Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
1.) Ha valamit megtanultunk idén az az h nincs közmegegyezéses no1 roster, max, amit az adott csapat akolmédiája annak kiált ki.
Általános Doktor
A Vikingsre amikor odavitték nem a szurkolóik mondták meg a médiájuk, hanem közmegyezésként kezelte a teljes NFL média miután Keenummal ütötték a Saintset a PO-ban. Írtó nagyot buktak ha azt vesszük, hogy Keenum, Teddy, Bradford mindegyikét kirakták, és hoztak egy max garis csúcsfizus qb-t akivel semmit nem tudnak felmutatni.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én ezt értem.
De ha a GM nem akarja majd elcserélni akkor mi lesz?
Semmi valóságalapja nincs.
Bazzani
Azért rúgták ki Spielmant mert teljes rebuildet akarnak, így hiába tartozik a jobb GM-ek közé. Szerintem eleve nem neveznének ki olyan GM-et aki ragaszkodna Cousinshoz, akit a liga legjobban fizetett QB-jávé tettek anno az akkor közmegegyezéses no 1 roster élére. Nem jutottak vele sehova, folyamatos feszkó volt korülötte. Nálunk a tavalyi GM interjukon pl szempont volt kirúgná-e Fangiót az illető. Eléggé tényként kezeli a Vikings média, hogy Cousins off.
Cruyffista
1.) Ha valamit megtanultunk idén az az h nincs közmegegyezéses no1 roster, max, amit az adott csapat akolmédiája annak kiált ki.
2.) Szvsz ez GM hatáskör, elég diszfunkciós lenne a franchise részéről ezt kivenni a GM kezéből (Főleg h full garantált -45M- a szerződése emberünknek 😀 ).
3.) Idén karrierévet tolt, bárkire rá lehetne húzni a vízes lepedőt persze, de sztem Kirk a sokadik a sorban, aki miatt kisiklott ez az év.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Én ezt értem.
Bazzani
Azért rúgták ki Spielmant mert teljes rebuildet akarnak, így hiába tartozik a jobb GM-ek közé. Szerintem eleve nem neveznének ki olyan GM-et aki ragaszkodna Cousinshoz, akit a liga legjobban fizetett QB-jávé tettek anno az akkor közmegegyezéses no 1 roster élére. Nem jutottak vele sehova, folyamatos feszkó volt korülötte. Nálunk a tavalyi GM interjukon pl szempont volt kirúgná-e Fangiót az illető. Eléggé tényként kezeli a Vikings média, hogy Cousins off.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 195 — Axel Foley
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?
Bazzani
Az összes ilyen "insider" infó az ügynökök szivárogtatása
r.baggio
Én ezt értem.

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?
Bazzani
Az összes ilyen "insider" infó az ügynökök szivárogtatása

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 195 — Axel Foley
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Hát nem tudom, nekem Cousins kb ugyanaz a kategória mint Teddy. És itt nem a képességeikre, meg a játékukra gondolok, mert Cousins nyilván sokkal jobb mint Teddy. Amire gondolok, hogy a csapat vele sem nyerne super bowlt soha az életben. Lehet bejutunk a playoffba és nyerünk egy meccset, de ez a plafon, sokat ez sem ér ha a végső sikerre nincs esély. Márpedig vele ez a maximum, vagy még ez sem, Vikings is tele van playmakerrel aztán ugyanott vannak mint mi.

Szóval én még mindig amondó vagyok, hogy ha veteránt hozunk akkor Wilson vagy Rodgers, ha meg nem, akkor draft, hátha bejön és lesz egy fr. QB-ja a csapatnak.
több mint 4 éve
Aki eddig ódzkodott volna Dan Quinntől, meg esetleg nem értené h hogy jöhet ő szóba, meg úgy általában miben "különleges", mint vezető, annak itt egy órás podcast vele:
 findingmastery.net/dan-quinn/

Végighallgatva én már egyáltalán nem bánnám, ha ő jönne | de még mindig egy fiatal O# arctól lehetne a legnagyobb dobást - így bukást is várni |

több mint 4 éve
Cruyffista
Ezerszer inkább őt nézném, mint Teddyt.

A 4221 yard, 33 TD 7 INT, 88.2-es PFF rating (ami tavaly a 6. legjobb volt!), nem hiszem h beesne azokkal a skillplayerekkel akik nekünk vannak. Nyilván nem egy Rodgers, de én nem sírnék, ha itt kötne ki (csak ne annyiért, mint amit most kap).

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Elway közben bejelentette, hogy ajánlatot tesz a csapatért egy ownership group tagjaként.
Cruyffista
Ennyit arról, hogy neki már nem lesz szerepe a csapatban. Hiszem ha látom.

Lehet hogy kifelé azt akarják közvetíteni, hogy Elway a háttérbe húzódik, de a fejemet rá, hogy továbbra is ott van a top3 döntéshozó között football kérdésekben.
Hulkeinstein
Márpedig nincs benne az aktív stábban, a döntéseket itt már egy éve Paton hozza, ha hihető, ha nem.

Afféle tanácsadóként volt egy irodája tavaly, szezon végével már az sem lesz. Nyilván szívügye a broncos, mint ahogy a broncosnak is a legnagyobb ikonja, ebben sztem nincs vita.

Am ha már pontosak akarunk lenni akkor nem azt mondta h tesz ajánlatot, hanem azt h ha van olyan brigád, aki tesz és nyitott rá, akkor beszállna | én is szívesen beszállnék, ha tudtok ilyen csoportot, akkor szóljatok! | , azt is hozzátette h nem akar egy tulajdonosi kör "arca" sem lenni, mert legyen az az arc, aki a legtöbbet belerakja, de szívesen maradna a klub kötelékében valamilyen tanácsadó pozícióban.

több mint 4 éve
De ez a Siemian pro bowl ez honnan jön? Közelében sem volt soha és nem is lesz
Black_Adder
Jaaa, erre rosszul emlékeztem. Utánanézve behívták sérülések miatt, de ő is lesérült, ezért végül nem lett pro bowler hivatalosan.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Nem ellentmondásos szerintem az 1/1 vs 5 top100 pick. Nem azt mondom, hogy a Jax top100 pickjeire nem cserélném le a mieinket, hanem azt, hogy a meglévő talentállományhoz hozzáadva még Lawrence-szel együtt is jelentősen jobb az összkép. Ha lenne valami ténylegesen korszakos játékos 1/1-re, pl Garrett, akkor más lenne a sztori. Bármilyen furán hangzik, jelenleg Surtain például katégoriákkal jobb játékos, mint Lawrence. Ha egy HC jelölt nem szerelmes belé, vagy hiszi el hogy vele nem bottom 5, hanem top 5 QB lenne, akkor evidensnek tűnik, hogy a Broncos sokkal csábítóbb állás. És az én szememben Simmons és Surtain az SB óta lazán benne vannak a top3 legmegérdemeltebb Broncos pro bowlerben. Siemian, Lindsay, Chris Harris, Bolles, Chubb. Mindenkinél jobbak voltak idén, mint ők azon szezonjában, amikor bekerültek.

Fangiora így belegondolva mindkettő igaz: elit d taktikusként tartották számon kinevezése előtt, illetve ezt az oldschool keményvonalas vezető szerepet képviselte, szerette volna képviselni. Vance Josephra meg aztán pláne. Se a Miami D-je nem volt jo, most az Arizonája is elég fura finoman fogalmazva. Ő tényleg csak emiatt lett kinevezve.

Mind a kettőre vannak pro-k, és kontrák, ezért mondom hogy olyat kéne a 11-ből találni aki mindkettő szempontból kimagaslo, ha van ilyen. Sajnos én Quinntől rettenetesen fázok, mert azt látom, hogy az ilyen arcok jó QB-kkal sem képesek teljesíteni. Azt látom, hogy míg egy Sean Payton cap nélkül, minden meccsen más practice squad QB-val, rengeteg hiányzoval csinál olyanokat, hogy 0-ra mossa Tom Brady-t, addig kifogásokat keresnek a Quinn pártoló denveri insiderek, hogy MVP irányítóval, az utobbi 10 év legjobb elkapojával, Calvin Ridley-vel miért tudtak az irányítása alatt sokszor a Vance Joseph vezette Denver szintjén játszani. Fangio legalább már itt volt, elteltek meccset, amikor jottek az elso kifogasok. Elhiszem, hogy voltak kimagaslo időszakai, és nehéz csoport, de akkor most mit mondjunk erre? Ahol a Panthers nem csak egy évig erős. Nincs pofozogép Tampa. Nincs retool Saints ligaalja D-vel. Emiatt szerintem fontos lett volna, hogy Quinn D-je olyan legyen, amivel bizonyít.
Cruyffista
Szubjektív dolgokba inkább nem kötök bele. Én elfogadom ha szerinted ez a legerősebb keret a legjobb állás és nem szereted Quinnt, elfogadom, ha valaki player's coachot akar meg azt is, aki a porosz iskolában hisz, felőlem lehet OC is DC is, bárhogy kategorizálom lesznek akik megbuktak és lesznek, akik beváltak, | kivéve BB tanítványai náluk statisztikai alapon garantált a bukás. |
De ez a Siemian pro bowl ez honnan jön? Közelében sem volt soha és nem is lesz

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊

Nem nagyon szoktam szurkolni senkinek, ha nem mi játszunk, de lehet erre a playoff-ra kivételt teszek, hátha összejön egy újabb gyűrű Von-nak. 😊
roberto23
Semlegesként csak a Buffalonak lehet idén drukkolni (esetleg a Cincy-nek, de ők még csak egy feel good sztori)
r.baggio
Mármint te semlegesként csak a Buffalonak tudsz szurkolni, más ember más tapasztalatok alapján lehet, hogy semlegesként akár többnek is.
A Bills mondjuk biztos népszerű alternatíva azoknál akiknek a kedvence már nincs versenyben (nekem is), viszont én pl olyan csapatnak aminek a soraiban ott van Mixon, "esetleg" sem tudok szurkolni...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Nem nagyon szoktam szurkolni senkinek, ha nem mi játszunk, de lehet erre a playoff-ra kivételt teszek, hátha összejön egy újabb gyűrű Von-nak. 😊
roberto23
Semlegesként csak a Buffalonak lehet idén drukkolni (esetleg a Cincy-nek, de ők még csak egy feel good sztori)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 928 — Eagles & Seahawks fan
Elway közben bejelentette, hogy ajánlatot tesz a csapatért egy ownership group tagjaként.
Cruyffista
Ennyit arról, hogy neki már nem lesz szerepe a csapatban. Hiszem ha látom.

Lehet hogy kifelé azt akarják közvetíteni, hogy Elway a háttérbe húzódik, de a fejemet rá, hogy továbbra is ott van a top3 döntéshozó között football kérdésekben.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Paton-nak egyébként sűrű hete lesz. Ma Dallasban meglesz az interjú Quinn-nel és Moore-ral, aztán szerdán Mayo-val és Gannon-nal, O'Connell-el és Callahan-nal csütörtökön, majd pénteken Bienemy-vel zárja a hetet.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

roberto23
egy bills-rams sb jó lenne
Negritis
Én Sanders gyűrűjéért szurkolok.. Imádom Vont, persze, érte is szorítok, de annál előrébb húzunk a drafton, minél előbb távozik a Rams.. A po-ra én felülök csapatokra, legalább ilyenkor lássak igazi foci mintát, ha màr Denverben képtelenség..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 721 — The Mathematician

roberto23
egy bills-rams sb jó lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Egyébként a 11 jelöltből 9-en újvonalas edzők. Az utóbbi időszakban ligába érkező újvonalas HC aki sikeres, és ezt az erős vezető szerepet képviseli az Vrabel. Még Flores a másik, akinek tűrhető eredményei voltak, de nem jók. Ezzel szemben minden második PO-csapatot újvonalas/elmúlt években HC-vá váló mágnestábla-mágus irányít. Meg még melettük olyanok mint Reid, BB, Tomlin, akik kimagasló szakemberek és vezetők egyben, a legfelsőbb polc.

Szóval nem írom le, hogy nem lehet mondjuk mittudomén, a nem túl jo Eagles DC Gannon remek vezető aki sikerekre vezeti a csapatot jo koordinátorokkal, de a ligatrend és a csoportunk iránya miatt valahogy kézenfekvőnek kéne lennie, hogy nem ilyen jön. És ez most nem OC-DC kérdés elsősorban, persze kevesebb a kimagasló DC prospect. Gannon, Mayo, Quinn, Glenn közül mind feltételezett/látott vezetői erényeik miatt opciók. Ide sorolható egyébként Pederson, Getsy is, Bienemy kétes. Másik oldal: Cowboys, Bengals, Packers, Rams OC. Mind a négy O jó volt idén. Viszont mind a négy O-t elit QB irányítja, és látjuk mondjuk Gase mit ért Manning nélkül. Szóval mivel nem tudja hozni a QB-ját magával, ez is lehet rossz döntés. Az esélyt a szezon első meccsén mindenkinek megadnám ugyanúgy, ez tuti, de a közte elltelő 8 honap jóval keserűbb lenne számomra, ha itt nem Pederson, Bengals-Packers-Cowboys OC közül választunk.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 677
Vipera jouram!
Azt tessek figylembe venni, hogy az atlagszurkolot ha megkerdezem, kia legjobb vedo jelenleg Denverben, azt monnya, FonMiller. Igy megy a Pro Bowl szavazas. Es igy berogzult, hogy az AFC Westben van Mahomes, Herby, Carr, es ize, a Denverben kik is jatszanak? Jo a vedelem!
A szomoru, hogy par cikkiro is ezen a szinten publikal.
ulpianus
A bajor tehetség, ahogy Iktriad mondta annak idején.