NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 2 éve
Dave, Tüsi, többimackó.Nem, ahogy ti sem őt. 5 éven belül SB-t játszotok. Azt, hogy nyertek-e, nem látja a varázsgömböm.
Lenne egy kérdésem.
Mit mondanátok arra ha holnaptól Dan "Nagyduma" Campbellnek hívnák a Bears HC-t?
Így, hogy láttatok belőle egy évet.
Lecserélnetek rá a még el sem indult Eberflus projektet?
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Dave, Tüsi, többimackó.Nem. Ahogy mortirolo írta, senkire sem. Várjuk meg mi lesz a vége. Tiszta lappal indul mindenki.
Lenne egy kérdésem.
Mit mondanátok arra ha holnaptól Dan "Nagyduma" Campbellnek hívnák a Bears HC-t?
Bazzani
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Nem rólunk szól, de azért érdemes megnézni, hogy miért kell nekünk végre rendes edző:www.cbssports.com/nfl/news/what-in-the-world-happened-to-patrick-mahomes-after-halftime-examining-chiefs-qbs-play-in-afc-title-game/
Megőrjít, amikor Aaronka már 10-edszer fut ki jobbra és nem állítjuk meg.
Szerkesztette: mortirolo
több mint 2 éve
Proki_
98
Lehet itt csűrni-csavarni, hogy ki lenne jó HC-nak, de minden úgyis azon múlik majd, hogy Fields beválik-e.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Dave, Tüsi, többimackó.Ez nagyon egyszerű. Én senkire nem cserélném le Eberflus-t.
Lenne egy kérdésem.
Bazzani
több mint 2 éve
Dave, Tüsi, többimackó.Lenne egy kérdésem.
több mint 2 éve
Van különbség aközött hogy van kérdőjel, vagy csak kérdőjel van. Mindegy, én ezt lezártam, úgysem most lesz igaza egyikünknek sem, és remélem hogy hatalmasat tévedtem az idei edzői lehetőségekkel kapcsolatban.Amúgy Leftwichről egy szót sem ejtettem soha mert ki nem állhatom és kerülni kell a Brady/Rodgers faktoros embereket az ilyen kinevezéseknél (ezért kerültem volna Getsyt is de mind1). Nem figyelsz.
Nekem semmi bajom Eberflusszal, csak konkrétan jóformán senki nem tud róla semmit úgy hogy 51 éves. Nem volt kiugró teljesítményű egysége sehol, nem tette le a névjegyét sehol. Lehet hogy jó HC lesz, itt különbözik az álláspontunk mert van abban igazság hogy egy HCnak az egész csapatot felügyelni kell, de mégis a sikerességhez fontos hogy az egyik szegmenshez kimagaslóan értsen - vagy legyen egy Rodgerse. Én így gondolom, te úgy na bumm, ezen aztán nem kéne így felhúznod magad.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem tudunk róla semmit tüsi, minden egy kérdőjel vele kapcsolatban. Persze elsülhet jól is, de ennél (a jelenlegi tudásunk szerint) lettek volna jobb lehetőségek, ez az igazság. Mondjuk rosszabbak is, a másik 2 aki "döntőzött" az pont olyan volt, ha innen nézzük akkor telitalálat.Miért Daboll olyan jelölt, aki körül nincs kérdőjel? 4. helyén vétette magát észre először (ahol OC volt). Kétségkívül egy nyers elit talentből elit játékos lett, aki a végén a coaching ellenére volt jó és nem miatta.
Egyetlen helyen sem olvastam hogy valaki is el lenne ájulva tőle, ez is sokatmondó, legalábbis nekem. Ez olyan mint amikor van egy elsőkörös reach a drafton, a pick pillanatában lehet érezni hogy ez nem hangzik túl jól de azért persze nem írja le előre a csávót senki.
Én sem írom le Eberflust, csak nem látom benne a hatalmas plafont, amit egy sb jelent. Elleszünk mint a befőtt.
Ja és sokadjára: nem az a bajom vele hogy védelmi oldalról jött, lett volna olyan jelölt akit elfogadtam volna azonnal így is.
davemayer
Fangionak tudom, hogy örültél volna, mint HC, mert a személyes kedvenc védelmi coordinátorod. Nem volt még csak közepes HC sem. Azért nehéz eladni, hogy jó választás lett volna.
Tudom, hogy Floresnak is örültél volna. Hát a támadóoldalt ő sem rakta össze 3 év alatt.
Tudom, hogy Leftwichnek is örültél volna. Tom Bradyt azért könnyebb edzeni, mint Jameis Winstont volt.
Harbaughnak örültél volna, szerintem sokan, de ő full powert akart, amit itt soha nem fognak megadni embernek.
Azon kívül ki lett volna az a fene jobb jelölt? Kellen Moore? Up and down offenset rakott össze top anyagból.
Mindenki körül kurva sok kérdőjel van, csak én úgy vettem észre, hogy azoknál, akiket Te szerettél volna ezek a kérdőjelek valahogy elhomályosodnak vagy konkrétan teljesen ignorálva vannak.
S belementem egy olyanba, amit nem akartam, de megmondom őszintén nagyon baszta már a csőröm. Nem az lett, akit kedveltél az ég világon semmi más nem történt.
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Az én egyik HC jelöltem is Daboll volt a háromból (kettőt be sem hívtak), de ennek ellenére most nem tudnám megmondani, hogy jobb választás lett volna-e, mint Eberflus. OC-nak nálam első számú volt, de HC-nek nem tudom. Ez két külön szakma. Azt is látni kell, hogy amikor Poles-t választottuk, akkor egyúttal Eberflus-t is. Minden komoly GM jelöltnek előre megvolt a HC jelöltje. Nem most találkoztak először. Engem a DC személye sem érdekel nagyon, mert biztos vagyok benne, hogy Eberflus a megfelelő embert fogja kiválasztani.Rövid távon minden azon áll vagy bukik, hogy Fields és Luke Getsy mire képes és az nem most fog kiderülni.
több mint 2 éve
Nem tudunk róla semmit tüsi, minden egy kérdőjel vele kapcsolatban. Persze elsülhet jól is, de ennél (a jelenlegi tudásunk szerint) lettek volna jobb lehetőségek, ez az igazság. Mondjuk rosszabbak is, a másik 2 aki "döntőzött" az pont olyan volt, ha innen nézzük akkor telitalálat.Mivel Eberflus védelmi oldalról jött és nem kedvenc ezért Te el is könyvelted magadban, hogy nem is értelmes.Most mondjam hogy mert kellően értelmes? Hagyjuk inkább.Pláne hogy elvileg Harbaugh tervezi maganak DC-nek ha valahol állást kap.Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayerFangio 3-4-es edző, én azt gondolom, hogy engedd el a reményt, hogy a személyes kedvenc védőkoordinátorod visszatérjen.Ami érdekesebb, hogy playcaller DC lesz így. Remélem megnézném jó pár nevet Alan Williamsen kívül is.Mondjuk Fangiot, ha nem lesz HC
davemayer
tüsi91
tüsi91
gabokocka
davemayer
Nem tud sem OC-t, DC-t jól kinevezni és nem tud offenset rakni Fields köré.
Nyilván nem ezt írod le így konkrétan, de minden hozzászólásod erre utal. Szived joga félre ne érts csak így nem lesz könnyű normális párbeszédeket kezdeményezni.
tüsi91
Egyetlen helyen sem olvastam hogy valaki is el lenne ájulva tőle, ez is sokatmondó, legalábbis nekem. Ez olyan mint amikor van egy elsőkörös reach a drafton, a pick pillanatában lehet érezni hogy ez nem hangzik túl jól de azért persze nem írja le előre a csávót senki.
Én sem írom le Eberflust, csak nem látom benne a hatalmas plafont, amit egy sb jelent. Elleszünk mint a befőtt.
Ja és sokadjára: nem az a bajom vele hogy védelmi oldalról jött, lett volna olyan jelölt akit elfogadtam volna azonnal így is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
2020-as :Köszönöm. Ezeken már túl vagyok, de komplett meccsekhez még nem értem oda. Inkább nézek tapet, mert 1-1 játék kiemelve nem feltétlen adja vissza azt, ami az összkép. De ehhez kell idő.
www.stampedeblue.com/2020/10/2/21497914/colts-scouting-journal-time-to-stop-calling-the-colts-a-cover-2-defense
2021-es:
cdn1.vox-cdn.com/uploads/blog/sbnu_logo_minimal/56/touch_icon_ipad_retina_stampedeblue.com.minimal.png
Coverage
www.si.com/nfl/colts/.amp/film/film-room-colts-disguise-coverages
Willie Parker
Eddig nem kapkodnak a volt edzőink után. Chris Tabor ment el a Panthersbe ST coordinátornak és Michael Pitre RB coach a Falconsnál kapta meg ugyanezt a pozíciót. A futókra tény, hogy nem lehetett panasz.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Hát Poles nem szóvivőnek jött az biztos. 😊 Szerencsére nem is az a dolga. A draft rendben lesz, viszont az nem jött át, hogy mennyire jó üzletember? Az NFL-be is egyre jobban átjön az NBA-féle megközelítés: Tampa vagy idén Rams. Itt több játékos van egyszerre a pályán, de az all-in azért itt is működőképes. Remélem szép lassan eljuttat minket oda, hogy meg lehessen egy ilyet húzni.
Eberflus nagyon jó lesz.
Futócipőket elő, mérni fog mindent és a nagy semmit mondó szófosás (Pace-Nagy), helyett lesz analitika. Újra rajzani fogunk, mint Urlacher idejében.
Nagy pozitívum, hogy Fields is ott volt a sajtótájékoztatón és George is jó volt végre.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Mivel Eberflus védelmi oldalról jött és nem kedvenc ezért Te el is könyvelted magadban, hogy nem is értelmes.Most mondjam hogy mert kellően értelmes? Hagyjuk inkább.Pláne hogy elvileg Harbaugh tervezi maganak DC-nek ha valahol állást kap.Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayerFangio 3-4-es edző, én azt gondolom, hogy engedd el a reményt, hogy a személyes kedvenc védőkoordinátorod visszatérjen.Ami érdekesebb, hogy playcaller DC lesz így. Remélem megnézném jó pár nevet Alan Williamsen kívül is.Mondjuk Fangiot, ha nem lesz HC
davemayer
tüsi91
tüsi91
gabokocka
davemayer
Nem tud sem OC-t, DC-t jól kinevezni és nem tud offenset rakni Fields köré.
Nyilván nem ezt írod le így konkrétan, de minden hozzászólásod erre utal. Szived joga félre ne érts csak így nem lesz könnyű normális párbeszédeket kezdeményezni.
több mint 2 éve
Most mondjam hogy mert kellően értelmes? Ez az offseason kezdet egy edzői aranybánya volt, 5-6 érdekes név is pörgött. Hagyjuk inkább.Pláne hogy elvileg Harbaugh tervezi maganak DC-nek ha valahol állást kap.Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayer
tüsi91
tüsi91
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez igaz, úgyh elengedem. De fáj.Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayer
tüsi91
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Pláne hogy elvileg Harbaugh tervezi maganak DC-nek ha valahol állást kap.Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayer
tüsi91
tüsi91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Pont ez jutott eszembe...Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
davemayer
Fangio 3-4-es edző, én azt gondolom, hogy engedd el a reményt, hogy a személyes kedvenc védőkoordinátorod visszatérjen.Ami érdekesebb, hogy playcaller DC lesz így. Remélem megnézném jó pár nevet Alan Williamsen kívül is.Mondjuk Fangiot, ha nem lesz HC
davemayer
tüsi91
több mint 2 éve
Már csak első körös pick kellene....Amúgy itt a recept. Ez a Bengals egy rakat szar volt 2 éve. Draftolj egy fasza QB-t. Adj neki egy superszrár WR-t. Legyen egy nem game plant szabotáló edződ és egy közepes D-el is ott vagy SB-a 😊Szerencsére nektek így két opciótok is lesz majd az első körben (Wilson és Olave)
Tomcsik
r.baggio
több mint 2 éve
Mondjuk Fangiot, ha nem lesz HCNyilván Eberflus sémája lesz (váltunk 4-3ra, ami igazából a frontnál nem nagy váltás, kérdés, hogy a coverage koncept mi lesz, csak még nem értem oda, hogy megnézzem az Indyt az elmúlt 2 évből).Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
Eberflus viszont szerintem még a keményre fagyott kutyaszart is eltudná adni. Ha csak fele olyan jó vezetőedző lesz, mint ahogy kommunikál, akkor rendben leszünk.
Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.
tüsi91
ricsiii83
Ami érdekesebb, hogy playcaller DC lesz így. Remélem megnézném jó pár nevet Alan Williamsen kívül is.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Pont ez jutott eszembe...Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
Eberflus viszont szerintem még a keményre fagyott kutyaszart is eltudná adni. Ha csak fele olyan jó vezetőedző lesz, mint ahogy kommunikál, akkor rendben leszünk.
Sok dolgot nem tudtunk meg a szokásosokon kívül, ami ilyenkor elhangzik, viszont Eberflus nem fogja hívni a defensive playeket, hanem vezetőedző lesz és ez számomra örömteli.
tüsi91
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
2020-as :Nyilván Eberflus sémája lesz (váltunk 4-3ra, ami igazából a frontnál nem nagy váltás, kérdés, hogy a coverage koncept mi lesz, csak még nem értem oda, hogy megnézzem az Indyt az elmúlt 2 évből).Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
Ami érdekesebb, hogy playcaller DC lesz így. Remélem megnézném jó pár nevet Alan Williamsen kívül is.
tüsi91
www.stampedeblue.com/2020/10/2/21497914/colts-scouting-journal-time-to-stop-calling-the-colts-a-cover-2-defense
2021-es:
cdn1.vox-cdn.com/uploads/blog/sbnu_logo_minimal/56/touch_icon_ipad_retina_stampedeblue.com.minimal.png
Coverage
www.si.com/nfl/colts/.amp/film/film-room-colts-disguise-coverages
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nyilván Eberflus sémája lesz (váltunk 4-3ra, ami igazából a frontnál nem nagy váltás, kérdés, hogy a coverage koncept mi lesz, csak még nem értem oda, hogy megnézzem az Indyt az elmúlt 2 évből).Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
ricsiii83
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít.azjó, így akkor a DC ért is imádkozni kell ne legyen szar Xd
tüsi91
több mint 2 éve
Amúgy itt a recept. Ez a Bengals egy rakat szar volt 2 éve. Draftolj egy fasza QB-t. Adj neki egy superszrár WR-t. Legyen egy nem game plant szabotáló edződ és egy közepes D-el is ott vagy SB-a 😊Szerencsére nektek így két opciótok is lesz majd az első körben (Wilson és Olave)
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Poles picit megszeppent volt, s elég szűkszavú. A dolgát végezze jól csak ez számít. Eberflus viszont szerintem még a keményre fagyott kutyaszart is eltudná adni. Ha csak fele olyan jó vezetőedző lesz, mint ahogy kommunikál, akkor rendben leszünk.