorrect & even fraudulent numbers in a process NOT approved by their State Legislatures (which it must be). Mike can send it back!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 6, 2021
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Looks like they are setting up a big “voter dump” against the Republican candidates. Waiting to see how many votes they need?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 6, 2021
Szerkesztette: Klaci79
If we nominate Trump, we will get destroyed.......and we will deserve it.
— Lindsey Graham (@LindseyGrahamSC) May 3, 2016
Az, hogy az USA polarizált, nem kérdés. Az, hogy a republikánusok ezen belül megint csak azok, most már tény. Én most olyan 60% esélyt adok a pártszakadásra.
Ezzel együtt tudok élni 😉úgy általánosságban gondolom, hogy sok hatása nem lesz se a világra, se ránk nézve, hogy is dönt Georgia.én egyetértek, de marci lehet nem 😀
Aki hülye, az meg sajnos hülye...akár demi, akár repi.
Én azért jót röhögtem a cikken, ha tényleg ezt komolyan gondolta ez a képviselő.
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=0PEOBkfCZzM
Negritis
Ok 😊 írásban nem mindig mennek ezek át én meg tényleg nem szeretem megbántani a vallásosokat. Jót mosolyogtam én is aztan hirtelen ennyi jutott eszembe 😊Csak vicceltem...úgy általánosságban gondolom, hogy sok hatása nem lesz se a világra, se ránk nézve, hogy is dönt Georgia.Sajnálom ha megbántottam a vallási érzékenységedet. Szerintem az ilyen típusú felsohajtásoknak az elenyésző kivételt tekintve nem vallási töltete van, hanem csak egyfajta szófordulat. Nem mellékesen kétlem hogy az úr ennek mentén döntene georgiában 😕 ha pedig igen akkor istenem, kérnék még 5 számot szombaton délig ha érted mire gondolok...telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderTényleg eljátszol egy kérést az Úr felé...ERRE a témára?
Istenem add, hogy ma a két repi nyerjen Georgiában 😊
MC12
Klaci79
MC12
Én azért jót röhögtem a cikken, ha tényleg ezt komolyan gondolta ez a képviselő.
Klaci79
úgy általánosságban gondolom, hogy sok hatása nem lesz se a világra, se ránk nézve, hogy is dönt Georgia.én egyetértek, de marci lehet nem 😀
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=0PEOBkfCZzM
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Csak vicceltem...úgy általánosságban gondolom, hogy sok hatása nem lesz se a világra, se ránk nézve, hogy is dönt Georgia.Sajnálom ha megbántottam a vallási érzékenységedet. Szerintem az ilyen típusú felsohajtásoknak az elenyésző kivételt tekintve nem vallási töltete van, hanem csak egyfajta szófordulat. Nem mellékesen kétlem hogy az úr ennek mentén döntene georgiában 😕 ha pedig igen akkor istenem, kérnék még 5 számot szombaton délig ha érted mire gondolok...telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderTényleg eljátszol egy kérést az Úr felé...ERRE a témára?
MC12
Klaci79
MC12
Sajnálom ha megbántottam a vallási érzékenységedet. Szerintem az ilyen típusú felsohajtásoknak az elenyésző kivételt tekintve nem vallási töltete van, hanem csak egyfajta szófordulat. Nem mellékesen kétlem hogy az úr ennek mentén döntene georgiában 😕 ha pedig igen akkor istenem, kérnék még 5 számot szombaton délig ha érted mire gondolok...telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderTényleg eljátszol egy kérést az Úr felé...ERRE a témára?
MC12
Klaci79
youtu.be/DkbYPWM6GeM
nem találtam meg az eredetit
telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderTényleg eljátszol egy kérést az Úr felé...ERRE a témára?
MC12
Vagy az erő, ha womandalorian.telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderAllah legyen veled 😀
MC12
Negritis
telex.hu/kulfold/2021/01/05/amen-awomen-egyhaz-genderAllah legyen veled 😀
MC12
(1) For two months we have focused on accusing the Democrats of attempting to steal the 20/20 election for Biden. We focused on the Presidential election.
— Lin Wood (@LLinWood) January 1, 2021
We focused on the obvious.
Over time, we have learned that the Democrats were joined by CCP & other foreign countries.
(3) These groups aspire to the goals of Communism. A ruling elite & an oppressed class of people who exist to serve those in power.
— Lin Wood (@LLinWood) January 1, 2021
When arrests for treason begin, put Chief Justice John Roberts, VP Mike Pence @VP @Mike_Pence, & Mitch McConnell @senatemajldr at top of list.
Egészen konkrétan ZSENIÁLIS, ahogy összehozza ezt a gondolatfolyamot. Konkrétan MINDENKI kommunizmust akar. MINDENKI!
www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?next_url=https%3a%2f%2fwww.washingtonpost.com%2fvideo%2fpolitics%2faudio-trumps-full-jan-2-call-with-ga-secretary-of-state%2f2021%2f01%2f03%2f3f9426f4-7937-4718-8a8e-9d6052001991_video.html
A választás utáni pár hetes ámokfutas után azt hittem, már nincs lejjebb, de ez mindennek a legalja...Every American should listen to the President attempting to intimidate and blackmail a state official into falsifying election results so he can win:pic.twitter.com/kGJyac5z0n
— Steve Vladeck (@steve_vladeck) January 3, 2021
Negritis
Szerkesztette: somoskovig
Every American should listen to the President attempting to intimidate and blackmail a state official into falsifying election results so he can win:pic.twitter.com/kGJyac5z0n
— Steve Vladeck (@steve_vladeck) January 3, 2021
Ezt nem tudtam volna ennyire jól megfogalmazni, köszi.Az antifa egy gyenge utánzata a korai punk mozgalmaknak, valódi társadalmi háttér vagy cél, akár csak irány nélkül. Vannak ilyen ostoba laissez faire irányok meg anarchisták cél nélkül, de ez nem igazán életképes megoldások.azt diszíteni kellKb. ennyi. Ja, meg vízkereszt, és le lehet bontani a fát.és az antifát?
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis
Szóval ha az antifa nem képes kinevelni egy szalonképes baloldali mozgalmat, akkor mehetnek a történelem szemétdombjára a többi szélsőségessel együtt.
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Az antifa egy gyenge utánzata a korai punk mozgalmaknak, valódi társadalmi háttér vagy cél, akár csak irány nélkül. Vannak ilyen ostoba laissez faire irányok meg anarchisták cél nélkül, de ez nem igazán életképes megoldások.azt diszíteni kellKb. ennyi. Ja, meg vízkereszt, és le lehet bontani a fát.és az antifát?
Gyurma Pappa
empty taxi
Negritis
Szóval ha az antifa nem képes kinevelni egy szalonképes baloldali mozgalmat, akkor mehetnek a történelem szemétdombjára a többi szélsőségessel együtt.
azt diszíteni kellKb. ennyi. Ja, meg vízkereszt, és le lehet bontani a fát.és az antifát?
Gyurma Pappa
empty taxi
Kb. ennyi. Ja, meg vízkereszt, és le lehet bontani a fát.és az antifát?
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...