Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lynch...most szórakoztok velem.. akkora BUST hogy arra nincs szó. Komolyan, én nem értek annyira a játék részéhez, kifejezésekhez és a többi, de két meccsből kiszúrtam, hogy ennek a srácnak - mint QB - nálunk nincs jövője.Ezt nem látja VJ? Elway? A stáb? Hányadik esélyt kapja? Én nagyon nem bírom Brokit, de egy ilyen Indy elleni W és teljesítmény után megkérdőjelezhetetlen (lenne), hogy ő kezdjen...
Vicc, komolyan, mi Denverben megy, nem hittem volna, hogy JMD-érát alul lehet múlni..
több mint 8 éve
Shane Ray IR.
több mint 8 éve
Lynch szerdán edzeni fog, utána döntik el ki fog kezdeni vasárnap, nem Brock-al van a gond, de szeretnék látni mindenképpen még idén, hogy Lynchtől mire számíthatnak jövőre...Raynek pedig kivették a csavarokat a csuklójából, hogy előbb megkezdhesse a rehailitációt, így viszont valszeg nem fog már játszani idén, de még nem dőlt el, hogy megy-e IR-re. Állítólag elég komoly fájdalmakkal játszott minden meccsen, remélem TC-re teljesen rendben lesz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Manning kéne esetleg és draftolni Jacksont. Manning akkor még lehúzna 1-2 szezont itt, vele még esély is van PO-ra, Jackson pedig tanulhat egy jó qb mögött. Szerintem ha ezt sikerülne összehozni akkor az irányító kérdés meg lenne oldva viszonylag sok időreManning nem fog eljönni New Yorkból, inkább kirakják az egész szakmai stábot. Szerintem. Smith-re, Tyrod Taylorra, esetleg Cousinsra lehet esély, de lesz verseny is értük. Elway eddig csak módjával szállt be az ilyen versenyekbe. Kb. annyira, hogy úgy nem is volt esély elhozni egyik felmerült nevet sem.
Vonster
Én egyébként nem hiszek a tankolásban. Csak az 1/1-re érdemes tankolni, arra is csak akkor, ha OLYAN QB jön a drafton. De egyébként nem ezen múlik. Az 1/1-et elviszi a Browns, ők fognak elsőként választani és ők QB-t húznak. Ezen nem tudunk változtatni akkor sem, ha 1/1 és akkor sem, ha 1/10 pick a miénk. A második QB-tól kezdve lehet gondolkodni. Majd meglátjuk, hogy lesz-e egyáltalán olyan jelölt, aki top5 esélyes. Ha igen, akkor a Niners és Colts (két potenciális top5 csapat) pickjeiért kell majd várhatóan versenybe szállni. Én nem hiszem, hogy hátrány, ha valamivel hátrábbról próbálunk felmenni. Az a csapat amelyik le akar tradelni, annak az ellenérték a fontosabb, mint a pick, még akár hajlandóbb is lehet a lejjebről jövő ajánlatot elfogadni, mert az több ellenértéket tartalmaz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Öt nap alatt két győzelem, ami semmire sem jó. Előbb tönkrevágtuk a szezont, most tönkrevágjuk a draftot és megmentünk egy eddig teljesen alkalmatlannak tűnő palit edzőnek. Ha jövőre egy 11-5-ös potens csapatot csinál, megkövetem, bár még mindig azt gondolom, hogy nem ússza meg. Nézed a meccset, drukkolsz, egyéneknek, csapatérszeknek, fiataloknak, az öregeknek, de nem bánod, ha az ellenfél first downt csinál. Haladjanak csak. Jól jön az a zakó majd áprilisban.
Furcsa ilyen érdektelenül nézni a meccseket. Minden tiszteletem a sok éve eredménytelen csapatok szurkolóinak.
Osweiler hiba nélkül osztogat, Latimer annyit kap el, amennyit máskor egy év alatt sem. Majd még a végén ők is maradnak. 😕 Macska csak kinyírta magát, most Lynchről hallani, ami teljes téboly. Nem vagyok egy nagy szurkolója, sőt, de ez után a mérkőzés után Brocknak nem odaadni a csapatot, megint egy balfasz edzői húzás.
Menjünk, nézzük meg Cousins-t, aztán tényleg menjünk fel a legjobb QB pickért és legyen vége annak, hogy irányítónak látszó egyénekről vitatkozunk itt. Nálam mindenki leszerepelt. Ez a két meccs semmiben nem győzött meg. Sem a stábbal kapcsolatban, sem az irányítókat illetően. Tét nélkül működik a dolog, mint az előszezonban. Az igazi csapatok a téttel bíró partikat nyerik.
Sokat keseregetünk, de nézzük, kik azok, akiknek idén innen nézve, mindenféle statisztika ismerete nélkül, érzetre plusz kerül a neve mellé, amibe kapaszkodni lehet a közelgő holtszezonban.
Csak nevek, nálam –
A fiatalok, akik megvillantak – Gotsis, Booker, Barret, Bolles minden rádobott bádszló ellenére, S. Harris, Simmons, Traylor, Kerr, McGovern, Janovich,
A veteránok közül, pedig akikhozták magukat: Von, Sanders, D. Peko, Wolfe.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Manning kéne esetleg és draftolni Jacksont. Manning akkor még lehúzna 1-2 szezont itt, vele még esély is van PO-ra, Jackson pedig tanulhat egy jó qb mögött. Szerintem ha ezt sikerülne összehozni akkor az irányító kérdés meg lenne oldva viszonylag sok időre
több mint 8 éve
Igen, muszáj legalább egy új qb (de inkább kettő). Nagyon remélem Elway kivételesen nem nyúl mellé, és jövőre egy pontens (ne adj isten fr) qb-t elhoz.Egyébként ha Osweiler allandositani tudná a mai formáját, nekem nem lenne ellenemre ha jövőre a draftolt qb mögött/előtt ő lenne. Csak nála is az a bajom, hogy 1 jó meccs után jön legalább 2 szar. Bár nem tudom milyen lenne, ha a teljes eloszezont itt kezdené és maxon lenne az önbizalma.Siemian is játszott jól. Oszi is korábban is. Pont ezt szoptuk be, hogy reméltük, hogy majd állandósul a jó forma. Mindenképp kell valaki. Jön egy veterán nem biztos, hogy előrelépés lesz, draftolunk egyet az se biztos, hogy előrelépés lesz, de próbálkozni kell, addig amíg nem biztos a poszt, ez a top prioritás.
roberto23
Majd meglátjuk hogy alakul az FA. Egy nagy nevet be kéne rántani valahogy...
Black_Adder
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyire voltunk valójában elégedettek a QB helyzettel szezon előtt, menyire nem kellett nekünk Romo. És mennyi volt ebből a végül maradó QBk önbizalmát növelni szándékozó bullshit áradat.Ha tényleg nem igazán érdekelt minket Romo, akkor azt nagyon benéztük, az mondjuk biztos, hogy Ő jobban járt így...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Romo kellett volna ide 😀100%, hogy már ő is IR-en lenne...
JC6

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Romo kellett volna ide 😀
több mint 8 éve
Lynchet akkor kezdeti, ha biztos benne, h jövőre is ő lesz a HC. Ha nem, akkor Oszival több esély van nyerrni.Lynch viszont vagy kap lehetőséget a hátralévő 2 meccsen és bizonyít vagy jövőre a keretbenmaradás is necces lesz. A jelenlegi 4-ből max 2 marad, de az is lehet, hogy csak 1. Illetve Kelly PS eligible, úgy maradhat.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Siemian -> IR, ahogy az várható is volt...Még nem tudni ki lesz a kezdő a Redskins ellen, VJ azt sugallta, hogy Lynch még fog játszani a következő két hétben...
Egyébként Sunshine volt az emergency QB és az emergency safety is... 😀

több mint 8 éve
Egyébként ha Osweiler allandositani tudná a mai formáját, nekem nem lenne ellenemre ha jövőre a draftolt qb mögött/előtt ő lenne. Csak nála is az a bajom, hogy 1 jó meccs után jön legalább 2 szar. Bár nem tudom milyen lenne, ha a teljes eloszezont itt kezdené és maxon lenne az önbizalma.Siemian is játszott jól. Oszi is korábban is. Pont ezt szoptuk be, hogy reméltük, hogy majd állandósul a jó forma. Mindenképp kell valaki. Jön egy veterán nem biztos, hogy előrelépés lesz, draftolunk egyet az se biztos, hogy előrelépés lesz, de próbálkozni kell, addig amíg nem biztos a poszt, ez a top prioritás.
roberto23
Majd meglátjuk hogy alakul az FA. Egy nagy nevet be kéne rántani valahogy...
több mint 8 éve
Egyébként ha Osweiler allandositani tudná a mai formáját, nekem nem lenne ellenemre ha jövőre a draftolt qb mögött/előtt ő lenne. Csak nála is az a bajom, hogy 1 jó meccs után jön legalább 2 szar. Bár nem tudom milyen lenne, ha a teljes eloszezont itt kezdené és maxon lenne az önbizalma.
több mint 8 éve
Valaki bőven becserélhet elétek, mivel most nem az 1. helyre kell beugrani, a jelentkezőkből is több lehet. Van kb 6 csapat ahová bőven elképzelhető lenne egy feltrade.A macskával is meglehtetett volna akár, így hogy ekkora napja volt CJ-nek, az INT után ő szép drive-ot vezetett. Bár az utóbbi időben az első hiba után mélyebbre került és újabb hibák jöttek amik még mélyebbre vitték, és a kihagyott FG miatt végül az a drive is negatív kicsengésű lett... De nem kell whatif elemzés, Oszi jól játszott.Szerintem a második qb választás a miénk lehet. Browns marad Kizerrel szerintem, Giantsnek ott van a tavaly draftolt qb, 49ers-nek Jimmy, talán még az első qb is a miénk lehet, de legrosszabb esetben is a második. Mindenesetre kéne egy veterán akivel jövőre meglehet a PO, rookie qb tanul mögötte aztán beszállhat a játékba
Ezzel a győzelemmel
- VJ marad
- Top 2 QB prospekt elérhetetlen lesz drafton.
- De a PO-ra már rég matematikai esély se és a Losing season is elkerülhetetlen.
Irány a lehető legrosszabb 7-9.
Bár szerintem két indián törzs még megb*sz minket idén, és akkor ha VJ marad is, a QB-k ki is mennek, de jó játékost még tudunk szerezni. Neveket még fölösleges nézni sok dolog változik addig. | Quenton Nelson |
Black_Adder
Vonster
több mint 8 éve
A macskával is meglehtetett volna akár, így hogy ekkora napja volt CJ-nek, az INT után ő szép drive-ot vezetett. Bár az utóbbi időben az első hiba után mélyebbre került és újabb hibák jöttek amik még mélyebbre vitték, és a kihagyott FG miatt végül az a drive is negatív kicsengésű lett... De nem kell whatif elemzés, Oszi jól játszott.Szerintem a második qb választás a miénk lehet. Browns marad Kizerrel szerintem, Giantsnek ott van a tavaly draftolt qb, 49ers-nek Jimmy, talán még az első qb is a miénk lehet, de legrosszabb esetben is a második. Mindenesetre kéne egy veterán akivel jövőre meglehet a PO, rookie qb tanul mögötte aztán beszállhat a játékba
Ezzel a győzelemmel
- VJ marad
- De a PO-ra már rég matematikai esély se és a Losing season is elkerülhetetlen.
Bár szerintem két indián törzs még megb*sz minket idén, és akkor ha VJ marad is, a QB-k ki is mennek, de jó játékost még tudunk szerezni. Neveket még fölösleges nézni sok dolog változik addig. | Quenton Nelson |
Black_Adder
Szerkesztette: Vonster
több mint 8 éve
A macskával is meglehtetett volna akár, így hogy ekkora napja volt CJ-nek, az INT után ő szép drive-ot vezetett. Bár az utóbbi időben az első hiba után mélyebbre került és újabb hibák jöttek amik még mélyebbre vitték, és a kihagyott FG miatt végül az a drive is negatív kicsengésű lett... De nem kell whatif elemzés, Oszi jól játszott. (utoljára Siemian játszott ilyen jól a Cowboy ellen Broncos mezben...)Ezzel a győzelemmel
- VJ marad
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csak azért nem tudok örülni tiszta szívből ennek a győzelemnek, mert ezzel is el van odázva még jobban VJ menesztése. Egyszerűen nem bírom a palit, sajnálom.Amúgy ha macska végignyomta volna, tuti L. Szóval VJ megköszönheti Brokinak, fogalmam sincs miért nem tud így játszani a meccsek döntő többségén...
Mekmanusz meg bekaphatja, tényleg. Visszasírom Prater-t...
több mint 8 éve
Az az INT tipikus Siemian, eldöntötte, hogy DT-nek dobja és nem is nézett senkit és semmit. Az neki totál lényegtelen, hogy nem is látja a WR-t a védőktől, "oda megy, oda dobom oszt jó lesz". Közben CJ ott állt teljesen üresen oldalt például...A D hozta a korábban is ismert egy rossz driveot, aztán összeálltak és kaptak támogatást a támadó oldalról is, hála Brocknak. Ha mindig így tudna játszani (persze ehhez olyan védelem is kell vele szemben, mint a mai Colts D, ezt tudom), akkor ezt el tudnám fogadni minden meccsen, kb. hiba nélkül, koncentráltan, bátran, pontosan, én többet nem kérnék egy QB-tól...
Booker meg-nem-adott TD-je meg élményszámba ment, nagyon sajnálom, hogy nem adták meg, de sajnos a holding ott volt. BTW, Bolles 9 holdingja liga-top(bottom), ebben nagyon kell javulnia, ahogy közben beszélgettek is róla a bemondók, a jó OT tudja, hogy hogyan csinálja meg úgy a holdingot, hogy a bírók ne dobják be, de ha a földhöz vágod a védőt az 100-ból 100-szor zászló...
Nyertünk két meccset két hozzánk hasonlóan szenvedő csapat ellen, én ebből még sokat azért nem vonnék le, bár gondolom VJ majd nyomja a dícshimnuszt, de ebben nincs is semmi meglepő. Siemian elvileg idén már nem játszik, kérdés, hogy Lynch benevezhető-e jövő héten vagy kell hozni másik QB-t, ez majd kiderül, bár elvileg nem mozgott már rosszul a héten...

több mint 8 éve
Na, ezért a meccsért legalább nem volt kár felkelni...ezek szerint a félidőben elaludni kár volt 😀
A Colts D besegített Siemian kiütésével, aki megint egy teljesen fogalmatlan INT-el kezdett, de Brock most úgy jàtszott, ahogy mindig is kellett volna neki és ezúttal az OL és a futójáték is egész jó volt...
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Én is csak a visszajátszást láttam, de hát az milyen röhejes INT volt Trevortól? 😀 Tökéletesen lehetett látni a hátsó kameraállásból, hogy az ott a legrosszabb lehetőség, és mégis bedobja. Hát ezt hogyan... Esküszöm nekem nem jutna eszembe odahajítani. Inkább lefeküdnék egy sackre.Maddenben se dobtam volna meg... 😊
kristóf17
több mint 8 éve
Én is csak a visszajátszást láttam, de hát az milyen röhejes INT volt Trevortól? 😀 Tökéletesen lehetett látni a hátsó kameraállásból, hogy az ott a legrosszabb lehetőség, és mégis bedobja. Hát ezt hogyan... Esküszöm nekem nem jutna eszembe odahajítani. Inkább lefeküdnék egy sackre.
több mint 8 éve
Én is fel akartam kelni, de ma nem jött össze 😀Sajnálom, mert az ismétlések alapján tényleg nagyot játszott Oswi. Hát marad az ismétlés.
több mint 8 éve
Na, ezért a meccsért legalább nem volt kár felkelni...A Colts D besegített Siemian kiütésével, aki megint egy teljesen fogalmatlan INT-el kezdett, de Brock most úgy jàtszott, ahogy mindig is kellett volna neki és ezúttal az OL és a futójáték is egész jó volt...