USA és a világ
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Van még idő visszapuccsolni Bident a demokrácia megmentőinek ?fun fact, többen keresték bident a szavazólapon
Cubehor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sztem kevés jobb dolog történhetett ademokratákkal, mint hogy Harris kiszopott, van 4 évük felépíteni egy jelöltet, miközben Trump ugyanúgy nem fog tudni mit kezdeni azokkal a problémákkal, amik most is jelen vannak.szerintem továbbra se fogják felfogni hogy merre kéne menniük
Cserébe a magyar gazdaság jó eséllyel beleáll a földbe a német és kínai összeszerelőgyárakkal, a forint már most ágyba kéri a reggelit.
gabokocka
a liberális oldal már most a progresszív szárnyra fogja a vereséget
szóval nyugodtan várható a további jobbra tolódás
több mint 1 éve
Sztem kevés jobb dolog történhetett a demokratákkal, mint hogy Harris kiszopott, van 4 évük felépíteni egy jelöltet, miközben Trump ugyanúgy nem fog tudni mit kezdeni azokkal a problémákkal, amik most is jelen vannak.Cserébe a magyar gazdaság jó eséllyel beleáll a földbe a német és kínai összeszerelőgyárakkal, a forint már most ágyba kéri a reggelit.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
miért?momentumos holgyek postjait mondjuk megneztem volna ha Harris nyer😂A dagadt gondolom most veszettül vigyorog...Szomorkodjon?
warr_b
Az ellenzékiek is kárörvendőek lennének fordított eredmény esetén.
Kampman
Kenny
több mint 1 éve
Majdnem 5 millióval, 2004 óta nem történt ilyen republikánussal.Most nezem, a popular vote-ot is vezeti Trump?!?!Yeah! 😀 Soha tobbe nem hiszek a polloknak 😛Miami-n én is nagyot néztem.
Ne kiabaljuk el, de ugy tunik meg lesz. Addig neztem az elot amig kijottek az exit pollok: 72% szerint rossz helyen van az amerikai gazdasag, mellette Kamala 10%-al kevesebb fekete szavazatot szerzett, mint Biden! 😀
Aztan amikor jott a hir, hogy Floridaban olyan megyet is hozott Trump (Miami) ahol kb 40 eve nem nyert republikanus, akkor mar sejtettem, hogy lehet esely.
undisputedly
Kampman
undisputedly
több mint 1 éve
momentumos holgyek postjait mondjuk megneztem volna ha Harris nyer😂A dagadt gondolom most veszettül vigyorog...Szomorkodjon?
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
Most nezem, a popular vote-ot is vezeti Trump?!?!Yeah! 😀 Soha tobbe nem hiszek a polloknak 😛Miami-n én is nagyot néztem.
Ne kiabaljuk el, de ugy tunik meg lesz. Addig neztem az elot amig kijottek az exit pollok: 72% szerint rossz helyen van az amerikai gazdasag, mellette Kamala 10%-al kevesebb fekete szavazatot szerzett, mint Biden! 😀
Aztan amikor jott a hir, hogy Floridaban olyan megyet is hozott Trump (Miami) ahol kb 40 eve nem nyert republikanus, akkor mar sejtettem, hogy lehet esely.
undisputedly
Kampman
több mint 1 éve
Yeah! 😀 Soha tobbe nem hiszek a polloknak 😛Miami-n én is nagyot néztem.
undisputedly
több mint 1 éve
Yeah! 😀 Soha tobbe nem hiszek a polloknak 😛 Ne kiabaljuk el, de ugy tunik meg lesz. Addig neztem az elot amig kijottek az exit pollok: 72% szerint rossz helyen van az amerikai gazdasag, mellette Kamala 10%-al kevesebb fekete szavazatot szerzett, mint Biden! 😀
több mint 1 éve
Akkó most lesz sztopthövór két napon belül?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A dagadt gondolom most veszettül vigyorog...Hagyjuk meg neki, kevés jó történik vele mostanság
warr_b
több mint 1 éve
A dagadt gondolom most veszettül vigyorog...Szomorkodjon?
warr_b
több mint 1 éve
ne menjen a tábora közelébeHa nem lőnek rá legközelebb teszem azt egy tankkönyvraktárból, azért jobb esélye van, mint Bidennek tűnt a beiktatásakor.Hat pedig ahogy kinéz mostanában Trump én nagy összegben nem fogadnék, h kihúz meg 4 évet.És imádkozhatunk h ne történjen vele vmi mert ha Vance lesz az elnök akkor az a sötét középkor időszaka leszHarris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
ThundersNFL a Paraszt
csebi
Néha teljesen ko az ember.
rob3r7o
Kampman
több mint 1 éve
Amúgy milyen szép kis adminisztráció lesz ez Musk-kal meg a retardált Kennedy-vel. Alig várom.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Ha nem lőnek rá legközelebb teszem azt egy tankkönyvraktárból, azért jobb esélye van, mint Bidennek tűnt a beiktatásakor.Hat pedig ahogy kinéz mostanában Trump én nagy összegben nem fogadnék, h kihúz meg 4 évet.És imádkozhatunk h ne történjen vele vmi mert ha Vance lesz az elnök akkor az a sötét középkor időszaka leszHarris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
ThundersNFL a Paraszt
csebi
rob3r7o
több mint 1 éve
A dagadt gondolom most veszettül vigyorog...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Én anno Bident se hittem, hogy végig éliHat pedig ahogy kinéz mostanában Trump én nagy összegben nem fogadnék, h kihúz meg 4 évet.És imádkozhatunk h ne történjen vele vmi mert ha Vance lesz az elnök akkor az a sötét középkor időszaka leszHarris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
ThundersNFL a Paraszt
csebi
rob3r7o
több mint 1 éve
Hat pedig ahogy kinéz mostanában Trump én nagy összegben nem fogadnék, h kihúz meg 4 évet.És imádkozhatunk h ne történjen vele vmi mert ha Vance lesz az elnök akkor az a sötét középkor időszaka leszHarris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
ThundersNFL a Paraszt
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
És imádkozhatunk h ne történjen vele vmi mert ha Vance lesz az elnök akkor az a sötét középkor időszaka leszHarris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
ThundersNFL a Paraszt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
A Trump-választók motivációja teljesen érthető.Amíg nincs olyan vezető, aki érthetően elmagyarázza nekik, hogy a klímaváltozás, a migráció, a háború, az AI és a robotika korában lesz-e holnap munkájuk, a gyereküknek mi lesz a jövője és úgy általában értelmesen keretezze a világukat, addig marad a MAGA, a nemzeti konzultáció és a többi fantasy.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Harris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ami durva, és egyben érthetetlen, hogy míg a Patriótán szépen veszik végig megyénként, nagyvárosokként, államokként, darálják az adatokat, szavazatokat, feldolgozottságokat, öntikaz infót, addig a Partizánon csak érdektelen, szófosó panelbeszélgetések vannak már jóideje, adatok szinte semmi.Nyilván kevésbé érdekeltek a Partizánnál az eredményelemzésben, hiszen az általuk inkább favorizált jelölt vesztésre áll. Ilyenkor jellemzően bullshit dumával szokás előjönni, szoros a verseny, fej fej mellett, még semmi sem dőlt el, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Látod-látod, ha vártál volna! Sajnos ami nekem van, azt kár átváltanom, nem leszek gazdag belőle. 😀Én hülye meg hétfőn váltottam eurót forintraKözben csendben megy a forint a kukába.Persze a politikusainknak ez csak jó. 😕
Lecsó
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Harris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt végleg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Én hülye meg hétfőn váltottam eurót forintraKözben csendben megy a forint a kukába.Persze a politikusainknak ez csak jó. 😕
Lecsó
Mikey