NFL Draft 2022
21 feliratkozó
több mint 2 éve
Több hónapnyi munka után végre megérkeztem az idei draft trackerrel, amit itt érhettek el:docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 2 éve
Franc se tudja, lehet, hogy 10+ év után ki kell hagyni az első kört :/Miért?
Drip
Izgi lesz pedig.
több mint 2 éve
Nem, a Brandon Ghee-díj azé, aki a legtovább ül bent a második napon a zöld szobában, ergo személyesen ment el, hogy ország-világ előtt beéghessen.Wyattnél lehet benne, hogy súlyosabb az erőszak ügye mint amit tudunk.
Esetleg Corralnál lehet ilyen, de az nfl csapatokat ismerve tuti lesz ordas reach nem egy qb-ért
r.baggio
több mint 2 éve
Nem, a Brandon Ghee-díj azé, aki a legtovább ül bent a második napon a zöld szobában, ergo személyesen ment el, hogy ország-világ előtt beéghessen.Esetleg Corralnál lehet ilyen, de az nfl csapatokat ismerve tuti lesz ordas reach nem egy qb-ért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Franc se tudja, lehet, hogy 10+ év után ki kell hagyni az első kört :/
több mint 2 éve
deyell
11 702
meg a másodikból.A Brandon Ghee díj idei jelöltjei, az sem kizárt h ezek a csávók mennek ki 1/1-21-ig. Kb. Stingley meg Travon Walker az, akiknél meglepődnék ha nem mennének ki TOP21-ig.Az milyen díj?
pbs.twimg.com/media/FRbdBMhWYAAvlHQ?format=png&name=large
empty taxi
Akik kicsusznak elso körből ?
Janek
choose life
több mint 2 éve
A Brandon Ghee díj idei jelöltjei, az sem kizárt h ezek a csávók mennek ki 1/1-21-ig. Kb. Stingley meg Travon Walker az, akiknél meglepődnék ha nem mennének ki TOP21-ig.Az milyen díj?
empty taxi
Akik kicsusznak elso körből ?
több mint 2 éve
direkt nem írtam be idén, mert a nevek kihirdetésénél már látszott, hogy most nem lesz értelme kiosztani a Ghee-tna de majd a Xavier Lee-díj! és én bevezetnék még egy Jamie Newman-díjat is
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Brandon Ghee díj idei jelöltjei, az sem kizárt h ezek a csávók mennek ki 1/1-21-ig. Kb. Stingley meg Travon Walker az, akiknél meglepődnék ha nem mennének ki TOP21-ig.Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Megmondta a sixx, hogy itthon is ez a jövő.Ezrek állnak érte sorban gondolom.a netes előfizetős felületükAz mi?Arena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
www.youtube.com/watch?v=G8RrD57ucmw
iktriad
samu09
Bazzani
😀
braxa88
Bazzani
braxa88
Bazzani
több mint 2 éve
lelArena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
Bazzani
😀
braxa88
több mint 2 éve
Ezrek állnak érte sorban gondolom.a netes előfizetős felületükAz mi?Arena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
Bazzani
😀
braxa88
Bazzani
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
a netes előfizetős felületükAz mi?Arena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
Bazzani
😀
braxa88
Bazzani
több mint 2 éve
Az mi?Arena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
Bazzani
😀
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Arena4+Az első napot adja az Arena4.Még WR-ek és TE-k.Magyar idő szerint péntek hajnal a draft? Arena4 idén nem adja?
iktriad
samu09
Bazzani
😀
több mint 2 éve
Nekem ez tökéletes, visszaolvasva látom is, hogy feltüntetted. 😊 Köszönöm!Hol lehet majd szerintetek legfrissebben követni a 2.-3. napi draftot? Ultra Balatonon leszünk és amikor nem futok rágerjednék, hogy mizu, de az csak telóról lesz opció. Elég nekem ha látom melyik csapat jön és kit húz, nem kell videós legyen.Az én trackerem erre pont alkalmas lesz 😊 Ha valami webalapút preferálsz, akkor espn vagy nfl.com
kristóf17
Hulkeinstein
több mint 2 éve
Hol lehet majd szerintetek legfrissebben követni a 2.-3. napi draftot? Ultra Balatonon leszünk és amikor nem futok rágerjednék, hogy mizu, de az csak telóról lesz opció. Elég nekem ha látom melyik csapat jön és kit húz, nem kell videós legyen.Az én trackerem erre pont alkalmas lesz 😊 Ha valami webalapút preferálsz, akkor espn vagy nfl.com
kristóf17
több mint 2 éve
Nem tudom mennyire vagy fogékony rá, de esetleg jövő draftig elkezdhetsz picit pythonozni, és crawlerral leszedni az adatokat.Ja nyilván én kb 10et raktam össze, de így is megőszültem, amíg adatot tisztítottam.Ohh, ne is mondd. Mostmár majdnem minden formátumra van egy elég jó workflow-m, de néhány oldal még mindig kínhalál, azokat be kéne tiltani 😀 Jövőre a cél, hogy tényleg minden board meglegyen - azt olyan 250-300 darabra saccolom. Igazából megoldható, ha időben kezdi az ember és van rá folyamata.
Illetve a nevek különböző formái, aztán az AJ vs A.J. és ilyenek teljesen felbasztak 😀
Na meg az ugyanolyan nevű emberek.
tenorx
Hulkeinstein
Meglepődnél, hogy mennyire nem nehéz. Pl.: www.scrapingbee.com/blog/crawling-python/
több mint 2 éve
Hol lehet majd szerintetek legfrissebben követni a 2.-3. napi draftot? Ultra Balatonon leszünk és amikor nem futok rágerjednék, hogy mizu, de az csak telóról lesz opció. Elég nekem ha látom melyik csapat jön és kit húz, nem kell videós legyen.nfl oldalán is van tracker
kristóf17
több mint 2 éve
Hol lehet majd szerintetek legfrissebben követni a 2.-3. napi draftot? Ultra Balatonon leszünk és amikor nem futok rágerjednék, hogy mizu, de az csak telóról lesz opció. Elég nekem ha látom melyik csapat jön és kit húz, nem kell videós legyen.
több mint 2 éve
Ja nyilván én kb 10et raktam össze, de így is megőszültem, amíg adatot tisztítottam.Ohh, ne is mondd. Mostmár majdnem minden formátumra van egy elég jó workflow-m, de néhány oldal még mindig kínhalál, azokat be kéne tiltani 😀 Jövőre a cél, hogy tényleg minden board meglegyen - azt olyan 250-300 darabra saccolom. Igazából megoldható, ha időben kezdi az ember és van rá folyamata.
Illetve a nevek különböző formái, aztán az AJ vs A.J. és ilyenek teljesen felbasztak 😀
tenorx
több mint 2 éve
Ja nyilván én kb 10et raktam össze, de így is megőszültem, amíg adatot tisztítottam.Illetve a nevek különböző formái, aztán az AJ vs A.J. és ilyenek teljesen felbasztak 😀
több mint 2 éve
Visszajelzés: én is hasonlót csináltam tavaly varianceal, meg mediannal tavaly, de idén lusta voltam, úgyhogy jó lett volna, ha ~4 nappal ezelőtt rakod ki 😛Köszi a feedbacket!
Viccen kívül király, köszi!
tenorx
Nálam ez már egy 5 éves projekt, ami egyre nagyobb és nagyobb lesz. Az elején még 10-15 boarddal kezdtem, aztán ezt bővítettem volumen szempontjából, majd jött a free agency, onnan meg a teljes liga. Sajnos nincs rá elég időm, ezért sosem lesz jó, mint amilyen tervvel indulok az elején, de azért így is szépen fejlődik 😊
Mindig tervezem, hogy na majd idén korábban befejezem, de a vége mindig az utolsó nap lesz 😀
több mint 2 éve
+1:A Who is still available in FA tabon magyarul maradtak benne a tierek 😊
több mint 2 éve
Visszajelzés: én is hasonlót csináltam tavaly varianceal, meg mediannal tavaly, de idén lusta voltam, úgyhogy jó lett volna, ha ~4 nappal ezelőtt rakod ki 😛Viccen kívül király, köszi!
több mint 2 éve
Több hónapnyi munka után végre megérkeztem az idei draft trackerrel, amit itt érhettek el:docs.google.com/spreadsheets/d/1Ok2Hd9KzN_g1IyQsJUgfnQTaggaAovgQoK30VAZac-M/edit#gid=1801108002
Bővebb információkat ebben a reddit posztban írtam a kezdeményezésről: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/udcqq8/2022_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
TLDR:
- Konszenus big board az összes idei draft prospectről - mindezt atlétikai profillal, további, játékosokhoz kapcsolódó információkkal megfűszerezve
- Élő draft tracker a játékosbörze teljes ideje alatt a tavalyihoz hasonlóan
- Free agency tracker és legjobb elérhető játékosok
- Teljes NFL depth chartok
Remélem mindél többetekenek hasznos lesz idén is! Visszajelzések, fejlesztési ötletek jöhetnek, minden kérdésre szívesen válaszolok 😊
Szerkesztette: Hulkeinstein