NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
A 18 meccs szerintem legalább annyira szárad a tulajok lelkén, mint az övén.Egyrészt utálom is, másrészt az NCAA azért bőven csillapítja a hiányérzetemet. Mert ha nincs NFL, akkor nyilván NCAA-ben nézek meg sokkal több meccset, mert jelenleg igen limitált időm miatt amúgy is keveset láttam és azok is max 2 csoportra korlátozódtak.Más esély nincs a távozására, így a lockoutban bízom. Amúgy sem hallok bele, mert ott az NCAA, szal csak jó lehet a lockout.Soldadosnagyon utálhatod, ha pár százaléknyi esély miatt inkább másfél év múlva akarsz látni Steelers-meccset.
bár lehet hogy azért nem értem, mert hozzám nm áll annyira közel az NCAAatapapa
Új irány kell az NFL-ben, de nem ennek f.szfejé. Nem kérek a zászlóerdőkből, nem kérek a 18 meccsből, nem kérek az 50k-s büntikből és még sok másból, amit ez a majom képvisel.Soldados
A játékosok épségéért tett (részben szerintem is kétes és kirakat)lépések pedig azoknak szólnak, akik azzal vádolják a ligát, hogy nem törődik a játékosok egészségével és így próbálnak rajta és az egész sportágon fogást keresni.
Amikor az agyrázkódással kapcsolatban vagy két éve botrány kezdett dagadni a liga körül, akkor olvastam valahol hogy mennyire visszaesett a fiatal gyerekek részvétele a fociprogramokban.
Én nem csak PR-nak tartottam azt, amikor a játékosok helyeselték ezeket a lépéseket.
Szerintem a foci már soha nem lesz olyan "véres", mint volt akár 20-25 éve, egyszerűen más a korszellem, nem csak gladiátorokként tekintenek a játékosokra, ők már maguk is termékek, akik eladhatatlanok, ha nincsenek a pályán.
Nekem csak az a bajom a góréval, hogy nem elég következetes.
több mint 13 éve
Köszi gsn, nagyon jó cikk.Azon gondolkodtam, hogy ha jól értem március 4-én megszünik a játékoszakszervezet (elveszti a jogait). Azt nem tudnák megcsinálni a csapatok, hogy azok a játékosok akik sokat vesztenek (jól keresők, öregek), plusz akik sokat veszthetnek (minimálbéresek) csinálnak egy másik szakszervezetet és az köt szerződést az NFL-lel?
Mert gondolom vannak játékosok akik nem igazán akarnak lockoutot.
több mint 13 éve
Egyrészt utálom is, másrészt az NCAA azért bőven csillapítja a hiányérzetemet. Mert ha nincs NFL, akkor nyilván NCAA-ben nézek meg sokkal több meccset, mert jelenleg igen limitált időm miatt amúgy is keveset láttam és azok is max 2 csoportra korlátozódtak.nagyon utálhatod, ha pár százaléknyi esély miatt inkább másfél év múlva akarsz látni Steelers-meccset.remek összefoglaló, kösziMás esély nincs a távozására, így a lockoutban bízom. Amúgy sem hallok bele, mert ott az NCAA, szal csak jó lehet a lockout.Soldados
Ez szerintem nem függ össze olyan szorosan, az NHL és az NBA commiss is túlélte a lockoutotatapapa
bár lehet hogy azért nem értem, mert hozzám nm áll annyira közel az NCAAatapapa
Új irány kell az NFL-ben, de nem ennek f.szfejé. Nem kérek a zászlóerdőkből, nem kérek a 18 meccsből, nem kérek az 50k-s büntikből és még sok másból, amit ez a majom képvisel.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nagyon utálhatod, ha pár százaléknyi esély miatt inkább másfél év múlva akarsz látni Steelers-meccset.remek összefoglaló, kösziMás esély nincs a távozására, így a lockoutban bízom. Amúgy sem hallok bele, mert ott az NCAA, szal csak jó lehet a lockout.Soldados
Remek cikk és örülök. Goodell bukása közeleg. 😊SoldadosEz szerintem nem függ össze olyan szorosan, az NHL és az NBA commiss is túlélte a lockoutotatapapa
bár lehet hogy azért nem értem, mert hozzám nm áll annyira közel az NCAA
több mint 13 éve
remek összefoglaló, kösziMás esély nincs a távozására, így a lockoutban bízom. Amúgy sem hallok bele, mert ott az NCAA, szal csak jó lehet a lockout.
Remek cikk és örülök. Goodell bukása közeleg. 😊SoldadosEz szerintem nem függ össze olyan szorosan, az NHL és az NBA commiss is túlélte a lockoutotatapapa
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
remek összefoglaló, kösziRemek cikk és örülök. Goodell bukása közeleg. 😊SoldadosEz szerintem nem függ össze olyan szorosan, az NHL és az NBA commiss is túlélte a lockoutot
több mint 13 éve
Elképesztően jól sikerült cikk gsn. Nagy köszönet.
több mint 13 éve
Kösz a részletes összefoglalót gsn. A cikk kommentjei között felvetődött, hogy alakulna a +2 mérkőzés. Először ott akartam reagálni, de elfelejtettem, hogy a nem moderátorok hozzászólását levágja valami sötét erő. Szóval egyik sport tv-s közvetítésből a következő maradt meg bennem a +2 meccsel kapcsolatban:Főcsoporton belül, abból a két csoportból játszana még 1-1 meccset az adott csapat, amelyikből 1-1 csapattal játszik jelenleg. Ez úgy nézne ki, hogy ha a saját csoportjában az 1. helyen végezne, akkor játszana a 2. helyezettel (és nyilván ez visszafele is igaz), a 3. pedig a 4.-kel. Például a Giantsnél ez a két plusz mérkőzés a Bears és a Falcons ellen lenne. Ugye főcsoporton belül a saját csoportján kívül játszik még a South-szal; a GB-vel és a Saintsszel, mint azonos helyen végzett csapatok; és ez egészülne ki a fent említett két csapattal. Nem tudom hogy ezt ők hol olvasták, de ez egészen reális variáció lenne.
Tudom, nem hogy a 18 mérkőzéses szezon, de még a 16-os is kérdéses, csak kommentben felvetődött ez a kérdés, és ezt egy lehetséges megoldásnak tartom.
több mint 13 éve
Így is van.Én sajnálom ha elmarad az NFL de legalább több időm lesz az NCAA re.
És nagyon nagyon sokan fogják ezt így gondolni.
több mint 13 éve
Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnazért az NFLPA részéről ez a feloszlatás egészen elkeseredett blöff lenne, ha ennyire kilátástalanok, hogy lerántsák magukkal az egész ligát az antitröszttel, ugyanis ,ha jól sejtem 😊, a versenyhivatal vizsgálódása ott kezdődne, hogy pontosan definiáljuk a kérdéses piacot (ez egyszerűbb ennél jóval kisebb ügyeknél is évekig húzódik, a pontos behatárolás), majd ezután kezdene el csak érdemileg foglalkozni a kérdéssel, ahol szintén tucatnyi értelmezésbeli komolyabb problémakörök vannak, és csak nagyon halkan megjegyezve nem tudnák őket elítélteni számottevően, csak egyben bízhatnak, hogy a tulajok kritikus vesztesége nagyon hamar bekövetkezne, és inkább engednek. de azért én ezt egyáltalán nem gondolom.-> csak a csoda segíthet? :/
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen gyorsan születnek majd az új TV szerződések és vándorolnak majd a meccsek vasárnapra...Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnJómagam is köszönöm a részletes infokat, azt hiszem NCAA ra fel lesz a jelmondat, az UFL még ilyen feltételek mellett sem érdekel, de itt az egyetemi foci, majd ők profitálnak belőle.Delonso_
ha valaki nagyot fog profitálni a lockout-ból az az NCAA lesz. csöppet sem pénzéhesek a vezetői
több mint 13 éve
Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnJómagam is köszönöm a részletes infokat, azt hiszem NCAA ra fel lesz a jelmondat, az UFL még ilyen feltételek mellett sem érdekel, de itt az egyetemi foci, majd ők profitálnak belőle.
több mint 13 éve
gsn
3 548
én az NCAA oldalán állok :cool:A lockout csak a játékosokra vonatkozik (csak őket képviseli az NFLPA, akivel a vita van), az edzőket, egyéb staffot az nem érinti. Az ő szerződéseik mérséklődnek vagy a beépített dolgok, vagy az NFL által szétküldött tervben felvázolt feltételek miatt. Vannak olyanok is, akiknek a munkája megszűnik szintén szerződésbe épített pontok miatt, ide főleg azok sorolhatóak, akiknek a tevékenysége például a játékosoktól függött. A csapatok képviselői, edzők, GM-ek szerintem a draftig biztos munkában maradnak.
na jó nem teljesen.
viszont pár dolgot nem értek hogyan fog zajlani.
Márc 4. lockout. Elvileg akkor minden munka megszünik.
de viszont vannak még a draft előkészületek. Pro Dayek, private workoutok stb. Ezekre akkor ki fog elmenni a csapatok oldaláról hivatalosan?haromt
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eszméletlenül tetszik a cikk. nagyon köszönömaz általad felvázolt utópiák megleptek, az a felcserélős marhaság egyenesen undorító lenne (a 87es is az volt)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én az NCAA oldalán állok :cool:na jó nem teljesen.
viszont pár dolgot nem értek hogyan fog zajlani.
Márc 4. lockout. Elvileg akkor minden munka megszünik.
de viszont vannak még a draft előkészületek. Pro Dayek, private workoutok stb. Ezekre akkor ki fog elmenni a csapatok oldaláról hivatalosan?
több mint 13 éve
nekem meg a cikkből az jött le, hogy igazából azon megy a verseny ki tud nagyobb blődséget a másik elé tárni.egyik elképesztő ötlettel kontrázzák a másikat. mindkettőnek bőven van vaj a füle mögött. fantasztikus munka gsn!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Fura ez. Én meg még inkább a játékosok oldalán állok.Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnFantasztikus cikk, köszönjük!
Eddig egyébként teljesen az NFLPA pártján álltam, de most már nem vagyok annyira biztos ebben.F.Schleck
több mint 13 éve
triangle
1 283
ezzel a bulival Mankins és a hozzá hasonló cipőben járók bukják a legnagyobbat. capmentes év nélkül nem lett volna RFA, szóval az idei és a jövő évi szezonban már valami zsíros (liga top5) szerződésért játszana, így meg, hogy még a tendert sem írta alá szezon előtt, kis túlzással rookie fizetésért játszott, jövőre meg még annyit sem kap(na) lockout esetén.
több mint 13 éve
egyetlen apró hiba van benne: elfelejtettél írni azokról az anarchistákról, akik a lockoutért szurkolnak 😂 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gsn
3 548
Reménykedtem mondjuk,hogy közelebb vannak az álláspontok,kicsit lelombozódtam,november óta semmi.... 😕Úgy van, ahogy Höri írta, de belejavítottam, hogy kicsit jobban érthető legyen.
Egy részt nem értek:
"Az egész egyszerûen hihetetlen, hogy 31 csapat gondolta úgy, hogy Jackson vagy Mankins nem érne számára ennél többet, plusz egy első és egy harmadik körös picket."
Ez alapján úgy értem,hogy Mankins+1.kör+3.kör,pedig nyilván nem így van,lehet kimaradt egy mint (bocs a kukacoskodásért)Newman
Azt pedig, hogy november óta nem találkoztak, természetesen úgy kell érteni, hogy nem ültek össze a felek az álláspontok összevetésére, konstruktív vitákra. Goodell, amikor Smithék benyújtották a collusion claimet, rögtön felhívta Smitht, hogy azonnal találkozniuk kell, és ez meg is történt. Tegnap a kongresszusban együtt tettek PR körutat, de hát ez egy egyeztetéstől nagyon messze van sajnos.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
értem,csak furcsa egy kicsit1. kör + 3. kör + az idei fizetésénél többHöriKicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnZseniális cikk lett,nagy +1
Reménykedtem mondjuk,hogy közelebb vannak az álláspontok,kicsit lelombozódtam,november óta semmi.... 😕
Egy részt nem értek:
"Az egész egyszerûen hihetetlen, hogy 31 csapat gondolta úgy, hogy Jackson vagy Mankins nem érne számára ennél többet, plusz egy első és egy harmadik körös picket."
Ez alapján úgy értem,hogy Mankins+1.kör+3.kör,pedig nyilván nem így van,lehet kimaradt egy mint (bocs a kukacoskodásért)Newman
köszi 😊
több mint 13 éve
Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnFantasztikus cikk, köszönjük!
Eddig egyébként teljesen az NFLPA pártján álltam, de most már nem vagyok annyira biztos ebben.
több mint 13 éve
Remek cikk és örülök. Goodell bukása közeleg. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Kicsit korábban elkészültem a CBA-s cikkel, olvasható a főoldalon: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gsnKöszönjük szépen, remek cikk csak sajnos nagyon felhúztam magam rajta...