Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
De a lényeg, hogy az offseasont idén is mi nyertük:

Black_Adder
Tremendous job!
#JC6
Mondjuk, pont annyi százalékkal nőttünk, amennyivel a Hawks csökkent. Biztos valami véletlen.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892

Black_Adder
Tremendous job!
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Azt látom továbbra is, hogy nem bizonyított sztárokat akarunk/akartunk hozni nagy pénzért, hanem kicsit kevesebbért, olyanokat, akik jó játékosok és majd nálunk válhatnak sztárrá.
DJ Jonesban látom ennek esélyét, Gregoryban kevésbé és ő ráadásul már 29 éves. A pályán kívüli dolgai csak annyiból érdekelnek, hogy eltilthatják miatta, de a játékában szerintem én nem igazán látom a szintlépést. Nem rossz deal, de nem is hiszem, hogy jobb lesz mint aminek látszik.

És pass rush sem hiszem hogy feltámad így, hogy elvesztettük a legjobb inside rusherünket, DJ Jones ebben nem fogja pótolni Shelbyt, Chubb utoljára rookieként volt jó és Gregory is jóindulattal 2nd tier edge rusher szerintem, nem egy lapon, egy könyvben sem lehet emlegetni Von Millerrel, akire meg sajnáljuk a pénzt. Mondjuk ez engem egyáltalán nem lepetett, de azért még párszor fel fogom emlegetni, amikor neki egymaga lesz annyi sackje, mint nekünk csapatként...

Egy felől Wilson önmagában elég starpower erre az offseasonre nekünk | - nem azért mert máris kézrátétellel gyógyítja a gyerekeket, hanem mert szabályosan viseli a maszkot még az orra sem lóg ki fölötte, így Kendall Hintonnak nem kell beszállnia majd a helyére QB-nak szóval beszállhat majd Gregory helyére a védelembe, amikor őt tiltják el - | lehet a 2. polcról hozni a többi posztra, de van egy kis elszalasztott lehetőség érzésem. Úgy rossz nem történt, mint az elmúlt években Bridgewater, Fuller, Gordon és a többi csak most számomra nem ez tűnik a legjobb opciónak.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Gregory nekem most felemás érzés, játékosként sztem jó értéken hoztuk, off field korábban sok balhéja volt, de ahogy olvasom inkább csak ilyen füvezések voltak a számláján. Allbright szerint C.Jones volt az első számú jelölt, de elszállt az ára, a b terv végig Gregory volt | Vont árban sokallták már az elejétől | . Nekem meg kell szoknom még őt, de az esélyt megkapja természetesen.

JJ az öltözőben is vezér volt, év elején kifejezetten jól játszott, az ára is baráti, örülök neki.-

Most már DB-ket várok: CHJ, Callahan, Jackson, vagy hasonló kaliberű külsős.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Jewell 2 év, 11 millió. Ezzel már csak ebben a range-ben költhetünk kb, pár DB, és egy RT kellene még. Top RT-nek tudunk helyet csinálni ha úgy van. Callahan lesz szerintem a következő, ő ebbe az évi 5 milliós árba passzolhat talán.

Edit: Ja meg egy TE is kell. QB2, RB2 jöhet draftról.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szép volt Paton. JJ marad, nagy az öröm... 😊
Külön tetszik, hogy végre lehet maradni is a csapatban, létezik hosszabbíts saját draftolt játékossal. Nem csak egy-két kiváltságosnak meg fogalmatlan TE-nek..

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 496 — The Mathematician
Broncos have reached 2-year agreement with ILB Josey Jewell
Beki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Broncos have reached 2-year agreement with ILB Josey Jewell
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Hát őt akartam a legkevésbé a lehetőségek közül... de adjunk neki egy esélyt, amikor legutóbb elhoztuk a Cowboystól a 94-est annak egész jó vége lett...
több mint 3 éve
További érdekesség: Szegény Quinn elsőszámú kérése volt Gregory maradása, a Cowboys ugye Wilsont, Coopert stb is előbb tette csapaton kívülre. Nagyon szeretett vele dolgozni, és elvileg Jerry Jones egyik kedvenc játékosa volt. De tárgyalasok alatt sokkal szimpatikusabbnak tartott minket, és nem tetszett neki néhány dolog a Cowboys részéről. Úgy érezte mi jobban akarjuk.

Úgy látom Cowboysos kommentmezőkben eléggé akarták a maradását.

Ez most a sztori. Remélhetőleg tényleg most fog szintet lépni.
több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Elvileg Gregory Chandler Jones és Miller előtt volt Paton-nál😅
noflyzone
No comment from my side...
több mint 3 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Elvileg Gregory Chandler Jones és Miller előtt volt Paton-nál😅

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ebben a pilanatban nem örülök, de novemberre ez sokat változhat. Nehéz ember.., És Von és Ch Jones is ezerszer szimpibb arc innen a hatodik kerületből. De Paton és Hackett teljesen új csapatot épít, nincs mese, nincs érzelgősség, nincs visszatekintés. Egy éve volt Patonnak, megismerni a csapatot, a játékosokat. És kitalálni, hogy mit akar kezdeni Broncosban. Van egy edzője, a boomer mentalitás kisöpörve mindenhonnan. Szerzett egy qb-t, akivel vitatkozni itt nem lehet. És most építőkockázik. Semmi mást nem tehetek, mint megadom az esélyt neki, nekik és ennek a programnak... Elképesztő lesz ez az AFC West. Csodálatos csapatok épülnek. Klassz ebben részt venni, és végre nem lúzer lócítromként néznek ránk. Ez mindenképp hatalmas fordulat...

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
gyönyörű volt a trollkodás a broncos twitter fióktól 😀

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez nem tetszik, még ha reális áron is jött.

több mint 3 éve
Lol, Gregory minket választott. Ugyanaz a deal. 5 év 70 millió.
Cruyffista
Uhh basszus. Mint játékos nem rossz, de mint ember...
És ezzel az a bajom, hogy a hülyeségei a pályán lévő teljesítményére is hatással van. A pályán is buta zászlók.
Ez most nem tetszik nekem.
Gerichill
Ja, nekem se. Ha tényleg ugyanaz a deal mint most írják, tartom hogy jó ár, a garantáltak nem nagyok, 2 év után ki lehet rakni ha nem viselkedik. Egy felmérésen amit OT-k körében végeztek hogy kit a legnehezebb tartani a ligában élbolyban végzett, és eléggé dicsérik a technikáját edzők. Breakout szezont várnak tőle sokan, ami a korát nézve vicces, de ugye későn érő zseni.

Remélem Von és Chandler Jones hatalmas fizut kap, hogy legyen valami indok erre...
több mint 3 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Cruyffista
És ezzel az a bajom, hogy a hülyeségei a pályán lévő teljesítményére is hatással van. A pályán is buta zászlók.
Gerichill
Colorádoban legalis a fű. Nem lesz baj, ezert jött 😀 am Millernek vagy Jonesnsk jobban orultem volna de korrekt deal.
több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Cruyffista
több mint 3 éve
több mint 3 éve
B-Wagz hatalmas vezer a palyan, o igazitja a vedotarsakat, futas ellen kivalo, jol blitzel, de a cover skilljei azert mar kicsit megkoptak 😊
akdestroyer
Köszi, nagyjából így raktam össze én is. Utóbbi miatt necces.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ware pont megmutatta mi a különbség az öreg elit és a fiatal tucatember között
FLZOLI
De Jewell szerintem abszolút nem tucatember, az egyetlen dolog ami tényleg ligaelit volt a védelmünkben nem csak egyén szinten az a Jewell AJ paros meg általában a safety-k. Ráadásul folyamatos felfelé haladó fejlődési ívük volt, ami idén a sérülésük előtt még egy szintet lépett. Emellett egyikük sem "lassító" sérülést szenvedett, a torn pecből erő, sebességvesztés nélkül térnek vissza emberek. Jewell PFF szerint is a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérülésig, ahogy AJ is. Szét is esett teljesen a csapat miután nem voltak.

Ettől még felőlem jöhet Bobby, ez lesz a legkisebb gondom.
Cruyffista
B-Wagz hatalmas vezer a palyan, o igazitja a vedotarsakat, futas ellen kivalo, jol blitzel, de a cover skilljei azert mar kicsit megkoptak 😊
több mint 3 éve
Gregory 5 év 70 millio Cowboys. Ez mondjuk nem rossz irányár. Remélem Chandler Jones nem lesz 18-nál és 2 évnél több.

Ha ő se jön össze a resztliből max Zadarius Smith tűnik értelmes opciónak, egyebként azt is el tudom képzelni hogy cserélünk valakiért.
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Wagner még a jelenlegi formájában is a legjobb LB lenne itt Trevathan és Marshall óta, évek óta nincs olyan ILB a csapatban aki a futáson kívül másban is jó lenne (ez igaz Jewellre és AJ-re is) szóval nálam továbbra is kötelező igazolás.

Chandler Jonest meg tudnám érteni, mert valószínűleg több van benne már mint Vonban, de itt akkor sem tudom elengedni a közös múltat, és azért láttuk a PO-ban, hogy ha van tétje a meccseknek akkor el tud még szabadulni ő is, és ha nem megy félre semmi akkor lesz tétje a mi meccseinknek is.
több mint 3 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Ware pont megmutatta mi a különbség az öreg elit és a fiatal tucatember között
FLZOLI
De Jewell szerintem abszolút nem tucatember, az egyetlen dolog ami tényleg ligaelit volt a védelmünkben nem csak egyén szinten az a Jewell AJ paros meg általában a safety-k. Ráadásul folyamatos felfelé haladó fejlődési ívük volt, ami idén a sérülésük előtt még egy szintet lépett. Emellett egyikük sem "lassító" sérülést szenvedett, a torn pecből erő, sebességvesztés nélkül térnek vissza emberek. Jewell PFF szerint is a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérülésig, ahogy AJ is. Szét is esett teljesen a csapat miután nem voltak.

Ettől még felőlem jöhet Bobby, ez lesz a legkisebb gondom.
Cruyffista
Arra gondolsz hogy az egyik legjobb LB alatt a sérüléséig hogy volt másfél jól sikerült meccse? Hàt erre azért ne alapozzunk.