NFL Draft 2022
docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
Who could be this year's surprise first-round picks in the NFL draft?
— USA TODAY NFL (@usatodaynfl) April 27, 2022
Five candidates:https://t.co/X0FgzSepna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Én ezt a részét gyűlölöm, és még várunk az utolsó percekben felbukkanó drogos bejegyzésekre/videókraÉn mar lattam Olawe-t
r.baggio
Wyatt meg erőszakos a DT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
imádom a draft seasontAlbert Breer jelenti:
- Több csapatnál is komoly medical concern van Evan Neallel kapcsolatban csípő és térd miatt, így csúszhat.
empty taxiThere's a vague and incorrect rumor about Alabama OT Evan Neal having a medical issue, one that quite possibly comes from a team that wants him to fall so that it can get him. Neal's camp has set the record straight with facts. https://t.co/q0xewPBFGW
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) April 27, 2022
empty taxi
Albert Breer jelenti:
- Több csapatnál is komoly medical concern van Evan Neallel kapcsolatban csípő és térd miatt, így csúszhat.
empty taxi
There's a vague and incorrect rumor about Alabama OT Evan Neal having a medical issue, one that quite possibly comes from a team that wants him to fall so that it can get him. Neal's camp has set the record straight with facts. https://t.co/q0xewPBFGW
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) April 27, 2022
Madden hates me.
🚨With the #1 pick of the 2022 NFL Draft the Jacksonville Jaguars select🚨
— Austen Lane (@A_Train_92) April 26, 2022
RIP JAGS TWITTER. pic.twitter.com/1ycoBWDy33
Albert Breer jelenti:
- Nakobe Dean és Devin Lloydnál is aggódnak h kicsik a profik közé, így az sem kizárt h Quay Walker lesz az első kiválasztott linebacker (LOL)
- Jahan Dotson lesz az 5. WR az első körben a legújabb hírek szerint.
- A Houston legkésőbb 1/13-ra, de vszínűbb h 1/3-ra CB-t húz.
- Jameson Williams és David Ojabo rehabja is jól halad az Achilles-sérülésből, ennek ellenére Ojabo esetében koránt sincs kizárva h 2022-ben nem léphet pályára.
- Kaiir Elam szerinte a vártnál hamarabb elkel, jók a méretei, gyors, interjúkon lenyűgöző, NFL-vérvonallal bír. Emory Hunt pozíciós rangsorában konkrétan Elam az 1. CB.
- Karlaftis szerinte nem lesz 1. körös
- A Chiefs teli van pickkel, a roster pedig egész telített, így szerinte fel fognak cserélni, akár 1/20 környékére is.
Adam Andersont pedig vád alá helyezték, így sztem ő UDFA.
247sports.com/college/georgia/Article/Ex-Georgia-linebacker-Adam-Anderson-indicted-on-rape-charge-186792654/
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
theathletic.com/3267970/2022/04/26/nfl-draft-predictions-first-round/zseni 😊
| archive.ph/x9nT0 |
Fuh, regen nevettem ennyire egy draft predikcion 😀😀
Borbinho
| archive.ph/x9nT0 |
Fuh, regen nevettem ennyire egy draft predikcion 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
www.youtube.com/watch?v=G8RrD57ucmw
iktriad
samu09
Gamepasszal szerintem ingyenes.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
Jaja, és nagy átlagban 5.50, 5.30 és 1.20 körüli végződések szoktak lenniMagyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Első kör 02.00
A felvezetés meg a reklámok nem érdekelnek, ellenben jó lenne kicsit aludni előtte, amúgyis 5-kor kelnék 😁
warr_b
Második-harmadik kör 01:00
Harmadik nap: 18:00 (asszem)
alatriste
---
Usage at Georgia affected his production, but: If Walker goes this high, he’d have the lowest number of career sacks of any edge rusher taken in the top *three* since 2000 (when sacks became an NCAA stat).
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Jaja, valszeg ez lesz. Kár hogy 11, fél éjfél előtt nem nagyon szoktam feküdni 😄Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Aludj 2-ig és akkor 5ig tudod nézni kb. végig... Én így szoktam.
A felvezetés meg a reklámok nem érdekelnek, ellenben jó lenne kicsit aludni előtte, amúgyis 5-kor kelnék 😁
warr_b
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Aludj 2-ig és akkor 5ig tudod nézni kb. végig... Én így szoktam.
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Magyar idő szerint kb mikor kezdődik maga a húzgálás?Első kör 02.00
warr_b
Második-harmadik kör 01:00
Harmadik nap: 18:00 (asszem)
Liverpool Fc
www.youtube.com/watch?v=6cB86mnCgCc
Szerkesztette: iktriad
NFL Draft QB Wonderlic scores:
— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) April 22, 2022
Bailey Zappe 35
Sam Howell 34
Malik Willis 32
Carson Strong 22
Desmond Ridder 19
Kenny Pickett 17
Matt Corral 15
Ahogy egy futásnál megindul, és Divine Deablo vakoldalról telibe verve a földbe döngöli... 😕All-Name Team 2022, a vastag az első csapatosLuiji Vilain, Jawon Pass (QB), Messiah Divine, Ponce Deleon, Baer Hunter, Phazione McClurge smafu?
QB: D'Eriq King (Miami-FL), Geremy Hickbottom (Tennessee State)
RB: Master Teague III (Ohio State), Sincere McCormick (UTSA), Zander Horvath (Purdue), Snoop Conner (Ole Miss)
WR: Charleston Rambo (Miami-FL), Cinque Sweeting (Slippery Rock), Lujuan Winningham (Central Arkansas), Jahcour Pearson (Ole Miss), Reid Jurgensmeier (Morningside), Jaivon Heiligh (Coastal Carolina)
TE: Isaiah Likely (Coastal Carolina), Peyton Hendershot (Indiana), Tighe Beck (Assumption), Chigoziem Okonkwo (Maryland)
OT: Bamidele Olaseni (Utah), Daniel Faalele (Minnesota),Ryan Van Demark (Connecticut), Ja'Tyre Carter (Southern)
OG: MJ Dumas (Villanova), Hawk Wimmer (Air Force), Chris Paul (Tulsa), Zach Thomas (San Diego State)
C: Alex Mollette (Marshall), Vitaliy Gurman (Toledo)
EDGE: Big Kat Bryant (UCF), Abu KaiKai (Glenville State), Uriah-Dillon Leiataua (BYU), Amare Barno (Virginia Tech)
DI: Ikenna Onwuasoanya (Colorado State Pueblo), Otito Ogbonnia (UCLA), Eyioma Uwazurike (Iowa State), Cherokee Glasgow (Troy), Israel Antwine (Oklahoma State), Dominion Ezinwa (Texas A&M Commerce)
LB: Diego Fagot (Navy), DQ Thomas (Middle Tennessee), La'akea Kaho'ohanohano-Davis (Southern Utah), Mandela Lawrence-Burke (Kent State), Cash Gilliam (Utah State), Jacques Boudreaux (Louisiana)
CB: Joe Corner (Virginia), Tony Adams (Illinois), Mario Goodrich (Clemson), Zeno Hannibal (Louisiana Tech)
S: Smoke Monday (Auburn), Bydarrius Knighten (Auburn), Qwuantrezz Knight (UCLA), La'Kendrick Van Zandt (TCU), Delarrin Turner-Yell (Oklahoma), Alvinoski LaFleur (Eastern Michigan)
K: John Parker Romo (Virginia Tech), Jonathan Garibay (Texas Tech)
P: Race Porter (Washington), Ryan Stonehouse (Colorado State)
LS: Jordan Silver (Arkansas), Cal Adomitis (Pittsburgh)
empty taxi
deyell