NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk a törökökhöz hasonlítani valakit nem biztos, hogy nagy pozitívum... 😊Nekem Putyin félének tűnik az a vezetés. Erőszakos, de gondolkodik is. Teljesen más, mint annak idején Irakban Szaddam volt. (És ami még fontosabb, hogy - ahogy írod is - Irán lakossága is teljesen más. Irakban Szaddam eltakarítása után a legnagyobb feladat az volt, hogy megakadályozza a világ, hogy a siita-k és szunniták kiírtsák egymást, Irán viszont egy kimondottan felvilágosult társadalom az iszlámon belül. Törökországhoz van inkább közelebb, mint a radikalizmushoz. A történelem fintora, hogy ennek ellenére pont náluk van már hosszú ideje fundamentalista vezetés.)Szandekosan irtam rezsimet. Nem az irani neppel van bajom. A 70es evekig ok voltak az USA es a britek tersegbeli legfobb szovetsegesei, de az iszlam forradalom soran hatalomra jutott rezsim a vilag egyik legkartekonyabb egysege volt az elmult 50 evben. Ok semmi masbol nem ertenek, csak az eroszakbol.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
Nem erdekel mi allt a forradalom mogott, USA mekkora szerepet jatszott stb. Irant pofan kell csapni, es nem az Obama fele "legyszives, kerlek, ne csinaljatok atombombat, az olyan tre, legyszi neeeee" politikat folytatni.
undisputedly
Egyetértek abban, hogy komolyan kell venni Iránt, mint fenyegetést, de nem értek egyet azzal, hogy csak az erőszakból értenek. Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.
De erről már korábban is beszéltünk, másképp látjuk a globális helyzetét az iszlámnak 😊
Sajnos az alku felrúgása miatt nekünk sok pénzünk lett oda, szóval én kevésbé voltam boldog. Egy szálloda projekt meg egy kereskedelmi projekt lett oda 2016 után.
Én továbbra is Kínát látom a nagyobb veszélynek.
Gyurma Pappa
undisputedly
peterk2005
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Iran viszont egy veszett fenevad, aki ha atomhoz jut, barmikor hasznalhatja, ha a rezsimben valakinek elkattan valami.Majd Saul Berenson intézi.
undisputedly
több mint 4 éve
Kina az egesz vilagrendet veszelyezteti, olyan soft modszerekkel befolyasoljak a nyugati tarsadalmakat, amit kb fel se tudunk meg fogni.Szandekosan irtam rezsimet. Nem az irani neppel van bajom. A 70es evekig ok voltak az USA es a britek tersegbeli legfobb szovetsegesei, de az iszlam forradalom soran hatalomra jutott rezsim a vilag egyik legkartekonyabb egysege volt az elmult 50 evben. Ok semmi masbol nem ertenek, csak az eroszakbol.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
Nem erdekel mi allt a forradalom mogott, USA mekkora szerepet jatszott stb. Irant pofan kell csapni, es nem az Obama fele "legyszives, kerlek, ne csinaljatok atombombat, az olyan tre, legyszi neeeee" politikat folytatni.
undisputedly
Egyetértek abban, hogy komolyan kell venni Iránt, mint fenyegetést, de nem értek egyet azzal, hogy csak az erőszakból értenek. Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.
De erről már korábban is beszéltünk, másképp látjuk a globális helyzetét az iszlámnak 😊
Sajnos az alku felrúgása miatt nekünk sok pénzünk lett oda, szóval én kevésbé voltam boldog. Egy szálloda projekt meg egy kereskedelmi projekt lett oda 2016 után.
Gyurma Pappa
undisputedly
Iran viszont egy veszett fenevad, aki ha atomhoz jut, barmikor hasznalhatja, ha a rezsimben valakinek elkattan valami.
több mint 4 éve
Nekem Putyin félének tűnik az a vezetés. Erőszakos, de gondolkodik is. Teljesen más, mint annak idején Irakban Szaddam volt. (És ami még fontosabb, hogy - ahogy írod is - Irán lakossága is teljesen más. Irakban Szaddam eltakarítása után a legnagyobb feladat az volt, hogy megakadályozza a világ, hogy a siita-k és szunniták kiírtsák egymást, Irán viszont egy kimondottan felvilágosult társadalom az iszlámon belül. Törökországhoz van inkább közelebb, mint a radikalizmushoz. A történelem fintora, hogy ennek ellenére pont náluk van már hosszú ideje fundamentalista vezetés.)Szandekosan irtam rezsimet. Nem az irani neppel van bajom. A 70es evekig ok voltak az USA es a britek tersegbeli legfobb szovetsegesei, de az iszlam forradalom soran hatalomra jutott rezsim a vilag egyik legkartekonyabb egysege volt az elmult 50 evben. Ok semmi masbol nem ertenek, csak az eroszakbol.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szandekosan irtam rezsimet. Nem az irani neppel van bajom. A 70es evekig ok voltak az USA es a britek tersegbeli legfobb szovetsegesei, de az iszlam forradalom soran hatalomra jutott rezsim a vilag egyik legkartekonyabb egysege volt az elmult 50 evben. Ok semmi masbol nem ertenek, csak az eroszakbol.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Sidney Powell nagyon erdekes jelenseg. Most nem megyek bele, de az o kepbe kerulese se volt zokkenomentes. A nagyon komoly resumeje ellenere a no elegge osszeeskuveshivonek hat es mas egyeb problemak is vannak vele.Összeesküvés hívőnek hat? Hát azt a nőt szerintem Giuliani megbűvölte, mert amit képes volt nem is akár hol, hanem a Fehér Házban nagyközönség előtt előadni, az a politikai összeesküvés-elméletek között simán all time dobogós. 😊 És csak azért nem első, mert a QAnon letaszíthatatlan jelenleg. 😀
Jelenleg nem tudom eldonteni, hogy tenyleg fullba tolja-e a kretent Donals, vagy azert maradt benne egy kis strategiai erzek.undisputedly
Szerintem amúgy éppen ezért rakhatták ki. Ez már inkább ciki, mint hasznos volt. (Amúgy valaki beszélhetett Trumppal, mert két jó húzása is volt tegnap, az egyik ennek a nőnek a kirúgása, a másik hogy elengedte a Bident nem briefeljük dolgot.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
sőt, ha a piáló személy becsukja a szemét, akkor sem látja Allah, hogy iszikAllah a légtéren kívül már nem figyel ? 😀Egyetértek abban, hogy komolyan kell venni Iránt, mint fenyegetést, de nem értek egyet azzal, hogy csak az erőszakból értenek. Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
Heisman
több mint 4 éve
Allah a légtéren kívül már nem figyel ? 😀Egyetértek abban, hogy komolyan kell venni Iránt, mint fenyegetést, de nem értek egyet azzal, hogy csak az erőszakból értenek. Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.Egyszer kellett segítenem faternak egy fogadásnál, ahol a vendégek nagyrésze iráni volt. Az este mikor megkérdezték, hogy lenne-e valami alkohol, csak naivan és kérdőn pislogtunk, hogy dehát akkor most mi?
Gyurma Pappa
A választ felidézve még ma is nevetek.
"Messze vagyunk otthonról, Allah szeme ide nem lát". Nyilván ökörködtek, de sokat elárul.
több mint 4 éve
Előítéletes vagy, ki mondta, hogy lány volt? 😊Azért egy iráni lány megdöntését én mkepp relevánsnak vennem 😉Vagyis megállapítható, hogy nem túl lényegiek és relevánsak a személyes tapasztalatok. 😊attól függ mekkora biznisz miatt jön. Ha meg akar venni 1-2 szocreál autót mert ez a heppje, akkor valszeg keveset.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Ha idejön egy iráni (vagy akármilyen) üzletember pár napra, hétre, az mit érzékel a NER-ből, Orbánból, szavazókból, verbális polgárháborúból, árkokról, SZFE-ből, gödi, sukorói, czeglédys, simonkás, mengyis ügyekből, stb.?
.... Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.
Gyurma Pappa
Mondhatjuk, hogy semmit?
Mondhatjuk, hogy nem túl lényegiek és relevánsak a személyes tapasztalatok?
(Én dugtam is iránival. Tény, hogy nem akart leatombombázni. Utána se.)
Sobri Jóska
ha szállodaberuházás és hasonló kaliberek miatt jön akkor már azelőtt tudni fog mindent hogy elérne liszt ferencre mert a staff általl összerakott 2-3 arasznyi briefing doksiban ezekről is szó lesz.
briareos
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
Azért egy iráni lány megdöntését én mkepp relevánsnak vennem 😉Vagyis megállapítható, hogy nem túl lényegiek és relevánsak a személyes tapasztalatok. 😊attól függ mekkora biznisz miatt jön. Ha meg akar venni 1-2 szocreál autót mert ez a heppje, akkor valszeg keveset.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Ha idejön egy iráni (vagy akármilyen) üzletember pár napra, hétre, az mit érzékel a NER-ből, Orbánból, szavazókból, verbális polgárháborúból, árkokról, SZFE-ből, gödi, sukorói, czeglédys, simonkás, mengyis ügyekből, stb.?
.... Nem látom a vakbuzgóságot az országban, sőt. Sosem felejtem el, hogy amint elhagyta a repülő az iráni légteret, mindenki "átöltözött" és neki állt szeszelni.
Gyurma Pappa
Mondhatjuk, hogy semmit?
Sobri Jóska
ha szállodaberuházás és hasonló kaliberek miatt jön akkor már azelőtt tudni fog mindent hogy elérne liszt ferencre mert a staff általl összerakott 2-3 arasznyi briefing doksiban ezekről is szó lesz.
briareos
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Vagyis megállapítható, hogy nem túl lényegiek és relevánsak a személyes tapasztalatok. 😊attól függ mekkora biznisz miatt jön. Ha meg akar venni 1-2 szocreál autót mert ez a heppje, akkor valszeg keveset.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Ha idejön egy iráni (vagy akármilyen) üzletember pár napra, hétre, az mit érzékel a NER-ből, Orbánból, szavazókból, verbális polgárháborúból, árkokról, SZFE-ből, gödi, sukorói, czeglédys, simonkás, mengyis ügyekből, stb.?
Gyurma Pappa
Mondhatjuk, hogy semmit?
Sobri Jóska
briareos
több mint 4 éve
attól függ mekkora biznisz miatt jön. Ha meg akar venni 1-2 szocreál autót mert ez a heppje, akkor valszeg keveset.Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Ha idejön egy iráni (vagy akármilyen) üzletember pár napra, hétre, az mit érzékel a NER-ből, Orbánból, szavazókból, verbális polgárháborúból, árkokról, SZFE-ből, gödi, sukorói, czeglédys, simonkás, mengyis ügyekből, stb.?
Gyurma Pappa
Mondhatjuk, hogy semmit?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Ha idejön egy iráni (vagy akármilyen) üzletember pár napra, hétre, az mit érzékel a NER-ből, Orbánból, szavazókból, verbális polgárháborúból, árkokról, SZFE-ből, gödi, sukorói, czeglédys, simonkás, mengyis ügyekből, stb.?
Gyurma Pappa
Mondhatjuk, hogy semmit?
több mint 4 éve
Értem. Én voltam Iránban, azért kérdezem, nekem vannak más tapasztalataim is velük a "nagy politikán" kívül.Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 4 éve
Az irani vakbuzgo iszlam rezsim a nyugatra veszelyes, barmely kiegyezes veluk egy mersekelt atomprogramrol hibas elkepzeles es hosszutavon irani atomfegyverhez vezet. Csak es kizarolag az eroszakbol ertenek, igy katonai es gazdasagi erovel/szankciokkal kell veluk "targyalni".Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.Beszélgessünk Iránról, érdekel a véleményed.
undisputedly
több mint 4 éve
Sidney Powell nagyon erdekes jelenseg. Most nem megyek bele, de az o kepbe kerulese se volt zokkenomentes. A nagyon komoly resumeje ellenere a no elegge osszeeskuveshivonek hat es mas egyeb problemak is vannak vele.Trump annyira fullban tolja a kretent, a vegen tenyleg ugy kell kipenderiteni az epuletbol 😀Sidney Powell-t már kivágta
undisputedly
Rudy mikor kerül lapátra?
ki maradt még egyáltalán?
Negritis
Jelenleg nem tudom eldonteni, hogy tenyleg fullba tolja-e a kretent Donals, vagy azert maradt benne egy kis strategiai erzek.
Kovetkzo hetek eldontik. En nem olvasok mostanaban twittert, politikai elezmzeseket, majd max ha megalakult az adminisztracio. Eddig amugy az en szememben nagyon rossz iranyba megy. Egy kozel-keleti intervencionalista, Iraki-haborut tamogato, Iran-barat apparatus kezd osszeallni, ami qrvara rossz hir.
több mint 4 éve
Trump annyira fullban tolja a kretent, a vegen tenyleg ugy kell kipenderiteni az epuletbol 😀Sidney Powell-t már kivágta
undisputedly
Rudy mikor kerül lapátra?
ki maradt még egyáltalán?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Trump annyira fullban tolja a kretent, a vegen tenyleg ugy kell kipenderiteni az epuletbol 😀
több mint 4 éve
Kerry es Blinken ismet a Feher Hazban. Pont ettol tartottam...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
odysee.com/@Tomketisztan:0/pofazok-2020-11-21:cEzt miért ajánlottad?
😊
Kampman
Ha elhiszem amit mond, akkor ELCSALTÁK a választásokat, ha olybá veszem, hogy Tomcat egy agyhalott náci, aki csak beszél összevissza, és nem hiszem el, akkor meg nem cáfolja, hogy ne lettek volna csalások, sőt.
Vagyis Tomcat a csaláselméletet magyarázza, csak ő már elhiteltelenítette magát régóta. Mondjuk ha nem manipulált felvétel, akkor a twitteres csóka meghallgatása tényleg vérciki volt. Azok a bűnbánó fejek, amiket vág...
Bár azt csíptem amikor Novák Elődöt fejbebaszkodta.
több mint 4 éve
sztem direkt van az a szín a 911nélés a h1n1 is direkt maradt ki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azon gondolkodom, hogy vajon mit jelenthet, hogy a 9/11 kék lett? Csak véletlenül benézték a színét, vagy arra utalnak, hogy 20 év múlva majd a covid színét is át lehet festeni és meg lesz oldva? 😀 (Egyébként Obama-ék idején volt azért egy H1N1 is, azt azért "véletlenül" sikerült lehagyni. 😊 )Educate yourselves, liberal swine. pic.twitter.com/CY74oZ4cLd
— So Fain (@sofain) November 20, 2020
Negritis
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond