USA és a világ
Nagyot megy a riszkiszopó oldalakon, hogy csak csel és majd Katlanban zárják az ukránokat 😅😅😅Jajaja. Azert hagynak ott mindent az ukranoknak. 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Ahha. És oda hogy? 😃Kadirov megmondta, majd ők mennek és újra kiírják hogy hol vannak, hogy könnyebben leszedjék őketelvileg Odesszába menne.
Gyurma Pappa
Amadeus
Not kidding.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
- UA troops liberated Vasylenkove, Artemivka in the north
- UA entered Izium, there was minimal resistance.
- UA liberated Velyka Komyshuvakha in the south
- RU abandoning their positions in Kharkiv Oblast.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
#Ukraine: Ukrainian forces captured Russian 8 T-80BVs, and a T-80U, two BTR variants, a UR-77 and more vehicles near Izium. pic.twitter.com/6ULMhEyLCJ
— Arslon Xudosi 🇺🇦 (@Arslon_Xudosi) September 11, 2022
Szerkesztette: Nomac
Massive amount of Russian tanks abandoned around Izyum.#UkraineRussianWar pic.twitter.com/IHKnlbAAU1
— Ukrainian News24 (@MarkRid89403375) September 11, 2022
Mit hagytak hátra az oroszok. Csak itt 10 tankot látni.
Szerkesztette: Nomac
Van menetrend szerinti járatKadirov megmondta, majd ők mennek és újra kiírják hogy hol vannak, hogy könnyebben leszedjék őketelvileg Odesszába menne.
Gyurma Pappa
Amadeus

There was information that the Russians are trying to buy time for the militants to take their belongings out of Lugansk. We are waiting for confirmation from the General Staff.
Kadirov megmondta, majd ők mennek és újra kiírják hogy hol vannak, hogy könnyebben leszedjék őketelvileg Odesszába menne.
Gyurma Pappa

telex.hu/kulfold/2022/09/10/orosz-vedelmi-miniszterium-ugy-dontottunk-atcsoportositjuk-csapatainkat-balaklija-es-izjum-korzetebenKuss, mi igy nyerunk haborut! Bohócok.
Az agresszív kismalac biciklizik. Épp arra sétál a kisnyúl, amikor a malac egy jókorát borul a bringával.
- Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad?
- Kuss! Én így szoktam leszállni!
somoskovig
Az agresszív kismalac biciklizik. Épp arra sétál a kisnyúl, amikor a malac egy jókorát borul a bringával.
- Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad?
- Kuss! Én így szoktam leszállni!
WTF.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Animated GIF showing progress of the Ukrainian counteroffensive in Kharkiv Oblast over the past 5 days for @TheStudyofWar.
— George Barros (@georgewbarros) September 10, 2022
With the reported capture of Velykyi Burluk Ukrainian forces in Kharkiv are now 25 kilometers from the international border. https://t.co/z1pFd1B9fK pic.twitter.com/IUqwUjunca
Tonight, the work of the #Zaporizhzhia NPP was completely stopped, reports Energoatom. pic.twitter.com/YcXJRNcmO2
— NEXTA (@nexta_tv) September 11, 2022
showing just how much territory the Ukrainian Army has taken back over the past 4 days.
That’s more territory than Russia took in the previous 4 months…
Na, azért én megnézném a helyében mi van a fekete bugyi mögött. 😊Olvastam én is ezt a hírt, ez is vagy valós vagy valami megrendezett, bár kérdés, hogy emberek ott mennyire mernek Putyin ellen szólni...szimplán leváltani nem lehet a fazont, mert nem fogja engedni.
Ez meg wtf. Napközben is olvastam valami olyasmit, hogy parlamenti képviselők(?) egy csoportja szólította fel Putyint lemondásra. Gondoltam fake, be se raktam ide a hírt. De ezek után tudja fene.
(Közben olyan tweeteket is lehet olvasni, hogy a moszkvai körgyűrűn katonai konvojok mozognak. Nem tudom mi igaz belőle.)
peterk2005 udvari bolond
Meg ha el is távolították, akkor meg iszonyat belharc fog következni Oroszországban a hatalomért, meg a megmaradt vagyonért.
Ez meg wtf. Napközben is olvastam valami olyasmit, hogy parlamenti képviselők(?) egy csoportja szólította fel Putyint lemondásra. Gondoltam fake, be se raktam ide a hírt. De ezek után tudja fene.
(Közben olyan tweeteket is lehet olvasni, hogy a moszkvai körgyűrűn katonai konvojok mozognak. Nem tudom mi igaz belőle.)
Moscow Municipal Lawmakers Demand Putin's Resignation https://t.co/bOgWt9Dmwm
— Tomi Tallgren 🇫🇮🇪🇺🇺🇦 (@Tomi_Tallgren) September 10, 2022

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Reports of a running gun battle between OMON (russian SWAT) and military units in Moscow, unconfirmed at present just lots of talk on Telegram!
— Capt. Seveer of the 95th rifles 🇺🇦🇬🇧 (@Seveerity) September 10, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
De a 3 nap alatt megalázzuk az ellenfelet nem az orosz taktika volt február 24-én?Mondjuk az ukrán kollegáknak reméljük jobban fog sikerülni.
vpi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Слава Україні та її воїнам 🇺🇦
— Анатолій Штефан (Штірліц) (@Shtirlitz53) September 10, 2022
Смерть ворогам🔥
Telegram - https://t.co/GLExONwKU2 pic.twitter.com/Wvq9fE1GaE
chemicals keep me under control