NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
A szabálykönyv vmi rejtélyes módon átkerült a szerkesztői fórumba, jeleztem valentinx-nek hamarosan a helyén lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem hát, sőt ellenértéket sem kell adni
több mint 11 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
akkor most a másik félnek nem kell belegyeznie a tradebe?

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
nem mintha eddig számított volna, hogy vannak.. 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
NINCSENEK SZABÁLYOK!
BULI VAN!

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Szabálykönyv hova a fütyibe lett? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Fetomy, ha minden gömbölyű, moderálhatsz, ha vmi nem okés sikiíts!

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En ugy gondolom az belathato melyik eredmenyez izgalmasabb piacot. Ha nem tudjuk ki hova szerzodik, ahogy a draftnal is, vagy ha minden le van vajazva,
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nem tudom hol olvastál olyat hogy 180 milliós capet akarok, meg azt hogy könnyebb legyen a játék.

Minden évben van pár olyan, akinek van szerződése IRL.
Stez
Szerintem egyáltalán nem jellemző hogy fedi egymást a két piac, a nálunk szabadügynök playerek nagy része élő contracttal bír IRL (kivéve talán a rookie contractos játékosok, de azért ott se 100% az egyezés messze...)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mivel éppen most próbáljuk előrehozni az FA-t, és többen is így látják éppenséggel, így remélem, hogy nem is kell olyanra licitálni majd, hanem meglesz a piacban a kihívás.
Stez
Segítek értelmezni: azokra gondoltam akik csak nálunk FA-k, IRL meg élő szerződéssel rendelkeznek.

Ez az "az a menő" szöveged meg kurvára szánalmas 😀 Erre kb. annyit tudok mondani hogy mindenki magából indul ki, lehet hogy Te aszerint alakítod a véleményedet hogy "mi a menő", nekem van egy sajátom ami teljesen független az aktuális trendektől.
Rataxes
Minden évben van pár olyan, akinek van szerződése IRL.
És akkor ez kurva jó? De hogy páruknak lesz szerződése IRL, vagy pedig mondjuk a 50-60%-uk aláír valahivá, az baromira nem mindegy.
Gondolkozzál el kicsit.
Minden posztra szentelnénk kb. 3 napot. Az utolsó 1-2-3 posztot így már 1,5 héttel az IRL piacnyitás előtt kezdenénk el, ennyi idő alatt meg még többen írnak már alá. És most frankón ezzel a néhány játékossal jössz, akiknek bezzeg IRL is van szerződésük?
Össze lehet hasonlítani, hány ilyen játékos van most, és hány ilyen játékos lesz Március 17-20-án, amikor ténylegesen elkezdjük nálunk az FA-t.
Ég és föld.
De egyébként meg az majdnem ugyanaz, mint ha az IRL draft után tolnánk a miénket. 😀
Ugyanúgy megtudod, kit hol választanak ki, ki milyen sémába megy, melyik csapatba megy, egyebek.
Ja tényleg elnézést, nem tudjuk, ki lesz bust. Mekkora igazság!
Akkor ezennel javaslom azt is, hogy jövőre tartsuk meg a 2013-as draftot, hogy azért már komplettebb képet kapjunk róla, hogy ki milyen lesz a profi ligában.
És persze legyen meg ez a 180 milliós cap is.

több mint 11 éve
Mivel éppen most próbáljuk előrehozni az FA-t, és többen is így látják éppenséggel, így remélem, hogy nem is kell olyanra licitálni majd, hanem meglesz a piacban a kihívás.
Stez
Segítek értelmezni: azokra gondoltam akik csak nálunk FA-k, IRL meg élő szerződéssel rendelkeznek.

Ez az "az a menő" szöveged meg kurvára szánalmas 😀 Erre kb. annyit tudok mondani hogy mindenki magából indul ki, lehet hogy Te aszerint alakítod a véleményedet hogy "mi a menő", nekem van egy sajátom ami teljesen független az aktuális trendektől.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
válasszunk egy helyettes commisht, aki levezényli az egészet, ha Höri továbbra is MIA marad

egyébként tavaly irl előtt volt az fa, nem véletlenül örömködött szaba meachemnek
Szegecs
Ez jo otlet. Nem volt ilyen regen is Tibi szemelyeben?Delonso_
trianon tagadó tibor nem helyettes volt, hanem a commish az első pár évben, csak aztán ő távozott és lett helyette höri 😊fetomy
Hat ez meg az en idom elott volt, de az biztos hogy a jelenlete jot tett a jateknak kesobb is.
több mint 11 éve
Van valami, amit te egyáltalán problémásnak vélsz?
Stez
És ha nincs? Én egy ilyen arc vagyok, szinte semmit nem vélek problémásnak, más meg minden annak vél. Nabumm, és akkor mi van? A véleményemet asszem én is leírhatom, aztán hogy mit kezdtek vele az már más kérdés...

De ahogy látom, tök mást gondolunk arról, mi ennek a játéknak a lényege, és mi az izgalom benne.
Stez
Hát ez felháborító...

Eképp a hosszabbítások, a FA, majd utána a draft és a 2. FA kör. És ha előre tudom, hogy ki hová és mennyiért fog aláírni IRL, az számomra kiöli az FA piac lényegét és a benne rejlő kihívást.Stez
Gondolom akkor olyan játékosra akinek IRL van szerződése nem is fogsz licitálni mert az úgy nem elég nagy kihívás Neked.
Rataxes
De tudom tudom, itt mindenki szarik mindenre és sodródik az árral, mert az a menő. Hibátlan a rendszer, és ha a játék könnyű, akkor örülünk, mint majom a farkának.
Szerintem vigyük is fel 180 millára a capet, nehogy már legyen valami érdekesség és izgalom az egész játékban.

több mint 11 éve
válasszunk egy helyettes commisht, aki levezényli az egészet, ha Höri továbbra is MIA marad

egyébként tavaly irl előtt volt az fa, nem véletlenül örömködött szaba meachemnek
Szegecs
Ez jo otlet. Nem volt ilyen regen is Tibi szemelyeben?Delonso_
trianon tagadó tibor nem helyettes volt, hanem a commish az első pár évben, csak aztán ő távozott és lett helyette höri 😊
több mint 11 éve

Szegecs
Ez jo otlet. Nem volt ilyen regen is Tibi szemelyeben?
több mint 11 éve
Stez
És ha nincs? Én egy ilyen arc vagyok, szinte semmit nem vélek problémásnak, más meg minden annak vél. Nabumm, és akkor mi van? A véleményemet asszem én is leírhatom, aztán hogy mit kezdtek vele az már más kérdés...

De ahogy látom, tök mást gondolunk arról, mi ennek a játéknak a lényege, és mi az izgalom benne.
Stez
Hát ez felháborító...

Eképp a hosszabbítások, a FA, majd utána a draft és a 2. FA kör. És ha előre tudom, hogy ki hová és mennyiért fog aláírni IRL, az számomra kiöli az FA piac lényegét és a benne rejlő kihívást.Stez
Gondolom akkor olyan játékosra akinek IRL van szerződése nem is fogsz licitálni mert az úgy nem elég nagy kihívás Neked.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Én mondjuk ezt az FA piacos helyzetet messze nem tartom annyira problémásnak mint ha mondjuk a draftot tartanánk az IRL játékosbörze után. Eleve nincs akkora átfedés az mi FA-ink meg az IRL FA-k között, a GM game szabadügynökök nagy részénél úgyis tudjuk hogy hol játszik/milyen fizuja van a valóságban, szerintem semmi gond nem lenne ha a "közös halmazban" lévők közül (akik mindkét helyen szabadügynökök) is megtudnánk pár emberét... Szerintem inkább ez minthogy most nekiálljunk kapkodni. De Ti tudjátok, azért a fejemet ne harapja le majd senki 😀Rataxes
Egyébként meg azért van átfedés bőven, az meg pont elég.
De ha neked egy szemnyi kurva draft az, az remek, számomra az egész offseason.
Eképp a hosszabbítások, a FA, majd utána a draft és a 2. FA kör. És ha előre tudom, hogy ki hová és mennyiért fog aláírni IRL, az számomra kiöli az FA piac lényegét és a benne rejlő kihívást.

több mint 11 éve
Én mondjuk ezt az FA piacos helyzetet messze nem tartom annyira problémásnak mint ha mondjuk a draftot tartanánk az IRL játékosbörze után. Eleve nincs akkora átfedés az mi FA-ink meg az IRL FA-k között, a GM game szabadügynökök nagy részénél úgyis tudjuk hogy hol játszik/milyen fizuja van a valóságban, szerintem semmi gond nem lenne ha a "közös halmazban" lévők közül (akik mindkét helyen szabadügynökök) is megtudnánk pár emberét... Szerintem inkább ez minthogy most nekiálljunk kapkodni. De Ti tudjátok, azért a fejemet ne harapja le majd senki 😀

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
persze, nem konkrétan az a lényeg amit én mondtam, a lényeg stez ötlete, hogy legyen előbb a fa. három részben is megoldható, jövőre meg majd előbb elintézzük kicsivel.
több mint 11 éve

Szegecs
+1 az elejére
és a második mondat pedig tökéletes érv a megoldás mellett 😀fetomy
akkor már inkább támogatnám a stez féle 3-as csoportra bontást, legfeljebb az st belelógna az irl-be

több mint 11 éve

Szegecs
+1 az elejére
és a második mondat pedig tökéletes érv a megoldás mellett 😀
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Szegecs
Igen, a Meachemes történet rémlik is, na majd meglátjuk

több mint 11 éve
válasszunk egy helyettes commisht
Szegecs
Támogatom.

több mint 11 éve

több mint 11 éve
Hát felőlem legyen korábban, most tageket, meg tendereket sem kell napokig húzni, aztán tolhatjuk már akár hétfőtől is, csak legyen valami határozat erről akkorWyatt
Határozat?
Asszem arra várhatsz karácsonyig. 😀