GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2024-es roster fájl2025-ös roster fájl
Draft tracker 2025
Tag értékek és opciós évi fizetések
Rosenhaus táblázat 2024
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
6 órája
egy fokkal sem kirívóbb az ajánlat, mint a Keres-Kínál topic hirdetései 😀micsoda kibaszott gáláns ajánlat egy pályát alig látó és akkor is okádék szar teljesítményt nyújtó emberért xdolcsó LT valakinél van eladó? 😀2026/2 a kiindulópont, és játékmennyiség/teljesítmény alapján adhatnánk hozzá kondíciókat, akit érdekel, PM-ben megtalál
Löfli
törölt kristof
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
az első évében nyilván még nagy volt az ugrás, ill. előtte volt Armstead, de utóbbi azóta visszavonult, így minden adott ahhoz, hogy Paul végigtolja az évet LT-ként, fejlődve.Azt írta, hogy kiindulópont, azt nem írta, hogy attól mennyire hajlandó eltávolodni 😊micsoda kibaszott gáláns ajánlat egy pályát alig látó és akkor is okádék szar teljesítményt nyújtó emberért xdolcsó LT valakinél van eladó? 😀2026/2 a kiindulópont, és játékmennyiség/teljesítmény alapján adhatnánk hozzá kondíciókat, akit érdekel, PM-ben megtalál
Löfli
törölt kristof
fake.id
gabokocka
aztán persze kiderülhet, hogy egy kalap szar és 2 meccs után leültetik, de hasonló kondíciót ki lehet találni, hogy akár én is adjak vissza picket.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 napja
Azt írta, hogy kiindulópont, azt nem írta, hogy attól mennyire hajlandó eltávolodni 😊micsoda kibaszott gáláns ajánlat egy pályát alig látó és akkor is okádék szar teljesítményt nyújtó emberért xdolcsó LT valakinél van eladó? 😀2026/2 a kiindulópont, és játékmennyiség/teljesítmény alapján adhatnánk hozzá kondíciókat, akit érdekel, PM-ben megtalál
Löfli
törölt kristof
fake.id
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
micsoda kibaszott gáláns ajánlat egy pályát alig látó és akkor is okádék szar teljesítményt nyújtó emberért xdolcsó LT valakinél van eladó? 😀2026/2 a kiindulópont, és játékmennyiség/teljesítmény alapján adhatnánk hozzá kondíciókat, akit érdekel, PM-ben megtalál
Löfli
törölt kristof
1 napja
olcsó LT valakinél van eladó? 😀olcsó szerződéssel vagy olcsó áron? 😀
Löfli
ide is beírom, Patrick Paul, a Dolphins tavalyi második körös LT-je mozdítható, három évig még 1,5 milliót keres.
2026/2 a kiindulópont, és játékmennyiség/teljesítmény alapján adhatnánk hozzá kondíciókat, akit érdekel, PM-ben megtalál
bónusz: a legmenőbb face mask a ligában
1 napja
olcsó LT valakinél van eladó? 😀
2 napja
és az első vótmá is a tied lett 😀lol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀nos, hát olyan is lett az eredmény...
törölt kristof
Aireontae Ersery, OT
Landon Jackson, EDGE
Dylan Sampson, RB
Isaiah Bond, WR
Barrett Carter, LB
Caleb Rogers, OG
Andres Borregales, K
négy pickem volt a top 100-ban: QB, WR, DT és LB volt a terv... végül QB és DT egyáltalán nem jött, LB is csak később, a WR meg lehet szerződést sem kap IRL... 😊
reméltem, hogy Dart lecsúszik, de arra azért nem volt sok esély, Milroe mozgatott volna még meg a harmadik körben, de inkább Shough volt a célpont, aztán úgy voltam vele, hogy talán később is elérhető lesz - nem így történt. a többiek egyáltalán nem érdekeltek, de így azért nagyon vékonyka a QB poszt, alig várom az UDFA börzét!
az első három pickem mind csere, ami azért nagy luxus egy ilyen fos csapat esetében, de reméljük IRL jó helyre kerülnek és hasznos játékosokká válnak, mert összességében azért nagyon szürke ez a class.
törölt kristof
Poloska vagyok.
2 napja
lol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀nos, hát olyan is lett az eredmény...
törölt kristof
Aireontae Ersery, OT
Landon Jackson, EDGE
Dylan Sampson, RB
Isaiah Bond, WR
Barrett Carter, LB
Caleb Rogers, OG
Andres Borregales, K
négy pickem volt a top 100-ban: QB, WR, DT és LB volt a terv... végül QB és DT egyáltalán nem jött, LB is csak később, a WR meg lehet szerződést sem kap IRL... 😊
reméltem, hogy Dart lecsúszik, de arra azért nem volt sok esély, Milroe mozgatott volna még meg a harmadik körben, de inkább Shough volt a célpont, aztán úgy voltam vele, hogy talán később is elérhető lesz - nem így történt. a többiek egyáltalán nem érdekeltek, de így azért nagyon vékonyka a QB poszt, alig várom az UDFA börzét!
az első három pickem mind csere, ami azért nagy luxus egy ilyen fos csapat esetében, de reméljük IRL jó helyre kerülnek és hasznos játékosokká válnak, mert összességében azért nagyon szürke ez a class.
3 napja
IRL 3. legtöbb sacket szerző Nik Bonitto is eladó lehet ha valakinek kéne még egy passzsiettető.
3 napja
Ha pedig vki fiatalabb megoldást keresne, Terence Steele is mozdítható 4.9 milliós fizetéssel.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
Membou érkezésével Moton mozdítható lehet Cincinattiből egy jövőévi 4-5. körért (jobb csapatoknak előbbi, gyengébbeknek utóbbi is opció) , évi 5 és 6 millió dolláros fizuval.
Pulvis et umbra sumus.
3 napja
Egy héttel a GM draft után szokott lenni a vízválasztó határidő az 1,5 milliós fizetésűeknél, de mivel most korábban volt a GM draft, én hagynám azt a határidőt az IRL draft utáni vasárnapon, hátha valakit az is befolyásolna abban, megváljon-e adott játékostól.UDFA börze adminisztrációra lehet jelentkezni, az pláne majd az IRL draft után.
3 napja
nem tudom miért jutott eszembe éjjel fél 1-kor, de a veteránminimumokat nem kéne lassan megemelni?
3 napja
Remek mock, de ezt a meme-t biztos nem ide szántadHupsz, javitva
13 Washington Commanders (BAL) Tyler Warren, TE (Penn)
![]()
dankodavidlol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀Aztán csodálkozol, hogy jobb lesz az eredmény, mintha lett volna. 😀
törölt kristof
iktriad
Pulvis et umbra sumus.
3 napja
Remek mock, de ezt a meme-t biztos nem ide szántad13 Washington Commanders (BAL) Tyler Warren, TE (Penn)
![]()
dankodavid
lol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀Aztán csodálkozol, hogy jobb lesz az eredmény, mintha lett volna. 😀
törölt kristof
Szerkesztette: iktriad
3 napja
lol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀Na legalább nem csak én jártam így, csak én szerencsére 2 hete ráeszméltem erre amikor felvetették a kocsmadraftot.
törölt kristof
Amennyiben nem érnék haza a 8 órás kezdésre, 1/9-re küldtem egy 9-es listát Zacknorbnak, aki aszerint beír nekem egy nevet.Nálam a lista, ha szükség lesz rá.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
4 napja
lol, én teljesen abban a hitben voltam, hogy jövő vasárnap draftolunk - érdekes lesz big board nélkül lenyomni a dolgot 😀
4 napja
Én nem leszek ma a drafton, de KLaci volt oly kedves és intézi nekem.ezt is megerősítem...a 49ers pickjeit én húzom, gondoltam végre egyszer egy 1/1-et húzhatok, erre tessék 😀
Csibu0707
4 napja
Megerősítem...elkezdjük időben, de nem kell kiönteni a fürdővizet hirtelen 😀Ja és pár perc késés lehet majd, de igyekszem nem most sokáig húzni a fürdetést.@Klaci79-cel közben megbeszéltem, hogy vezényli a dolgokat, ha esetleg pontban 8-kor még nem lennél jelen.
dancogo
vassadi
4 napja
Eléggé kétséges, hogy mennyire fogok tudni folyamatosan jelen lenni, mert bár gépközelben leszek, 24 órás felügyeletet látok el egy baleset szenvedett családtagomnál.Küldd nekem nyugodtan, ha 1 perc után nem leszel, húzok a listád szerint.
Szóval, ha valaki be tudna segíteni annyival, hogy elküldök neki egy minimális listát, instrukciókkal, hogy ha épp a pickemnél nem vagyok a gépnél, akkor tudjon húzni helyettem, azért hálás lennék.
Döme
Ja és pár perc késés lehet majd, de igyekszem nem most sokáig húzni a fürdetést.
Szerkesztette: dancogo

4 napja
Eléggé kétséges, hogy mennyire fogok tudni folyamatosan jelen lenni, mert bár gépközelben leszek, 24 órás felügyeletet látok el egy baleset szenvedett családtagomnál.Szóval, ha valaki be tudna segíteni annyival, hogy elküldök neki egy minimális listát, instrukciókkal, hogy ha épp a pickemnél nem vagyok a gépnél, akkor tudjon húzni helyettem, azért hálás lennék.
4 napja
Csibu0707
35
Én nem leszek ma a drafton, de KLaci volt oly kedves és intézi nekem.