Vizes Sportok

11 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
De most komolyan, egy országos bajnokságot rászervezni egy VB-re? A fele itt, a fele ott...
Tudom én vagyok a hülye, de ilyenért tökre fel tudom magam húzni😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Az úszó VB-vel párhuzamosan rendezik Egyesült Államok 66 úszóbajnokságát. Phelps 1:52.94-gyel nyerte a 200 pillangót, ez jobb, mint amit Laci úszott Kazanyban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Laci országos csúcs, Szilágyi meg biztos elaludt 😛
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....kaszo
Az amcsi kapus azért nem egy Tempesti.Schleck
Visszaemlékezve, szerintem nem is volt nagyon lehetőségünk távoli lövésre/nem is próbáltuk.NB2
marha szorosan védekeztek rajtunk, szerbek ellen nem annyira

több mint 10 éve
ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....kaszo
Az amcsi kapus azért nem egy Tempesti.Schleck
Visszaemlékezve, szerintem nem is volt nagyon lehetőségünk távoli lövésre/nem is próbáltuk.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az amcsi kapus azért nem egy Tempesti.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
na az olaszok kaptak egy nagy sallert, gyanítom nekünk is ez lett volna a sorsunk ma

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 230
2:07,5 körül látom ebből Danit maximum. Az elég lehet jó versenyzéssel, az meg megy neki.
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ennyi kellett volna az olaszok ellen is, távoli gólokkal kivégezni őket, de hát nem is mert vállalni senki, csak ki akarták játszani a legtisztább helyzetig, az meg persze hogy nem ment....
több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alattH_Marko
T-Home? Mert itt az van és gatya volt, de olvastam neten is, hogy több helyen tragikus volt.Bazzani
Nem tudom, mert munkahelyen néztük, de valószínűleg T-Home.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 hosszabbitas.hu/egyeni/uszas/dr-hargitay-andras-meghajolok-cseh-laci-emberi-es-sportoloi-nagysaga-elott

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
200 mell mezőny formáját nem ismerem, de a 100 alapján Daniban nem látok aranyat.szaba
Azt elbohóckodta, nem úszta ki magát, csak a mellette lévő ausztrál tagot figyelte. Szerintem abból az úszásból nem lehet kiindulni, de aztán lehet, hogy csak simán nem az ő vb-je.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzani
az eurosporton nincs hang pl.sapka
Detto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.Bazzani
Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alattH_Marko
T-Home? Mert itt az van és gatya volt, de olvastam neten is, hogy több helyen tragikus volt.

több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.Bazzani
Detto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.Bazzani
Netes M4-es közvetítéssel nem volt semmi probléma a verseny alatt

több mint 10 éve
200 mell mezőny formáját nem ismerem, de a 100 alapján Daniban nem látok aranyat.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 702 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szép volt Laci! Hatalmas gratula. Elég szép (arany)éremtermés összejöhet Kazanyban az úszóinktól(pl. Gyurta Dani és Katinka is -gondolom- esélyes legalább 1-1 aranyra még).
több mint 10 éve
Laci okos volt, hogy a 3. 50en újított. Le Clos bármi formában van, mindig van egy hajrá nála.
több mint 10 éve
m1 is adta Cseh döntőjét!
több mint 10 éve
Detto. Az M4 meg ugrál össze-vissza.

több mint 10 éve
Amikor az M4es kommentátor kimondta, hogy Ledecky már nem nyertem éreztem, hogy akkor tuti behúzza xD

több mint 10 éve
De a kép az tökéletes.

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
az eurosporton nincs hang pl.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Gratulálok Cseh Lacinak és köszönöm az M4-nek, hogy megfosztott ettől az élménytől a kritikán aluli minőség miatt. Szégyen gyalázat.

több mint 10 éve
Végén kicsit beszartam, Le Cleos szerintem részeg volt a futam alatt.

több mint 10 éve
Ha még van 10 méter, ezüst lett volna, grat Lacinak!