GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Az kevés Boldenre, BD.adam8mikor beírtam nem láttam a tied... faya 😊
több mint 12 éve
vállalombriareosthx
felnyitottam, hogy tudj bele írni. Remélhetőleg egyik nagyeszű sem oda akar majd licitálni.
több mint 12 éve
rata kipontozódottmuhaha

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Fasza, Tarvarist el is rontottam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akarja valaki kezelni a FA trackert? Mármint amikben az ajánlatok vannak.
több mint 12 éve
van ilyen, meglepetes durvasaggal ...bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/699376
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Revis ára: amennyit kínálsz x2Hörinah az király, akkor vetminx2-ből meg is úszom 😛
több mint 12 éve
Írt PM-et.ja kozben rajottem, h révisz mar kapott arat.
BaltimoreDef, most egyelőre a játékosok igényeinek meghatározása zajlik, ezt végzik a Rózi-bizottság tagjai. Ha meglesz mindenkinek az igénye, akkor jöhetnek a hosszabbítási ajánlatok azoktól, akik szerződést szeretnének kötni az adott játékossal.somoskovig
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Írt PM-et.jah vágesz, sorry...
BaltimoreDef, most egyelőre a játékosok igényeinek meghatározása zajlik, ezt végzik a Rózi-bizottság tagjai. Ha meglesz mindenkinek az igénye, akkor jöhetnek a hosszabbítási ajánlatok azoktól, akik szerződést szeretnének kötni az adott játékossal.somoskovig
több mint 12 éve
Írt PM-et.BaltimoreDef, most egyelőre a játékosok igényeinek meghatározása zajlik, ezt végzik a Rózi-bizottság tagjai. Ha meglesz mindenkinek az igénye, akkor jöhetnek a hosszabbítási ajánlatok azoktól, akik szerződést szeretnének kötni az adott játékossal.
több mint 12 éve
az mas. mondjuk nemtom miert jo magaddal kibaszni 😀írtam 2 hete is, meg tagnap isBaltimoreDefenseirtal somosnak pmet h hosszabbitani akarsz revisszel ? ha igen akkor jogos a lazadas, ha nem, akkor szopeszkaresz.MMMSNa, akkor Rajna, gabo, Szegecs küldjön nekem PM-ben árat az alábbiakra:és én?BaltimoreDefense
William Moore S
Ryan Clady OT
Marshawn Lynch RB
Fake Moore-ra ne küldjön, helyette szaba küldjön Moore-ra.somoskovig
több mint 12 éve
írtam 2 hete is, meg tagnap isirtal somosnak pmet h hosszabbitani akarsz revisszel ? ha igen akkor jogos a lazadas, ha nem, akkor szopeszkaresz.MMMSNa, akkor Rajna, gabo, Szegecs küldjön nekem PM-ben árat az alábbiakra:és én?BaltimoreDefense
William Moore S
Ryan Clady OT
Marshawn Lynch RB
több mint 12 éve
irtal somosnak pmet h hosszabbitani akarsz revisszel ? ha igen akkor jogos a lazadas, ha nem, akkor szopeszkaresz.Na, akkor Rajna, gabo, Szegecs küldjön nekem PM-ben árat az alábbiakra:és én?BaltimoreDefense
William Moore S
Ryan Clady OT
Marshawn Lynch RB
több mint 12 éve
Na, akkor Rajna, gabo, Szegecs küldjön nekem PM-ben árat az alábbiakra:és én?
William Moore S
Ryan Clady OT
Marshawn Lynch RB
több mint 12 éve
Na, akkor Rajna, gabo, Szegecs küldjön nekem PM-ben árat az alábbiakra:William Moore S
Ryan Clady OT
Marshawn Lynch RB
Fake Moore-ra ne küldjön, helyette szaba küldjön Moore-ra.
több mint 12 éve
aszittem, hogy csapatokra kell tippelni 😕

több mint 12 éve
igazából csak az összegekre vonatkozik a kérdés, gondoltam nem mindenkinek van kedve needeket nézegetni 😊szerk.: na, már hárman kitöltöttük, máris nagyobb az érdeklődés mint képzeltem 😀 Ahogy elnézem a másik két tippelőt eléggé felül lőttem az árakat 😀 Megosszam már most a válaszokat is, vagy majd 8-kor, vagy majd csak FA végén? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
docs.google.com/forms/d/1xXPXboFHIy6pwHhKMm8HABoIPOjEJ_5YBHSKXLleLro/viewformaztat is írjam h melyik csapat iigazolja le?
Van még 4 óra kitölteni 😊
Who is RVT?Rataxes
több mint 12 éve
docs.google.com/forms/d/1xXPXboFHIy6pwHhKMm8HABoIPOjEJ_5YBHSKXLleLro/viewformVan még 4 óra kitölteni 😊
Who is RVT?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csinálhatnánk GM-es FA tippjátékot, mint amilyen gsn blogján van 😊Rataxesja

több mint 12 éve
Csinálhatnánk GM-es FA tippjátékot, mint amilyen gsn blogján van 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Tessék Szaba, kerestem Neked egyet 😊 Nem illik mások kérésére készült aláírást bitorolni az eredeti tulaj rosszallása esetén 😊
De az aláírások topic kérések rovatában is állunk rendelkezésedre!
Ex-Rataxes