NFL Draft 2022
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Nézem ezt a cirka 75 yardos Willis dobást amitől éppen mindenki ejakulál a neten.Egy valós játékhelyzet van amikor ezt előadod, a Hail Mary
Csak engem zavar, hogy kb ugrásból fob gyalázat labtechnikával?
Vagy ezt kijavítják és lényeg az ágyúkar?
Bazzani
Nézem ezt a cirka 75 yardos Willis dobást amitől éppen mindenki ejakulál a neten.Pont a Pitt topikba írtam, h olyan Willis dobása, mint a lónyál: hosszan elnyúlik, kurva ronda, de vmiért mégis hasznos...
Bazzani
Nézem ezt a cirka 75 yardos Willis dobást amitől éppen mindenki ejakulál a neten.Én egyszer az FK!-s Kovács Bálinttal beszélgettem erről, hogy nézd a hátsó lábát a dobásnál, és azóta még kevésbé hiszem el az embert, mint olyan remek QB1 prospectet.
Bazzani
De.Goff nem lett hasznalhato ?A mai QB keringőt látva, ki draftol első körben irányítót?Seahawks, Falcons, Steelers, Lions, Panthers
zacknorb
Bazzani
Janek
Azért is voltunk ilyen jók.
Goff nem lett hasznalhato ?A mai QB keringőt látva, ki draftol első körben irányítót?Seahawks, Falcons, Steelers, Lions, Panthers
zacknorb
Bazzani
Építsünk már inkább keretet QB draft helyett légyszi.A mai QB keringőt látva, ki draftol első körben irányítót?a Steelers, meg aki feljön 1/32-re
zacknorb
Löfli
A mai QB keringőt látva, ki draftol első körben irányítót?NO, ATL, CAR, SEA, DET, NYG, PIT, (WASH)
zacknorb
közülük bárki
A mai QB keringőt látva, ki draftol első körben irányítót?a Steelers, meg aki feljön 1/32-re
zacknorb
3 franchise van, amelyik GM, OC, QB-coach triót elküldte Pickett Pro Dayére: Falcons, Panthers, Commanders.11 fok van, enyhén felhős. Jó napra tették, szerdára, csütörtökre esőt mondanak 😊
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Doing a scouting report on Ikem Ekwonu and finding information on his sacks number is making me laugh. PFF says he gave up 0 sacks, yahoo says he gave up 3, MGM says 2, and PFT has 7???? Am I really about to go back and watch every game of his to figure this out?
— Natalie Miller 🦖🏳️🌈 (@Nat_NFLDraft) March 21, 2022
Ez se rossz 🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Should see practice!!! I’ve seen somebody get hurt an they just move the ball up 10yds an continue practice like nothing just happen. Shit is sad🤦🏾♂️ https://t.co/gX0lTPSXn6
— Darius Slay (@bigplay24slay) March 20, 2022
Igen èn is ezt nèztem a videón ahelyett hogy odaszaladtak volna megnèzni mi van ès valóban nagy e baj sehol senki...olyan mint mikor 7. ben támszkodtam álló helyben bordásfalhoz a jobb lábamra ès csak úgy összecsuklottam. Mindenki röhögött, úgy kúsztam ki a pálya szèlère. Aztán jó egy perc múlva mikor valóban nem tudtam felállni jöttek oda, hogy mi van. Szèp nagy porcleválás lett... szörnyű ez a hozzáállásI know the #NFL is a cold business but watching the lack of concern or empathy from the scouts, coaches and observers following David Ojabo’s injury bugs me. Perhaps someone should’ve checked on him instead of grabbing the ball and moving to the next drill. Just a thought.. pic.twitter.com/28aR88zJfk
— Bucky Brooks (@BuckyBrooks) March 20, 2022
Érdekes gondolat
gabokocka
Szerkesztette: dande2
I know the #NFL is a cold business but watching the lack of concern or empathy from the scouts, coaches and observers following David Ojabo’s injury bugs me. Perhaps someone should’ve checked on him instead of grabbing the ball and moving to the next drill. Just a thought.. pic.twitter.com/28aR88zJfk
— Bucky Brooks (@BuckyBrooks) March 20, 2022
Érdekes gondolat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Koszi. Ezt nem lattam.Hol olvastad h achilles?így h elszakította az achillesét esélyes h nem lesz első körösEh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
warr_b
briareos
StezBrutal. Heard Patriots director of player personnel Matt Groh was there today. Ojabo, an edge player from a program the Patriots have long respected, has been seen as a potential first-round pick. https://t.co/Q77QCgX2Sj
— Phil Perry (@PhilAPerry) March 18, 2022
briareos
Baalke már biztos nyalogatja az ujjait, ő szeret ACL szakadásosokat draftolni. Még képes, és elhozza mindkét 1. körösnek mondott Michigan pass rushert a draftról.így h elszakította az achillesét esélyes h nem lesz első körösEh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
warr_b
briareos
Hol olvastad h achilles?így h elszakította az achillesét esélyes h nem lesz első körösEh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
warr_b
briareos
Stez
Brutal. Heard Patriots director of player personnel Matt Groh was there today. Ojabo, an edge player from a program the Patriots have long respected, has been seen as a potential first-round pick. https://t.co/Q77QCgX2Sj
— Phil Perry (@PhilAPerry) March 18, 2022
Hol olvastad h achilles?így h elszakította az achillesét esélyes h nem lesz első körösEh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
warr_b
briareos
így h elszakította az achillesét esélyes h nem lesz első körösEh, igazatok van...Konkrétan akkor nem látott még 2022-es mockot 😊Mondjuk Ojabot én szerintem soha nem láttam még első körben...Akkor kevés mockot olvastál 😁
warr_b
empty taxi
r.baggio
Valakivel keverhettem 😬
warr_b