Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
PM tegnap 26/46-ot dobott (56,5 %), 211 yard-al és 1 TD-vel, ami 75,5-es rating, de ha leveszem az első drive-ot, akkor 23/43 (53,5 %), 175 yard, 0 TD, ami 63,6-os rating, az utóbbit láttuk a meccs nagy részében, az utolsó 55 percben...
Az én szememben az első se illik még egy jó QB-hez se, nem hogy egy franchise QB-hez, az utóbbi meg pláne...StormST
Az én szememben sem. 😊 De te 3 éve edződsz egy elit QB teljesítményén, én meg 16 éve, az utóbbi években már kettőén is. 😀

Az általad írt számok egy Andy Dalton átlagos számai. Ennél évente 2-3 meccsen hoz jobbat és 2-3 meccsen rosszabbat. Mekkora a sansz, hogy Denverben egy Daltonnál jobb QB kössön ki a közeljövőben Manning után? Nyugodtan fel lehet készülni, hogy - ha csak nincs Elwaynek olyan szerencséje, mint a Coltsnak, vagy Seattle-nek - akkor az általad beírt számok lesznek az általánosak.

Ha Manningnak - unom már a kifejezést - tényleg most főtt le a kávé, akkor nincs miről beszélni. De amíg ezt nem tudjuk biztosan, addig megint nincs értelme miről beszélni. Lenyomott 50+ meccset három év alatt, ebből volt kb. 40 remek meccse, volt kb. 6-7 gyengébb meccse és volt 3-4 nagyon rossz meccse.

PM nem hülye, és nem fogja kinevettetni magát a pályán. Rengetegszer elmondta, hogy ha úgy érzi, hogy nem tud már a saját maga által elvárt szinten teljesíteni, akkor szögre akasztja a cipőt. Ha ez a helyzet, azt meg fogjuk tudni az offseasonban. Ez a kérdés így vagy úgy el fog dőlni, ezért egyelőre nem is foglalkoztat. Az viszont igen, hogy miért mond csődöt egy kiváló játékosokból álló teljes csapat fontos meccseken? Mert erre őszintén megmondom nem tudom a választ, és azt sem látom, hogy hogyan tudna így vagy úgy eldőlni. Talán teljes edzőcserével? Ebben sem vagyok biztos....


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Én a tegnapi meccsről illetve a csapatotokról nem szeretnék írni, mert ti jobban ismeritek őket és elég sok mindent leírtatok. Inkább pár az offseason-nal kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok.

Colquitt-en kívül ki(k) az(ok) aki(k) egyértelműen cut(ok) lesz(nek)?
J. Thomast pénzbe mennyire teszitek? Mennyi amit szerintetek még meg ér nektek?
Az elmúlt offseason legjobb/legrosszabb húzása/döntése mi volt, így egy év távlatából?
(Ha már valamelyikről beszéltetek akkor bocsi, de nem olvastam évközben rendszeresen a topikot)
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 272
Általános Doktor úr, 14 nappal ezelőtti közös megállapodásunkhoz térnék vissza.
Nem akarok pikírt lenni, de most azért itt belül vigyorgok, de nagyon 😛 Persze átérzem, a súlyát, de még is.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lehet, hogy hülyeség, de tegnapi meccset szerintem jobban is akartuk, mint ti.
Első drive 3&out, jön PM 0-7. Na mondom ennyi volt, erre számíthatunk a hátralévő 3,5 negyedben.
De nem, a d# is odatette magát, Luck is. A két int 3&15 és 3&13nál volt, 38 ill 40 yardos puntnak volt megfelelő kb. Mindkettő felesleges volt, de mindkettő bevállalható volt (így h nem lett belőle hosszabb return)
Az OL-ünk parádés volt, Holmes-Lance Louis-Reitz trió szvsz máshol rosterre se férne, nálunk kezdők, de odatették magukat, küzdöttek, és jók voltak.
Az elkapó egységünk ligaelit sztem, TY, Moncrief, Nicks, Allen, Fleener, és ott vannak kiegészítőnek a többiek, Wayne , Doyle, Boom is sokat volt elkapó poszton meg hb posztról is sok lasztit kapott, és úgy is használjuk őket, ahogy kell, nem sokan tudták megállítani őket. Az elején féltem, hogy elmegy a Broncos mert hajlamosak vagyunk fejben szétesni, és nem is volt változatos a játékhívás (első 11 játékunkból 11 passzkísérlet volt, ebből 1x Luck futott 1 yardot), jött is egy 3&out az elején. De utána sztem Paganoék feltüzelték a srácokat, elég arra gondolni, hogy Pagano földhöz baszta a fülesét C.J 4. downos futásánál, annyira ideges volt. Ha ilyen mentalitással megyünk Foxboroughba, akk ott is lehet esélyünk.

PM nagyom remélem, hogy nem vonul vissza, van még benne egy jó év sztem minimum. + elég fájó is lenne egy ilyen vereség után :\

Gratula a szezonotokhoz, kár érte, a szezon feléig kb a tavalyi Broncost láttam, picit feltunningolva itt-ott

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 10 827 — SB 50 Champion @ Grund
PM tegnap 26/46-ot dobott (56,5 %), 211 yard-al és 1 TD-vel, ami 75,5-es rating, de ha leveszem az első drive-ot, akkor 23/43 (53,5 %), 175 yard, 0 TD, ami 63,6-os rating, az utóbbit láttuk a meccs nagy részében, az utolsó 55 percben...

Az én szememben az első se illik még egy jó QB-hez se, nem hogy egy franchise QB-hez, az utóbbi meg pláne...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 822 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha lehetne, két lájkot adnék Adder. Beszélhetünk itt PM egészségéről, meg, hogy lefőtt-e a kávé, de tök mindegy, mert az csak egy kérdés a sokból.

Ha ez ellen az Colts oline ellen (amelyiknek a képességeit, határait higyjétek el, ismerem) ez a kvalitásokban liga elit defensive front ekkora nyomásra képes, akkor ott valami komoly baj van. Miller is kiöregedett? Ware is? A RZ defense is kiöregedett ismét? A futni híresen nem tudó Colts többet fut a ligaelit run D ellen, mint a Broncos a futás ellen szenvedő Colts D ellen?

Offense oldalon meg, hogy a meccs elején megint jöttek a szélre a reménytelen 1-1 passzok, ami nem ment. De az se ment amikor váltottunk. És oké, PM-nek lefőtt a kávé. De Cladynek is? DT-nek is? Sandersnek is? JT-nek is? Mert nem csak azok a playek voltak egész meccsen teljesen halottak, amikor PM túldobta az elkapóit szélen. Az egész meccsen nulla yards after catch-et sikerült produkálni. Ha összejött egy 5 yardos passz, az 5 yardos lett. Ha hívtunk egy screent, akkor örülhettünk, hogy nem lett negatív yard belőle, mert a többiek képtelenek voltak blokkolni az elkapónak. A 6-8 yardos rövid közép passzokon meg mindenkin ott voltak, elszakadni se tudtak. DT és JT az egyetlen első drive-ot kivéve egész meccsen képtelen volt elszakadni a védőjétől, sőt rossz oldalon volt, stb.

Lényeg a lényeg, hogy az egész csapatban C.J.-n kívül nem volt egyetlen igazán playmaker sem, aki képes lett volna momentumot hozni, Egy sem, aki a képességei maximumát tette volna a pályára. Hogy aztán ennek mi az oka, azt nem tudom. De ha mindössze annyi, hogy PM nem volt jó, akkor az komoly baj, mert én azt hittem ennél ez egy sokkal jobb csapat. PM borzasztóan játszott, de 8-10 franchise QB-n kívül kitől lehetne várni 250 yard 1TD 0INT-nél jobb meccset? Ha tegyük fel Osweiler beválik jövőre, ő jobbat fog hozni? Jó esetben ilyen lesz egy jobb meccse. És az még a jobb eset, ha beválik a maga szintjén. És egy ilyen rosterrel így is kéne tudni nyerni. De ha nem is nyerni, akkor is meccsben maradni, esélyt teremteni. Mert itt ez se volt meg, ez egy reménytelen underdog teljesítmény volt.

Elnézést, hogy Tebow-zok, nem is a Tebow vs PM miatt teszem. Inkább a mentalitás miatt. Tebownak így nézett ki annak idején egy jobb meccse, mint tegnap PM-nek a rossz. És akkor ehhez volt egy a mainál gyengébb roster. És felül tudták múlni önmagukat, volt "next man up", volt aki mindig előlépjen és lökjön egyet a csapaton. Aki ezt Tebow hatásnak gondolja, az tegye. Szerintem nem az. Szerintem professzionalista mentalitás, kiváló mentális felkészítéssel, gameplannel, jó edzői sideline munkával, stb. Ebből tegnap minden hiányzott.

Amiért viszont nem török pálcát egy (de legyen 3 a tavalyi SB-vel és a Ravens elleni zakóval együtt) meccs miatt a csapat és az edzők fölött sem, az egyrészt az, mert fura lenne azt tenni három ilyen év után, két 13-3 és egy 12-4, plusz egy SB-be jutás után. Nem néztem utána, de nem lepne meg, ha az Elway időket kivéve ez a három év még így is a franchise második legeredményesebb időszaka lenne.

A másik ok pedig ami miatt nem török pálcát az az, hogy a tegnapi meccsen kb. a szeptember végi Patriotsot láttam. Az a Brady amelyik most szárnyal, azok a játékosok akik most önmagukat múlják felül, azok pontosan ugyanilyen - csapat szinten is - fogalmatlan, reménytelen, érthetetlen játékot produkáltak, még csak halvány jeleit sem mutatva annak, hogy mi van bennük. Azaz, ha valami nincs rendben, valamit keresgél egy csapat (vagy valamit elvesztett), akkor annak csapat szinten lehet ilyen összeomlás a következménye. Szeretném előbb tudni, hogy mi történt, mielőtt bármiféle rebuildingről meg újrakezdésről meg hasonlóról elkezdenék fantáziálni.peterk2005
Mi sokszor nem értünk egyet, de most teljesen. Én sem értettem tegnap, hogy mi van a Broncos védelemmel. Talib nagyon rosszul játszott, nem vitás, de a séma sem lehet jó, ha ilyen kvalitású játékosokból ennyi jön ki. A 24 kapott pont nem sok, jó teljesítmény, de ha a Colts nem szúrta el a játékot - pld. egy teljesen felesleges INT-el - akkor úgy ment át a Broncos védelmen mint kés a vajon, pedig ott Wayne és Hilton kivételével nem Gronkowskik, Thomasok, Sandersek játszanak.

Az nekem is eszembe jutott, hogy Tebow végül is FA. 😊 Csak nem mertem felhozni, mert Sobri jelenleg a Ravens topicban pusztít, de rögtön átteszi ide a székhelyét.

Azt azért sajnálnám, ha ezzel a meccsel, ezzel a teljesítménnyel búcsúzna Manning a ligától.
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 10 827 — SB 50 Champion @ Grund
“I didn’t play as well, consistently, in the second half of the season. I can’t give you a great reason for that. I played well at times, but probably not consistently and certainly didn’t play as consistently in the second half of the season as I did in the first half of the season.”

Magyarul egyelőre nem kapunk épeszű magyarázatot...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Biztos nem, mivel jövőre megnyerjük a csoportot!!!!!Amadeus91
Nem Raiderst akartam ezzel leszólni csak az elmúlt évek tendenciája miatt mondtam. Egyébként ez a szép az NFL-ben hogy akár az is lehet hogy igazad lesz.

Mindenesetre ez az offseason jobban izgat mint az elmúlt 2 az tuti. Az a baj hogy már hetek óta erre gondolok és a Super Bowl-ra nem is. Sajna érezhető volt hogy nagyobb a füstje mint a lángja most ennek a csapatnak. Hogy mi miatt az talán sose tudjuk meg. Remélem azért de...

Hosszú évek után jobban várom a draftot mint a Super Bowl-t. Hát ez van.
több mint 9 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 959


Mindenesetre ha az Raiderssel küzdenénk jövőre a csoport u
beresrobi
Biztos nem, mivel jövőre megnyerjük a csoportot!!!!!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha lehetne, két lájkot adnék Adder. Beszélhetünk itt PM egészségéről, meg, hogy lefőtt-e a kávé, de tök mindegy, mert az csak egy kérdés a sokból.

Ha ez ellen az Colts oline ellen (amelyiknek a képességeit, határait higyjétek el, ismerem) ez a kvalitásokban liga elit defensive front ekkora nyomásra képes, akkor ott valami komoly baj van. Miller is kiöregedett? Ware is? A RZ defense is kiöregedett ismét? A futni híresen nem tudó Colts többet fut a ligaelit run D ellen, mint a Broncos a futás ellen szenvedő Colts D ellen?

Offense oldalon meg, hogy a meccs elején megint jöttek a szélre a reménytelen 1-1 passzok, ami nem ment. De az se ment amikor váltottunk. És oké, PM-nek lefőtt a kávé. De Cladynek is? DT-nek is? Sandersnek is? JT-nek is? Mert nem csak azok a playek voltak egész meccsen teljesen halottak, amikor PM túldobta az elkapóit szélen. Az egész meccsen nulla yards after catch-et sikerült produkálni. Ha összejött egy 5 yardos passz, az 5 yardos lett. Ha hívtunk egy screent, akkor örülhettünk, hogy nem lett negatív yard belőle, mert a többiek képtelenek voltak blokkolni az elkapónak. A 6-8 yardos rövid közép passzokon meg mindenkin ott voltak, elszakadni se tudtak. DT és JT az egyetlen első drive-ot kivéve egész meccsen képtelen volt elszakadni a védőjétől, sőt rossz oldalon volt, stb.

Lényeg a lényeg, hogy az egész csapatban C.J.-n kívül nem volt egyetlen igazán playmaker sem, aki képes lett volna momentumot hozni, Egy sem, aki a képességei maximumát tette volna a pályára. Hogy aztán ennek mi az oka, azt nem tudom. De ha mindössze annyi, hogy PM nem volt jó, akkor az komoly baj, mert én azt hittem ennél ez egy sokkal jobb csapat. PM borzasztóan játszott, de 8-10 franchise QB-n kívül kitől lehetne várni 250 yard 1TD 0INT-nél jobb meccset? Ha tegyük fel Osweiler beválik jövőre, ő jobbat fog hozni? Jó esetben ilyen lesz egy jobb meccse. És az még a jobb eset, ha beválik a maga szintjén. És egy ilyen rosterrel így is kéne tudni nyerni. De ha nem is nyerni, akkor is meccsben maradni, esélyt teremteni. Mert itt ez se volt meg, ez egy reménytelen underdog teljesítmény volt.

Elnézést, hogy Tebow-zok, nem is a Tebow vs PM miatt teszem. Inkább a mentalitás miatt. Tebownak így nézett ki annak idején egy jobb meccse, mint tegnap PM-nek a rossz. És akkor ehhez volt egy a mainál gyengébb roster. És felül tudták múlni önmagukat, volt "next man up", volt aki mindig előlépjen és lökjön egyet a csapaton. Aki ezt Tebow hatásnak gondolja, az tegye. Szerintem nem az. Szerintem professzionalista mentalitás, kiváló mentális felkészítéssel, gameplannel, jó edzői sideline munkával, stb. Ebből tegnap minden hiányzott.

Amiért viszont nem török pálcát egy (de legyen 3 a tavalyi SB-vel és a Ravens elleni zakóval együtt) meccs miatt a csapat és az edzők fölött sem, az egyrészt az, mert fura lenne azt tenni három ilyen év után, két 13-3 és egy 12-4, plusz egy SB-be jutás után. Nem néztem utána, de nem lepne meg, ha az Elway időket kivéve ez a három év még így is a franchise második legeredményesebb időszaka lenne.

A másik ok pedig ami miatt nem török pálcát az az, hogy a tegnapi meccsen kb. a szeptember végi Patriotsot láttam. Az a Brady amelyik most szárnyal, azok a játékosok akik most önmagukat múlják felül, azok pontosan ugyanilyen - csapat szinten is - fogalmatlan, reménytelen, érthetetlen játékot produkáltak, még csak halvány jeleit sem mutatva annak, hogy mi van bennük. Azaz, ha valami nincs rendben, valamit keresgél egy csapat (vagy valamit elvesztett), akkor annak csapat szinten lehet ilyen összeomlás a következménye. Szeretném előbb tudni, hogy mi történt, mielőtt bármiféle rebuildingről meg újrakezdésről meg hasonlóról elkezdenék fantáziálni.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 886 — we almost always almost win
Meccs
Egy közepesnél rosszabb offense-t láthattunk. Esett az eső rossz idő, erőltettük a hosszú passzokat, és nem ment. Mikor is volt utoljára ilyen? A Bengals ellen. Azt hittem a 4. negyedben jön vagy 2 INT, annyira erőltettük azt ami nem ment. Nem volt reménytelen a futás, Thomas elejtett 2 screent, de lett volna azokkal is keresnivaló, de nem. És a legtöbb passz, nem kicsit volt off target, hanem nagyon - ha már szóba került - amolyan "Tebow-san". Ezt sikerült kifundálni 2 hét alatt?

A védelem ha lehet még ennyire se tetszett. 0 nyomás Luckon egész meccsen, de nem váltunk 4 men rushról. Miután átvették a vezetést Luck a szebben megvárhatta volna a mecs végét... Most lehet piszkálni Talibot, de állhatott volna akárki Hiltonon, ugyanúgy elszakadt volna, legfeljebb 2mp-vel később...

A labda mindkét oldalán elkezdtünk játszani valamit, ami nem ment, és nem voltunk képesek váltani. Tanácstalanul néztük ahogy elúszik a hajó. Ez coaching.
A játékosok nem tudták kivitelezni azt amit kellett volna. Peyton átlagosnál rosszabb passzokkal, könnyű droppokkal, átlagos futó játékkal, a védelemben a pass rush teljes hiányában, még a futást se tudtuk megállítani, egyszerűen párba állítod a játékosokat, és majdnem mindenhol a Colt jobb volt mint a Bronco.

Trollok
Tebow úgy kb 2 éve nincs a ligában, Manning tavaly még MVP volt minden rekordot megdöntve. Ennek tudatában nem tudom miért kell felülni az ilyen trollkodásnk. Ha idejön vki beleszarni a topicba, akkor ha szóval tartod, csak tovább tart.

Edzőváltás
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/11/report-broncos-never-considered-firing-john-fox/
A mai teljesítmény alapján mind megérdemelné az útilaput... De nem egy meccs alapján kell dönteni. JDR és Gase mindentől függetlenül könnyen lehet h távoznak. Ha tényleg megkapja a selyemzsinórt Fox, akkor lehet h kettejük közül promótáljuk az egyiket. JDR bukott már meg HCként, Gase meg mindössze két éve koordinátor, semmit nem tudunk milyen HC lenne. A többi edzőt kereső csapatoknál szóban forgó név egyáltalán nem tetszik. Kubiak lenyilatkozta, h marad Baltimore-ban. Csak azért h Foxot kirúgjuk nem kéne kirúgni. Ha van megfelelő terv akkor hadd lássuk.

Manning
Valahol a Pats, Rams meccs környékén elszakadt valami. Azért fektettünk nagyobb hangúlyt a futásra, mert már nem ment neki. A Raiders ellen is nehezen indult már be neki a szekér, és csak a gyengébb csapatok ellen idézett valami év eleji formájából. Ha az offseasonben összekapja magát, újra beköszönt a jó idő, képes lehet még jól játszani, de a rájátszást jövőre is télen tartják, rossz időben, 16 meccs után. Talán marad még, és ha marad az nekünk még mindig jó, de már nem MVP QBként kell számítani rá. 2 év van a szerződéséből, Elway is az utolsó 2 évében nyert Super Bowlt, amikor fizikailag már túl volt a csúcson.
Ha Manning nem térne vissza Instant kezdő QB-t nem tudunk draftolni, ezen kívül 100%, h Oswié a bizalom, legjfeljebb 1 év alatt eljátssza. Másik 2-3 körös prospektet minek húzzunk? Még egy Oswi. Attól h valaki még nem volt a ligában nem lesz jobb annál, aki már itt van egy ideje. Azt se felejtsük el, h akár Russel Wilson is lehetne itt a cserepadon, és kb pontosan ugyanannyit láttunk volna belőle, mint Oswiból... Ez nem azt jelenti, h ő is lesz olyan jó, hanem h amíg nem láttuk a projektet, addig ne is temessük.

Needek
WR corps meg van, ha hosszabbítunk DT-vel. Welkernek lefőtt kávé. Igazából tavaly az Xedik agyrázkódás után be kellett volna fejezni. Szezon elején gondoltam arra, h esetleg a PO-ban majd őt fogjuk előhúzni a kalapból, addig meg rejtegetjük, 1db elkapása volt. Latimer nem kapott fokozatosan nagyobb szerepet, általában game day inaktív volt, ez nem jó jel, h még az STben se tudta megmutatni magát. Ha rosszabb mint Caldwell, akkor bajok lesznek. Ideális esetben, csak STbe alkalmatlan. Az mindenesetre világos, h egyelőre nem tekinthetjük DT utódjának...
OL: Franklinnel hosszabbítanék, idén ő volt a legjobb. Clady nem érte meg a pénzét, a sérülésétől távolodva lehet h egyre jobb lesz, de ez idén kevés volt. Vasquezt el kell felejteni, mint RT, menjen vissza eggyel beljebb, Montgomery és Ramirez helyett pedig új emberek kellenek a kezdőbe. Az egyik lehetne akár Schofield, csak ő se véletlen volt gameday inaktív. Idén aligha tudunk majd annyit költeni FA-n mint az előző években, lehet ebből akár 1. körös luxus OL pick...
DL: Itt egyértelmű, h Knightonnal kell hosszabbítani, kérdés, h ez lehetséges-e. Ha nem, akkor kell egy NT a base defense-be. De egyébként megvan.
LB: Trevathan - Marshall - Miller nagyon jól hangzik. Kérdés, h Trevathan és Marshall elférnek-e egymás mellett, és h mennyire hagy nyomot Trevathanon 3 térdműtét... Irvinget nem kell marasztalni, de jó pénzért maradhat. Ezen kívül kell még a depthbe base LB és nickel LB is, a 2. nap végén, 3. nap elején
DB: Quinton Carternek ennyi volt szvsz, és midnentől függetlenül kell safety, safety és safety. Rahim Moore-ral szvsz nem lesz nehéz hosszabbítani, de kell is, mert rajta kívül csak Ward a kezdő matéria. És kéne vagy 2 a depthbe is. A Moore képességű safetyk közül pedig őt magát tudjuk a legkönnyebben és legolcsóbban megtartani.

A jövő
Ez egy PO keret, ha egyben tudjuk tartani, akár egy szezon végi PMmel is, de akár PM nélkül is. A Super Bowlhoz viszont az MVP formában játszó PM kéne, ami többé nem lesz. Anélkül valami olyasmira van szükség ami a Ravensnek vagy Giantsnek sikerült az utóbbi időkben. Igazából 2012-ben kellett volna nyerni, akkor volt a legerősebb a csapat PM körül, aztán ha 2013ban nincs a fél csapat IRen talán lett volna keresni valónk, de legalábbis a KOt elkerülhettük volna. Idén úgy tűnik elfogytott az üzemanyag... Ha sikerül egyben tartani a csapatot, akkor csak a QBn fog múlni, legyen az akár Manning, akár Oswi, akár bárki más. Manninget leszámítva többnyire fiatal a csapat, nem 1/1ért hanem div győzelemért leszünk hivatottak küzdeni, de frQB nélkül nehéz szintet lépni és felérni a csúcsra. frQBt pedig nehéz úgy találni, ha 20-on kívül draftolsz, FAn meg, nos egyszer volt Manning FA...

Most várakozó álláspontra kapcsoltam. Se edző se QB kérdésben nem tudjuk mi lenne a jó. Előbbiben napokon belül meg tudjuk mi lesz a döntés, de csak jövőre, h jó-e. Utóbbiban nem tudom mikor derül ki, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de hogy ez mit jelent, azzal szintén meg kell várni a következő szezont. Hosszú offseason lesz Denverben...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Szerintetek PM ha visszavonul lesz QB draft idén vagy esetleg Osweiler-elakarják pótolni azon meglepődnékszabolcs13
Biztos lesz QB draft. De en adnek egy eselyt Oswi-nak. Kivarta a sorat es nem is draftoltunk backup-backup QB-t miota itt van PM, szoval biztos latnak benne valamit.PM_the_sheriff
Idén sok később(2-3 kör)is elérhető jó Qb van nem lepődnék meg egy viszonylag korai Qb drafton
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 685 — tracker ember
Egyatalan kik johetnek? Gondolom ilyenkor mar csak a futottak meg kategoria elerheto.PM_the_sheriff
Eddig csak Ryant nevezték ki HC-nak, szal még bőven időben vagytok.
A post-PM érában (már ha az következik) szvsz no brainer h adni kellene 1 évet Oswinak, ha bejön akkor azért, ha nem akkor megy lesz egy jó draftpozíció ahol lehet franchise QB-t draftolni.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 153
Szerintetek PM ha visszavonul lesz QB draft idén vagy esetleg Osweiler-elakarják pótolni azon meglepődnékszabolcs13
Biztos lesz QB draft. De en adnek egy eselyt Oswi-nak. Kivarta a sorat es nem is draftoltunk backup-backup QB-t miota itt van PM, szoval biztos latnak benne valamit.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Szerintetek PM ha visszavonul lesz QB draft idén vagy esetleg Osweiler-el akarják pótolni azon meglepődnék
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 322 — Giants fan
A sok homály és idiótán hívott play mögött valami mentális (zavaró tényező) dolog kell, hogy legyen szerintem

A második negyedben kezdtem gondolkodni rajta, hogy nem stimmel a meccs. A hétvégi 4 -ből az első 3 az esélyesek győzelmét hozta, ha itt a Denver nyer, a bukik, fogadásszervezők brutálisat buktak volna.
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 10 827 — SB 50 Champion @ Grund
Számomra este egy play volt, ami mutatta igazán, hogy baj van: a meg-nem-futott 3&5 a második félidőben. PM annyira görcsösen akarta, hogy passz legyen, hogy nem vette észre, 20-30 üres yard van előtte, inkább megpróbálta Sanders-nek dobni a vonal mellett, két emberrel a nyakán. PM ezeket régebben észrevette, nem futós QB, de ezeket azért ő is meg szokta csinálni kocogva...

Az a baj, hogy ha megy PM és megy Gase, akkor elég sanszos, hogy a két Thomas se akar majd maradni, meg Franklin-t is nehezebb lesz megtartani, ha nem találunk hamar egy olyan QB-t, akiért érdemesnek látják maradni. Welker kb. kuka, szóval én vele se számolnék...

A védelem úgy-ahogy rendben van, bár én egy(-két) LB-t még hoznék, Trevathan-t bírom, de kb. üvegből van a srác, Irving-et nem tudom mennyire fogjuk marasztalni, szóval kéne építgetni kéne azt a sort, ha nem akarjuk, hogy megint bajban legyünk szezon közben...

A secondary meg jó lehet, ha normálisan játszatjuk őket és rendesen oda is figyelnek, mert sokszor csak a fejem fogtam este, hogy mit műveltünk védekezés címén...StormST
Hat igen, teljesen szet van csuszva most PM. Igazabol nagyon orulnek neki, ha maradna meg, de csak akkor ha ertekelheto teljesitmenyt tud nyujtani, mert ami az utolso ket honapban volt az minden csak nem az.

Amugy ha Gase-nek es JDR-nek is mar az uj helyen jart az agya, akkor menjenek a picsaba. Ami nagy baj viszont, ha mennek ok es megy Fox is, PM visszavonul akkor WTF van? Se OC, se HC, se DC se franchise QB. Hat ez nem hangzik tul jol.

Egyatalan kik johetnek? Gondolom ilyenkor mar csak a futottak meg kategoria elerheto.PM_the_sheriff
Shanny come back!!!!!!!! 😀

Jó, viccet félretéve, van azért lehetséges edző a piacon nem is egy, csak ha váltani akarunk, akkor azt gyorsan meg kell csinálni, mert lemaradunk az értelmesebb jelöltekről. Viszont amíg PM sorsa nem rendeződik, addig egy edző se fog idejönni, szóval leszünk a szarban rendesen... 😛



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 153
Számomra este egy play volt, ami mutatta igazán, hogy baj van: a meg-nem-futott 3&5 a második félidőben. PM annyira görcsösen akarta, hogy passz legyen, hogy nem vette észre, 20-30 üres yard van előtte, inkább megpróbálta Sanders-nek dobni a vonal mellett, két emberrel a nyakán. PM ezeket régebben észrevette, nem futós QB, de ezeket azért ő is meg szokta csinálni kocogva...

Az a baj, hogy ha megy PM és megy Gase, akkor elég sanszos, hogy a két Thomas se akar majd maradni, meg Franklin-t is nehezebb lesz megtartani, ha nem találunk hamar egy olyan QB-t, akiért érdemesnek látják maradni. Welker kb. kuka, szóval én vele se számolnék...

A védelem úgy-ahogy rendben van, bár én egy(-két) LB-t még hoznék, Trevathan-t bírom, de kb. üvegből van a srác, Irving-et nem tudom mennyire fogjuk marasztalni, szóval kéne építgetni kéne azt a sort, ha nem akarjuk, hogy megint bajban legyünk szezon közben...

A secondary meg jó lehet, ha normálisan játszatjuk őket és rendesen oda is figyelnek, mert sokszor csak a fejem fogtam este, hogy mit műveltünk védekezés címén...StormST
Hat igen, teljesen szet van csuszva most PM. Igazabol nagyon orulnek neki, ha maradna meg, de csak akkor ha ertekelheto teljesitmenyt tud nyujtani, mert ami az utolso ket honapban volt az minden csak nem az.

Amugy ha Gase-nek es JDR-nek is mar az uj helyen jart az agya, akkor menjenek a picsaba. Ami nagy baj viszont, ha mennek ok es megy Fox is, PM visszavonul akkor WTF van? Se OC, se HC, se DC se franchise QB. Hat ez nem hangzik tul jol.

Egyatalan kik johetnek? Gondolom ilyenkor mar csak a futottak meg kategoria elerheto.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 10 827 — SB 50 Champion @ Grund
Számomra este egy play volt, ami mutatta igazán, hogy baj van: a meg-nem-futott 3&5 a második félidőben. PM annyira görcsösen akarta, hogy passz legyen, hogy nem vette észre, 20-30 üres yard van előtte, inkább megpróbálta Sanders-nek dobni a vonal mellett, két emberrel a nyakán. PM ezeket régebben észrevette, nem futós QB, de ezeket azért ő is meg szokta csinálni kocogva...

Az a baj, hogy ha megy PM és megy Gase, akkor elég sanszos, hogy a két Thomas se akar majd maradni, meg Franklin-t is nehezebb lesz megtartani, ha nem találunk hamar egy olyan QB-t, akiért érdemesnek látják maradni. Welker kb. kuka, szóval én vele se számolnék...

A védelem úgy-ahogy rendben van, bár én egy(-két) LB-t még hoznék, Trevathan-t bírom, de kb. üvegből van a srác, Irving-et nem tudom mennyire fogjuk marasztalni, szóval építgetni kéne azt a sort, ha nem akarjuk, hogy megint bajban legyünk szezon közben...

A secondary meg jó lehet, ha normálisan játszatjuk őket és rendesen oda is figyelnek, mert sokszor csak a fejem fogtam este, hogy mit műveltünk védekezés címén...

A DL-ben meg ha Knighton megy, akkor ismét csak gondok lehetnek és őt sanszos, hogy JDR viszi magával...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 510 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem bántásból, ne haragudjatok érte, de az volt az érzésem, hogy JDRnek és Gasenek is már a HC álláson járt az esze nem ezen a meccsen. S PM sem volt mentálisan a topon. Ez van.
több mint 9 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Sokan puffogtunk itt mikor Elway idehozta PM-et.
Nem lett gyűrű de azért 3 éven át ott voltunk a tűz közelében szóval nem lehet azt mondani hogy ne lett volna jó húzás.

De személyes véleményem hogy most kell 1 nagy váltás.

Új edzői stáb ha már mindenki elvágyódik aztán ahogy vki írta előttem vagy 1 év Oswival és utána QB draft vagy már most.
A keret alapjaiban erős ha nem megy el a mag. Lehet érdemes lenne mondjuk az első 3 kört beáldozni és feltradelni ha nem is Winston-Mariota duóig(naív nem vagyok) de biztos van még 1-2 igéretes QB a drafton. Mondjuk én nem értek annyira az egyetemi bajnoksághoz szóval nem akarok hülyeséget beszélni.

De bízzunk Elwayben ő biztos többet tud mint mi a jelenleg i helyzetről(stáb + PM) eddig is jó döntéseket hozott sztem ezután is reméljük azt fog.

Mindenesetre ha az Raiderssel küzdenénk jövőre a csoport utolsó helyéért akkor is:

GO BRONCOS!!!
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 1 970 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ez a mai meccs sokkal érthetetlenebb volt.peterk2005
Steels topikban kifejtettem a véleményemet:

"Nyilván semmi értelme belegondolni, de most bánhatjuk igazán a Ravens-meccset. Ezt a Broncost bárki (értsd: még egy közepes csapat is) leverte volna. Náluk a szezonvégi visszafogottság, nem visszafogottságnak tűnik a mai meccs fényében, hanem a leolvadás elejének, ami mostanra kiteljesedett.

Kár amúgy, mert én nekik szurkoltam az AFC-ben PM miatt. Őt nagyon tisztelem, de vagy volt vmi nem napvilágra kerülő sérülése, ami hátráltatta az utolsó hetekben, vagy sztem lefőtt neki a kávé."

Az utolsó mondat nagyon egybecseng azzal, amit Storm is feszegetett.Soldados
Ezt az indoklást nem értem, hogy romolhat el valami pár hónap leforgása alatt, ami addig jól működött? Szimplán csak az öregedéstől nem fog az ember ennyit romlani. Még akkor sem, ha a láb és a kéz esetleg már nem működik annyira jól mint régen. A sok homály és idiótán hívott play mögött valami mentális (zavaró tényező) dolog kell, hogy legyen szerintemflzoli
Ezen sztem most kár rágódni, nincs meg minden infónk h pontosan megállapítsuk h mi a probléma PM-el...

Fox széke viszont szinte minden insider szerint remeg.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt az indoklást nem értem, hogy romolhat el valami pár hónap leforgása alatt, ami addig jól működött? Szimplán csak az öregedéstől nem fog az ember ennyit romlani. Még akkor sem, ha a láb és a kéz esetleg már nem működik annyira jól mint régen. A sok homály és idiótán hívott play mögött valami mentális (zavaró tényező) dolog kell, hogy legyen szerintemflzoli
Lehet ez is, lehet az is. A Saints pl. egy denverihez mérhetően erős roster, és már az alapszakaszban teljesen leolvadtak - elit edzővel is. Az idő majd eldönti, hogy itt mi a rák történt november eleje környékén és azóta.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 833 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Valamelyik paréj sms huszár fölemlegetett egy PM<>Cutler cserét, nos ha PM tényleg visszavonul EÜ okból, egy új edzői stábbal és Cutlerrel szerintem ugyan olyan contender maradhatna a csapat.flzoli
Ha Vipera eddig nem kapott volna infarktust, akkor ezzel a bejegyzéssel sikerült elérned.tomi-tomi
Felőlem mehet egy csere RGIII-ért is. Vagy Sanchez is szabad lesz a nyáron.....

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 11 833 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a mai meccs sokkal érthetetlenebb volt.peterk2005
Steels topikban kifejtettem a véleményemet:

"Nyilván semmi értelme belegondolni, de most bánhatjuk igazán a Ravens-meccset. Ezt a Broncost bárki (értsd: még egy közepes csapat is) leverte volna. Náluk a szezonvégi visszafogottság, nem visszafogottságnak tűnik a mai meccs fényében, hanem a leolvadás elejének, ami mostanra kiteljesedett.

Kár amúgy, mert én nekik szurkoltam az AFC-ben PM miatt. Őt nagyon tisztelem, de vagy volt vmi nem napvilágra kerülő sérülése, ami hátráltatta az utolsó hetekben, vagy sztem lefőtt neki a kávé."

Az utolsó mondat nagyon egybecseng azzal, amit Storm is feszegetett.Soldados
Ezt az indoklást nem értem, hogy romolhat el valami pár hónap leforgása alatt, ami addig jól működött? Szimplán csak az öregedéstől nem fog az ember ennyit romlani. Még akkor sem, ha a láb és a kéz esetleg már nem működik annyira jól mint régen. A sok homály és idiótán hívott play mögött valami mentális (zavaró tényező) dolog kell, hogy legyen szerintem