NFL Draft 2022
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Eh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"We want Sapp! We want Sapp!""...everybody said that if Marino is going to be around that time they are gonna take Marino, but obviously the Jets know something that you know the people up here dont..."A sok felszopás után legyen kivételesen savazás is 😄fel elso kort sikerult kidobnia kb az ablakon 😊
www.si.com/nfl/jets/news/new-york-jets-scout-lists-2022-nfl-draft-prospects-to-avoid-first-round-kenny-pickett-chris-olave#gid=ci029c07d18000272a&pid=1-qb-kenny-pickett-pitt
Nem tudom egy Jets scout mekkora penge, de érdekes a fősodortól eltérő véleményt olvasni.
warr_b
csebi
csak egy híres idézet a híres videóból
briareos
"The New York Jets select Kyle Brady, TE, Penn State."
"The New York Jets select FB...
"OH NOOOO!"
Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Ojabo kapcsan a combine ota nincsen szinte mock, ahol a top16on kivulre irjak.
warr_b
Èn is láttam sok helyen, nálunk is nem egyszer. Fanspeaken is mindig korán kiviszi a gèp bármelyik boardot nèzem.Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
Leo Chenal is a LB prospect in the 2022 draft class. He scored a 9.99 RAS out of a possible 10.00. This ranked 4 out of 2226 LB from 1987 to 2022. https://t.co/unnXwkeRtl #RAS pic.twitter.com/jvmaXucnGY
— Kent Lee Platte (@MathBomb) March 18, 2022
Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Tankathonon konkrétan 1/8
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
"...everybody said that if Marino is going to be around that time they are gonna take Marino, but obviously the Jets know something that you know the people up here dont..."A sok felszopás után legyen kivételesen savazás is 😄fel elso kort sikerult kidobnia kb az ablakon 😊
www.si.com/nfl/jets/news/new-york-jets-scout-lists-2022-nfl-draft-prospects-to-avoid-first-round-kenny-pickett-chris-olave#gid=ci029c07d18000272a&pid=1-qb-kenny-pickett-pitt
Nem tudom egy Jets scout mekkora penge, de érdekes a fősodortól eltérő véleményt olvasni.
warr_b
csebi
csak egy híres idézet a híres videóból
www.si.com/nfl/2022/03/18/2022-nfl-draft-top-100-big-board-prospects-updatePláne így:
Amúgy jó lesz ez a draft, a szokásosnál is kiszámíthatatlanabb 😁
Nincs konszenzussal 1/1, sőt még a legtöbb poszton sem egyértelmű, kit tartanak a legjobbnak.
Talán csak safety poszton Hamilton.
Teljesen megjósolhatatlan 🥰
warr_b
Michigan LB David OJabo, an expected first-round pick next month, just got hurt at Michigan’s pro day and limped off the field with the help of trainers, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Szerkesztette: dande2
Amúgy jó lesz ez a draft, a szokásosnál is kiszámíthatatlanabb 😁
Nincs konszenzussal 1/1, sőt még a legtöbb poszton sem egyértelmű, kit tartanak a legjobbnak.
Talán csak safety poszton Hamilton.
Teljesen megjósolhatatlan 🥰
Comp picks! pic.twitter.com/n5YtQ9Kndc
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 15, 2022
A sok felszopás után legyen kivételesen savazás is 😄Erdekes iras. Legalabb mar tudjuk, miert nem tud a Jets tizezer eve pozitiv merleget sem produkalni.
warr_b
A sok felszopás után legyen kivételesen savazás is 😄fel elso kort sikerult kidobnia kb az ablakon 😊
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ez a hype mondjuk mar vegigment peldaul Poe-nal is annak idejen, aztan a 350 fontjaval igazabol talan harom even at volt jo, aztan tok siman kifulladt. Top12 pickkent ez azert meh.Vince Wilfork 😉
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Amíg egészséges volt, hozta is a formáját. DROY aspiráns volt. Első évében tényleg rohadt jó volt.Értem, de lassan ideje lenne ezt a RAS-t is helyén kezelni.Jordan Davis hyperól valaki világosítson fel. Mit hagytam ki?Calvin Johnson óta a legjobb RAS a combine-on.
Értéke lassan már Vea-val vetekszik, csak szerintem prospectként köszönő viszonyban nincsnek.
Értem, a srácot könnyebb átugorni mint megkerülni, de van már papírja róla hogy egy meccsen tud 30 snapnél többet játszani NFL szinten?
ZERO_L
somoskovig
Most csak így beteszem mert szembe jött twitteren a minap. Hát belőle sem lett egy D# szupersztár.
With pick 19 in the 2018 NFL Draft, the #Cowboys selected Leighton Vander Esch, LB, Boise State.
— Kent Lee Platte (@MathBomb) May 20, 2019
He posted an elite #RAS with elite size, great speed, elite explosiveness, elite agility at the LB position.#Cowboys pic.twitter.com/stMOVqsr03
ZERO_L
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Mondjuk VDE pont sztar lett volna, ha a serulesek nem csinaljak ki. Mas kerdes, hogy nem feltetlenul az atletikussaga miatt, hanem a jatekintelligenciaja miatt.Értem, de lassan ideje lenne ezt a RAS-t is helyén kezelni.Jordan Davis hyperól valaki világosítson fel. Mit hagytam ki?Calvin Johnson óta a legjobb RAS a combine-on.
Értéke lassan már Vea-val vetekszik, csak szerintem prospectként köszönő viszonyban nincsnek.
Értem, a srácot könnyebb átugorni mint megkerülni, de van már papírja róla hogy egy meccsen tud 30 snapnél többet játszani NFL szinten?
ZERO_L
somoskovig
Most csak így beteszem mert szembe jött twitteren a minap. Hát belőle sem lett egy D# szupersztár.
With pick 19 in the 2018 NFL Draft, the #Cowboys selected Leighton Vander Esch, LB, Boise State.
He posted an elite #RAS with elite size, great speed, elite explosiveness, elite agility at the LB position.#Cowboys pic.twitter.com/stMOVqsr03
ZERO_L
De igen, a ras tulertekelt statisztika.
Én nem mondtam, hogy ez jó vagy rossz, csak indokoltam a hype-ot. 😊Értem, de lassan ideje lenne ezt a RAS-t is helyén kezelni.Jordan Davis hyperól valaki világosítson fel. Mit hagytam ki?Calvin Johnson óta a legjobb RAS a combine-on.
ZERO_L
somoskovig
ZERO_L
Értem, de lassan ideje lenne ezt a RAS-t is helyén kezelni.Jordan Davis hyperól valaki világosítson fel. Mit hagytam ki?Calvin Johnson óta a legjobb RAS a combine-on.
ZERO_L
somoskovig
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Jordan Davis hyperól valaki világosítson fel. Mit hagytam ki?Calvin Johnson óta a legjobb RAS a combine-on.
ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/