USA és a világ
According to Russian media Verstka, Russia is considering imposing martial law “if Ukraine continues to attack" occupied territories that Russia plans to illegally annex
Victories - 0
Economy 🚽💩
KIA - 55,000 🌻
Bluffs - loads
300k Mobilized - To exit
Airline tickets -💰💰
Arm - How to break
Goodwill Gestures - 1
Re-groupings - 1
Feints - 1
Moskva - Sunk
NATO - Enlarging
Genocides - In progress
I remain a master strategist
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
twitter.com/bayraktar_1love/status/1573645277885513728?t=ObiBz-wHL1QQKyXZzarteA&s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Ha korabeli MN-t osztogatnak, el is gondolkodom rajta, jó pénzt fizetnek érte a gyűjtők 😀 csak ugye haza is kéne vele érni…Akkor jelentkezz önkéntesnek, asszem x idő szolgálat után még állampolgárságot is kapsz.Russian conscripts get Nagant/Mosin rifles, designed in 1890/91, and obsolete already at the times of WWII.Az egy nagyon jó puska, mennyit játszottam vele MoH-AA-ban….
Amadeus
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Volt itthon az utóbbi bo évben pl meg Kairó és Bejrút között (btw épp netado tüntetés volt akkor) de most négy évig Teheránba szól a szerződéseEgy budapesti állást hogy lehetne elintézni neki?Irán nagyon komoly! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e eredményt elérniük, igazi mesebeli sztori lenne!Én biztosra vettem h történni fog vmi.
Szokol
Egy nagyon jó barátom kihelyezésre került Egyiptomba majd kitört 2011ben a forradalom, maradt utána jött a 13as puccs.
Ezek után kikerült 16ban Bejrútba erre ott is komoly tüntetések voltak csak jött covid bácsi. Ezután idén Teheránba került. Ahova ő megy ott mindig megmozdul a nép.
csebi
Jan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Egy budapesti állást hogy lehetne elintézni neki?Irán nagyon komoly! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e eredményt elérniük, igazi mesebeli sztori lenne!Én biztosra vettem h történni fog vmi.
Szokol
Egy nagyon jó barátom kihelyezésre került Egyiptomba majd kitört 2011ben a forradalom, maradt utána jött a 13as puccs.
Ezek után kikerült 16ban Bejrútba erre ott is komoly tüntetések voltak csak jött covid bácsi. Ezután idén Teheránba került. Ahova ő megy ott mindig megmozdul a nép.
csebi
Ha belegondolunk az autók felborítása, felgyújtása, középületek, rendőrőrsök (khm... tévészékházak) ostroma, összecsapni a rendőrökkel... ezeknek azért van közösségformáló ereje... Ki ne szeretné ezredmagával kitombolni a benne felgyülemlett agressziót és élvezni a fejébe szálló adrenalinlöketet...? 😊Teljesen ráfüggtem én is a napokban. Elképesztő csodálatos ország lehetne, ha nem tenné tönkre a fanatizmus. Nagyon szurkolok nekik, sajnos mást nem tudunk innen tenni.Van egy olyan megfoghatatlan, pozitív tartalma az egésznek, ami kielégíti a naív, idealista oldalam.Irán nagyon komoly! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e eredményt elérniük, igazi mesebeli sztori lenne!Számomra személyesen is hatalmas dolog lenne, ha bármilyen pozitív vége lenne ennek az eseménysorozatnak.
Szokol
andree
Szokol
Hanni
Mobilized Russian soldiers, their family members and military police all fighting each other.
— Visegrád 24 (@visegrad24) September 24, 2022
The morale in the Russian Army has hit rock bottom. pic.twitter.com/Iuzr6HokYz
Dehogynem, bele tudom magam képzelni más helyzetébe, értem is, hogy mit csinál.Dehogynem.De értem, csak éppenséggel arra utaltam, hogy ilyen erővel akár ki is lehetne ezt írni, nem változtatna sok mindenen.Tényleg nem érted.Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
A Magyarországról érkezők kérem menjenek át a másik sorba, rutinellenőrzés céljából...Köszönjük.
Komolyan bazzeg, vicc ez az ország, írják már ki nyíltan, hogy mi az oroszokkal vagyunk.
Putyincsicskák
Lúdas Solymi
Pont az a lényeg, hogy a posztmodern politikai kommunikációban nem beszélünk nyíltan. Soha. Semmiről.
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Pont ez a "szuperpozíció" a lényeg, vagy annak az illúziója, vagy a hit, hogy szuperpozícióban van.
Nem igazán tudod beleképzelni magad egy teljesen más ember helyébe, ugye?
Őszentsége Sobri Jóska
Attól még, hogy nem mondjuk ki, a másik is tudja miről van szó, kvázi ki is lehetne mondani, de olyan a diplomácia, hogy nem nevezünk nevén dolgokat csak körülírjuk.
Nem állampolgárságot írtam, hanem országot.milyen alapon?Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
A Magyarországról érkezők kérem menjenek át a másik sorba, rutinellenőrzés céljából...Köszönjük.
Lúdas Solymi
mert nem diszkriminálunk állampolgárság alapján?
Kampman
Mondhatják az, hogy biztonsági okokból sűrűbb lesz a rutinellenőrzés.
milyen alapon?Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
mert nem diszkriminálunk állampolgárság alapján?
Néhány kollégám az élő példa erre. Hiába tapasztalják napi szinten, hogy egyre szarabb minden, mert azt hallják/olvassák, hogy nekik jó. És elhiszik, hogy nekik jó.Dehogynem.De értem, csak éppenséggel arra utaltam, hogy ilyen erővel akár ki is lehetne ezt írni, nem változtatna sok mindenen.Tényleg nem érted.Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Komolyan bazzeg, vicc ez az ország, írják már ki nyíltan, hogy mi az oroszokkal vagyunk.
Putyincsicskák
Lúdas Solymi
Pont az a lényeg, hogy a posztmodern politikai kommunikációban nem beszélünk nyíltan. Soha. Semmiről.
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Pont ez a "szuperpozíció" a lényeg, vagy annak az illúziója, vagy a hit, hogy szuperpozícióban van.
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Dehogynem.De értem, csak éppenséggel arra utaltam, hogy ilyen erővel akár ki is lehetne ezt írni, nem változtatna sok mindenen.Tényleg nem érted.Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Putyincsicskák
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
De vajon milyen anyaga lehet Putyinéknak a dagi faszkalapról amivel ennyire szorítják a tökeit?A 80-as években hülyeségeket írkált Fodorról, Hornék alatt az összes ügynökakta ment az oroszokhoz.
Gyerekáldozatot bemutató homoszexuális orgiákon vesz részt vagy mi?
Komolyan nem értem…
Cowboykarcsi90
De nem csak emiatt keresi így a megoldást. Egyszerűen csak játszik, és nem mindig a favoritra tesz, meghúzza a váratlant, stb.
Végülis, ha nem a saját faszoddal vered a csalánt nem nagy kunszt túlzott kockázatot vállalni.
De értem, csak éppenséggel arra utaltam, hogy ilyen erővel akár ki is lehetne ezt írni, nem változtatna sok mindenen.Tényleg nem érted.Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Putyincsicskák
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor jelentkezz önkéntesnek, asszem x idő szolgálat után még állampolgárságot is kapsz.Russian conscripts get Nagant/Mosin rifles, designed in 1890/91, and obsolete already at the times of WWII.Az egy nagyon jó puska, mennyit játszottam vele MoH-AA-ban….
Amadeus
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Tényleg nem érted.Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Putyincsicskák
Lúdas Solymi
Gyerekáldozatot bemutató homoszexuális orgiákon vesz részt vagy mi?
Komolyan nem értem…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Hungary will continue to issue Schengen visas to RussiansHajrá, hajrá, majd az lesz, hogy a határokon meg a reptereken fogják ellenőrizni, hogy honnan jöttél...
Negritis, a vajda
Putyincsicskák
Hungary will continue to issue Schengen visas to Russians
— NEXTA (@nexta_tv) September 23, 2022
This was reported by the Russian state media, citing Ministry of Foreign Affairs of the country. Also Hungary allegedly will not agree to the introduction of EU sanctions against Russia in the energy and nuclear sectors. pic.twitter.com/o899eNMuvg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Russians are starting to withdraw their prepared units from Lyman
— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) September 24, 2022
Allegedly, mobilized from the occupied territories and other russians are left to hold their positions.
We are waiting for official information. pic.twitter.com/XNSvsfD42T
Recently mobilized Russian soldier shows the world the state of the rifles they are issued by the Russian Army.
— Visegrád 24 (@visegrad24) September 24, 2022
Thanks for the translation @wartranslated pic.twitter.com/Ls9nNhMDxG
Russian conscripts get Nagant/Mosin rifles, designed in 1890/91, and obsolete already at the times of WWII.Az egy nagyon jó puska, mennyit játszottam vele MoH-AA-ban….
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”