USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
Nagyot megy a riszkiszopó oldalakon, hogy csak csel és majd Katlanban zárják az ukránokat 😅😅😅
Nemzetes és Méltóságos petey
Jajaja. Azert hagynak ott mindent az ukranoknak. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 209 — Csodabogár
Kadirov megmondta, majd ők mennek és újra kiírják hogy hol vannak, hogy könnyebben leszedjék őket
Gyurma Pappa
elvileg Odesszába menne.
Amadeus
Ahha. És oda hogy? 😃

több mint 3 éve
Nagyot megy a ruszkiszopó oldalakon, hogy csak csel és majd Katlanban zárják az ukránokat 😅😅😅

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Ukraine’s biggest provider of armored vehicles is… Russia.
Not kidding.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Offensive Sep 11 11:00:
- UA troops liberated Vasylenkove, Artemivka in the north
- UA entered Izium, there was minimal resistance.
- UA liberated Velyka Komyshuvakha in the south
- RU abandoning their positions in Kharkiv Oblast.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
A környezet és a tankok elhelyezkedése nagyon hasonló, de telefonról nehez megmondani hogy ugyanazon a helyen készült volna.

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com

Mit hagytak hátra az oroszok. Csak itt 10 tankot látni.

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 559 — zászló zászló szív
Kadirov megmondta, majd ők mennek és újra kiírják hogy hol vannak, hogy könnyebben leszedjék őket
Gyurma Pappa
elvileg Odesszába menne.
Amadeus
Van menetrend szerinti járat

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
There are heavy battles for Lysychansk, Sievierodonetsk and Rubizhne

There was information that the Russians are trying to buy time for the militants to take their belongings out of Lugansk. We are waiting for confirmation from the General Staff.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa
elvileg Odesszába menne.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 559 — zászló zászló szív

több mint 3 éve
 telex.hu/kulfold/2022/09/10/orosz-vedelmi-miniszterium-ugy-dontottunk-atcsoportositjuk-csapatainkat-balaklija-es-izjum-korzeteben

Az agresszív kismalac biciklizik. Épp arra sétál a kisnyúl, amikor a malac egy jókorát borul a bringával.
- Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad?
- Kuss! Én így szoktam leszállni!
somoskovig
Kuss, mi igy nyerunk haborut! Bohócok.

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
 telex.hu/kulfold/2022/09/10/orosz-vedelmi-miniszterium-ugy-dontottunk-atcsoportositjuk-csapatainkat-balaklija-es-izjum-korzeteben

Az agresszív kismalac biciklizik. Épp arra sétál a kisnyúl, amikor a malac egy jókorát borul a bringával.
- Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad?
- Kuss! Én így szoktam leszállni!

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 150
Haidai szerint már a '14 óta a kezükön lévő városokból is elkezdtek visszavonulni az oroszok.

WTF.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 981

több mint 3 éve
A great map from @ukraine_map
showing just how much territory the Ukrainian Army has taken back over the past 4 days.

That’s more territory than Russia took in the previous 4 months…

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 981
Na, azért én megnézném a helyében mi van a fekete bugyi mögött. 😊

Ez meg wtf. Napközben is olvastam valami olyasmit, hogy parlamenti képviselők(?) egy csoportja szólította fel Putyint lemondásra. Gondoltam fake, be se raktam ide a hírt. De ezek után tudja fene.

(Közben olyan tweeteket is lehet olvasni, hogy a moszkvai körgyűrűn katonai konvojok mozognak. Nem tudom mi igaz belőle.)

peterk2005 udvari bolond
Olvastam én is ezt a hírt, ez is vagy valós vagy valami megrendezett, bár kérdés, hogy emberek ott mennyire mernek Putyin ellen szólni...szimplán leváltani nem lehet a fazont, mert nem fogja engedni.

Meg ha el is távolították, akkor meg iszonyat belharc fog következni Oroszországban a hatalomért, meg a megmaradt vagyonért.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, azért én megnézném a helyében mi van a fekete bugyi mögött. 😊

Ez meg wtf. Napközben is olvastam valami olyasmit, hogy parlamenti képviselők(?) egy csoportja szólította fel Putyint lemondásra. Gondoltam fake, be se raktam ide a hírt. De ezek után tudja fene.

(Közben olyan tweeteket is lehet olvasni, hogy a moszkvai körgyűrűn katonai konvojok mozognak. Nem tudom mi igaz belőle.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Not tonight baby, I’m saving myself until we take Belgorod

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
De a 3 nap alatt megalázzuk az ellenfelet nem az orosz taktika volt február 24-én?
vpi
Mondjuk az ukrán kollegáknak reméljük jobban fog sikerülni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 529 — Patriot
De a 3 nap alatt megalázzuk az ellenfelet nem az orosz taktika volt február 24-én?
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 356 — Sworn to the Dark
ukrán gyalogság átkel az Oszkil folyón

chemicals keep me under control

több mint 3 éve
Hát ebből nem lesz szept 15 donyecki győzelem orosz részről
több mint 3 éve
Looks like Ukrainian troops have entered the Luhansk region and are nearing Severodonetsk.  mobile.twitter.com/visegrad24/status/1568676426811076611